Dodaj do ulubionych

Polityk Palikota, antyklerykał, wziął... ślub k...

24.04.13, 08:13
Hipokryta!!! Nie ma czegoś takiego Panie Kabaciński jak niepraktykujący katolik, ponieważ jest to sprzeczne wewnętrznie. Skoro nie praktykujesz Pan, opowiadasz się za aborcją, zatem nie postępujesz zgodnie z nauką kościoła, a więc nie możesz Pan mienić się katolikiem. Sprawa jest bardzo prosta i myślę że nawet Pan jako poseł partii idiotów znanych jedynie z akcji medialnych zrozumiesz tę prostą zasadą.

Obserwuj wątek
    • ankhastyl Czepiacie się go bo atakuje Żuka 24.04.13, 08:38
      To ci dopiero skandal w Lublinie, Gó...ana nie kryjąca sympatii do Żuka znalazła kolejny "haczyk" na młodego palikociarza. I to nie pierwszy emocjonalny tekst w ktorymi nie kryjecie niechęci do Kabacińskiego. Cel szczytny więc nie ma oporów przed powielaniem niusów od prawoskrętnego Kuriera... Może warto wpierw przejść się do wikipedii i sprawdzić czym jest antyklerykalizm.
      • Gość: sekretarz Popiołek Re: Czepiacie się go bo atakuje Żuka IP: *.nplay.net.pl 24.04.13, 11:14
        To Kurier tow. Pawełka jest "prawoskrętny"? Ciekawych rzeczy się można "dowiedzieć"...
    • longina09 Polityk Palikota, antyklerykał, wziął... ślub k... 24.04.13, 08:40
      Żałosne. Chciałam zwrócić uwagę Pana Antyklerykała, że do asystowania przy ślubie kościelnym niezbędny jest ksiądz. Jeśli w innych sprawach jest Pan równie konsekwentny, to radziłabym Pańskim wyborcom, żeby następnym razem się jednak głębiej zastanowili.
    • qqbek Hipokryta i kabotyn! 24.04.13, 08:50
      Do tego drugiego określenia nawet nazwisko ma pasujące.

Że też za krytykę sukienkowych biorą się włażący im w dupę hipokryci.
      Ślub kościelny?
      Nie mam, podziękował (jestem po cywilnym).
      Nie czuję się z tego powodu gorszy, czy lepszy.
      Czuję się po prostu lepiej z tym, że pomimo namów, próśb i gróźb ze strony rodziny (głównie małżonki) nie daliśmy się na ten kretynizm i "hokus-pokus jesteście mężem i żoną, idźcie w pokoju pod warunkiem napłodzenia większej ilości katolików" (ilekroć gdzieś nie gościłem na ślubie kościelnym to raziło mnie właśnie to nachalne przypominanie o prokreacji) namówić.

A poseł "Kabotyński"?
      Powinien go teraz Palikot przykładnie wypierdzielić z "Ruchu", jeżeli chce zachować jakiekolwiek pozory. Skoro Nowicką za premię zjechał jak burą sukę i wykluczył (choć moim zdaniem "przewinienie" było w porównaniu z tym Kabacińskiego błahe), to pan (p)oseł Kab(aci/oty)ński powinien momentalnie wyfrunąć.
    • ankhastyl Polityk Palikota, antyklerykał, wziął... ślub k... 24.04.13, 08:57
      Czy ksiądz udzielający ślubu nie wiedział z kim ma do czynienia? Przyszedł do niego Kabaciński i postraszył go sztucznym fallusem? Albo ksiądz nie ma zasad i weźmie kasę od kazdego kto przyjdzie zamowić usługę duchową albo - jak podaje kurierek -"ksiądz "jest mocnym znajomym", jak wynika z opisów fotografii. "
      • Gość: bosman eeeeeee tam, katabas... IP: *.dynamic.lte.plus.pl 24.04.13, 14:10
        wziął podwójnie i mu lata. Za pieniądze itd.
    • marvysia Opanujcie się mondrałkowie.. 24.04.13, 09:32
      Wierzący niepraktykujący to taki który wierzy w prawdziwego Boga,a nie w wymysły prominentów kościelnych na przestrzeni wieków dla zdobycia władzy.To że piętnuje zwyrodniałe zwyczaje sukienkowych to właśnie świadczy o nim pozytywnie.Idąc waszym tokiem myślenia to do tej grupy byście zaliczyli Papierza Franciszka,bo piętnuje takich jak sp.zoo. Rydzyk.
      • krusnik02 Re: Opanujcie się mondrałkowie.. 24.04.13, 11:34
        Gratuluję wywodu - król Julian byłby z Ciebie dumny. PS. Polecam słownik gramatyki i ortografii polskiej - "Papierz" dosłownie zwalił mnie z nóg :D
        • Gość: prof.Mioduś Re: Opanujcie się mondrałkowie.. IP: *.xdsl.centertel.pl 24.04.13, 21:10
          chyba chodzi ci o Papiesza kretynku?
    • Gość: wiejska baba Panie Słoik...puk puk.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.13, 09:45
      strasznie sie mylisz
      • qqbek Nie sądzę. 24.04.13, 09:52
        Nie sądzę, by mylił się, nazywając posła Kabacińskiego hipokrytą.
        Nie sądzę też, by można było nazwać niepraktykującego "katolikiem" bo stoi to w jawnej sprzeczności z tzw. katechizmem kościoła katolickiego.
        Jedyne co można, to nazwać niepraktykującego wierzącym. Ale katolikiem? Nie sposób.
        • Gość: bosman może ma katechizm w...... IP: *.dynamic.lte.plus.pl 24.04.13, 14:13
          dupie - wszak to tuba kleru. A może tak jak pisze marvysia, ta od "papierza" - wierzy po swojemu a nie po "ksiedzowemu". Tak czy inaczej dla mnie to szczyl karierowicz gó... warty.
          • Gość: antyidiota Re: może ma katechizm w...... IP: *.dynamic.mm.pl 24.04.13, 17:49
            No to jak wierzy nie po ksiedzowemu to po co bierze ślub ksiedzowy ?:).
            • Gość: bosman dla ciebie kościół to ksiądz? IP: *.dynamic.lte.plus.pl 25.04.13, 08:58
              - normalka, jak dla większości katoli.
    • tepicpo Hipokryzją zaraził się od szefa 24.04.13, 10:27
      palikot walczy z mityczną pedofilią w Kościele, co nie przeszkadza mu brać udziału w debacie z politykiem, który otwarcie przyznaje się do kontaktów z dziećmi .... Debata z udziałem Cohn-Bendita (ksywa pedofil) a jakże na postępowym uniwersytecie wrocłąwskim .... a oto kilka wzmianej Cohn-Bendita na temat małych dzieci: W 1972 roku złożyłem podanie o pracę w alternatywnym przedszkolu we Frankfurcie nad Menem. Pracowałem tam ponad 2 lata. Mój ciągły flirt z dziećmi szybko przyjął charakter erotyczny. Te małe pięcioletnie dziewczynki już wiedziały jak mnie podrywać. Kilka razy zdarzyło się, że dzieci rozpięły mi rozporek i zaczęły mnie głaskać. Ich życzenie było dla mnie problematyczne. Jednak często mimo wszystko i ja je głaskałem..." (Cohn-Bendit) - wpolityce.pl/wydarzenia/52094-jaroslaw-sellin-rezygnuje-z-udzialu-w-konferencji-na-ktora-zaproszono-polityka-przyznajacego-sie-do-kontaktow-erotycznych-z-dziecmi
      ------------
      Po czym poznać, że Bredzisław "bul" Komorowski zaraz palnie coś niemądrego?Po tym, że otwiera usta :P
      "Michnik jest manipulatorem. To jest czlowiek zlej
      woli, klamca, oszust intelektualny". Herbert
      • krusnik02 Re: Hipokryzją zaraził się od szefa 24.04.13, 11:44
        tepicpo napisał:

> palikot walczy z mityczną pedofilią w Kościele, co nie przeszkadza mu brać udziału w debacie z politykiem, który otwarcie przyznaje się do kontaktów z dziećmi .... Debata z udziałem Cohn-Bendita (ksywa pedofil) a jakże na postępowym uniwersytecie wrocłąwskim .... a oto kilka wzmianej Cohn-Bendita na temat małych dzieci: W 1972 roku złożyłem podanie o pracę w alternatywnym przedszkolu we Frankfurcie nad Menem. Pracowałem tam ponad 2 lata. Mój ciągły flirt z dziećmi szybko przyjął charakter erotyczny. Te małe pięcioletnie dziewczynki już wiedziały jak mnie podrywać. Kilka razy zdarzyło się, że dzieci rozpięły mi rozporek i zaczęły mnie głaskać. Ich życzenie było dla mnie problematyczne. Jednak często mimo wszystko i ja je głaskałem..." (Cohn-Bendit) - wpolityce.pl/wydarzenia/52094-jaroslaw-sellin-rezygnuje-z-udzialu-w-konferencji-na-ktora-zaproszono-polityka-przyznajacego-sie-do-kontaktow-erotycznych-z-dziecmi
        > ------------
        > Po czym poznać, że Bredzisław "bul" Komorowski zaraz palnie coś niemądrego?Po t
        > ym, że otwiera usta :P
        > "Michnik jest manipulatorem. To jest czlowiek zlej
        > woli, klamca, oszust intelektualny". Herbert
        Powiedziałbym, ze "ciągnie swój do swego", ale dowodów nie mam :) Nie zmienia to faktu, że Ruch Palikota wpisuje się w modny ostatnio, nawet w MEN, trend uświadamiania naszych dzieci na siłę w kwestiach seksu - rozumiem że w żywotnym interesie państwa polskiego nie jest to aby nasze dzieci umiały czytać, pisać czy liczyć tylko to aby wiedziały w wieku, powiedzmy 9 lat, jak założyć gumkę :)
    • Gość: yukki Re: Polityk Palikota, antyklerykał, wziął... ślub IP: 212.182.35.* 24.04.13, 11:33
      kolejny "njus", a może wziął ślub tak jak robia to innowiercy i ateiści? żona chciała, teściowa się uparła i dla swiętego spokoju dał się do ołtarza zaprowadzić. widziałam śluby katolicoko-muzułmański i katolicko - buddyjski. Panna katoliczka a kawalerowi tak naprawde wisi i idzie bo chce żonie przyjemnoiść zrobić.
      A że hipokryta tu nie sposób się nie zgodzić.
      • joannabarska Re: Polityk Palikota, antyklerykał, wziął... ślub 24.04.13, 13:08
        Dla swiętego spokoju niejeden facet to zrobił,a więc bez przesady. Bierut tez mial slub koscielny. W Lublinie...Szokuje?
        • tepicpo nie, nie szokuje 24.04.13, 13:30
          joannabarska napisała:

> Dla swiętego spokoju niejeden facet to zrobił,a więc bez przesady. Bierut tez m
          > ial slub koscielny. W Lublinie...Szokuje?

bo o tym, że bierut jest świnią, zbrodniarzem i hipokrytą wiadomo z góry, zaś kabaciński był do tej pory chamskim, nieprzebierającym w środkach, ale jednak tylko przeciwnikiem politycznym. Teraz jest po prostu hipokrytą i prostym chamidłem, bo za poglądy się sprzedał palikotowi, zaś swoim wyborcom powiedział, że te same poglądy ma w ..... wiadomo czym tak jak i samych wyborców
          • Gość: bosman że Bierut jest świnią, zbrodniarzem... IP: *.dynamic.lte.plus.pl 24.04.13, 14:18
            i czymś tam - to sprawa dyskusyjna. Że ty jesteś nieodrodnym klonem kaczora i maciory - nie ulega wątpliwości. Bezmózgowiec to bezmózgowiec :-)
            • tepicpo bosman 24.04.13, 18:27
              biedny, chory człowiek z ciebie. lekarz kazał ci potakiwać xd
              • Gość: bosman tępaku :-) IP: *.dynamic.lte.plus.pl 25.04.13, 09:00
                tobie już nawet diagnozy nie wystawiają :-)
    • Gość: antyidiota Wielkie mi co... IP: *.dynamic.mm.pl 24.04.13, 17:52
      ...przecież palikotowcy to hipokryci od samych podstaw, takie dziwolągi bez kręgosłupa moralnego. Dzisiaj żeby zaistnieć są antyklerykały, ateistami, i ch.j wie co tam jeszcze a jutro będą klerowymi dupolizami jeśli tak badania socjologiczne im powiedzą :).
      • dociek Re: Wielkie mi co... 24.04.13, 18:58
        Piszesz to z osobistego doświadczenia? Co teraz trenujesz? Dupolizę?
        • Gość: antyidiota Re: Wielkie mi co... IP: *.dynamic.mm.pl 24.04.13, 22:45
          Piszę to z obserwacji palikotowców i samego Palikota, którego wcześniejsze wypowiedzi mają się nijak do tego co teraz pierdzieli. No ale aby to zauważyć trzeba być na trochę wyższym poziomie intelektualnym niż średnio rozgarnięty pawian, więc wiesz nie wymagam od ciebie za wiele :)
          • dociek Re: Wielkie mi co... 24.04.13, 23:36
            Gość portalu: antyidiota napisał(a):

> No ale aby to zauważyć trzeba być na trochę wyższym poziomie intelektualnym niż średnio > rozgarnięty pawian, więc wiesz nie wymagam od ciebie za wiele :)

Jeżeli chodzi o pochodzenie od małp, osobiście przychylam się do teorii ewolucji, zatem dzięki za racjonalne potraktowanie. Według antropologów, pawiany są jednak boczną gałęzią w rozwoju gatunku homo sapiens, do którego prawdopodobnie też się chcesz zaliczać.
            Jest znaną regułą, że obraźliwymi epitetami posługują się ci, którzy są za mało rozgarnięci, by argumentować swoje racje w sposób rzeczowy i konkretny.
            • Gość: antyidiota Re: Wielkie mi co... IP: *.dynamic.mm.pl 26.04.13, 07:46
              > Jeżeli chodzi o pochodzenie od małp, osobiście przychylam się do teorii ewolucj
              > i, zatem dzięki za racjonalne potraktowanie. Według antropologów, pawiany są je
              > dnak boczną gałęzią w rozwoju gatunku homo sapiens, do którego prawdopodobnie t
              > eż się chcesz zaliczać.

Być może tak, z tym że nie wiem jak ty ale ja to już z drzewa zszedłem :))))

> Jest znaną regułą, że obraźliwymi epitetami posługują się ci, którzy są za mało
              > rozgarnięci, by argumentować swoje racje w sposób rzeczowy i konkretny.

Hahahaha :). No tak, nie ma to jak twój wcześniejszy niezwykle merytoryczny komentarz :). W każdym razie masz jedną cechę wspólną z palikotowcami: hipokryzję :D. Tak więc siedź na drzewie dalej i bujaj się... na gałęzi :)
      • Gość: prof.Mioduś Re: Wielkie mi co... IP: *.xdsl.centertel.pl 24.04.13, 21:15
        dziwne...wśród palikotowców nie zauważyłem ani jednego antyklerykała czy ateisty...
        sami chrześcijanie:-)
        ...czyli dupolizy i hipokryci:-)))
        • Gość: antyidiota Re: Wielkie mi co... IP: *.dynamic.mm.pl 24.04.13, 22:47
          U nich to takie nowe "chrześcijanie", będące za eutanazją i aborcją :)
          • Gość: bosman a może byś tak... IP: *.dynamic.lte.plus.pl 25.04.13, 09:02
            oprócz księżych dup liznął ciut, ciut gramatyki?
            • Gość: antyidiota Re: a może byś tak... IP: *.dynamic.mm.pl 26.04.13, 07:40
              jakby ci to jamochłonku powiedzieć, ciężko u mnie klerouwielbienie odnaleźć ale wiesz kto jak kto ale ty nie jesteś godzien aby tobie się tłumaczył. Co do gramatyki to jest kwestia rozumienia sensu tak zbudowanego zdania :). Tak więc liż sobie co tam chcesz ale wiesz ja w tym uczestniczyć nie zamierzam :)
    • dociek Re: Polityk Palikota, antyklerykał, wziął... ślub 25.04.13, 00:44
      pansloik napisał:

> Hipokryta!!! Nie ma czegoś takiego Panie Kabaciński jak niepraktykujący katolik
      > , ponieważ jest to sprzeczne wewnętrznie. Skoro nie praktykujesz Pan, opowiadas
      > z się za aborcją, zatem nie postępujesz zgodnie z nauką kościoła, a więc nie m
      > ożesz Pan mienić się katolikiem. Sprawa jest bardzo prosta i myślę że nawet Pan
      > jako poseł partii idiotów znanych jedynie z akcji medialnych zrozumiesz tę pro
      > stą zasadą.
      >
      Niech odpowiedzią na twoje bardzo powierzchowne i niekompetentne zarzuty będzie wypowiedź rzecznika prasowego archidiecezji lubelskiej. Podkreślam, że to jest ksiądz katolicki!

www.kurierlubelski.pl/artykul/877680,ks-podstawka-zakladam-dobra-wole-posla-kabacinskiego,id,t.html
      "Czasem zdarza się, że potrzebna jest dyspensa, specjalne zezwolenie od biskupa. Np. gdy jedna ze stron jest ochrzczona, ale nie jest katolikiem tylko np. prawosławnym. W sytuacji gdy osoba, deklaruje się jako niewierząca, choć jest ochrzczona w Kościele katolickim, ale od niego odstąpiła (np. przez akt apostazji) proboszcz powinien zwrócić się do biskupa z prośbą o zezwolenie. Może być też tak, że osoba kiedyś ochrzczona, która była u Pierwszej Komunii św. a nawet bierzmowania, ale potem w ogóle nie praktykowała, przystąpi do spowiedzi. Wtedy takie zezwolenie nie będzie potrzebne. Natomiast jeśli ktoś nadal deklaruje się jako osoba niewierząca lub niepraktykująca, to zezwolenie jest wymagane. Skoro w tym konkretnym przypadku ślub się odbył, to prawdopodobnie nie było do niego przeciwwskazań.
      Z tego wynika, że przynajmniej drugiej osobie zależało na tym małżeństwie. W takiej sytuacji można przypuszczać, że narzeczony przez szacunek dla przekonań religijnych swojej narzeczonej katoliczki wyraził zgodę na takie małżeństwo i zostało uzyskane pozwolenie odpowiedniej władzy kościelnej. Nie chcę jednak niczego kategorycznie stwierdzać, bo nie ja byłem duszpasterzem, który prowadził rozmowę z narzeczonymi.
      "
      • zubelz Re: Polityk Palikota, antyklerykał, wziął... ślub 25.04.13, 01:03
        Jasiu pisze wypracowanie na temat (nie rządu). Nasza kotka , miała kociąt siedem. Wszystkie były partyjne a bez partyjny jeden. Jasiu i co Jasiu?(pani spodobał się początek)Jaso odpowiedział Kotki na oczka przejżały i z partii się wypisały
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka