Dodaj do ulubionych

Początek roku akademickiego

IP: *.lub73.int.pl / 83.16.172.* 03.10.04, 03:29
No sorry, ale immatrykulacja, przynajmniej na moim wydziale UMCS, będzie w
poniedziałek.
Obserwuj wątek
    • Gość: wypasiony Re: Początek roku akademickiego IP: 80.55.98.* 03.10.04, 09:32
      pomylili UMCS z KUL
      • dociek Re: Początek roku akademickiego 03.10.04, 10:11
        Nikt niczego nie pomylił. Immatrykulacja na UMCS odbywa się w ciągu kilku
        kolejnych dni ze względu na ilość studentów przyjętych na I rok. Np. na WPiA
        trwała w piątek i sobotę. Cały ten KUL, to ilościowo jak jeden z tych większych
        wydziałów UMCS-u.
        • Gość: basia Re: Początek roku akademickiego IP: *.info 03.10.04, 18:56
          Immatrykulacja naq Wyspie będzie 11.10, na UMCS od wielu lat odbywa się 23.10.
          To dzień powstania uczelni. Mam wrażenie że pomyliłeś immatrykulację z datą
          pierwszych zajęć.
          • dociek Re: Początek roku akademickiego 04.10.04, 00:38
            Basiu, pójdź Dziecię, ja Cię uczyć każę... Immatrykulacja to zaliczenie w
            poczet studentów wyższej uczelni, uroczystość przyjęcia nowych studentów na 1
            rok studiów. Zaś 23.10 odbywa się corocznie tzw. uroczysta inauguracja roku
            akademickiego na UMCS. Inauguracja to jest z łaciny (uroczyste) otwarcie,
            zapoczątkowanie, rozpoczęcie czegoś. Poza tym WPiA to nie tzw. "Wyspa", mimo że
            i tam uczą ci sami pracownicy naukowi z Wydziału Prawa i Administracji (WPiA)
            UMCS.
            • Gość: basia Re: Początek roku akademickiego IP: *.info 04.10.04, 08:44
              Immatrykulacja na UMCS odbywa się w czasie uroczystej inauguracji 23.10. Wtedy
              też wręczane są indeksy tym studentom któży najlepiej zdali egzamin. Każdy
              wydział organizuje swoją uroczystość,być może.Jak wyobrażasz sobie "obsłużenie"
              wszystkich studentów w czasie jednej uroczystości? A mój drogi, różnicę między
              WPiA a "Wyspą" rozumię, ty natomiast nie rozumiesz tego co czytasz.
    • Gość: student Re: Początek roku akademickiego IP: *.ariadna.cd 03.10.04, 12:37
      No tak, rok akademicki sie zaczal.W klubie mc zatrzesienie studentow.Jest tam
      beznadziejnie,ale znajomi mnie prosili,to poszedlem z nimi.I co?Jakis koles
      przy wejsciu kazal mi zdjac kurtke.Nie wiedzialem kto zacz, wiec poprosilem o
      identyfikator.Bylo to pytanie nie na miejscu chyba,bo zlapal mnie za gardlo
      i "na bezdechu" wyprowadzil (wyniosl) na zewnatrz klubu.Nie mialem juz szans
      wejsc do srodka,mimo ze zaplacilem wstep.Taka to oto kultura.Z taka kultura
      traktuje sie w lubelskim zajebistym klubie studentow.A zwiarzeta ktore maja
      prace jako "ochrona" sa roznoszone przez sterydy i wszyscy chca byc jak Segal i
      tluc gdzie popadnie i kogo popadnie.Za nic.Apeluje wiec do braci
      studenckiej:ZBOJKOTUJMY TEN KLUB!!!!!sa inne disca jak 5element,megido,hades
      etc.Tam chadzajmy, a nie do zoo.Zoo jest dla zwiarzat a nie dla
      studentow.Pozdrawiam
      • ceper_pepper Re: Początek roku akademickiego 03.10.04, 12:45
        Gość portalu: student napisał(a):

sa inne disca jak 5element,megido,hades
        > etc.Tam chadzajmy, a nie do zoo.Zoo jest dla zwiarzat a nie dla
        > studentow.Pozdrawiam

5 element klub studencki?? chyba tylko z nazwy...;)
      • mrau Re: Początek roku akademickiego 03.10.04, 21:56
        heh chadzajmy do johnnysa;))) zrobimy z johnnysa klub studencki...;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka