jan.bar 01.06.13, 15:42 za nieodwołaną wizytę powinien być wystawiany rachunek np 100 zł, dane rezerwującego szpital przecież ma Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TOMEK Re: Szpital odsyła dzieci na przyszły rok. A miej IP: *.lublin.mm.pl 01.06.13, 20:27 NA POCZĄTKU KWIETNIA ZAPISAŁEM DZIECKO DO PORADNI REHABILITACYJNEJ W DSK. TERMIN KONIEC MAJA. TRZY TYGODNIE PRZED TERMINEM WIZYTY PRÓBOWAŁEM SIĘ DODZWONIC W RÓŻNYCH GODZINACH I DNIACH ABY ODWOŁAĆ WIZYTĘ- BEZ SKUTKU. WYKONAŁEM OK. 50 PRÓB KONTAKTU TEL. I ALBO ZAJĘTE, ALBO NIKT NIE ODBIERA. NIE MIAŁEM TELEFONU CZY POTWIERDZAM WIZYTĘ, WIĘC NIE SĄDZE ŻE JEST TO JUZ POZYTYWNĄ REGUŁĄ W DSK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman mogłeś wysłać maila IP: *.dynamic.lte.plus.pl 01.06.13, 20:34 rejestracja@dsk.lublin.pl www.dsk.lublin.pl/index.php?id=115 i poprosić o potwierdzenie zgłoszenia rezygnacji. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzulek Szpital odsyła dzieci na przyszły rok. A miejsc... 02.06.13, 12:09 A co szpital robi, by zoptymalizować swoją pracę i pomóc pacjentom? Zjawia się wolny termin... i co? lekarz idzie wczesniej do domu i tyle? A pacjent jak czekał tak czeka? znów pojawia sie pytanie : szpital dla pacjenta czy odwrotnie. Skoro " okienka " potrafią zagospodarować niepubliczne przychodnie, prywatni lekarze, kosmetyczki, stomatolodzy itd. to chyba jest to wykonalne. ........ Błąd systemu czy człowieka ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oaza135 Re: Szpital odsyła dzieci na przyszły rok. A miej IP: *.183.253.133.dsl.dynamic.t-mobile.pl 03.06.13, 17:50 niestety, przepisy nie przewidują kaucji za rezerwację czy kary za niestawienie się na zapisaną wizytę. Pacjent ma tylko prawa... Odpowiedz Link Zgłoś