apiaantica 03.08.16, 12:33 Witam czy możecie polecić neurologa w Lublinie. Byłam już u kilku m.in ze znanylekarz.pl a ból głowyb jak był tak jest. Zapisują te same leki. Prosze o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Re: Dobry neurolog Lublin IP: *.centertel.pl 03.08.16, 14:20 Nie neurolog a anestezjolog dr Brzeziński Krzysztof. Poradnia Leczenia Bólu w Instytucie Medycyny Wsi. Akurat w sprawie bólów głowy mi pomógł. Może tam spróbujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
meganiutek7 Re: Dobry neurolog Lublin 03.08.16, 14:36 Nie wiem, jakie Ty masz bóle głowy, ale ja miałam tak że bolało mnie codziennie i to był ból nie do zniesienia. Byłam u kilku lekarzy i zapisywali tylko ketonal, paracetamol, tramal itp. Po tym ustępowało na troche ale to nie wyjście bo budziłam sie z bólem i zasypiałam z bólem a po tabletce ulgę miałam tylko na chwile. Znajoma pielegniarka poleciła mi dr Zielińską-Rutkowską. I mimo że to był kolejny już lekarz i poszłam troche bez przekonania, to okazało się że to był strzał w 10. Długo pytała mnie o wszystko co związane z bólem, o inne choroby, potem zbadała dokładnie - co wcale nie jest takie oczyswiste - nie każdy lekarz mnie badał. Dostałam leki, o których wcześniej nie słyszałam i dzisiaj mogę powiedzieć że jestem wolna od bólu głowy :) poza tym z ludzkiego punktu widzenia ta doktor jest bardzo sympatyczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
aska19752 Re: Dobry neurolog Lublin 14.10.16, 19:37 Doktor Gruszczak , kobieta jest dokładna wręcz pedantyczna tylko trzeba być szczery nawet jak pyta się o bardzo intymne szczegóły wtedy pomaga pacjentowi jak tylko może a jak coś ją niepokoi to kieruje bez wachania na dodatkowe badania .A przyjmuje w Farmedzie ul. Koryzonowej 2G Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Dobry neurolog Lublin IP: *.nette.pl 24.03.22, 18:34 Dr Sławomir Mozul, nerfolog z Jaczewskiego w Lublinie, gdzie przyjmuje, proszę o pomoc. Paweł Odpowiedz Link Zgłoś