Dodaj do ulubionych

Półkolonie Lublin 2015

29.04.15, 12:55
Witam,
w tym roku po raz pierwszy muszę wysłać swoje maleństwo na półkolonie w Lublinie. Chodzi mi o półkolonie dobrze zorganizowane, gdzie nic nie dzieje się przypadkowo i na odwal - gdzie półkolonia tematyczna jest naprawdę ciekawa a dzieci się nie nudzą. Takie kolonie na których dzieci naprawdę są pod opieką a nie biegają samopas.
Obserwuj wątek
    • 47asia Re: Półkolonie Lublin 2015 02.05.15, 10:30
      Jeden z fajniejszych jaki znalazłam -> akademos.pl/wakacje
      Wysłałam tam swoje dzieci przypadkowo, byłam zadowolona a dzieci były naprawdę ucieszone, opiekunowie byli zabawni, dzieciaki nigdy się nie nudziły w porównani z innymi półkoloniami, w tym roku też wysyłam tam swoich synów na półkolonie o tematyce sportowej. Na jedzenie nie narzekali i poznali fajnych kolegów wiec zajrzyj na ich stronkę może znajdziesz coś dla swojej pociechy.
      • jjj2012 Re: Półkolonie Lublin 2015 24.05.15, 22:08
        Ja polecam Akademię Bystrzak. Moje dziecko spędziło tam ostatnie ferie i świetnie się bawiło. Na wakacje tez się zapiszemy. www.lublin.bystrzak.org
    • tillia7 Re: Półkolonie Lublin 2015 01.07.15, 05:35
      A może wakacje z końmi? Warsztaty jeździeckie w formie półkolonii w stajni Gąsiorówka pod Lublinem w miejscowości Czerniejów-Kolonia. Dla dzieci od lat 7 . www.facebook.com/StajniaGasiorowka/photos/a.477786535564880.112438.465377686805765/1008515072492021/?type=1&theater
    • grzegorz150 Re: Półkolonie Lublin 2015 01.07.15, 13:52
      Zapraszamy do Letniej Akademii Sztuki, A. Racławickie 15. To już VI edycja naszych wakacyjnych zajęć. Program ambitny ale z wakacyjnym polotem. Osoby prowadzące to profesjonaliści w swoich dziedzinach (Teatr Muzyczny, Teatr Tańca Politechniki Lubelskiej, CK itp.), doświadczeni, świetni w kontakcie z dziećmi. Więcej szczegółów na naszym fanpage na FB :)
    • ag_aaga Re: Półkolonie Lublin 2015 19.07.15, 10:07
      Zapraszam na Półkolonie Mali Zwiadowcy :) Tutaj dzieci na pewno się nie nudzą :)
      www.funsportlublin.pl/oferta/biuro-podrozy/polkolonie-przygodowe
    • nutysek Re: Półkolonie Lublin 2015 07.05.16, 14:47
      A jeśli jeszcze nie zaplanowałaś wakacji 2016 dla swoich dzieci ....
      Serdecznie zapraszamy dzieci w wieku od 6 do 10 lat na półkolonie w mieście Lublin. Przez kolejne cztery tygodnie odbędą się cztery 5-cio dniowe turnusy. Codziennie od poniedziałku do piątku w godzinach 10:00 do 15:00 razem spędzimy kreatywnie czas ucząc się, bawiąc i tworząc:
      - kącik plastyczny - mali artyści,
      - wycieczki,
      - gry i zabawy sportowe,
      - zajęcia kulinarne,
      - grill,
      - zajęcia muzyczne,
      Oraz wiele innych atrakcji. Zapisy trwają cały czas. Zapraszamy. sztuklandia.pl/pages/polkolonie_letnie
    • pinezka_pin Re: Półkolonie Lublin 2015 12.05.16, 16:26
      Bardzo dobra firma, z którą robiliśmy festyn dla dzieci i z którą dzieci jechały na wycieczkę szkolną. Syn po powrocie z Kazimierza był zachwycony tym, że wreszcie byli na wycieczce, gdzie działo się coś ciekawego. Organizują też półkolonie, więc ja wybieram z pewnością www.panprzygoda.pl dokładniej to panprzygoda.pl/polkolonie-lublin-polkolonie-letnie-lublin/
      Ja polecam! Tata Błażeja.
    • mirkamama Re: Półkolonie Lublin 2015 24.06.16, 15:16
      akademos faktycznie fajna sprawa, rok temu bylismy teraz tez zapisuje syna ale w sierpniu. polecam
    • aostrowska7 Re: Półkolonie Lublin 2015 15.09.16, 15:38
      A ja zdecydowanie nie polecam półkolonii w Akademos. Dzieci - przynajmniej te z sekcji piłki nożnej - niczego nowego się nie nauczyły. Syn i jego kolega mówili, że po prostu pan kazał im grać w piłkę i mieli tylko mecze. Żadnej nauki, chociaż trener obiecał im naukę strzelania karnych itp., oczywiście żadnej nauki nie było. Idą po najmniejszej linii oporu, każą dzieciom grać, a sami mają święty spokój. Najgorsze było jednak to, że starsi chłopcy, którzy potrafią dobrze grać w piłkę, dokuczali młodszym, a wychowawcy niespecjalnie zwracali na to uwagę. Moje wesołe i dość śmiałe dziecko już w środę rano szło tam z bólem brzucha, później dopiero przyznał się nam, że bał się tych starszych kolegów. Na mój telefon z prośbą o interwencję w sprawie niewłaściwych zachowań starszych chłopców, pani, która telefon odebrała, nie zareagowała, mimo zapewnień, że to zrobi.
      Nie wiem, może w innych sekcjach było lepiej.
      W Lublinie jest mnóstwo innych miejsc, w których dzieci mogą spędzić czas miło i atrakcyjnie. Wiem, bo moje dziecko było jeszcze na dwóch innych półkoloniach, na których było świetnie. Nie piszę, na jakich, żeby Akademos nie posądził mnie o to, że jestem z konkurencji. Myślę że Akademos spoczął na laurach i z tych dobrych opinii z poprzednich lat, którymi i ja się zasugerowałam, nic już nie zostało. Taka kiepska przechowalnia dla dzieci. I tyle.
      • csakademos Re: Półkolonie Lublin 2015 16.09.16, 15:25
        Dziękujemy Pani za opinię. Każda informacja jest dla nas ważna. Staramy się, aby co roku nasi podopieczni mieli urozmaicone i bogate zajęcia nasycone zabawą, ale i nauką.
        Program zajęć jest omawiany i konsultowany, tak by oferta była jak najbardziej atrakcyjna dla dzieci w różnym wieku. Dziećmi zajmują się wykwalifikowani trenerzy z odpowiednimi uprawnieniami oraz nauczyciele, którzy mają naprawdę duże doświadczenie. Niezmiernie nam przykro, że Pani oraz syn nie byliście zadowoleni z naszej oferty. Zapewniamy jednocześnie, że co roku przygotowywane są nowe atrakcje, które powinny spełnić oczekiwania każdego uczestnika Zawsze stawiamy na dobro dzieci, dlatego dołożymy wszelkich starań, aby podobna sytuacja nie miała miejsca.
        CS Akademos
    • marekpul Re: Półkolonie Lublin 2015 29.12.16, 15:24
      a na ferie gdzie? w necie znalazłem tylko jedne sportowo-ruchowe ferie moze ktoś zwie jeszcze o jakis? akademos.pl/promocje/ferie-zimowe-2017

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka