moritor 19.08.17, 18:52 Co tam u Was? Żyjecie jakoś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moritor Re: Cześć lemingi 19.08.17, 19:42 U mnie lato i urlop... Siedzę sobie ma schodach i czekam na deszcz :-) Poza tym jadę do Belgii i zastanawiam się czy wrócę, chyba się zestarzałem iam dość hardcore w życiu... Jakoś nie cieszy mnie perspektywa spotkań z dziećmi Franciszka i Merkel... Za to rozkoszuję się wyluzowaniem od Lublina :-) a Wy tam 700 lat twórczości Koziary mieliście właśnie La haim oczywiście Niechaj wam rosną pejsy od krakowskiej do grodzkiej! Piszcie co u was Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Cześć lemingi 20.08.17, 10:26 Les vacanses. Coraz mniej Europy w Europie. Francuska tv pokazuje reklamę zajzajera na wszy. Na peronach można zobaczyć mniej wyrafinowane sposoby pozbywania się ich. A poza tym jesiennie... Odpowiedz Link Zgłoś
ramarek3 Re: Cześć lemingi 21.08.17, 18:37 Niech zgadnę, na peronach są woszobijki? Ostatni raz czytałem o nich w Zapiskach Oficera Armii czerwonej Piaseckiego. Jest w pdfie Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Cześć lemingi 21.08.17, 12:22 Po wakacjach na Roztoczu. Ponad tydzień totalnego odmóżdżenia z jedyną rozrywką w postaci kryminałów Wrońskiego (ma się te zaległości czytelnicze, jeżeli chodzi o literaturę "lekką, łatwą i przyjemną"). Dobre piwa Perła w końcu zrobiła w Zwierzyńcu (Zwierzyniec Niepasteryzowane i Ordynackie), to żem się opił piwska sporo. Uniknąłem też dzikiego spędu z okazji 700-lecia... znajomi byli i opowiadali, że ścisk i tłum nieziemski. A kto z Lublina, ten wie, że spokojnie można było obchody 1400-lecia, czy nawet 1500-lecia urządzić, a nie jakieś 700-lecie powtórnej lokacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościa Re: Cześć lemingi IP: *.centertel.pl 21.08.17, 22:35 Jelenia Góra. Ostatni raz pokonywałam tę trasę 40 lat temu z rodzicami i z bratem. Syrenką😊. Podobnie jak Leniak - zestarzałam się, ale duch hardcora nadal we mnie hula. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś