Dodaj do ulubionych

mat-fiz w I LO, Lublin

10.04.15, 20:35
Cześć, obecnie kończę 3 klasę gimnazjum i zastanawiam się nad wyborem szkoły. Jestem laureatką z fizyki, więc z rekrutacją nie powinno byc problemu, dlatego paradoksalnie mam większy mętlik w głowie. Czy moglibyście (absolwenci, uczniowie I LO) powiedzieć, czy warto się uczyć w Staszicu i jaki jest stosunek nauczycieli do uczniów (szczególnie matematyki i fizyki w profilu mat-fiz)? :D
Obserwuj wątek
    • Gość: mieszkaniec LU Re: mat-fiz w I LO, Lublin IP: *.dynamic.chello.pl 10.04.15, 21:01
      Ucz się dla siebie, nie dla ocen, po ukończeniu szkoły jaka by ona nie była życie zweryfikuje Twoją wiedzę bardzo szybko. To przełoży się na to czy będziesz od razu fachowcem zapowiadającym się dobrze czy tylko osobą fizyczną zdolną samodzielnie wypełnić PIT dla bezrobotnych. Geny przenosi się po dziadkach. Na razie na to nie ma rady. Mam Dziadka na Lipowej i stąd ten osąd.
    • Gość: Praktyk Re: mat-fiz w I LO, Lublin IP: *.static.neospot.pl 12.04.15, 20:41
      Wybierz dogodniejszą lokalizację.
      • Gość: emigrant Re: mat-fiz w I LO, Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.15, 14:35
        To zależy gdzie będziesz chciał pracować. W Londynie czy Dublinie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka