Gość: Mado Re: will be fine IP: *.net.pulawy.pl 11.10.04, 21:32 Już najwyższy czas ku temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: will be fine IP: *.nwrk.east.verizon.net 11.10.04, 21:51 Gość portalu: Mado napisał(a): > Już najwyższy czas ku temu. Zebys odpowiedzial za swa glupote, masz racje. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
turawski Jest nadzieja, bo... 11.10.04, 21:54 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=16596579&a=16602789 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: Jest nadzieja, bo... IP: *.net.pulawy.pl 11.10.04, 22:11 już znam te ,,szatańskie sztuczki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Dobre Panie Turawski....;-}}}}}n/t IP: *.nwrk.east.verizon.net 11.10.04, 22:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: Szatańskie sztuczki, czy... wersety ? IP: *.net.pulawy.pl 11.10.04, 22:22 To pierwsze. Wersety? oj, nie kuś!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Jest nadzieja, bo... IP: *.nwrk.east.verizon.net 11.10.04, 22:18 Droga pani, jakie "szatanskie", nikt oprucz mojej bylej zony mi w tzw. "kasze" nie naplul (ale nie mam jej tego za zle;-}). Mam nadzeje ze tak pozostanie. A poczucie sprawiedliwoci, droga pani, mam....tu musi, albo nie, mi pani wierzyc. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: Jest nadzieja, bo... IP: *.net.pulawy.pl 11.10.04, 22:24 Drogi Panie! To akurat nie było do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
turawski Sztuczkom sztukmistrza (z) lublinna mówimy NIE ! 11.10.04, 22:30 ... Mado, tak myślałem, że to do mnie "te sztuczki", a nie do Paul'a /dopiero teraz zajrzałem do poczty... / takie małe ... kwiprokwo pozdrawiam T Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Sorry, jesli sieje zamieszanie;-}n/t IP: *.nwrk.east.verizon.net 11.10.04, 22:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: Sorry, jesli sieje zamieszanie;-}n/t IP: *.net.pulawy.pl 11.10.04, 22:38 Nie wyżywaj się na Bogu winnych ludziach jak jesteś wściekły. Uszanowanie.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Sorry, jesli sieje zamieszanie;-}n/t IP: *.nwrk.east.verizon.net 11.10.04, 22:41 Mando, nie wiesz kim jestem, ale badz pewna ze Lublin to moje miasto. Ja nigdy sie nie myle, bo ja nie decyduje, tak naprawde. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: Sorry, jesli sieje zamieszanie;-}n/t IP: *.net.pulawy.pl 11.10.04, 22:54 Nie Mando a Mado! Nie wiem kim jesteś i nie chcę wiedzieć. To Twoje miasto, nie moje, racja. Mylisz się i to po raz kolejny- patrz zdanie pierwsze. O czym nie decydujesz? jeśli można spytać? A właściwie niech to będzie pytanie retoryczne. Uszanowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Sorry, jesli sieje zamieszanie;-}n/t IP: *.nwrk.east.verizon.net 11.10.04, 23:31 Wszystko wsstecz.................WASZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Sorry, jesli sieje zamieszanie;-}n/t IP: *.nwrk.east.verizon.net 11.10.04, 23:41 Moje. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Hej Paul... IP: *.lublin.mm.pl 11.10.04, 22:27 znów sie "pienisz".Daje se luz, bo dostaniesz wrzodów na żołądku lub dwunastnicy. A wtedy piwko "out".Ja tak z życzliwości,powaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Panie Bosman,... IP: *.nwrk.east.verizon.net 11.10.04, 22:38 ... Ja mam swoja wlasna kategorie od tego co jest "zle, a co"dobre". Sorry za bledy pije sobie Johhhy'ego;-} To wasze forum, wasze niech cos sie dzieje, niech beda obelgi----ale nigdy skierowane przeciw innej rasie, obywatgelstwu/wyznaniu. Panie Bosman, pana zdrowie, uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Panie Bosman,... IP: *.lublin.mm.pl 11.10.04, 22:45 w kwestii rasy/obywatelstwa/narodowości moje zdanie znasz.Zdrówko "Perłą lubelską" - takie nasze lubelskie piwko - bardzo dobre zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Panie Bosman,... IP: *.nwrk.east.verizon.net 11.10.04, 23:26 .... Ty jestes "swoj" tak czy iaczej. Cale Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś