Dodaj do ulubionych

Mieli pytać o nasze zacofanie i biedę. Dostali ...

09.12.12, 22:55
Czy Gdańsk wynająłby firmę z Lublina, która by pytała o to, czy Gdańsk i jego kolejka SKM kojarzy się z zacofanym bandytyzmem, przekleństwami, alkoholem i wyrzucaniem przypadkowych, Bogu ducha winnych pasażerów na tory w czasie jazdy.
Obserwuj wątek
    • mirrorsun Re: Mieli pytać o nasze zacofanie i biedę. Dostal 10.12.12, 08:27
      w gdańsku urzędnicy myślą, w lublinie nie mogą, zapewne z powodu zacofania i biedy.
      • andrzej.sawa Re: Mieli pytać o nasze zacofanie i biedę. Dostal 10.12.12, 10:16
        Postępowcy lubią pytać jak jest źle.Nie wiedziałem,że władze Lublina są takie postępowe.
    • tow.janwinnicki Jak się zabrał za to Krzysiu Ł. to nie dziwne, że 10.12.12, 11:22
      nie wyszło.
    • andrzej.filipowicz Jaki koń jest każdy widzi... 10.12.12, 12:53
      Firma z Gdańska miała badać turystykę do Lublina, a w Lublinie jest biuro badań, które poza Gdańskiem ma swoje pracownie w całej Polsce...

Tak poza tym, to statystyki GUS i Polskiej Izby Turystyki to za mało czy nie odpowiadają opiniom lansowanym przez ratuszowe promocyjno-turystyczne agendy?

Jak się panu Łątka nie podoba, że ruch turystyczny do Lublina ciągle spada w ogólnopolskich statystykach, to niech się w końcu do pracy weźmie, bo wydać kilkadziesiąt tysięcy złotych na badania, których wynik kłóci się z partyjną propagandą to i ja bym potrafił - tylko po co szukać kreatywnych badaczy jak prawda jest ogólnie znana?
      • andrzej.sawa Re: Jaki koń jest każdy widzi... 10.12.12, 13:41
        Problem w tym,że podstawą jest badanie,a nie działanie.
        • Gość: andrzej.filipowicz Kobyła tyż... IP: 89.167.0.* 10.12.12, 14:00

> Problem w tym,że podstawą jest badanie,a nie działanie.

Jestem gotów pomóc im ten problem rozwiązać i wysłać tam jakiego ginekologa amatora, by na zawsze zapamiętali, że jeżeli ginekolog dłubie w oku, to na 100% powinien... okulista.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka