Dodaj do ulubionych

ZAMYKAMY FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

22.04.02, 15:25
Po diabła komu forum. Co to daje? Na co to komu? Zamknijmy to i już. Co się
będziemy męczyć. Nie ma o czym pisać, nie ma z kim gadać, wiosna idzie, ptaszki
śpiewają, to i przed komputerem siedzieć szkoda. Odtrąbmy więc THE END, zakopmy
trupa i na trawkę.

A to powyższe zostało zainspirowane przez Polę i Silver, które właśnie
zdecydowały pożegnać się z forum, nie żegnając się na dodatek z nami. Do bani
to wszystko. Do widzenia wszystkim.
Obserwuj wątek
    • usmiechnietakaska Re: ZAMYKAMY FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.02, 15:30
      Freon, gdzie kłódka? Była kłódka, co z nią zrobiłaś?
      • freon Re: ZAMYKAMY FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.02, 15:39
        A po co kłódka. Jeszcze przyjdzie kiedyś komuś do głowy otwierać to na nowo.
        Podpalmy draństwo, niech się spali i już. Będzie święty spokój. Precz z
        forum!!!!
    • Gość: Pola Re: ZAMYKAMY FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.extern.kun.nl 22.04.02, 15:42
      Freon, spokojnie, bez nerwow. Kto mowil, ze bez
      pozegnania odejde??? Chyba mowie caly czas, ze sie
      pozegnam z Wami.
      To nie jest niczyja wina. To jest moja, bardzo osobista
      decyzja, dlatego przymierzam sie do napisania DLACZEGO i
      nie za bardzo wiem jak to zrobic.

• freon Re: ZAMYKAMY FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.02, 15:50
        Wystarczy mi, że jedna już sobie poszła bez pożegnania. Sam fakt Waszego
        odejścia bardziej mnie zresztą denerwuje, niż brak pożegnań. Ja też idę zbierać
        swoje zabawki. Bo szkoda żeby mi się spaliły.
        • Gość: Misia Re: ZAMYKAMY FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 22.04.02, 15:52
          Czy przewidziana jest jakaś godzina zamkniecia?
          • freon Re: ZAMYKAMY FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.02, 15:53
            Uroczyste podłożenie ognia nastąpi zaraz po mowie pożegnalnej Poli.
            • Gość: Pola Re: ZAMYKAMY FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.extern.kun.nl 22.04.02, 15:55
              oszczedz sobie ironii, freonko, prosze Cie!!!!!!!!!!!
        • Gość: Pola Re: ZAMYKAMY FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.extern.kun.nl 22.04.02, 15:54
          No coz Freon, skoro nie chcesz uwierzyc przynajmniej, ze
          mam swoje powody, to mnie tez jest przykro...

Widze, ze temat zamykania forum bardzo je ozywil o ironio
          losu
          • freon Re: ZAMYKAMY FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.02, 16:08
            Wierzę, że masz powody. W to akurat wierzę. Co wcale nie znaczy, że mnie to nie
            martwi i nie denerwuje.

Swoje zabawki już zabrałam. Możemy podpalać.
          • Gość: lucy_z Re: ZAMYKAMY FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.com / 192.168.0.* 22.04.02, 16:12
            Gość portalu: Pola napisał(a):

> Widze, ze temat zamykania forum bardzo je ozywil o ironio
            > losu

Polu:)) Widzę, że domagasz się klapsa?????? Ma być duży czy mały???;)))
            Co to z wiosną z ludźmi się dzieje;)))
            Czy ktoś Ci Polu dokuczył, przykrość zrobił, nakrzyczał, wyśmiał, nawymyślał???
            /niepotrzebne skreślić!!!/
            Będzie miał ze mną do czynienia!!!!! wrrrrrr:(((
            • Gość: krea Re: ZAMYKAMY FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.203.52.* 22.04.02, 16:51
              A ja zgłaszam protest, veto zgłaszam, znaczy się! Ja zamknąć nie pozwolę, i
              już, i bronić będę, a co?!
              • Gość: Casdey Re: ZAMYKAMY FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 64.12.104.* 22.04.02, 23:47
                Gość portalu: krea napisał(a):

> A ja zgłaszam protest, veto zgłaszam, znaczy się! Ja zamknąć nie pozwolę, i
                > już, i bronić będę, a co?!

A ja za toba jak muuuuuuuuuuur!!!!!!!!Na pohibel zdrajcommmmmmmmmmmmm!!!!!!!
    • usmiechnietakaska Re: ZAMYKAMY FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.02, 07:59
      Jak stan zamykania?
      Coś mi umknęło?
    • usmiechnietakaska Re: ZAMYKAMY FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.02, 11:04
      Dlaczego nikt mi nie chce powiedzieć, co z tym zamknięciem........?
      • Gość: Paul Re: ZAMYKAMY FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 23.04.02, 11:06
        usmiechnietakaska napisał(a):

> Dlaczego nikt mi nie chce powiedzieć, co z tym zamknięciem........?
        Bo nikomu nie jest do smiechu. Uszanowanie.
        Paul

• Gość: Ronja Re: ZAMYKAMY FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.252.* 23.04.02, 11:55
      Stwierdzam, że wszystkim Wam odbiło (nie bardziej niż mi, więc nie czuje się
      jeszcze zagrozona na swej pozycji..).

Dziewuchy, pójdźcie sobie po pracy na kilkudzuesięciokilometrowa przejażdżke
      rowerem, lub n a kilkunastokilometrowy spacer - i tak codziennie - od razu
      forum zaczniecie mniej powaznie traktować.
      Bo coś mi się wydaje, że za bardzo poważnie traktujecie to niesitniejące
      wirtualne miejsce, a z kolei mało powaznie ludzi, których tu poznałyście i
      którzy Was polubili.

Ronja, która czuje się odkładana wedle widzimisię na półkę!
      • usmiechnietakaska Re: ZAMYKAMY FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.02, 11:58
        Ronja, zdecydowanie masz rację....
        Ale uwierz, nikt tutaj nikogo niepoważnie nie traktuje........ Niepoważnie
        traktujemy tylko niektóre tematy-)
        • Gość: Ronja Re: ZAMYKAMY FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.252.* 23.04.02, 11:59
          Kasia, nie do Ciebie pisze przecież - akurat Wasze podśmiewanie sie mi
          podoba:)))
          • Gość: Maestro Re: ZAMYKAMY FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 12:52
            No to jaki status jest tego forum - zamknięte czy otwarte ??????
            • eor Re: ZAMYKAMY FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.02, 12:55
              Trzeba bedzie przeprowadzic glosowanie - kto chce aby forum zostalo otwarte, a
              kto jest za jego podpaleniem:)) Glosujemy w oddzielnym watku.
              • usmiechnietakaska Re: ZAMYKAMY FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.02, 13:00
                ja to nie wiem...... Z jednej strony zamykanie fajna sprawa, z drugiej jak
                posypią się propozycje zamknięcia(kłódka, podpalenie, zalanie, wycięcie itp.),
                to dobijemy do 16 tys. postów;-))))
                • Gość: empi Re: ZAMYKAMY FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ltk.com.pl 23.04.02, 20:07
                  a kto to forum otworzył?. Gdzie winowajca?.
    • Gość: Misia Re: ZAMYKAMY FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.135.* 25.04.02, 09:37
      Piękny wątek;-)))))))))))))))))))))))))))
      (pomagam eorowi, a co?)
      • eor Re: ZAMYKAMY FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.04.02, 09:39
        Misiu, zacznij od tych starszych. Te nowsze zostawimy na koniec i bedzie jakby
        nigdy nic....;)))))))))))))))))
        • Gość: Misia Re: ZAMYKAMY FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.135.* 25.04.02, 09:41
          Sie robi szefie!
          • usmiechnietakaska Re: ZAMYKAMY FORUM! 02.05.02, 15:41
            ........ na długi majowy weekend, bo i tak wszyscy rozleniwieni, nie bedzie
            im się chciało komputerów włączać...
            Klucz do kłódki jak zwykle u Freon...
            (czy już wspominałam, jaki mam dzisiaj podły nastrój?)
            • lucy_z Re: ZAMYKAMY FORUM! 02.05.02, 15:44

> ........ na długi majowy weekend, bo i tak wszyscy rozleniwieni, nie bedzie
              > im się chciało komputerów włączać...
              > Klucz do kłódki jak zwykle u Freon...
              > (czy już wspominałam, jaki mam dzisiaj podły nastrój?)

Będzie zamknięte??? No to dobra, nie będę zaglądać!!! Może wreszcie skończe te
              książki, które zaczęłam. Zamknięte to zamknięte!!!!!!
              • lucy_z Re: ZAMYKAMY FORUM! 02.05.02, 21:49
                lucy_z napisał(a):

Będzie zamknięte??? No to dobra, nie będę zaglądać!!! Może wreszcie skończe t
                > e
                > książki, które zaczęłam. Zamknięte to zamknięte!!!!!!

A to już od dzisiaj ma być zamknięte??? Czy od jutra??? Nikt się nie wpisuje
                choroba:((((
                :(((((
    • usmiechnietakaska Niniejszym otwieram! 08.05.02, 07:53
      Wróciłam!
      Widzę, że wszyscy grzecznie odpoczywali, ale kochani... koniec leniuchowania!
      Bierzemy się do roboty!
      Piszemy, dyskutujemy, kołtunimy, przewrotnie odpowiadamy lub nie odpowiadamy
      wcale, zaczepiamy, usmiechamy się oczywiście, śmiejemy, ubolewamy, umawiamy się
      w końcu na spotkanie, wymyślamy, marzymy...
      • usmiechnietakaska Re: Niniejszym otwieram! 09.05.02, 12:17
        Apel był.......... Odzew znikomy.......
        Czy wy na wcześniejsze wakacje powyjeżdżaliście?
        • Gość: lucy_z Re: Niniejszym otwieram! IP: *.com / 192.168.0.* 09.05.02, 12:20

> Apel był.......... Odzew znikomy.......
          > Czy wy na wcześniejsze wakacje powyjeżdżaliście?

Witaj Kasiu:)) Allllle upał!!!
          Dzisiaj jestem zajęta trochę;) Ale forum nie opuszczam!
          • usmiechnietakaska Plotki.... 09.05.02, 12:22
            A gdzie ty Lucy w taki upał się wybierasz?
            • Gość: lucy_z Re: Plotki.... IP: *.com / 192.168.0.* 09.05.02, 12:35

> A gdzie ty Lucy w taki upał się wybierasz?

Ja dopiero wróciłam, ledwie żywa z tego upału, uffffffff;)
              Ubrałam się jak głupia:((((( Eh...;)
              No i mam trochę zaleglości.....:(
              • usmiechnietakaska Re: Plotki.... 09.05.02, 12:37
                Zaległości rzecz straszna... Bierz mokrą ścierę i wygoń.......
                • Gość: lucy_z Re: Plotki.... IP: *.com / 192.168.0.* 09.05.02, 12:42

> Zaległości rzecz straszna... Bierz mokrą ścierę i wygoń.......

Jak się wścieknę, jak mnie poniesie to rzucę wszystko i .......gdzieś pojadę na
                  jakiś czas, a co tam:((((((
                  • usmiechnietakaska Re: Plotki.... 09.05.02, 12:44
                    Rzucaj daleko, żeby nie znalazło drogi powrotnej tak szybko.....
                    • Gość: lucy_z Re: Plotki.... IP: *.com / 192.168.0.* 09.05.02, 12:48

> Rzucaj daleko, żeby nie znalazło drogi powrotnej tak szybko.....

Na razie, to jutro bedę się szwendać po Lublinie;)))))
    • usmiechnietakaska Re: ZAMYKAMY FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.05.02, 09:11
      W związku z tym, że znowu pusto, to rzucam propozycję : zamknijmy na parę dni,
      co?
      • usmiechnietakaska Re: ZAMYKAMY FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.05.02, 14:29
        Moja propozycja zamknięcia forum jak najbardziej aktualna...
        (już widzę złoszczącą się twarz eorka)
        • Gość: empi Re: ZAMYKAMY FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ltk.com.pl 25.05.02, 07:13
          jeszcze raz się pytam, gdzie są winowajcy którzy dali początek życia temu
          forum?. Niektórzy by zamykali coś co ma z założenia być otwarte.Tak jak knajpa.
          Od nas zależy, jaka klientela będzie tu bywać. Wielu będzie wpadać na jednego,
          inni będą szukać towarzystwa do zwierzeń itp.My starzy bywalcy czujemy się
          gospodarzami, więc dajmy powody do przebywania tu innym.
          pzdr.
          • Gość: lucy_z Re: ZAMYKAMY FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.com / 192.168.0.* 25.05.02, 10:35
            Gość portalu: empi napisał(a):

> jeszcze raz się pytam, gdzie są winowajcy którzy dali początek życia temu
            > forum?. Niektórzy by zamykali coś co ma z założenia być otwarte.Tak jak knajpa.
            >
            > Od nas zależy, jaka klientela będzie tu bywać. Wielu będzie wpadać na jednego,
            > inni będą szukać towarzystwa do zwierzeń itp.My starzy bywalcy czujemy się
            > gospodarzami, więc dajmy powody do przebywania tu innym.
            > pzdr.

Witaj Empi, ranny ptaszku:) Dzisiaj pracujesz??? Masz rację, nic nie zamykamy,
            nic a nic;) Najwyżej czasami trzeba się zamknąć na trochę jak to niektórzy
            robią:)) Widocznie dobrze się z tym czują. Mnie zamknięto sieć /awaria/ dwa dni
            to czułam się fatalnie bez forum. Cóż, chyba jestem uzależniona:)))
            • Gość: empi Re: ZAMYKAMY FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ltk.com.pl 25.05.02, 18:52
              Witaj Lucy,dobre forum na którym można pogadać o niczym. Tworzy to taką
              kumplowską atmosferę. Przecież z kumplami (kumpelkami) gada się przeważnie o
              niczym. Nieraz ktoś nas zdenerwuje to sobie poużywamy. Denerwują mnie
              narzekacze. Zaglądają tu pierwszy raz i od razu mówią: nuda. Sami nie potrafią
              tu nic wnieść. Może wyobrażają sobie, że my to tu na etacie gazety służymy aby
              umilać im życie?.
              pzdr.
            • Gość: Casey Re: ZAMYKAMY FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 25.05.02, 21:13
              Gość portalu: lucy_z napisał(a):

> Gość portalu: empi napisał(a):
              >
              > > jeszcze raz się pytam, gdzie są winowajcy którzy dali początek życia temu
              > > forum?. Niektórzy by zamykali coś co ma z założenia być otwarte.Tak jak kn
              > ajpa.
              > >
              > > Od nas zależy, jaka klientela będzie tu bywać. Wielu będzie wpadać na jedn
              > ego,
              > > inni będą szukać towarzystwa do zwierzeń itp.My starzy bywalcy czujemy się
              >
              > > gospodarzami, więc dajmy powody do przebywania tu innym.
              > > pzdr.
              >
              > Witaj Empi, ranny ptaszku:) Dzisiaj pracujesz??? Masz rację, nic nie zamykamy
              > ,
              > nic a nic;) Najwyżej czasami trzeba się zamknąć na trochę jak to niektórzy
              > robią:)) Widocznie dobrze się z tym czują. Mnie zamknięto sieć /awaria/ dwa dni
              >
              > to czułam się fatalnie bez forum. Cóż, chyba jestem uzależniona:)))

FORUMOCHOLICZKA?????
              • Gość: lucy_z Re: ZAMYKAMY FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.com / 192.168.0.* 25.05.02, 23:32
                Gość portalu: Casey napisał(a):

>
                > FORUMOCHOLICZKA?????

;))) pewno tak ;) A Ty Casey gdzie się podziewałeś??? Dawno Cię nie widziałam!
                • Gość: Casey Re: ZAMYKAMY FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 26.05.02, 00:54
                  Gość portalu: lucy_z napisał(a):

> Gość portalu: Casey napisał(a):
                  >
                  > >
                  > > FORUMOCHOLICZKA?????
                  >
                  > ;))) pewno tak ;) A Ty Casey gdzie się podziewałeś??? Dawno Cię nie widziałam!

Jestem, jestem w poblizu;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka