Dodaj do ulubionych

Nowe lądowisko dla helikopterów pogotowia w Lub...

05.08.13, 23:15
Jakie jest uzasadnienie istnienia takiego szpitala jak MSWiA w miescie, który ma 350 tyś. mieszkańców i dwa Szpitale Kliniczne oraz jeden Wojewódzki ? ... Oczywiście nie ma to uzasadnienia, ale środki unijne wyrwano i wydano wbrew zdrowemu rozsądkowi. Ciekawe ile jeszcze lat minie zanim likwidacji ulegną szpitale: Kolejowy, Wojskowy czy MSWiA ?
Obserwuj wątek
    • Gość: bosman wg ciebie w Lublinie... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.08.13, 23:20
      mamy komfortowe warunki jeśli chodzi o miejsca szpitalne?
      • Gość: leonss Re: wg ciebie w Lublinie... IP: *.icpnet.pl 06.08.13, 00:28
        Należy tylko sie cieszyć że takie lądowiska są przy szpitalach
    • Gość: leszeke finanse ... IP: *.vlan421.dengo.lubman.net.pl 06.08.13, 08:03
      pospieszalski napisała:
      > Jakie jest uzasadnienie istnienia takiego szpitala jak MSWiA w miescie, który m
      > a 350 tyś. mieszkańców i dwa Szpitale Kliniczne oraz jeden Wojewódzki ? ...
      Takie, ze nie mamy nadmiaru "łóżek" tylko niedobór pieniędzy z NFZ na zabiegi - i kolejki po kilka lat ...
    • mirrorsun Re: Nowe lądowisko dla helikopterów pogotowia w L 06.08.13, 22:44
      pospieszalski napisała:

> Jakie jest uzasadnienie istnienia takiego szpitala jak MSWiA w miescie, który m
      > a 350 tyś. mieszkańców i dwa Szpitale Kliniczne oraz jeden Wojewódzki ? ... Ocz
      > ywiście nie ma to uzasadnienia, ale środki unijne wyrwano i wydano wbrew zdrowe
      > mu rozsądkowi. Ciekawe ile jeszcze lat minie zanim likwidacji ulegną szpitale:
      > Kolejowy, Wojskowy czy MSWiA ?
      widzisz, ze 20 lat temu trafiłem tam z zawałem, pani doktor zrobiła usg i ekg, stwierdziła, że te badania się wykluczają. a ja tylko przy takim bólu prosiłem o morfinę. niestety, nie otrzymałem, bo ona podobno nie mogła...oczywiście, widziała ( nie wiedziała idiotka z badań ), że ze mną jest stanowczo coś nie tak. jestem nie za likwidacją czegośtam, jestem za tym, żeby takich konowałów odsunąć od leczenia. a lądowisk w lublinie powinno być jak najwięcej. lekarzy z powołania też.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka