Gość: emkamila IP: *.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 11:33 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emkamila Re: Zginęli siatkarze Avii Świdnik IP: *.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 11:35 to wielka tragedia wyrazy współczucia dla rodzin siatkarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TITO [...] IP: *.n-atpop03.stsn.com 17.10.04, 11:38 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys z kk Re: PRZNAJMNIEJ DROGA JEST PRZEJEZDNA//HEHHE IP: 213.17.233.* 17.10.04, 11:54 zastanów się co mówisz zagaj jak by żył to ja moge stać tydzień w korku. na stronie avii nie ma ani jednego tak głupiego wpisu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: PRZNAJMNIEJ DROGA JEST PRZEJEZDNA//HEHHE IP: *.lublin.mm.pl 17.10.04, 13:02 Jesteś kawał bydlaka.Pewnie dresiarz albo inny kibol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalafior Re: PRZNAJMNIEJ DROGA JEST PRZEJEZDNA//HEHHE IP: *.it-net.pl 17.10.04, 13:42 Ręce mi opadają na takich debili jak ty. Walnij się w ten swój pusty łeb! [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: et Re: PRZNAJMNIEJ DROGA JEST PRZEJEZDNA//HEHHE IP: *.238.75.233.adsl.inetia.pl 17.10.04, 13:59 poziom twojej kultury i umysłu leży gdzieś 15 m poniżej asfaltu na tej drodze,mam nadzieję,że niedługo na pamiątkę twojego nagłego zgonu powieszą ci na drodze jakiś ładny dres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turek Re: PRZNAJMNIEJ DROGA JEST PRZEJEZDNA//HEHHE IP: *.resetnet.pl 17.10.04, 15:10 Cóż... Dla ludzi z takimi poglądami, takim poczuciem humoru i takim podejsciem do życia to trzeba by było wskrzesic Hitlera - on wiedziałby co z tobą zrobic. Zastanów się nad swoim życiem...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: PRZNAJMNIEJ DROGA JEST PRZEJEZDNA//HEHHE 17.10.04, 15:44 Nie oburzajcie się aż tak! Początkowo była inna treść tej notatki. Obok trzyzdananiowej informacji o wypadku było napisane, że droga w tym miejscu jest już przejezdna. Dopiero później usunięto tą wątpliwą część. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibice z Akademick Re: Zginęli siatkarze Avii Świdnik IP: 193.111.144.* 17.10.04, 11:45 [+][+][+][+][+][+][+][+][+][+][+][+] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 11:48 Wracali z meczu w Międzyrzeczu, a nie w Warszawie. Brawo dla lubelskich redaktorów, którzy dopiero kilka godzin po innych podali tą wiadomość. Ich głupota nie zna granic!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: tragedia IP: *.lublin.mm.pl 17.10.04, 13:03 Czego sie ich czepiasz, przecież to gazeta a nie TV? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: tragedia IP: *.lublin.mm.pl 17.10.04, 13:04 i przecież piszą że z Międzyrzecza. szukasz dziury w całym. Wkurwia cie GW - TO NIE CZYTAJ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: bosman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 13:08 Było uważnie przeczytać pierwszą wersje tekstu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygi Re: Zginęli siatkarze Avii Świdnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 13:23 wczoraj widziałem ten wypadek, nie wiedziałem jeszcze że bedzie on aż tak okropny. wracalismy akurat z pielgrzymki z Częstochowy i koło 4.00 przejeżdzaliśmy koło tego wypadku. Widok był potworny 1/2 busa była zmiażdzona wkoło były porozrzucane ubrania. Jak przejeżdzalismy było widac akcję ratunkową lekarz podtrzymywał czyjąs głowę a inni starali się rozgiąć metal i wyjać tą osobe............(*) (*)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l.luczak Poznan Re: Zginęli siatkarze Avii Świdnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 18:14 Ta wielka tragedia obnaża, niestety, biedę naszego sportu. Oni po meczu i kolacji powinni pójść do hotelu, wyspać się (kierowca też), a nie tłuc się kiepskimi polskimi drogami w deszczowa noc prawie 700 km. Nie było pewno kasy na hotel.Te dzieciaki z Podkarpacia, które zginęły niedawno pod Gorzowem, też jechały z Niemiec od rana i pewno miały kechać non stop do domu. Kilka lat temu pewne biuro turystyczne przywiozło mnie mikrobusem z Blois we Francji do Poznania. Był jeden kierowca, jedyny dłuższy postój *trzy godziny) był w Paryżu. Jechaliśmy od 100.00 do 11.00 następnego dnia. Gdy zaproponowałem w Noemczech w środku nocy temu kierowcy, byśmy sie zatrzymali choćby na swie godziny, aby mógł sobie uciąc drzemkę, ten młody człowiek odpowiedział mi: po co, ja kocham długie trasy! Bóg nad nami tego dnia czuwał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Zginęli siatkarze Avii Świdnik IP: *.sulechow.net 17.10.04, 21:38 [*] Odpowiedz Link Zgłoś