Dodaj do ulubionych

"Sas" 31 Ma być oddany

29.10.13, 20:42
Tylko komu???. Inspektorom, czy ludziom???. Coś mi się widzi że nawet nie inspektorom. Co odbiorą? 17 kamer (że są). Może jeszcze że załatali ubytku tynku w kapliczce???. "Gałęzie" które trzeba było usunąć (po przetargu)".K*RWA !!!. Urosły do takich grubych przez pół roku że trzeba dodatkową kasę od nas wyciągnąć???. Nie udało się!!!. Śnieg nie zasypał "nowych nasadzeń" i ścieżek zrobionych z (cudownego tłucznia). . Nie uda się pobrać kar umownych?. Co jeszcze "nasi umielcy" wymyślą aby przełożyć oddanie Sasa.???.. Jak tam "regulamin"??? . Z Papugą,gołębiem,gawronem, kotem można wejść, ale z psem już nie. Czy wybudowano sraczyki dla wiewiórek, czy wydano zakaz srania w parku i latania nad nim dla gołębi i gawronów???.
Obserwuj wątek
    • Gość: bosman nie - do poprawki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.10.13, 21:11
      przecież swojaki na aneksach muszą zarobić więc "aneksem rozszerzą zakres robót". Czasowy.
    • jola.iza1 Re: "Sas" 31 Ma być oddany 31.10.13, 22:39
      Ja tam wolę, żeby mi nie oddawali, pora umierać :(
      Pierwsze wszystko Moje było w tym Parku. Zabrali mi Kosmos, zabrali Saski, i Uj!

--
    • qqbek Przeca oddali... 31.10.13, 22:50
      ...GWL właśnie się chwali, że ich zaprosili na przechadzkę z imć Skarabeuszem.
      A, że zwykłym mieszkańcom od lutego ubiegłego roku wchodzić nie wolno, że miał być na nowo otworzony w lipcu, potem najpóźniej zaś w październiku, że GWL obiecywała "przypilnować"...

..."przypilnowali", dla nich dziś (czyli jeszcze w październiku) był otwarty. A mieszkańcy? A pies im mordę lizał (przynajmniej do wyborów za rok... ale może do tej pory się uda w Niedasinie park wyremontować).
      • dociek Re: Przeca oddali... 01.11.13, 07:55
        "Czwartek był ostatnim dniem prac przy renowacji Ogrodu Saskiego. Tego dnia wykonawca przekazał odnowiony park miastu... Po odrestaurowanym Ogrodzie oprowadzał dziennikarzy prezydent Krzysztof Żuk i miejscy urzędnicy, którzy opowiadali co się zmieniło w parku."

lublin.gazeta.pl/lublin/56,35640,14878307,Koniec_remontu_Ogrodu_Saskiego__Jak_wam_sie_podoba_.html

MIASTO TO MY!
        Cyrkuszowi umielcy i Scarabeus.
        • Gość: bosman protokół odbioru podpisany... IP: 5.174.42.* 01.11.13, 15:16
          bo gdyby nie, musieli by oddać unijna kasę. A że tzw. likwidacja usterek potrwa jeszcze rok? A kogo to z cyrkusza obchodzi?
          Zakłamana zgraja urzędniczej klasy próżniaczej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka