missundaztood 05.06.04, 13:21 Czy bardzo nie wypada nie iść na rozdanie świadectw? Źle się czułam i nie byłam, świadectwo odebrała moja mama. Twierdziła, że to trochę głupio wyglądało. Co o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ugi Re: Rozdanie świadectw-nie poszłam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 14:43 spoko kazdemu moze sie zdarzyc a odbieranie swiadectwa przez rodzicow czemu niby ma dziwnuie wygladac. u mojego brata rodzice poszli bo on byl na kursie. sporo ludzi po prostu nie ma mozliwosci byc na zakonczeniu i tyle. zdarza sie i nie ma co biadolic skoro sie zle czulas dobrze ze zostalas w domku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matti Re: Rozdanie świadectw-nie poszłam... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 18:21 Też mam taki dylemat - pójść czy nie? Mam w tym samym czasie kurs i nie chce rezygnować. A w ogóle to jak są rozdawane świadectwa? Wszyscy na forum szkoły czy tylko czerwone paski? Czy może ci niewyróżnieni dostają w klasach, kameralnie...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugi Re: Rozdanie świadectw-nie poszłam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 12:39 nie wiem jak u Ciebie ale u mnie nie ma ze boli zakonczenie jest w domu kultury, przylazi kupa ludzi i wszyscy dostaja swiadectwo od dyra Odpowiedz Link Zgłoś