Dodaj do ulubionych

Cześć lemingi

19.08.17, 18:52
Co tam u Was?
Żyjecie jakoś?
Obserwuj wątek
    • moritor Re: Cześć lemingi 19.08.17, 19:42
      U mnie lato i urlop...
      Siedzę sobie ma schodach i czekam na deszcz :-)
      Poza tym jadę do Belgii i zastanawiam się czy wrócę, chyba się zestarzałem iam dość hardcore w życiu...
      Jakoś nie cieszy mnie perspektywa spotkań z dziećmi Franciszka i Merkel...
      Za to rozkoszuję się wyluzowaniem od Lublina
      :-) a Wy tam 700 lat twórczości Koziary mieliście właśnie
      La haim oczywiście
      Niechaj wam rosną pejsy od krakowskiej do grodzkiej!
      Piszcie co u was
    • wampir-wampir Re: Cześć lemingi 20.08.17, 10:26
      Les vacanses. Coraz mniej Europy w Europie. Francuska tv pokazuje reklamę zajzajera na wszy. Na peronach można zobaczyć mniej wyrafinowane sposoby pozbywania się ich. A poza tym jesiennie...
      • ramarek3 Re: Cześć lemingi 21.08.17, 18:37
        Niech zgadnę, na peronach są woszobijki? Ostatni raz czytałem o nich w Zapiskach Oficera Armii czerwonej Piaseckiego.
        Jest w pdfie
    • qqbek Re: Cześć lemingi 21.08.17, 12:22
      Po wakacjach na Roztoczu.
      Ponad tydzień totalnego odmóżdżenia z jedyną rozrywką w postaci kryminałów Wrońskiego (ma się te zaległości czytelnicze, jeżeli chodzi o literaturę "lekką, łatwą i przyjemną").
      Dobre piwa Perła w końcu zrobiła w Zwierzyńcu (Zwierzyniec Niepasteryzowane i Ordynackie), to żem się opił piwska sporo.
      Uniknąłem też dzikiego spędu z okazji 700-lecia... znajomi byli i opowiadali, że ścisk i tłum nieziemski.
      A kto z Lublina, ten wie, że spokojnie można było obchody 1400-lecia, czy nawet 1500-lecia urządzić, a nie jakieś 700-lecie powtórnej lokacji.
    • Gość: gościa Re: Cześć lemingi IP: *.centertel.pl 21.08.17, 22:35
      Jelenia Góra. Ostatni raz pokonywałam tę trasę 40 lat temu z rodzicami i z bratem. Syrenką😊. Podobnie jak Leniak - zestarzałam się, ale duch hardcora nadal we mnie hula. Pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka