Gość: lubelak IP: 80.51.249.* 28.07.04, 21:04 Witam, mam pytanie skąd wziąłeś ten wywiad z Piłsudskim w watku o lipcu 1944r.??? byłbym wdzięczny o datę rok wydania miejsce i tytuł ksiązki lub czasopisma... ewentualnie strone www Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blood_free Re: pytanie do empi 28.07.04, 22:14 Jesli empi powoluje sie na rok 1944, to wywiad musial powstac jedynie w nieograniczonej fantazji autora (ow). Marszalek bowiem juz od kilku dobrych lat spoczywal na Wawelu, a Jego serce razem z truchlem matki na wilenskiej Rossie. Odpowiedz Link Zgłoś
shawman Re: pytanie do empi 28.07.04, 23:28 Empi chyba nie twierdził, że wywiad miał miejsce w 1944 roku. To wątek był o akcji "Burza". Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: pytanie do empi 29.07.04, 11:12 Gość portalu: lubelak napisał(a): > Witam, mam pytanie skąd wziąłeś ten wywiad z Piłsudskim w watku o lipcu > 1944r.??? > byłbym wdzięczny o datę rok wydania miejsce i tytuł ksiązki lub czasopisma... > ewentualnie strone www Jest to wirtualny wywiad studenta dziennikarstwa (praca dyplomowa). Dzięki za pytanie, dałem się uwieść, tym bardziej, że zgadza to się z moimi poglądami. Dopiero teraz, na skutek Twojego pytania zacząłem dociekać. Wystarczy wpisać w google nazwisko i imię dziennikarza robiącego wywiad -:))). Niemniej jednak proszę przyjąć ideę tego artykułu jako mój pogląd na sprawę. pzdr. p.s. Przepraszam za zwłokę w odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś