s.monte.z.uma 29.10.15, 15:40 ...dnia 29.Xi.2015 roku w gazeta.pl: Wierzbicka pomniejszyła piersi... Chryste Panie!... i co teraz?!... www.plotek.pl/plotek/1,78649,19062381,marta-wierzbicka.html#NiePrzeg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s.monte.z.uma Re: ...wiadomośś... ;-)... 29.10.15, 15:55 ...no szok!... dlatego wiadomośś zamiast wiadomość... i listopad zamiast października... jej... \/ Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: ...wiadomośś... ;-)... 29.10.15, 16:06 To są bzdety przy tej informacji... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
s.monte.z.uma Re: ...wiadomośś... ;-)... 29.10.15, 18:07 ...piersi przycięte to bzdety???... no to czytaj: "Nowego przedstawiciela rządu w województwie nominuje przyszły premier. W Lublinie jest z tym problem, bo ławka rezerwowych PiS jest krótka."... zamierzam pomóc... co mi tam... zgłoszę swoją kandydaturę... poprzesz mnie?... :-)))... /\ /\ /\ Cały tekst: lublin.wyborcza.pl/lublin/1,48724,19103978,wybory-2015-kto-nowym-wojewoda-lawka-pis-jest-krotka.html#ixzz3pyePI4AB Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: ...wiadomośś... ;-)... 29.10.15, 19:58 ławka krótka? Słyszałem, że Macierewicz podpadł poważnie. Za karę ma zostać wojewodą lubelskim. Takie tam zesłanie :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
s.monte.z.uma Re: ...wiadomośś... ;-)... 29.10.15, 20:30 ...mówisz, że Macierewicza ześlą do Lublina?... no to ma przechlapane... zaserwujemy mu taką spiskową teorię dziejów, że ucieknie do ostatniego dyktatora... ja potrafię serwować, inni tuziemcy - też... w Imię Boże!... ;)... /\ Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: ...wiadomośś... ;-)... 29.10.15, 20:39 Przed chwilą Olejnik w kropce nad i zapytała Kurskiego czy to prawda, że Macierewicz ma jednak zostać ministrem obrony. Nie zaprzeczał, nie potwierdzał. Co z Gowinem? Może się pozagryzają i będą wcześniejsze wybory? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
s.monte.z.uma Re: ...wiadomośś... ;-)... 29.10.15, 20:59 ...Macierewicz i Gowin to folklor... przeczytaj to: Proboszcz musiał ogrodzić 500-letnią lipę, bo... obgryzają ją pielgrzymi. Ma pomagać na zęby wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19111384,proboszcz-musial-ogrodzic-500-letnia-lipe-bo-obgryzaja-ja.html#Prze ps.: :-)))... /\ /\ /\ Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: ...wiadomośś... ;-)... 29.10.15, 21:01 i pomyśleć, robią to po drodze w pielgrzymce do Częstochowy :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
s.monte.z.uma Re: ...wiadomośś... ;-)... 29.10.15, 20:39 ...ale tak naprawdę - ma objąć wszystkie siłowe resorty... podobno... /\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec LU Re: ...wiadomość... ;-)... IP: *.dynamic.chello.pl 29.10.15, 19:48 empi napisał: To są bzdety przy tej informacji... Coś w tym musi być. Będąc ostatnio na nartach słyszałem przy stole utyskiwania dwóch właścicieli tej branży. W pewnej chwili żona jednego mówi, jest tak cienko że ledwie starczyło na małego merca kabrio dla mnie. A miałam zamiar skończyć z ciasnotą latem. Popatrzyłem porozumiewawczo na kolegę on na mnie i po kolacji zrobiliśmy im przesłuchanie. Ledwie przędą. Odpowiedz Link Zgłoś
s.monte.z.uma Re: ...wiadomośś... ;-)... 29.10.15, 21:16 ..."Tu PiS przegrał nawet z lewicą i PSL-em. Hajnówka - wybryk na mapie Podlasia..."... wiadomosci.dziennik.pl/wybory-parlamentarne/artykuly/504301,wyniki-wyborow-na-podlasiu-w-hajnowce-wygrala-po-i-zjednoczona-lewica-przed-pis.html ...znacie?... wiec poparcia władzy ludowej w Białej Podlaskiej... tłum skanduje: "niech żyje Biała Podlaska!"... "i czerwona Hajnówka!"... przebija się okrzyk... /\ Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: ...wiadomośś... ;-)... 29.10.15, 21:22 Ciekawe jak głosowali więźniowie? :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś