shpilca 27.01.13, 19:11 Mam następujące pytanie: czy w którejś z lubelskich poradni psychologiczno - pedagogicznych jest możliwość wykonania bezpłatnego badania dziecka pod kierunkiem integracji sensorycznej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: editt Re: integracja sensoryczna IP: *.181.205.120.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.02.13, 21:41 Nie wiem czy gdzieś można zrobić bezpłatnie diagnozę integracji sensorycznej, ale po swoich doświadczeniach i przejściach - odradzam. Lepiej jest pójść do dobrego, prywatnego ośrodka, w którym terapeuci faktycznie znają się na rzeczy, a nie narażać dziecko na dodatkowy stres. My trafiliśmy z polecenia do Centrum Terapii Integracji Sensorycznej Niedźwiadek. Diagnoza była przeprowadzona bardzo profesjonalnie!!! Wszystko zostało nam wytłumaczone, tak ze wiemy co sie dzieje z naszym synkiem. Poza tym kontakt terapeutów z dzieckiem po prostu idealny! Nasz Kuba nie chce w większości z nikim współpracować, a z niedźwiadka po prostu nie chciał wychodzić :) jesteśmy z mężem w szoku, bo to jedyne miejsce, gdzie nasz syn chce chodzić. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: integracja sensoryczna IP: *.play-internet.pl 25.07.13, 18:46 Potwierdzam. Poleciła nam Niedzwiadka pani doktor, jako najlepszy gabinet. Polecam. Super podejście do dziecka. My teraz tez juz wiele rozumiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: integracja sensoryczna IP: *.lubelskie.pl 09.01.15, 11:39 Potwierdzam. Chodzę do Niedźwiadka z moim synem, który jest zachwycony zajęciami, a ja widzę postępy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: integracja sensoryczna IP: *.play-internet.pl 11.03.15, 13:31 Na zajecia chodza masze bliźnięta. Nie chodzi o to zeby wychwalac niedzwiadka, ale polecam innym rodzicom, bo miejsce jest fajne. Czuc inne podejscie, no i co dla mnie najwazniejsze sa postępy. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysz-tof12 Re: integracja sensoryczna 17.09.13, 21:27 a przepraszam, ile trzeba gazecie wyborczej zapłacić za taką reklamę, połączoną z natychmiastowym kasowaniem wszystkich postów informujących o czymś innym niż reklamowany niedźwiadek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: integracja sensoryczna IP: *.nplay.net.pl 17.09.13, 23:04 Niezłe oszustwo. Ja też coś próbowałam dodać i zaraz znikało !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: integracja sensoryczna IP: *.lodz.multinet.pl 15.04.15, 07:55 Niedźwiadka znalazłam przez przypadek, to był strzał w dziesiątkę :-) efekty widać było już po trzecich zajęciach. Rewelacyjne podejście do dziecka i do rodzica. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: integracja sensoryczna IP: *.ennet.pl 16.06.15, 19:29 Po trzech spotkaniach... to można diagnoze zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: integracja sensoryczna IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.19, 00:40 Moja córka chodzi do Sinea. Jestem bardzo zadowolny z efektów terapii integracja sensoryczna lublin Odpowiedz Link Zgłoś