-
Znajoma podawala mi kiedyś przepis na ser z twarogu, ale niestety gdzieś go
zgubiłam. Z tego, co pamietam, to twaróg musi stac jakies dwa tygodnie w
temp. pokojowej, zeby podeschnąć i zjełczeć. Później się go topi, dodaje ser
żółty, ale nie wiem ile, jak długo itp. Czy ktoś może mi podać ten przepis?
Z góry dzięki serdeczne.
-
Zrobiłam sama ser żółty. Jest pyszny. Chcę się zapytać, czy wiecie jak zrobić
dziury w serze? Czy w ogóle jest to możliwe w domowych warunkach?
-
Poszukuje przepisu i sposób przyrządzenia jak zrobić domowy ser żółty.
Ostatnio w swoim programie robił go Robert Makłowicz, ale niestety nie
oglądałam. Jeśli ktoś z was posiada taki przepis będę wdzięczna. Może ktoś ma
linka do ostatniego programu.
-
Bylabym bardzo wdzieczna za przepis na jakis orginalny ser z mleka krowiego
lub koziego. Tylko zeby byl bez dodatku podpuszczki bo ta nie wiem gdzie
dostac. Moze chociaz ktos zna jakas fajna stronke na ten temat...?