emigrant78 24.05.13, 19:01 Niestety ale wojewoda powinna się natychmiast poddać do dymisji, jesli Zuk się wycofa, już w poniedziałek będzie my zbierać głosy nad jego dymisją... Koniec cergielenia się ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylda Po co prezydentowi Marsz Życia? Dla wyborców? D... 24.05.13, 19:05 To się nazywa pragmatyzm. W naszej dziurze większość wyborców to ci z co za księżulem w ogień pójdą (duża część mieszkańców to przyjezdni z okolicznych wiosek), więc takim Żukom-chorągiewkom kalkuluje się wesprzeć kasą kleszą i ONRowską imprezkę - każdy głosik się liczy w tym pędzie do koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxx Re: Po co prezydentowi Marsz Życia? Dla wyborców? IP: 173.233.202.* 24.05.13, 19:34 Czyzby wladze Lublina otwarcie juz (calkiem otwarcie) rozwazaly mozliwosc polaczenia wladzy panstwowej z wladza koscielna??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiejska baba mój proboscz na prezydenta:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.13, 20:02 katoland? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublinianka Podlizał się tym, którzy na niego nie głosowali IP: *.lublin.mm.pl 25.05.13, 16:45 Ja i moja rodzina głosowaliśmy na niego, ale więcej tego nie zrobimy. Nie będziemy głosować na kogoś, kto ośmiesza Lublin. Już i tak reszta Polski uważa Lubelszczyzny za ostoję ciemnogrodu. Odpowiedz Link Zgłoś
garcia72 Po co prezydentowi Marsz Życia? Dla wyborców? D... 24.05.13, 19:06 Podpisuję się pod tym artykułem. To wstyd dla prezydenta Żuka. Mam nadzieję, że jeszcze wycofa się z udziału w tym "marszu oszołomów". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dumny katol Re: Po co prezydentowi Marsz Życia? Dla wyborców? IP: *.play-internet.pl 24.05.13, 19:20 ach... ci młodzi, inteligentni z wielkich miast :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman z n-playa to raczej... IP: *.dynamic.lte.plus.pl 24.05.13, 20:30 pojebany katol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dumny katol Re: z n-playa to raczej... IP: *.play-internet.pl 24.05.13, 20:59 ach, ci młodzi, intelygentni z wielkich miast... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman s.........................j IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.05.13, 21:00 do kruchty "yntelygencie" z Ruchodupek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dumny katol Re: s.........................j IP: *.play-internet.pl 24.05.13, 21:16 ale po co? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dumny katol Re: Po co prezydentowi Marsz Życia? Dla wyborców? IP: *.play-internet.pl 24.05.13, 19:26 oczywiście gdyby to chodziło o marsz homoseksualistów, to pomysł kroczenia prezydenta i innych oficjeli, byłby wielce popierany... to jest właśnie obiektywizm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxx Re: Po co prezydentowi Marsz Życia? Dla wyborców? IP: 173.233.202.* 24.05.13, 19:38 "dumny katolu"... nie bardzo wiem, z czego jestes taki dumny, ale odpowiem ci, ze prezydent, wojewoda, itd. (jakikolwiek przedstawiciel wladzy panstwowej) NIE powinien uczestniczyc w zadnych marszach podbudowanych taka, czy inna ideologia (wzglednie religia)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dumny katol Re: Po co prezydentowi Marsz Życia? Dla wyborców? IP: *.play-internet.pl 24.05.13, 20:58 czy jeśli byłby to marsz, dajmy na to, w imię "tolerancji" i popierający homoseksualistów, czy też byłbyś temu przeciwny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dumny katol Re: Po co prezydentowi Marsz Życia? Dla wyborców? IP: *.play-internet.pl 24.05.13, 21:18 skoro tak, to czym się różni homoideologia od innych ideologii? Odpowiedz Link Zgłoś
sylda Re: Po co prezydentowi Marsz Życia? Dla wyborców? 24.05.13, 19:43 Gość portalu: dumny katol napisał(a): oczywiście gdyby to chodziło o marsz homoseksualistów, to pomysł kroczenia prez ydenta i innych oficjeli, byłby wielce popierany... to jest właśnie obiektywizm ... czym innym jest propagowanie tolerancji wobec "innych" (przecież ci "inni" to też obywatele tego państwa, płacący podatki etc...), a czym innym wspieranie przez władzę skrajnych katolickich akcji - to jest sygnał od tejże władzy, że popiera ekstremistów chcących zakazać aborcji i in-vitro. Można się łatwo domyślić, co to oznacza dla tysięcy kobiet... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dumny katol Re: Po co prezydentowi Marsz Życia? Dla wyborców? IP: *.play-internet.pl 24.05.13, 21:05 tak.... > czym innym jest propagowanie tolerancji wobec "innych" (przecież ci "inni" to t > eż obywatele tego państwa, płacący podatki etc...), a czym innym wspieranie prz > ez władzę skrajnych katolickich akcji - jak już więc napisałem powyżej, to jest ten wasz obiektywizm... A więc proszę Syldy, skoro udział władz samorządowych tudzież państwowych w przykładowym marszu zwolenników homoseksualizmu jest propagowaniem tolerancji wobec innych, to proszę też pozwolić, w imię tej samej tolerancji, na udział w takiej akcji marszów zwolenników życia. A czemu nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublinianka Dyskryminację pewnych grup uważasz za normę? IP: *.lublin.mm.pl 25.05.13, 17:02 Problem tkwi w tym, że Wy dyskryminację uważacie za normę, katolicką indoktrynację dzieci za obowiązek szkoły, a narzucanie całemu społeczeństwu (także niewierzącym czy innowiercom) przez Kościół katolicki norm postępowania za niezbywalne prawo tego Kościoła. Tylko że to nie jest demokracja, a państwo wyznaniowe. Państwa, w których rządzi jakaś religia to brud, smród i ubóstwo. Im większy będzie w Polsce wypływ Kościoła na władze, tym większa będzie bieda w kraju, bo zdolniejsi, inteligentniejsi i lepiej wykształceni wyjadą stąd. Odpowiedz Link Zgłoś
hektor51 Po co prezydentowi Marsz Życia? Dla wyborców? D... 24.05.13, 19:57 Szkoda mi Żuka, porządny był facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman był? IP: *.dynamic.lte.plus.pl 24.05.13, 20:33 watpię. Klasyczny koniunkturalista. Notowania PO lecą na ryj to włazi PiSdzielcom i katabasom w rzyć. Dla waaaaadzy. A i tak go tułajewcy wyru...ą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublinianka Masz rację, bardzo się Żuk zdziwi, jak go wykopią IP: *.lublin.mm.pl 25.05.13, 17:08 Na co on liczy, że PiS go wystawi, a naziole będą na niego głosować? Odpowiedz Link Zgłoś
elbertson ONR a Pietrasiewicz - Pietrasiewicz twierdzi że 24.05.13, 20:04 napadaja na Niego ONRowcy i jest to prawdą , a ONR twierdzi ze Pietrasiewicz napada sam na sie siebie i prawdą to nie jest - jedyne co przychodzi mi do głowy to góralska definicja prawdy -prawda , tyż prawda i g... o prawda. Przy całym szacunku dla Pietrasiewicza - najpierw trzeba to udowodnić a pózniej ogłaszać publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
jotys tylko głupcy dają się łatwo zmanipulować 24.05.13, 20:20 moherowym krzykaczom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żenada Re: tylko głupcy dają się łatwo zmanipulować IP: 62.244.131.* 24.05.13, 20:26 to nie jest artykuł, to żenujący lewacki manifest, zresztą jest podobny poziom tej "dyskusji". strata czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman a twój bełkot czym jest? IP: *.dynamic.lte.plus.pl 24.05.13, 20:35 katolskim rzężeniem katopojeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marci Re: Po co prezydentowi Marsz Życia? IP: *.dynamic.chello.pl 24.05.13, 21:06 WSTYD??? W MARSZU ŻYCIA??? jak się ktoś nie zgadza to niech zorganizuje marsz śmierci, np. za eutanazją. Wtedy z pewnością pójdzie awangarda.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman i czego bredzisz? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.05.13, 21:07 czy jesteś tak głupi że nie wiesz o co chodzi czy tak cyniczny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dumny katol Re: i czego bredzisz? IP: *.play-internet.pl 24.05.13, 21:24 "WSTYD??? W MARSZU ŻYCIA??? jak się ktoś nie zgadza to niech zorganizuje marsz śmierci, np. za eutanazją. Wtedy z pewnością pójdzie awangarda.... " Gość portalu: bosman napisał(a): > czy jesteś tak głupi że nie wiesz o co chodzi czy tak cyniczny? Uważam, że to jest bardzo dobry pomysł. Można zorganizować marsz śmierci... za aborcją, za zabijaniem, a więc skoro Matka może zabić swoje dziecko, jeśli jej się nie podoba. Ja mogę zabić swojego sąsiada jeśli mnie denerwuję. Tak? Bądźmy konsekwentni. Odpowiedz Link Zgłoś
sylda Re: i czego bredzisz? 24.05.13, 22:44 Uważam, że to jest bardzo dobry pomysł. Można zorganizować marsz śmierci... za aborcją, za zabijaniem, a więc skoro Matka może zabić swoje dziecko, jeśli jej się nie podoba. Ja mogę zabić swojego sąsiada jeśli mnie denerwuję. Tak? Bądźmy konsekwentni. Zarodek - noworodek, kilkucentymetrowa tkanka - noworodek ważący 3 kg... co różni wymienione przeze mnie 'elementy'? Drogi Katolu, proponuję zakup słownika języka polskiego i podręcznika do nauki logiki. Bo Katolu nie znasz znaczenia słów, których używasz i nie rozumujesz poprawnie - stąd te kretyńskie argumenty i równie mądre wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Jędrzejczak Re: Po co prezydentowi Marsz Życia? IP: *.dynamic.mm.pl 24.05.13, 22:27 a ja pójde w marszu z Prezedentem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: Po co prezydentowi Marsz Życia? IP: *.dynamic.mm.pl 24.05.13, 23:04 Ja również pójdę. artykuł jest żenujący i strasznie tendencyjny, wygląda wręcz na sponsorowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Jędrzejczak Re: Po co prezydentowi Marsz Życia? IP: *.dynamic.mm.pl 24.05.13, 23:10 tak pewnie lewica zasponsorowała Odpowiedz Link Zgłoś
matitalolo Po co prezydentowi Marsz Życia? Dla wyborców? D... 25.05.13, 09:54 Kolejny funkcjonariusz kk ? Robota mu się pomyliła, myśli ,że pracuje u budzika. Powinien założyć odpowiedni strój na ten marsz: worek pokutny, włosienicę i sznur konopny na szyję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntySzechter Re: Po co prezydentowi Marsz Życia? Dla wyborców? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.13, 10:02 Niech koszerniacy nie zesraja się przypadkiem! Finansowanie lewackiej dziczy jest cacy, nazywanie dewiantów ludźmi kultury również. Finansowania tego syfu pod płaszczem działalności społecznej jest prawidłowe i godne portfeli szarych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejkrzysztof Po co prezydentowi Marsz Życia? Dla wyborców? D... 25.05.13, 11:14 Panie Redaktorze, to wsyd używać takich argumentów. Prezydent jest Prezydentem wszystkich lublinian, nie tylko środowiska Gazety, która, niestety, popiera aborcję, rzekome "małżeństwa" homoseksualne, in vitro. Czyż może być coś wznioślejszego niż zjednoczenie ludzi wokół życia? Żeby było jasne, na temat i o sobie: mam 57 lat, ciężko pracuję, czytam Gazetę od pierwszego numeru, jestem wierzący, chodzę do Kościoła, mam troje dzieci, nie popieram ONR, będę na marszu, popieram Prezydenta i jestem z niego dumny. A propos, marsze w obronie Rodziny i życia w Madrycie, Paryżu to milion ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
karolsledczy Po co prezydentowi Marsz Życia? Dla wyborców? D... 25.05.13, 12:05 Po co lublinianom taki redaktor? Dla wyborców? Dla Kościoła? Dla idiotów? Rzetelne dziennikarstwo polega na przedstawianiu faktów bez własnych wycieczek intelektualnych: "Panie prezydencie, rządzenie to coś więcej niż budowanie dróg i kolejne inwestycje. To też umiejętność odmawiania w skrajnie ideologicznych spędach. Nawet Kościołowi." Ale ten Karol Śledczy nie ma o tym zielonego pojęcia, próbuje tylko mącić wodę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość23 Re: Po co prezydentowi Marsz Życia? Dla wyborców? IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.13, 12:14 Poziom idiotyzmu wśród redaktorów w GW przekracza średnią ustawową. Panie Karolu Adamaszek, komu chce się Pan przysłużyć - szefom klinik aborcyjnych, fundacji Pani Nowackiej finansowanej przez producentów środków antykoncepcyjnych, wczesnoporonnych itp., Ru...iu Palikota i homoseksualistom? Wstyd, należy odróżnić codziennikarstwo od służenia lewicowym ideologiom i przemysłowi aborcyjnemu. Odpowiedz Link Zgłoś
swojak11 Naiwnych nie sieją sami się rodzą 25.05.13, 15:34 Emigrant 78 ty przypadkiem na emigracji nie jesteś ??? :) Chłopie kto się boi twych pogróżek ? Wojewoda ? Żuk ? Emigrant biedaczku ty to sobie co najwyżej małego możesz walnąć bo jak baba chciała by herosa - online ??? Wiesz czemu oni tak robią ? bo mają jeszcze odruchy bezwarunkowe , "Zielona wyspa " tonie więc się chwytają czego się da ... PO i Palikot to koniunkturaliści - polityczne ścierwojady dla naiwniaków którzy uwierzyli że Tusk jest liberałem a Palikot antyklerykałem :) :) ;) może nie pamiętacie jak Palikot prowadzał się pod rękę z bp.Żydzińskim ??? jak katolickie gazetki OZON ? wydawał ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonss Re: Naiwnych nie sieją sami się rodzą IP: *.icpnet.pl 25.05.13, 19:29 Adamaszek przed napisaniem artykułu puknij się w czoło -dzienikarzyno ???dziś tylko opluwa się Polaków którzy ciężko bardzo cieżko pracują a gloryfikuje ,Niemców Żydów a ostatnio Romów Homoseksalistów pedałów lizbijki Odpowiedz Link Zgłoś
colomba1 Brawo dla Pana Prezydenta ! 26.05.13, 20:50 Szacunek dla Prezydenta Żuka ! Odpowiedz Link Zgłoś