julia.julia To znowu ja ;-) 25.10.02, 13:42 Cześć misiaczki. Jeszcze Wam się nie znudziło??!! Zapomniałam już o tym wątku, zaglądam po paru miesiącach i widzę że wciąż usiłujecie ze mną dyskutować. Wiedziałam, że potrafię przyciągać uwagę, ale że aż na tak długo... U Was rzeczywiście nie dzieje się chyba nic ciekawszego ;-) Pozdrawiam moich ulubionych zacietrzewionych prowincjuszy. Jeszcze tu zajrzę. Buziaczki *** Julia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byron Re: NIENAWIDZĘ LUBLINA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.02, 01:12 Mieszkam w lublinie 15lat i mam go dosyć!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MP Re: NIENAWIDZĘ LUBLINA!!!!! IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 27.10.02, 20:41 Ja też nienawidzę Lublina ale zgiła z odmiennych powodów niż autorka powyższego textu. Nienawidzę go za ludzi i ich styl bycia. Lubliniacy są tak prymitywnym narodem, który wszystko musi robić książkowo tak jak jest napisane. To proste w płachcie bujane społeczeństwo nie dopuszcza do swoich zakutych łbów elastyczności i kreatywności- to tak jakby chcąc spojrzeć w bok obracać całe ciało a nie tylko głowę Cieszę się jak dziki ,ze po skończeniu studiów mogłem wyjachać z tego Zamazanowa i znaleśc pracę w swojej małej miejscowości. Teraz znajomi, którzy nie mieli układów i nie dostali pracy zazdroszczą mi i podzielają moje extremalen poglądy na tewmat lublina. Najgorsze jest to,że muszę teraz żyć we wstrętnym lubelskim województwie a było tek miło w bialskim;-((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek KONIEC WĄTKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.02, 23:58 Wszystkich niewyżytych albo niepogodzonych ze soba jak sugeruje wpis powyzej prosimy o zakonczenie tamatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muriel Re: NIENAWIDZĘ LUBLINA!!!!! IP: local.ethernet* / 192.168.0.* 29.10.02, 13:20 Cześć Gosiu,masz rację,że Lublin to nudne miasto w porównaniu do Trójmiasta.Panuje tu wiejsko-małomiasteczkowy klimat.Mam porównanie tych dwóch miast,bo mój Wujek mieszka w Gdańsku.Ale z tymi gejami to chyba przesadziłaś.Jeszcze żebyś była chłopakiem zrozumiałabym to ale dziewczyna,która chwali kluby gejowskie. A poza tym,że wiele razy krytykowałam to miasto za jego małomiasteczkowość,lubię jego klimat,gdy w letnie popołudnie spaceruję sobie po Krakowskim Przedmieściu,obok poczty i pomnika Czechowicza. Pozdrawiam-Muriel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: NIENAWIDZĘ LUBLINA!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 14:40 nie dziwi mnie twoje negatywne zdanie na temat życia kulturalnego Lublina, które dzieki decyzjom podejmowanym przez radnych Lublina mijającej kadencji umiera . Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: NIENAWIDZĘ LUBLINA!!!!! 30.10.02, 23:51 Hm, nie widze najmniejszych szans by ten watek kiedykolwiek przeczytac.. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iszka Re: NIENAWIDZĘ LUBLINA!!!!! IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 31.10.02, 21:24 W Lublinie dorastalam i nie narzekalam teraz studiuje we Wrocławiu i jestem - zachwycona Przejrzałam szybko parę odpowiedzi i widzę, że dzielą się tylko na dwie kategorie: bronimy na ślepo i druga - nie lubimy. Kocham Lublin jako miasto, w którym sie wychowywałam, jednakże Wrocław jest dla mnie o wiele bardziej atrakcyjny. Dzieje się tu więcej, na Rynku odbywają sie darmowe koncerty i inne wydarzenia kulturalne, o wiele lepiej społeczność miasta jest informowana o tym, że "coś ma się dziać" za pomocą afiszy i plakatów na każdym rogu. Jest bardziej zadbany i doprawdy w nocy o północy czuję sie bezpiecznie na mojej ulicy... czego nie moge powiedzieć o niektórych dzielnicach Lublina. Jednym słowem - tęsknie za nim lecz wolę żyć we Wrocławiu, gdzie mam większe możliwości rozwoju. Pozdrawiam, Iszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirgiliusz Re: NIENAWIDZĘ LUBLINA!!!!! IP: *.lublin.mm.pl 31.10.02, 21:58 jeżeli przez dwadzieścia lat nie potrafiłaś dostrzec że mieszkasz w najpiękniejszym i najciekawszym mieście na świecie to dobrze że wyjechałaś- POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: NIENAWIDZĘ LUBLINA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.02, 23:59 Ech widze,ze ten wątek sie jednak tak latwo nie zakończy.Ja wiem,że niektórzy mają kompleksy,zazdroszczą i probują nam dogrysc,że klimat jakis nie taki "małomiasteczkowy"i inne bzdury.Ja tez duzo jezdze po polsce i nie tylko i nie widze zadnych powodów do wpadania w kompleksy.A co do koncertów to spytajcie sie ludzi mieszkajacych w kamienicach przy placu zamkowym oni cos o tym wiedza- w sezonie nie bylo chyba tygodnia bez jakiejs imprezy. Ps Skonczmy wreszcie ten wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: NIENAWIDZĘ LUBLINA!!!!! 05.11.02, 20:08 Gość portalu: Julia napisał(a): > A wiem, co mówię, bo tam się urodziłam i mieszkałam przez pierwsze 20 lat > mojego życia. Pięć lat temu przeprowadziłam się do Sopotu i dopiero teraz wiem, > > jak cudownie żyje się w mieście, gdzie COŚ się dzieje. W Lublinie też dzieje się bardzo dużo, o czym - dalej. > Życie kulturalne, Kilka kin, teatrów, filharmonia, mnóstwo galerii, kilka festiwali (m. in. folkowy, nieustający gitarowy) > eksperymentalne teatry, Tego tez w Lublinie pod dostatkiem. Wspomnę chociażby Scenę Plastyczną KUL Leszka Mądzika, teatry: Provisorium, Panopticum, projekt, Scena Ruchu Graffiti. SPATIF, W Lublinie językiem urzędowym jest nadal język polski, więc prosze o wyjaśnienie tego terminu. ;) > niesamowite kluby, To zależy jeszcze co kto uważa za niesamowite. > muzyka, Muzyki Ci u nas dostatek. Od muzyki klasycznej, przez folk, jazz, rock po bardziej nowoczesne brzmienia. > gejowskie klimaty, Czy to jest wyznacznikiem tego, że dane miasto jest/nie jest "dziurą"?? > no i nieustające wakacje- plaża przez cały rok!! Nad Zemborzyckim też mamy plażę cały rok. A tak na marginesie - wydawało mi się, że zima w Sopocie - pod względem klimatu niewiele różni się od tej w Lublinie. > Raz - dwa razy do roku wpadam do Lublina odwiedzić starych znajomych i widzę, > że to miasto prawie nic się nie zmienia- panuje tam senny, wiejsko- > małomiasteczkowo-gnuśny klimat. Kilka razy w roku wyjeżdżam na jakiś - dłuższy lub krótszy - czas z Lublina i zazwyczaj wracając dostrzegam jakieś zmiany. Zazwyczaj są to drobne zmiany, ale zawsze cieszą. Nie tak dawno wróciłem opóźnionym pociągiem, pomachałem ostatniemu 150 odjeżdżającemu sprzed dworca i skierowałem swe kroki na postój taxi, ale pocieszył mnie nieco zupełnie obcy mężczyzna, który przypomniał mi, że za kilkanaście minut będzie pierwszy nocny. ;) > Nie ma klubów na czasie dla ludzi koło 30, Nie wiem, nie interesowałem się nigdy tego typu lokalami, ale specjalnie dla Ciebie popytam znajomych, może coś znają. ;) > brak ciekawych ludzi, Co rozumiesz pod pojęciem "ciekawi ludzie"?? > awangardy artystycznej, Nie mieszkasz tutaj od pięciu lat, więc podejrzewam, że nie znasz czegoś takiego jak Festiwal kultury alternatywnej "Zda(e)rzenia. ;) > nie ma nawet Green Waya! Nie uważam tego za wielki problem. Polecam bar "wegetarianin na Narutowicza albo na Nadbystrzyckiej. Przynajmniej sami przygotowują żarcie a nie odgrzewają to, co wcześniej przyleciało samolotem z USA. > No i nie (ma - przyp. Pepper) ciekawej, dobrze płatnej pracy, a to chyba najbardziej dołujące. Nie ma?? Powiedziałbym, ze nie ma zbyt wielu ofert.... Dla chcącego... szukajcie a znajdziecie. ;) > Lublinianie! Przyjeżdżajcie do Trójmiasta!!!! Nie ma sprawy, ale nie dłużej niż na kilka dni. Nienawidze morza (moje osobiste odczucie - nie oznacza to, że nienawidze ludzi mieszkających nad morzem ewentualnie lubiących morze.) ;) A teraz coś ode mnie. Nie moge powiedzieć, że kochamLublin, ale nie powiem też, żebym nienawidził to miasto. Spędziłem tutaj 24 lata i nie wiem wcale jak potoczą się moje dalsze losy. Zostanę tu?? Przeniosę się do innego miasta?? Wyemigruję?? A może zamieszkam na wsi?? Nie mam zielonego pojęcia. W każdym razie jeśli kiedyś będę musiał opuścić to miasto, z wielką przyjemnością będę wspominał spędzone tutaj chwile (te dobre i te złe). Będę tęsknił za twarzami, które mijałem codziennie na ulicy. Za panią sprzedającą rurki z kremem na Krakowskim, za starszym panem na wózku zbierającym pieniądze do zaklejonej plastrami puszki (po piwie??), za panią..., za panem... Za małym wielkim miastem nad Bystrzycą na literę L, w którym spędziłem część mojego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
julia.julia Znowu jestem najlepsza :-)) 19.12.02, 12:58 Właśnie dowiedziałam się, że mój post jest na pierwszym miejscu pod względem ilości wypowiedzi. Czy ja zawsze we wszystkim muszę być najlepsza??!! Miło mi, że tak Was rozruszałam ;-)) Ale swoją drogą moja umiejętność wpływania na innych ludzi i sterowania ich reakcjami czsami przeraża nawet mnie. Życzę wszystkim wesołych świąt. Pozdrawiam, Julia *** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Znowu jestem najlepsza :-)) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 26.12.02, 05:32 Tak trzymaj. A na pewno coś z tego będzie :-))) julia.julia napisała: > Właśnie dowiedziałam się, że mój post jest na pierwszym miejscu pod względem > ilości wypowiedzi. Czy ja zawsze we wszystkim muszę być najlepsza??!! Miło mi, > że tak Was rozruszałam ;-)) Ale swoją drogą moja umiejętność wpływania na > innych ludzi i sterowania ich reakcjami czsami przeraża nawet mnie. > Życzę wszystkim wesołych świąt. > Pozdrawiam, > Julia *** Odpowiedz Link Zgłoś
ada.p JULIA JEST W BŁĘDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.12.02, 15:57 Uważam,że jeśli chce się coś krytykować,to trzeba najpierw popatrzeć na siebie.Choć mam dopiero 18 lat(skończę w lutym),wiele zwiedziłam:spędziłam rok w Londynie,miesiąc w Grecji,miesiąc w Rzymie i 2 miesiące w Paryżu.Odmienne kulturowo zakątki Świata zrobiły na mnie ogromne wrażenie.Jednak najlepiej czułam się,kiedy wracałam do Lublina,do mojego przytulnego domu,gdzie czekali na mnie rodzice,babcia i siostra.Następnego dnia wybierałam się z przyjaciółmi do lubelskiego muzeum,pobliskiej kawiarenki;kina czy teatru. JULIO! Doprawdy,dziwi mnie twoja nienawiść do tego miasta.Można znaleźć tu dobrze płatną,legalną i satysfakcjonującą pracę.Trzeba mieć po prostu odpowiednie kwalifikacje i odrobinę dobrej woli.Popatrz,może powinnaś się trochę zmienić? Ja szykuję się do następnej podróży-tym razem do Hiszpanii.I jestem pewna,że powrócę stęskniona za Lublinem i ciepło powitam domowników.A ty - napisz do mnie po świętach. sharon(ada) P.S.Nie myśl tylko o rozrywkach,nie to jest w życiu najważniejsze. P.P.S.Tu też są kluby-np.Graffiti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Do ada.p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.02, 17:44 Hm, opotymizm towarzyszacy zwykle wlasnie tak mlodym osobom jak ty. I chwala Bohu. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
ada.p Re: Do hm 24.12.02, 12:37 Słuchaj,moi rodzice też są optymistami,a przeciesz są ode mnie dużo starsi.Tata zarabia 4 tys.,a mama 3 tys. miesięcznie.TO CHYBA DOBRZE PŁATNA PRACA? A jesli chodzi o mój optymizm:to nie dlatego,że jestem młoda i głupia.też dotykają mnie nieszczęścia,których nie będę wymieniać.po prostu staram się o nich nie myśleć i patrzeć z nadzieję w przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Straszne, choć nie bardzo wiem dla czego IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 26.12.02, 05:30 Lublin poznawałem stosunkowo późno gdzieś w latach 80-tych. Mimo różnych trudności spotykanych w calym kraji pozostawił na mnie bardzo sympatyczne wrażenie. Do dzisiaj podziwiam odwagę Prezydenta Lublina z tego okresu w zakresie podjecia tak powaznych inwestycji. Był na pewno inżynierem z wizją a nie jakims prawnikiem czy finanszistą. To musiało kosztować. Dzisiaj na WQaszym miejscu z ch ecia znalazło by sie nie jedno miasto. Mimo wszystko sympatią darze Lublin, jego historie tak mało znaną w olsce i nie wiem dla czego, architekture starówki, no i to sie nazywało chyba ... "czarcia Łapa". Pozdrawiam nie tylko malkontentów z rejonu północnych niedźwiedzi. TRutaj nawet Kiryławki coś po sobie pozostawiają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM A ja kocham Lublin!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.02, 14:49 nigdy nie byłem w tym mieście...chciałbym je kiedyś odwiedzić podobnie jak Białystok i Rzeszów..takie patriotyczne takie narodowe religijne..a Lublin w szcególności...KUL IEN tylko ten Życiński mi tu nie pasuje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dociek Re: A ja kocham Lublin!! IP: *.umcs.lublin.pl 27.12.02, 14:54 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > nigdy nie byłem w tym mieście...chciałbym je kiedyś odwiedzić podobnie jak > Białystok i Rzeszów..takie patriotyczne takie narodowe religijne..a Lublin w > szcególności...KUL IEN tylko ten Życiński mi tu nie pasuje!! Osobiście Cię nie zapraszam, albowiem identycznej zarazy mamy tu już w nadmiarze. Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: NIENAWIDZĘ LUBLINA!!!!! 21.01.03, 21:00 Julio, wracaj do Lublina. Co prawda z gejowskimi klimatami raczej tu cienko, ale mamy już Green Waya ;) www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=62&w=4334025 Odpowiedz Link Zgłoś
julia.julia Mówisz- masz. 22.01.03, 09:03 Wracam! Co prawda tylko na parę dni, ale i tak będzie miło przejść się ulicami i odwiedzić miejsca, z którymi łączy mnie tyle wspomnień :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK Re: Lublin a Sopot IP: 193.173.47.* 22.01.03, 20:03 Co ma wspolnego Lublin z Sopotem - trolejbusy. Po za tym nic wiecej. Na ulicach Lublina jest niebezpiecznie nie z powodu zbojcow ale z powodu kierowcow, zlych drog, zlego oznakowania, prymitywnej sygnalizacji swietlnej, zlego transportu publicznego, braku odwagi u wladz aby zamknac dla ruchu reszte Krakowskiego przedmiescia (chociaz wschodni odcinek nadal zycia bez spalin). Ciagle afery wsrod wladz, przepuszczanie pieniedzy publicznych na bzdury, brak wizji rozwoju i wspolpracy z sasiadami. Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: NIENAWIDZĘ LUBLINA!!!!! ;]]] 12.05.03, 21:15 Specjalnie dla Peppe, w ramach sankcji...Rankingow nie widze. ;] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojaMAMA Re: NIENAWIDZĘ LUBLINA!!!!! ;]]] IP: *.visp.energis.pl 12.05.03, 22:07 Co to k... za temat? byłem ostatnio w Lublinie i zajebioza chillout na maxa! wszystko dzieje się wolniej ludzie przyjaźniejsi może mniej przebojowi ale kurwa świat nie składa się z samych elvisów!!! Czuć wschodni szacunek dla czasu, dystans do mód. Czymże jest Sopot? deptakiem warszawskich karków? tylkow sezonie Piękne jest Trójmiato, piękny i Lublin - każde miasto na swój sposób Wywlić ten temat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: NIENAWIDZĘ LUBLINA!!!!! ;]]] 12.05.03, 22:39 Jak dobrze, że przypomniałeś. I jak to dobrze mieć fanów ;) Przynajmniej wiem, że nie tworze rankingu sobie a muzom ;) dziś w pracy pamiętałem. A później się zapomniało. Ale obiecuję, że jutro zrobię. I może tym razem nie zapomnę też o niespodziance ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROSTO Re: NIENAWIDZĘ LUBLINA!!!!! IP: *.dyn.optonline.net 08.06.03, 21:29 jezeli lublinianie zachowauja sie tak jak redaktor "Kuriera Lubelskiego" Waldemar Piasecki to ja tez nienawidze Lublina. Szczegoly na temat tego okropnego lublinianina na stronach: www.monitorpolski.com pod haselm PIASECKIGATE w dziele Forum Ochrony Praw Polonii (FOPP) Gość portalu: Julia napisał(a): > A wiem, co mówię, bo tam się urodziłam i mieszkałam przez pierwsze 20 lat > mojego życia. Pięć lat temu przeprowadziłam się do Sopotu i dopiero teraz wiem, > > jak cudownie żyje się w mieście, gdzie COŚ się dzieje. Życie kulturalne, > eksperymentalne teatry, SPATIF, niesamowite kluby, muzyka, gejowskie klimaty, > no i nieustające wakacje- plaża przez cały rok!! > Raz- dwa razy do roku wpadam do Lublina odwiedzić starych znajomych i widzę, że > > to miasto prawie nic się nie zmienia- panuje tam senny, wiejsko- > małomiasteczkowo-gnuśny klimat. Nie ma klubów na czasie dla ludzi koło 30, brak > > ciekawych ludzi, awangardy artystycznej, nie ma nawet Green Waya! No i nie > ciekawej, dobrze płatnej pracy, a to chyba najbardziej dołujące. > Lublinianie! Przyjeżdżajcie do Trójmiasta!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mali_bu Re: NIENAWIDZĘ LUBLINA!!!!! IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 08.06.03, 21:57 Skąd ten wątek został wydobyty? Myślałem, że umarł już dawno śmiercią naturalną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOCHAM LUBLIN!!!!! Re: NIENAWIDZĘ LUBLINA!!!!! IP: *.summit01.nj.comcast.net 13.06.03, 21:43 Kto sluchal audycji o 7-letniej dziewczynce z Pulaw, ktora okradl jeden z ludzi z lublina Waldemar Piasecki, notabene jeszcze (ale juz bez ryczaltu) dziennikarz "Kuriera Lubelskiego" Wstydz sie redaktorze naczelny "Kuriera", ze zatrudniasz oszustow dziennikarzy. Pozdrawia, Reformator "Kuriera Lubelskiego" Gość portalu: PROSTO napisał(a): > > > > > > jezeli lublinianie zachowauja sie tak jak redaktor "Kuriera Lubelskiego" > Waldemar Piasecki to ja tez nienawidze Lublina. > > Szczegoly na temat tego okropnego lublinianina na stronach: > > www.monitorpolski.com > > pod haselm PIASECKIGATE w dziele Forum Ochrony Praw Polonii (FOPP) > > > > > > > > > > > Gość portalu: Julia napisał(a): > > > A wiem, co mówię, bo tam się urodziłam i mieszkałam przez pierwsze 20 lat > > mojego życia. Pięć lat temu przeprowadziłam się do Sopotu i dopiero teraz > wiem, > > > > jak cudownie żyje się w mieście, gdzie COŚ się dzieje. Życie kulturalne, > > eksperymentalne teatry, SPATIF, niesamowite kluby, muzyka, gejowskie > klimaty, > > no i nieustające wakacje- plaża przez cały rok!! > > Raz- dwa razy do roku wpadam do Lublina odwiedzić starych znajomych i widz > ę, > że > > > > to miasto prawie nic się nie zmienia- panuje tam senny, wiejsko- > > małomiasteczkowo-gnuśny klimat. Nie ma klubów na czasie dla ludzi koło 30, > > brak > > > > ciekawych ludzi, awangardy artystycznej, nie ma nawet Green Waya! No i nie > > > ciekawej, dobrze płatnej pracy, a to chyba najbardziej dołujące. > > Lublinianie! Przyjeżdżajcie do Trójmiasta!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: NIENAWIDZĘ LUBLINA!!!!! IP: 212.182.71.* 08.10.03, 08:28 ty geju co wiesz o Lublinie.Lublin jest jednym z najlepszych miast w Polsce,jak ci sie nie podoba to wypier... w koncu to nie jest miasto dla gejow i dobrze ze cie tu nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: NIENAWIDZĘ LUBLINA!!!!! IP: 212.182.71.* 08.10.03, 08:28 Nie wiecie co mówicie tak naprawde to gówno wiecie o Lublinie.Jak wam sie nie podoba to wyp....dobrze że nasze miasto pozbyło sie takich frajerów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA i MYNA Re: NIENAWIDZĘ LUBLINA!!!!! IP: *.gim13.lublin.pl 08.10.03, 08:30 Nie wiesz co piszesz i chyba dawno nie bylas w LUBLINIE!!!!!!!!!!!!Lublin jest na klimacie .Najprawdopodobniej poprostu nie umialas sie bawic .Jest duzo fajnych miejsc o ktorych nie masz pojecia,a nasze miasto stale sie zmienia.Moze ty po prostu nie bylas tu z 10lat i piszesz glupoty.Barow i dyskotek jest pelno i nie ma ograniczenia wiekowego,wystarczy miec skonczone 18 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iloneczka27 Re: NIENAWIDZĘ LUBLINA!!!!! 28.12.03, 23:07 ja również chociaż mieszkam tu od roku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: NIENAWIDZĘ LUBLINA!!!!! 28.12.03, 23:56 To mam nadzieję ze jeszcze poznasz i polubisz nasze miasto. Ja, jak zawsze tu wracam, nieraz po kilku tygodniach, mam ochote paść na kolana i ucałowac peron. Odpowiedz Link Zgłoś