Gość: hej IP: *.com.pl 23.03.13, 15:22 hej, Gdzie w Lublinie znajdę jakieś naprawy powypadkowe, a konkretnie lakiernika? dobry czyli niezbyt drogi i dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Dobry Lakierni Lublin IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.13, 19:12 dobry - to nie wiem, ale najlepszy i najuczciwszy z możliwych to pan Banaszek, który ma lakiernictwo i autonaprawy przy Drodze M.Majdanka (chyba ma stronę www). Co do ceny - nie wypowiem się, bo na auto nie żałuję i nie robię rekonesansów. Odpowiedz Link Zgłoś
gienia111222 Re: Dobry Lakierni Lublin 24.03.13, 11:48 Do Pana Banaszka faktycznie można śmiało jechać, robi dobrze przy czym hmm jeżeli bierzesz pod uwagę też pieniążki to delikatnie mówiąc najtańszy nie jest. Mogę polecić lakiernię na janowskiej, nie wiem jak się nazywa, w pierwszym budynku po prawej stronie jak się wyjeżdża z Lublina tel 663 257 081 naprawiam tam samochody przedstawicieli mojej firmy, za każdym razem wyceniał i odbierał samochód z pod mojego biura. Robi taniej niż większe firmy, na jakości się nigdy nie zawiodłam. Odradzam natomiast Auto Serwis na przeciwko olimpu po drugiej stronie Spółdzielczości Pracy dwa razy oddałam tam samochód i za każdym razem miałam uwagi co do jakości, nie mówiąc już o wysokiej cenie. Był też kiedyś lakiernik na diamentowej w kompleksie na przeciwko BRW też godny polecenia ale jakieś 2 lata temu zamknął warsztat, podobno przeniósł się w okolice PKP, jak jesteś z tych okolic to też warto go poszukać, popytać nazywał się Tomek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Dobry Lakierni Lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.13, 09:09 Witam, Mogę polecic zakład lakierniczo- blacharski na ulicy BURSAKI 6G w Lublinie AUTOSERWIS DAKAR, malowałam tam samochód po tym jak wyskoczyła mi sarna na droge wymienili mi maskę i pomalowali każdy element który musiałam wymienic tak, że wogóle nie widać że miałam jakiś wypadek. Robota wykonywana solidnie bez żadnej fuszerki i cenowo na kieszeń każdego w porównaniu do innych zakładów nie będe mówiła gdzi sporo taniej nawet do 50 % Jeśli ktoś potrzebuje kontaktu 501-560-410 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivia Re: Dobry Lakierni Lublin IP: *.leczna.enterpol.pl 21.01.14, 15:07 Polecam bardzo lakiernie w Kalinówce. Naprawiałam tam samochód po wypadku. Ale nie pamiętam dokładnego adresu tylko mam nr tel: 602-736-317. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jn Re: Dobry Lakierni Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.15, 12:12 dobry jest cejsi-car w kazimierzowce.po 5 latach wszystko super Odpowiedz Link Zgłoś