• empi Re: Wiosna! 28.02.13, 16:21
      Wampir w słońcu :)

A rano znów wstaję śliczny,
      Liryczny i apetyczny.
      To musnę coś jak jaskółka,
      To usnę w słońcu jak pszczółka,
      Aż chmurki zbudzi mnie cień,
      Bym brzęczał cały dzień.

pzdr.
      • wampir-wampir Re: Wiosna! 28.02.13, 17:07
        Empi, ach to Ty :-)))
        Jak myślisz, czy to już pora na doroczne świecowanie?
        ;-)))
        • empi Re: Wiosna! 28.02.13, 17:40
          Zaczynam powąpiewać w tę metodę, zwłaszcza po tej informacji...
          pzdr.
          • wampir-wampir Re: Wiosna! 28.02.13, 17:48
            Ale z Ciebie niedowiarek...
            Piszą przecież, że to nie wiadomo kiedy ;-)))
            • empi Re: Wiosna! 28.02.13, 17:52
              No to jak, świecujemy? Komu czy też kogo? :)
              pzdr.
              • wampir-wampir Re: Wiosna! 28.02.13, 19:00
                Poczekaj, może się zlecą chętne koło północy ;-)))
                • Gość: bleee... Re: Wiosna! IP: 62.244.147.* 28.02.13, 19:06
                  ...??? ... brrr... bleee...

www.youtube.com/watch?v=MfTP5tnGIhw
                  • wampir-wampir Re: Wiosna! 28.02.13, 19:10
                    Żadne brrrr... bardzo przyjemny zabieg i odwieczna forumowa tradycja ;-)))
                    • Gość: bleee... Re: Wiosna! IP: 62.244.147.* 28.02.13, 19:52
                      ...przyjemny zabieg - dla ofiary, czy dla kata?... brrrrr... bleee...
                      • wampir-wampir Re: Wiosna! 28.02.13, 20:00
                        Kat występuje w formie żeńskiej, urodziwej, sympatycznej. Ofiara się nie skarży ;-)))
                        W wariancie odwrotnym reklamacje są niemożliwe. Szamanem jest przecież Empi, a czy cokolwiek, co robi Empi, może nie być piękne, dobre i szlachetne?
                        :-)))
                      • empi Re: Wiosna! 28.02.13, 20:16
                        trzeba Ci zrobić świecowane otrzęsiny forumowe. Szkoda, że tak późno :)
                        pzdr.
                        • wampir-wampir Re: Wiosna! 28.02.13, 20:20
                          Koniecznie :-)))
                          • empi Re: Wiosna! 28.02.13, 20:27
                            każdemu otrzęsiny pomagają....może przestanie po tym bleeeczeć :), beanus jeden....
                            • wampir-wampir Re: Wiosna! 28.02.13, 20:42
                              No nie wiem, to chyba cecha immanentna Bleee ;-)))
                            • Gość: bleee... Re: Wiosna! IP: 62.244.147.* 28.02.13, 20:52
                              ...cóż - mogę tylko za Marią Stuart powtórzyć: "Boże dopomóż"... i wybaczyć oprawcom... "bleczeć" nie przestanę... ;)... bleee...
                              • wampir-wampir Re: Wiosna! 28.02.13, 21:28
                                Tak myślałem, ale może chociaż nasze tajmene zabiegi skłonią Cię do zarejestrowania nicka. Przyznam, że jestem ciekaw wątków, które mógłbyś założyć ;-)))
                                • Gość: bleee... Re: Wiosna! IP: 62.244.147.* 28.02.13, 21:42
                                  ...na razie (...a może nie tylko...) niech zostanie, jak jest... strach myśleć o wątkach, założonych przez ziarenko piasku - kiedyś mogło być kamykiem w starożytnym bruku... zanim osiągnęło obecną wielkość... to ja teraz - chlup - za burtę... kąpiel dobra rzecz... :)))... bleee...
                                  • wampir-wampir Re: Wiosna! 28.02.13, 21:55
                                    Jestem ziarnkiem piasku, moje miejsce to Sahara...
                                    Tak śpiewał dawno temu zapomniany zupełnie zespół DiM. Z tymi buciorami i szarością to wcale nie musi tak, ale jak sobie wolisz ;-)))
                                    • Gość: bleee... Re: Wiosna! IP: 62.244.147.* 28.02.13, 22:03
                                      ...wiem... :-)... bleee...

www.tekstowo.pl/piosenka,louis_armstrong,what_a_wonderful_world.html
                                • empi Re: Wiosna! 28.02.13, 21:49
                                  Z zarejestrowaniem nicka nie powinno być kłopotu, przy takiej jego konstrukcji można się nie martwić o unikalność, przecież zawsze można dodać na końcu jeszcze jedno e . :)
                                  pzdr.
                                  • wampir-wampir Re: Wiosna! 28.02.13, 22:03
                                    Zdaje się, że Bleee poczuło się gwałcone przez uszy, choć nawet nie nabyliśmy jeszcze świeczek. A Ty powątpiewałeś w skuteczność obrzędów Hopi, ech Empi... ;-)))
                                    • Gość: bleee... Re: Wiosna! IP: 62.244.147.* 28.02.13, 22:31
                                      ...perwersja istna... bleee...

www.tekstowo.pl/piosenka,maciej_zembaty,uszy.html
                                      • empi Re: Wiosna! 01.03.13, 07:01
                                        absmak w temacie paradygmatu... , zawsze mam tak na przedwiośniu :)
                                        pzdr.
                                  • Gość: przeszlakowska1003 Re: Wiosna! IP: *.nplay.net.pl 28.02.13, 22:08
                                    A może powiesz mi empi, dlaczego mnie nie loguje: przeszlakowska1003, na żaden nick, nie działa mi poczta, co to się dzieje, na żaden nick z poczta nie mogę się zalogować. Dlaczego ???
                                    • empi Re: Wiosna! 28.02.13, 22:11
                                      nie wiem :) Może zrobili blokadę na przeszlakowską, powyżej 1000 to już najwyraźniej pod spam podpada ;)
                                      pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka