0mm13 06.12.13, 14:26 witajcie czy ktos dostal sie do pracy w auchan lublin?czy ktos wie jak wygloda praca na dziale posciel ,firanki?i czy ktos z was jedzie na szkolenie w styczniu?dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mili35 Re: praca w auchan IP: *.play-internet.pl 14.12.13, 11:53 czy ktoś wie po rozmowie rekrutacyjnej w jakim celu jest spotkanie z dyrektorem lub kierownikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
0mm13 Re: praca w auchan 16.12.13, 09:50 witaj to juz tylko formalnosc,dadzo ci papiery do wypelnienia do pracy w auchan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: praca w auchan IP: *.dynamic.chello.pl 22.12.13, 22:12 ja jade na szkolenie w styczniu. mam dzial meble ,gospodarstwo domowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: praca w auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.15, 22:04 jeśli masz prace gdzieś indziej to się jej trzymaj. Nie warto zamieniać. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zzlublin Re: praca w auchan 18.01.15, 17:03 Gość portalu: ja napisał(a): > jeśli masz prace gdzieś indziej to się jej trzymaj. Nie warto zamieniać. pozdra > wiam Czasem warto, czasem nie warto. To jest ryzyko, które każdy z nas ponosi zmieniając. Nie wiadomo w jakich warunkach teraz pracuje, także nie można tego jednoznacznie stwierdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: praca w auchan IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.15, 15:42 kimkolwiek jesteś masz rację .Praca w auchan Lublin to nie praca tylko harówa ku wiecznemu niezadowoleniu seniorów.!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: praca w auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.15, 16:54 Praca w Auchan jest cudowna. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: praca w auchan 02.02.15, 17:46 Cudowna? W kontekście: cudem dostałam prace w Lublinie? Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: praca w auchan 02.02.15, 23:06 dociek napisał: > Cudowna? W kontekście: cudem dostałam prace w Lublinie? Cudownie ją kierownik zmiany "wyobracał" żeby dostała. Niestety do Felicity po wiele więcej ponad tanie paliwo nie ma co jechać. A skoro już mam blisko (ja z Dziesiątej) to czasami jadę i obserwacje czynię. Leniwy personel robi "łaskę" klientom co ich siódemka dowiozła. Dlatego chyba wolę te sklepy z hipermarketem na "C", do których jadę przez Krańcową a nie DMM od siebie :D W sieci sklepów fotograficznych (nieobecnej w Felicity) ostatnio ponad tysiąc złociszy zostawiłem i czułem się obsłużony niczym na Kudam w Berlinie (tzn. kompleksowo - nie by się jakieś zboczuchy czego czepiać). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Praca w Auchan jest fantastyczna! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.15, 07:37 Do zobaczenia przez lustro weneckie:) Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek 4,50/h brutto w ochronie to cud miód. 03.02.15, 11:30 Mi by się z łóżka nie chciało wstać za takie pieniądze (nawet za trzy-cztery razy takie też pewnie nie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Praca w Auchan jest fantastyczna! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.15, 12:32 Urodziłeś się z deficytem wyobraźni. Jeżdżenie z rejestracja LU (lekko upośledzony) nastraja Ciebie pesymistycznie z akcentem katastrofizmu. Nie znasz nikogo kto dobrze zarabia? Podłóż sobie poduszkę, przytul do jaśka i okryj się mentalnością ciecia. Twoja żona pracuje w ochronie sklepu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Market Auchan jest spamerem! 03.02.15, 12:42 Gość portalu: zadowolona napisał(a): > Urodziłeś się z deficytem wyobraźni. Nie... to ty spamujesz po zdechłym forum. Jeżdżenie z rejestracja LU (lekko upośledz > ony) > nastraja Ciebie pesymistycznie z akcentem katastrofizmu. Sam jesteś lekko upośledzony. Kilka złotych za sto podbić w Google... to chyba bym wolał już babciom w koszyki z pietruszką za 4,50/h brutto zaglądać. > Nie znasz nikogo kto d > obrze > zarabia? Nawet go rano w lustrze widziałem przy okazji golenia. > Podłóż sobie poduszkę, przytul do jaśka i okryj się mentalnością cieci > a. Mentalność ciecia ma ktoś, kto ręcznie podbija jakiejś firemce wyniki w Google... jeszcze się w to emocjonalnie angażując :) > Twoja > żona pracuje w ochronie sklepu?:) Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Zgaduj-zgadula: w której ręce złota kula? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.15, 15:24 Ochrona w sklepie, pozycjonowanie w Google - duży rozrzut. Z takim strzelaniem to wynagrodzenie odpowiednie do trafiania:) Ubożuchne. Oczywiście możesz zaprzeczyć. Pochwal się czymś jeszcze. Klawiatura wszystko przyjmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: praca w auchan IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.15, 22:41 Szukasz pracy? Dobrze się zastanów zanim wyślesz CV do Auchan =Lublin.Nienormowany czas pracy, grafik zmieniający się co 2-5 dni.Wyzysk ,wyzysk i jeszcze raz obóz pracy!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omg Re: praca w auchan IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.15, 08:48 Nigdy więcej pracy w takim miejscu jak Auchan-Lublin !!!! Brak szacunku do pracowników.Najlepiej patrzeć w podłogę i zapier...ponad ludzkie siły. Tu nie ma pochwał i nagród. Za byle co zbierzesz opier... Zakazy,nakazy i zakazy od zakazów- idziesz do WC musisz wybić się na przerwę inaczej dostaniesz notatkę .Zakaz używania telefonów oraz żucia gumy .Menagerowie i seniorzy nie potrafiący dobrze zarządzać czasem pracy swoich pracowników,ale co wymagać od ludzi po 4 klasach LO.Maja wielką "wizję"- terroryzować pracowników niższego szczebla.Doceniani są jedynie kapusie i wazeliniarze. Jedna wielka porażka!!!!!!!!!!!! P.S. Jeden plus to wypłata na czas. Drugi - zgrana ekipa na dole. Ilośc ofert pracy mówi samo za siebie jak tam jest "wspaniale". Odpowiedz Link Zgłoś