Dodaj do ulubionych

Elektroniczna reklama musi zniknąć z deptaka! J...

26.02.13, 16:36
Polska dziki reklamowy kraj , jak długo potrwa to bezhołowie
Obserwuj wątek
    • murzynisko Czepiliście się jednej reklamy. A co z resztą? 26.02.13, 17:37
      Tak? A dlaczego tylko ta? A ta co na zdjęciu bliżej, dużo bardziej obleśna, bo ulepiona z folii to już nie musi zniknąć? Chodzi mi o te "telefony komórkowe"... Czepiliście się JEDNEJ reklamy. A czy reklama Złotych Przebojów jest lepsza?
    • lubelskie a Habiby Kebab ??!!! 26.02.13, 21:20
      kebab habiby sąsiad Fatamorgany i Chicken Kinga też ma ogromną świecącą reklamę bez zgody konserwatora, Gazeta Wybiórcza i Złote Przeboje tak samo, Kurier tak samo !!!! Napiszcie o tych reklamach na deptaku !!!!
    • Gość: abd Re: Elektroniczna reklama musi zniknąć z deptaka! IP: 80.215.52.* 26.02.13, 21:29
      Taaa...
      Zdejmijmy reklame...
      Restauracja splajtuje...
      Wprowadzi sie tam jakis bank.
      Albo lokal zostanie pusty, jak juz czesto ma to miejsce.
      Bedzie niewatpliwie estetyczniej i zgodnie z wymogami konserwatora.

A za jakis czas w gazecie przeczytamy kolejny tekst "Deptak umiera".

• gawor4 straż miejska pewno w szoku, bo żelazne obowiązki 26.02.13, 21:46
      to źle zaparkowane samochody i babcie z pietruszką
      • murzynisko Akurat źle zaparkowanych to najmniej się czepia 26.02.13, 23:54
        Koszty posiadania samochodu w mieście to nie tylko paliwo. To rówineż wszelkiego rodzaju ubezpieczenia, bilety parkingowe, przeglądy obowiązkowe, konserwacje, wymiany części.
        Nie masz gavorze na auto - nie gaworz o straży miejskiej, co to dręczy biednych kierowców za niszczenie chodników. Bo akurat w Lublinie za mało ich dręczy.
        A babci z pietruszką to ja już daaawno nie widziałem...
        • qqbek Za chodniki... 27.02.13, 09:47
          ...powinni dręczyć aż się chamstwo nauczy.
          Kurde bele, prawo jazdy mam naście lat a nieprawidłowo parkowałem może kilka razy w życiu, w sytuacjach naprawdę "podbramkowych".
          Niektóre "święte krowy" zaś widzę codziennie, lub przynajmniej raz na kilka dni (chociażby na Orlej czy przy Leszczyńskiego - na rogu Leszczyńskiego i Lubomelskiej często widać na przykład świętą krowę w białej, starej Toyocie Corolli - rejestracja czarna, zaczyna się od "RDB" - wszyscy ją widzą, poza zuchami pana Gogoli). Na dole Leszczyńskiego, na chodniku pod urzędem, codziennie parkują auta urzędników... o 150cm pozostawionych pieszym nie ma mowy [choć i tak tam B36 stoi, to o czym tu dyskutować?]).
          Orla, Solna i okolice? Parkują panowie i panie zatrudnieni w tym dużym budynku przy Okopowej... kto ich ruszy? Na pewno nie Straż Miejska, która (podaję za Dziennikiem Wschodnim) właśnie rusza z akcją "kupa".

Co do babć z pietruchą - trzeba wiedzieć, gdzie szukać (dworzec PKS, targ przy 1 Maja, prywatny skwerek za Sądem Rejonowym [od strony Hipotecznej]) to się babcie da namierzyć :)
    • tajnos.agentos Elektroniczna reklama musi zniknąć z deptaka! J... 26.02.13, 22:24
      I jeszcze pousuwać wszystkie jaskrawe, "bijące" po oczach wyświetlacze ze wszystkich skrzyżowań. Mniejsza o estetykę, to jest zagrożenie dla bezpieczeństwa ruchu.
    • pjd1 a niech bankrutują! 27.02.13, 04:35
      A niech, cholera, te bezczelne firmy bankrutują,
      niż gdyby miały mieć reklamy które się nie podobają
      redaktorom, czy urzędnikom..

Więcej kontroli, mniej biznesu!
    • rilian brawo 27.02.13, 08:56
      Hubercie, miej jaja i walcz konsekwentnie - w słusznej sprawie. Centrum miasta wymaga uporządkowania, wzorem Krakowa czy zabierającego się za to obecnie Wrocławia. Chaos i tandeta, które opanowały nasze elewacje i witryny jest przerażający. A nie brakuje pozytywnych przykładów - w Krakowie na ulicy Szewskiej jest McDonald's - ale w sposób tak dyskretny, że trudno w to uwierzyć. Podobnie na placu Kościuszki we Wrocławiu odkryłem ostatnio Biedronkę - niezwykle pozytywnie kontrastującą swą dyskretną (zmieniona kolorystyka znaku + umieszczenie go tylko w górnej części światła okien) informacją ze znajdującymi się obok bankami i biurem podróży...
    • Gość: Cogito Do Pana Cybulskiego IP: *.polcard.com.pl 27.02.13, 09:33
      Panie Cybulski, jesli zalezy Panu na suckesie restauracji prosze zainwestowac w kucharzy, kelnerow oraz produktu. Taka reklama zniecheci wielu klientow (w tym i mnie). Szpeci Pan deptak zamieniajac go w tania jarmarczna bude upstrzona rozmaitymi oczobijnymi kolorami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka