Dodaj do ulubionych

...tak sobie myślę... ;-)...

20.10.15, 23:30
...wieczorową porą, że lubelskie forum gw jest odbiciem polityki polskiej... jednocześnie pokazuje ono, jaka przyszłość oną politykę czeka... mało optymizmu z historii forumowego wzorca wynika dla Rodaków, obojętne co wyznają i co popierają... czym - w przekroju historycznym - nasze forum się charakteryzuje?... charakteryzuje się - wg mojego oglądu - tym, co widzimy na wyłączonej z ruchu, zrewitalizowanej lubelskiej ulicy... czasem zapłonie jakiś lampion, czasem jakiś forumowy watażka powspomina rzewnie przeszłe czasy, czasem ktoś ustawi drzewko w doniczce, czasem ktoś komuś "przywali" w mniej lub bardziej parlamentarny sposób... zdarzają się też "ustawki" na wzór ustawek kiboli, albo na wzór ustawek osiłków wrogich osiedli... czasem - ktoś komuś nasika do zupy, czasem tylko napluje... poprawności wszelakie, na wzór zachowań "sfer wyższych" z różnych dziedzin życia się wywodzących, zabiły w forumowiczach umiejętność i zdolność prowadzenia nie tylko dyskusji, ale nawet zwykłej rozmowy... tak sobie myślę... wieczorową porą... miłych snów życzę... /\
Obserwuj wątek
    • s.monte.z.uma ...wiem, że... ;-)... 22.10.15, 13:46
      ...jesteście mądrzy... ale na pewno chcecie być mądrzejsi (...kto by nie chciał?...)... a jeśli tak, oto:

20 nawyków, które pomogą nam... zmądrzeć

www.polityka.pl/tygodnikpolityka/ludzieistyle/1637129,1,20-nawykow-ktore-pomoga-nam-zmadrzec.read
      ps.: ...powodzenia!... :-)))... /\

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka