Dodaj do ulubionych

...wiadomośś... ;-)...

29.10.15, 15:40
...dnia 29.Xi.2015 roku w gazeta.pl: Wierzbicka pomniejszyła piersi... Chryste Panie!... i co teraz?!...

www.plotek.pl/plotek/1,78649,19062381,marta-wierzbicka.html#NiePrzeg
Obserwuj wątek
    • s.monte.z.uma Re: ...wiadomośś... ;-)... 29.10.15, 15:55
      ...no szok!... dlatego wiadomośś zamiast wiadomość... i listopad zamiast października... jej... \/
      • empi Re: ...wiadomośś... ;-)... 29.10.15, 16:06
        To są bzdety przy tej informacji...
        pzdr.
        • s.monte.z.uma Re: ...wiadomośś... ;-)... 29.10.15, 18:07
          ...piersi przycięte to bzdety???... no to czytaj: "Nowego przedstawiciela rządu w województwie nominuje przyszły premier. W Lublinie jest z tym problem, bo ławka rezerwowych PiS jest krótka."... zamierzam pomóc... co mi tam... zgłoszę swoją kandydaturę... poprzesz mnie?... :-)))... /\ /\ /\

Cały tekst: lublin.wyborcza.pl/lublin/1,48724,19103978,wybory-2015-kto-nowym-wojewoda-lawka-pis-jest-krotka.html#ixzz3pyePI4AB
          • empi Re: ...wiadomośś... ;-)... 29.10.15, 19:58
            ławka krótka? Słyszałem, że Macierewicz podpadł poważnie. Za karę ma zostać wojewodą lubelskim. Takie tam zesłanie :)
            pzdr.
            • s.monte.z.uma Re: ...wiadomośś... ;-)... 29.10.15, 20:30
              ...mówisz, że Macierewicza ześlą do Lublina?... no to ma przechlapane... zaserwujemy mu taką spiskową teorię dziejów, że ucieknie do ostatniego dyktatora... ja potrafię serwować, inni tuziemcy - też... w Imię Boże!... ;)... /\
              • empi Re: ...wiadomośś... ;-)... 29.10.15, 20:39
                Przed chwilą Olejnik w kropce nad i zapytała Kurskiego czy to prawda, że Macierewicz ma jednak zostać ministrem obrony. Nie zaprzeczał, nie potwierdzał. Co z Gowinem? Może się pozagryzają i będą wcześniejsze wybory?
                pzdr.
                • s.monte.z.uma Re: ...wiadomośś... ;-)... 29.10.15, 20:59
                  ...Macierewicz i Gowin to folklor... przeczytaj to:

Proboszcz musiał ogrodzić 500-letnią lipę, bo... obgryzają ją pielgrzymi. Ma pomagać na zęby

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19111384,proboszcz-musial-ogrodzic-500-letnia-lipe-bo-obgryzaja-ja.html#Prze

ps.: :-)))... /\ /\ /\
                  • empi Re: ...wiadomośś... ;-)... 29.10.15, 21:01
                    i pomyśleć, robią to po drodze w pielgrzymce do Częstochowy :)
                    pzdr.
                    • s.monte.z.uma Re: ...wiadomośś... ;-)... 29.10.15, 21:07
                      ... ;-)... /\
            • s.monte.z.uma Re: ...wiadomośś... ;-)... 29.10.15, 20:39
              ...ale tak naprawdę - ma objąć wszystkie siłowe resorty... podobno... /\
        • Gość: mieszkaniec LU Re: ...wiadomość... ;-)... IP: *.dynamic.chello.pl 29.10.15, 19:48
          empi napisał: To są bzdety przy tej informacji...
          Coś w tym musi być.
          Będąc ostatnio na nartach słyszałem przy stole utyskiwania dwóch właścicieli tej branży. W pewnej chwili żona jednego mówi, jest tak cienko że ledwie starczyło na małego merca kabrio dla mnie. A miałam zamiar skończyć z ciasnotą latem. Popatrzyłem porozumiewawczo na kolegę on na mnie i po kolacji zrobiliśmy im przesłuchanie. Ledwie przędą.
    • s.monte.z.uma Re: ...wiadomośś... ;-)... 29.10.15, 21:16
      ..."Tu PiS przegrał nawet z lewicą i PSL-em. Hajnówka - wybryk na mapie Podlasia..."...

wiadomosci.dziennik.pl/wybory-parlamentarne/artykuly/504301,wyniki-wyborow-na-podlasiu-w-hajnowce-wygrala-po-i-zjednoczona-lewica-przed-pis.html

...znacie?... wiec poparcia władzy ludowej w Białej Podlaskiej... tłum skanduje: "niech żyje Biała Podlaska!"... "i czerwona Hajnówka!"... przebija się okrzyk... /\
      • empi Re: ...wiadomośś... ;-)... 29.10.15, 21:22
        Ciekawe jak głosowali więźniowie? :)
        pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka