Dodaj do ulubionych

Liceum w Lublinie

24.04.14, 18:58
Witam. Z racji, że w tym roku kończę gimnazjum, muszę wybrać 3 szkoły. Poszukuję licea, które mają poziom przeciętny. Ostatnio zastanawiałam się nad 19, i chciałabym żebyście mi trochę powiedzieli o tej szkole, jaka jest atmosfera, poziom nauczania itd. Również liczę, na to że podsuniecie mi 2 inne szkoły :) Interesują mnie bardziej profile humanistyczne, ponieważ matematyka to nie moja bajka :D
Obserwuj wątek
    • Gość: Cześka Re: Liceum w Lublinie IP: *.nowanet.pl 24.04.14, 20:01
      19 nie ma przeciętnego poziomu tylko niski. Szkoła humanistyczna dość dobra to 4 (nie poziom trójcy świętej). Uczą w porządku i podobno atmosfera super. 5 też możesz brać pod uwagę (te świetne opinie o tej szkole są przesadzone-przecietna) tylko że do 5 to duża konkurencja-zupełnie nieproporcjonalnie do poziomu nauczania, który nie jest jakiś wysoki bo szkoła spadła. Co do 19 to wiem co mówię bo chodziłam tam do podstawówki 22 to ta sama szkoła, połowa tych samych nauczycieli, wiem jak tam jest. Tragedia nie idź tam zmarnujesz się. Też jestem humanistką i idę do liceum ale ja do 9(trochę lepsze).
    • Gość: X Re: Liceum w Lublinie IP: *.adampolnet.com 17.05.14, 11:33
      O 19 słyszałem dużo złych opinii. Jeżeli chodzi o szkołę przeciętną to może; VIII, VII albo XVIII.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka