Dodaj do ulubionych

Upały - cierpienia ZWIERZĄT

IP: *.crowley.pl 20.07.04, 21:43
pamiętajcie o wodzie do picia dla swoich zwierzaków. oszczędźcie im
cierpienia.
Obserwuj wątek
    • rilian Re: Upały - cierpienia ZWIERZĄT 20.07.04, 23:23
      Wieśniacy, co mają psy na łańcuchu skamlące o wodę nie przeczytają tego postu,
      nie bój nic!
      • Gość: Paul Re: Upały - cierpienia ZWIERZĄT IP: *.nwrk.east.verizon.net 21.07.04, 00:04
        > Wieśniacy, co mają psy na łańcuchu skamlące o wodę nie przeczytają tego
        postu,
        > nie bój nic!
        A gowno ty wiz, lachudro ty miastowa. Ja zem panie swoje psisko i sasiada jak
        skamlac zaczelo, ze goronc niby taki wielki siup i oba dla ochlody do studni
        wrzucil. Dwa dni juz bedom, a zwierzaki rozpaskudone ze studni nie wylazom,
        tak im tam dobrze, hej! Uszanowanie,
        Paul
        • rilian Re: Upały - cierpienia ZWIERZĄT 21.07.04, 06:41
          Samżeś łachudra, w dodatku zza oceanu, z Michganu pewnie jakowegoś.
          • Gość: Paul Re: Upały - cierpienia ZWIERZĄT IP: *.nwrk.east.verizon.net 21.07.04, 08:58
            Tak, jestem lachudra i lajdakiem. Nie jestem natomiast z "Michganu pewnie
            jakowegoś";-}.
            Uszanowanie,
            Paul
            • ceper_pepper Re: Upały - cierpienia ZWIERZĄT 21.07.04, 14:04
              Paul wrócił?? ;) I to dwuznacznie - na czat i za Wielką Wodę. :) Pozdrowionka
              ze słonecznego Lublina ;)
              • Gość: Paul Ach, ach.....caluski dla wszystkich;-}!n/t IP: *.nwrk.east.verizon.net 21.07.04, 18:45
            • Gość: lorak Re: Upały - cierpienia ZWIERZĄT IP: *.proxy.aol.com 25.07.04, 07:45
              Te Poul ty gnido parszywa z ulicy Lwowskiej 11 w Warszawie. Powrociles na dawne
              smiecie do New Jersey.Moj cien chodzi za toba ,moze ponownie bedziesz pracowal
              w Nowym Dzienniku.A co moze powiesz na niby wywiad ,ktory przeprowadziles z
              pewnym pulkownikiem komunista co ukazal sie w kwietniu przed dwoma laty w
              Przegladzie Polskim.Tak wychowala cie szkola na Lipowej do ktorej uczeszczales
              a moze ulica Biernackiego na ktorej niegdys mieszkales? A moze pochodzenie
              zydowskie ktorego
              nie mozesz sie zaprzec.Wiem o tobie wszystko i jakimi chodzisz drogami Nie waz
              sie przeklinac na tym forum ani odpisywac wulgarnie na ten post.Z gory
              dziekuje ci za to panie Pawle Miklaszewski.
              • rilian Re: Upały - cierpienia ZWIERZĄT 25.07.04, 09:49
                uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
              • Gość: Paul Re: Upały - cierpienia ZWIERZĄT IP: *.nwrk.east.verizon.net 25.07.04, 19:05
                >Wiem o tobie wszystko i jakimi chodzisz drogami Nie waz
                > sie przeklinac na tym forum ani odpisywac wulgarnie na ten post.Z gory
                > dziekuje ci za to panie Pawle Miklaszewski.
                Idz sie jebac, pierdolo. Podobnie jak zyta masz nie zle najebane czlowieku.
                Zmien "informatora", albo idz sie pomodl oswoje zdrowie psychiczne. Bog jest
                wielki. Jedna rzecz, a gdybym byl Zydem/miel "pochodzenie" zydowskie, to co
                dokladnie gnojku;-}? Uszanowanie,
                Paul
    • Gość: justynna Re: Upały - cierpienia ZWIERZĄT IP: *.it-net.pl 18.08.04, 18:03
      a jak zadbac o bezdomne zwierzaki? Moze macie jakies pomysly?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka