tajnos.agentos 26.11.13, 09:35 Nazywa się toto knock-out game... A u nas tylko buty na drutach zawieszają! Ech, dużo mamy jeszcze do odrobienia, zanim i u nas będzie "jak na Zachodzie". :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edd.y Tesknota za dobra zabawa 26.11.13, 10:40 tajnos.agentos napisał: > A u nas tylko buty na drutach zawieszają!< Buty wieszane na drutach w Stanach byly od 30 lat. Jezeli masz sie ochote zabawic w knock-out przyjdz jutro o 17:25 na ul. 1 Maja i miej cos zoltego na sobie. Gdy wstaniesz podzielisz sie z nami wrazeniami. Ok? Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Tesknota za dobra zabawa 26.11.13, 10:56 edd.y napisał(a): > Jezeli masz sie ochote zabawic w knock-out przyjdz > jutro o 17:25 na ul. 1 Maja i miej cos zoltego na sobie. A po co? Będziesz tam występował? > Gdy wstaniesz podzielisz sie z nami wrazeniami. Ok? Z "wami", towarzyszu? A "wy", to kto? Odpowiedz Link Zgłoś
edd.y Re: Tesknota za dobra zabawa 26.11.13, 11:46 Przyjdz, nie boj sie. Zabawisz sie. Podzielisz sie wrazeniami na forum. Gdy juz wstaniesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Tesknota za dobra zabawa 26.11.13, 13:10 Nie da rady, z nieznajomymi się nie umawiam. Może pedały jakieś, kto to może wiedzieć??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxxi Re: Tesknota za dobra zabawa? IP: 173.233.211.* 02.12.13, 21:41 Czy niejaki "eddy" sugeruje, iz juz jest, lub w najblizszym czasie zamierza zostac bandyta??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman zdegenerowane bydło... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.11.13, 17:34 ci jankesi Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: zdegenerowane bydło... 27.11.13, 09:41 Gość portalu: bosman napisał(a): > ci jankesi To nazwisko aresztowanego gnojka jakieś niezbyt anglosaskie mi się wydaje;) Odpowiedz Link Zgłoś
edd.y Kosmopolityczny Lublin 27.11.13, 10:59 Troche smutne i troche zalosne jest zycie faceta ktory zamiast zajac sie dziewczyna (jezeli ja ma), przynoszaca korzysci praca (jezeli ja ma), relaksujaca rozrywke (jezeli ja znajdzie) kieruje swoje oczy daleko za horyzont, miejsca ktorego nie zna i znal nie bedzie. I probuje sie dowartosciowac strzasajac lupiez z przetluszczonych wlosow i usmiechajac sie ostroznie aby nie ukazac brakow zebow poza trojka. Infantylny, blednie pisany w quasi-hiszpanskim nick dodaje lubelskiemu ignorantowi wyimaginowany "macho image". Absolutnie nie "clandestino" czeresniaku. Twoj zalosny profil wyglada zza klawiatury prawdopodobnie chinskiej nie amerykanskiej. Look it up, pitiful asshole. Pozdrawiam ze srodka tygodnia - e. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos :))) 27.11.13, 11:14 Ten gościu, co się pisze edd.y najwyraźniej ma omamy, manię prześladowczą oraz kompleks niższości, poza tym chyba bardzo mu się w życiu nudzi. Próbuje to wszystko zaleczyć apostołując na forum. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychiatra Re: :{{{ IP: *.xdsl.centertel.pl 27.11.13, 20:16 nigdy nie zauwazysz że jesteś kretynem,tajnosie...ty po prostu masz na to zbyt mały mózg... Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: ? 27.11.13, 11:30 edd.y napisał(a): > > Pendejo:) Przedstawiłeś się, znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxxi Re: zdegenerowane bydło... IP: 173.233.211.* 02.12.13, 21:39 "To nazwisko aresztowanego gnojka jakieś niezbyt anglosaskie mi się wydaje;) " W USA mozesz spotkac tez nazwiska wloskie, niemieckie, polskie, chinskie, hinduskie, latynoskie ale... spora czesc ludzi noszacych te nazwiska to obywatele USA od kilku pokolen! Odpowiedz Link Zgłoś