Dodaj do ulubionych

...druh vs. troll...

10.08.18, 10:52
...czyli milczenie druhów... i milczenie trolli... czyli: "wyniosłe/o" milczenie druhów... czyli: duża oszczędność dla zleceniodawców trolli (...dla trolli - straty...)... moje gratulacje!... dla obu stron sporu?... nie ma sporu... kto zyskuje, a kto traci?... tak: moje gratulacje!... ważne, że obie strony są - każda po swojemu - jednomyślne... ale numer!... hmmm... a w tle?... wspomnień czarrr... :///...

To, co pozostawało w sferze domysłów, w końcu zostało potwierdzone. Wyniki badań przeprowadzonych przez Uniwersytet Oksfordzki, w ramach których naukowcy przebadali 48 krajów, pokazują, że Prawo i Sprawiedliwość zatrudniała internetowych trolli. Ci, wykorzystując fałszywe konta w mediach społecznościowych, produkują komentarze wychwalające rząd i krytykujące opozycję...

PiS opłaca internetowych trolli, by siali prorządową propagandę. Są wyniki raportu

www.newsweek.pl/polska/polityka/pis-oplaca-internetowych-trolli-wyniki-raportu,artykuly,431272,1.html?src=HP_Section_2
Obserwuj wątek
    • bruner4 Re: ...druh vs. troll... 10.08.18, 11:23
      A są, są...trolle, agitatorzy, łatwo ich poznać- są aktywni, jednych wychwalają, innych zawsze krytykują- są także i tutaj.
      • s.monte.z.uma Re: ...druh vs. troll... 10.08.18, 11:59
        ...podasz przykłady otwartym tekstem, czy znowu uruchomisz mgławicę?... a ty - w której grupie jesteś?... ;)...
    • s.monte.z.uma Re: ...druh vs. troll... 10.08.18, 12:11
      ...a może chodzi o "przeczołganie" nie-druhów... też dobre... :-)))... nauka nie idzie w las, ale powtarzać trzeba, żeby nie zapomnieć (...że - jednak - jest się hydraulikiem... :-)...

www.youtube.com/watch?v=z4dMWaI6MBY
    • s.monte.z.uma Re: ...druh vs. troll... 10.08.18, 15:58
      ...cóż: Krzysztof Daukszewicz, "Przeżyłem Panie Hrabio" (...okładka...)

"A na pytanie Pana Hrabiego: - Co w takim razie oznaczają w naszym kraju słowa pluralizm i demokracja?
      To odpowiadam, że co to jest pluralizm i demokracja to wie teraz tylko Lech Wałęsa, ale wygląda na to, że prawidłową odpowiedź schowali na później bracia Kaczyńscy."
      • Gość: złomiarz lubelski [...] IP: *.centertel.pl 11.08.18, 14:04
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • bruner4 Re: A wy kim jesteście? 11.08.18, 14:23
          No skoro to w liczbie mnogiej, to pewnie i do mnie...po co takie obraźliwe określenia, tamci nie byli idealni- wiadomo, dlatego przegrali wybory...ale ci teraz też nie są i gdyby dzieciorobom nie rozdawali pieniędzy z podatków to pewnie by ich dziś na stołkach nie było. Tylko że ponoć zwiększa się deficyt budżetowy i czekają nas podwyżki (dałem gdzieś linka o tym) i może być tak że pieniędzy zabraknie, i wtedy, jeśli nawet nie zniosą lub nie zmniejszą 500+ to zwiększą się ceny, podatki, opłaty. Wtedy łaska ludu może się nagle od nich odwrócić, być może w sposób gwałtowny. A swoją drogą, skrajnie prawicowy elektorat jakoś mi nie leży- tępy, wrzaskliwy, bardzo pewny siebie.
          • Gość: złomiarz lubelski Re: A wy kim jesteście? IP: *.centertel.pl 11.08.18, 14:30

Piszę o przegranym kółku wzajemnej adoracji forumowej. Z przyjemnością czytam ich zdesperowane biadolenia. Z przyjemnym oczekiwaniem liczę dni do następnych wyborów.
            I jednych i drugich. Co to będzie za bezsilnie wściekły jazgot na forum Lublin:)
            • s.monte.z.uma Re: A wy kim jesteście? 11.08.18, 16:47
              ...ile już wchłonąłeś mojej kasy?... pieniądz to - podobno - g..., ktore nie śmierdzi... ale ty - i owszem... :///...

www.kurierlubelski.pl/wiadomosci/lublin/a/bedzie-nabor-do-obrony-terytorialnej-i-po-500-zl-na-kazdego-zolnierza,10074544/
              • Gość: złomiarz lubelski [...] IP: *.centertel.pl 11.08.18, 21:27
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • s.monte.z.uma ...wiem, żeś niemądry... 11.08.18, 21:45
                  ...widzę, że męczą cię różne fobie... do kałowej doszła moczowa i emerycka... a - właśnie: i biedniacka... ale ja ci współczuję bo wiem, że są różne ułomności... w tym umysłowe, tobie właściwe...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka