gypsi 05.09.09, 18:21 Znacie jakies fajne miejsca na lunch oraz wieczorne posilki w tej okolicy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redona Re: Londyn SW3 - Chelsea/Kensington 05.09.09, 19:49 moze kawalek od Ciebie jekies ale polecam na wimbledonie. www.wimbledonhideaway.com szczegolnie sunday roast naprawde pycha, wszystko domowej roboty. ogolnie restajracja ma jedzenie domowej roboty z sliczna prezentacja jedzenia. Bardzo pyszne.... duzy wybor alkocholi i nietypowych piw. Jak masz wiecej pytan to pytaj:) . Odpowiedz Link
kingaolsz Re: Londyn SW3 - Chelsea/Kensington 06.09.09, 10:44 W tamtych okolicach wieksc jadlodalni jest fajna. Zerknij na ludzi jacy jedza w danym miejscu w danym momencie i powinnas wiedziec czy warto wchodzic ;) Ja polecam Carluccio's www.carluccios.com/ , ale ja mam zboczenie w strone wloszczyzny ;) z "francusczyzny" moge polecic Brasserie Gerard www.brasseriegerard.co.uk/ a z takich nieco bardziej angielskich to Tootsies, ale nie maja nic dokladnie w tych okolicach, o ktore pytasz, choc sa dosc blisko www.tootsiesrestaurants.com/ Wiem, ze gdzies obok stadionu Chelsea jest uznany za najlepszy lokal serwujacy rybe z frytkami ( chyba troche w wydaniu posh), ale niestety za nic nie moge sobie przypomniec nazwy niestety :( polecam tez jakby co: www.london-eating.co.uk/ Odpowiedz Link
bettina40 Re: Londyn SW3 - Chelsea/Kensington 06.09.09, 11:29 "Chelsea Kitchen" ratowała mi życie w czasach studenckich, wiele lat temu. Okazuje się, że przeniesiona, ale nadal istnieje. maps.google.co.uk/maps?hl=pl&source=hp&um=1&ie=UTF-8&q=chelsea+kitchen+restaurant+london&fb=1&split=1&gl=uk&view=text&la tlng=6812733300486660395 Odpowiedz Link