zegarek6 19.03.06, 01:22 czy znajdzie sie ktos cierpliwy,kto mi pomoze stworzyc strone www ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mirkus Re: Strona IP: *.bie.lama.net.pl 20.03.06, 20:28 ja bym mogl pomoc, w zaleznosci jaka to ma byc sotrna Odpowiedz Link Zgłoś
zegarek6 Re: Strona 21.03.06, 15:41 Gość portalu: mirkus napisał(a): > ja bym mogl pomoc, w zaleznosci jaka to ma byc sotrna ma być zwiazana z psychologia i szkolnictwem zawierac mialaby: -cos o sobie(tu pisaliby o sobie tez odwiedzajacy) -forum -zdjecia osob odwiedzajacych -galeria zdjec -linki do innych podobnych stron -byc moze czat -literatura -katalog z tematami -byc moze jakies porady -ksiega gosci chyba to by było na tyle...troche duzo... Odpowiedz Link Zgłoś
zegarek6 Re: Strona 24.03.06, 06:50 stworzylem pierwsza strone i "stanalem":( czy program "pajaczek" jest prostrzy,a moze lepszy dla poczatkujacych do tworzenia stron ? Odpowiedz Link Zgłoś
webface Re: Strona 24.03.06, 13:05 Dzień dobry, prosze dokladniej napisać w czym problem na tzamarlik@gmail.com Chetnie pomoge :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
zegarek6 Re: Strona 24.03.06, 21:28 webface napisał: > Dzień dobry, > > prosze dokladniej napisać w czym problem na tzamarlik@gmail.com > Chetnie pomoge :) > > Pozdrawiam! napisałem na meila:) Odpowiedz Link Zgłoś