nabucco1954-54 05.08.13, 22:00 gdzie w pobliżu Lublina jest jakieś miejsce gdzie można się wykąpać- bez tłumów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bosman Poniatowa... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.08.13, 22:13 może być, kawałek dalej Opole Lubelskie, też mają kąpielisko. Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Poniatowa... 05.08.13, 22:16 Niedaleczko za lasem, jest bardzo przyjemna stadnina na "po kąpieli". Lalut tam ostatnio pierwsze szlify w siodle zdobywa. Jak sama twierdzi ma "cykora wysokości", ale podejście właścicielki (i trenerki) plus kucyka, przestrzeń oswaja bezbolesnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Dzięki za podpowiedź :-) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.08.13, 22:19 Jest jeden problem: nie znam konia który by z "rozkoszą" taszczył mój "słodki ciężar" i nie chcę katować "źwirza" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Dzięki za podpowiedź :-) 05.08.13, 22:22 Gość portalu: bosman napisał(a): Mieli onegdaj bryczke na wynajem:) > Jest jeden problem: nie znam konia który by z "rozkoszą" taszczył mój "słodki c > iężar" i nie chcę katować "źwirza" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman miłe... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.08.13, 22:26 ale wolę motocykl :-). Podsunęłaś mi jednak "pomysła" - moja kobitka uwielbia patataje, podsunę jej taką możliwość spędzenia dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Dzięki za podpowiedź :-) 06.08.13, 09:37 Hihi! Znam tę stadninkę... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Doradźcie... 05.08.13, 22:13 Z tą Poniatową to chyba niegłupi pomysł. Pod warunkiem, że całe miasteczko nie umówi się na wspólna kąpiel. Ale poważnie, malutki, ale niegłupi zalewik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman planuję wyjazd... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.08.13, 22:16 na jutro a nie w sobotę czy niedzielę. Poniatowa to wszakże nie kurort :-) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: planuję wyjazd... 05.08.13, 22:20 teoretycznie są żniwa, więc znaczna część mieszkańców wiąże i podbiera:) Apropos kurortu - no wąsnie, taka Poniatowa, takie tam małe, zadupczone miasteczko i trzy hotele jeden przy drugim. O co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman na uboczu, ceny... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.08.13, 22:28 przystępne (zapewne) blisko Nałęczów, Kazimierz, Lublin. Gdy by nie mieli "obłożenia" pewnie by padli. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: na uboczu, ceny... 06.08.13, 09:39 Spoko, Słowik da radę. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
schyderca Kraśnik. 06.08.13, 10:57 Był ktoś nad zalewem? Warto się wybierać? Bo w Zupie Zemborzyckiej chyba tylko samobójcy się kąpią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman zdaje się.... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.08.13, 11:47 że własnie ........wodę spuścili :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman tutaj można poczytać: IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.08.13, 11:52 Zalew w Krasniku ale czy skończyli??? Odpowiedz Link Zgłoś
schyderca Re: tutaj można poczytać: 06.08.13, 12:17 Gość portalu: bosman napisał(a): > Zalew w > Krasniku ale czy skończyli??? Dzięki za informację. Ciekawe funkcje mają w kraśnickim odpowiedniku cyrkusza. "Menedżer ds. zalewu /-/ Dariusz Kalinowski" To do wszystkiego mają menedżerów? Menedżer ds. ul. X, Menedżer ds. ul. Y Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: tutaj można poczytać: 06.08.13, 12:43 schyderca napisał: > To do wszystkiego mają menedżerów? Menedżer ds. ul. X, Menedżer ds. ul. Y Dawniej wszędzie musiał być derechtór i sekretarz POP a dziś są menedżerowie i kapelani. Nie wnikaj. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
schyderca Re: tutaj można poczytać: 06.08.13, 13:38 tajnos.agentos napisał: > schyderca napisał: > > > To do wszystkiego mają menedżerów? Menedżer ds. ul. X, Menedżer ds. ul. Y > > Dawniej wszędzie musiał być derechtór i sekretarz POP a dziś są menedżerowie i > kapelani. Nie wnikaj. :))) To ja chcę zostać menedżerem ds. przejścia dla pieszych na ul. Koziej w Lublinie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman możesz uszczegółowić: IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.08.13, 14:45 przejścia wzdłuż czy w poprzek? Odpowiedz Link Zgłoś
schyderca Re: możesz uszczegółowić: 06.08.13, 14:47 Gość portalu: bosman napisał(a): > przejścia wzdłuż czy w poprzek? Przejścia w poprzek :)) Od budynku do budynku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman eeeeeeetam... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.08.13, 17:01 to podrzędna fucha. Gdybyś tak został menadżerem "wzdłużnym" to by było coś ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... ...wykasowane :)))... IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.13, 17:40 ...eee tam...: forum.gazeta.pl/forum/w,62,146233629,146246848,_wykasowane_.html ...bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadbosman Re: Doradźcie... IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.13, 15:44 nabucco1954-54 napisał: > gdzie w pobliżu Lublina jest jakieś miejsce gdzie można się wykąpać- bez tłumów > . Jak się rozbierzesz to albo ludzie uciekną albo zemdleją więc tłumów nie będzie bez względu na to gdzie pojedziesz :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... ...do wykasowania... IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.13, 16:46 ... :)))... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: jużwiem IP: *.isp4u.eu 09.08.13, 21:13 "Bosman" wstydzi się własnego ciała. Dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: jużwiem 09.08.13, 22:21 "Bosman" dba o twoje życie. Jeżeli nie umiesz pływać a znalazł byś się w wodzie, to "Bosman" wchodząc do wody i nie wiedząc o tym, mógł by cię utopić robaczku. Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: jużwiem 09.08.13, 22:37 Ja z postury jestem szczupły, lecz jak "Bosman" lubię popływać szybko i na głębokiej wodzie, Bez ścisku i ograniczeń. Lubię pływać w pław i daleko,ale nie jestem samobójcą. Zawsze towarzyszy mi łódka z zimnym piwkiem. Po przepłynięciu kilku kilometrów jest to rarytas a i smak nie zapomniany.Łyk piwa i płynę dalej.Po przepłynięciu kilkunastu kilometrów . Wieczorne schłodzone piwko to jest to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman zubelzie :-) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.08.13, 13:37 olewam przygłupów, ty zapewne też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadbosman Re: zubelzie :-) IP: *.dynamic.mm.pl 11.08.13, 00:13 A ja z głąbów się nabijam :). Ot taka zabawa :D Odpowiedz Link Zgłoś