Dodaj do ulubionych

Czy ktos wie ?

24.10.04, 20:50
Czy ktos wie, co nalezy zrobic, by usunac watek z listy?
Moj watek jest juz nieaktualny, chcialabym go zamknac (usunac), ale nie wiem,
jak to sie robi.
A moze nic sie nie robi, tylko nie trzeba sie tam wpisywac i umrze on
smiercia naturalna ?
Obserwuj wątek
    • turawski Z całym szacunkiem: to nie tylko Twój wątek :) 24.10.04, 21:07
      wierna_rzeka napisała:

> Czy ktos wie, co nalezy zrobic, by usunac watek z listy?
      > Moj watek jest juz nieaktualny, chcialabym go zamknac (usunac), ale nie wiem,
      > jak to sie robi.
      > A moze nic sie nie robi, tylko nie trzeba sie tam wpisywac i umrze on
      > smiercia naturalna ?

Wpisywało się tam jeszcze kilka innych osób, nie było to forum prywatne, a więc
      może powinno być dotępne dla "czytaczy" ?

Rozumiem, że nie chcesz, aby ktoś "przejął schedę", zawłaszczył Twoje /trzeba
      oddać Ci sprawiedliwość, co czynię z przyjemnością / dzieło, ale czy jest
      to "administracyjnie" do zrobienia - nie wiem.

pozdrawiam
      T
    • mali_bu Re: Czy ktos wie ? 24.10.04, 21:20
      Jest taki imejl pod którym można zgłąszać wątki do wycięcia. Ten imejl to:
      forum.abuse@gazeta.pl i jak sprawdziłem on naprawdę działa. Tzn. po zgłoszeniu,
      dwa wątki z tego forów znikęły raz na zawsze.
      Jednakże głównie wycinane są wątki z nieuzasadnionymi wulgaryzmami i chamstwem.
      Jeżeli taki był twój wątek, to napweno zostanie usunięty wcześniej czy później.
      Jeżeli taowy nie był, to szanse na jego zlikwidowanie są nieco mniejsze.
      • wierna_rzeka Re: Czy ktos wie ? 25.10.04, 00:04
        Oj Panie Turawski, a niech sobie przejmuje kto chce, to nie o to chodzi, ale o
        to, ze ten watek byl zalozony w konkretnym celu, cel zostal osiagniety i nie
        chcialam dluzej obciazac serwera, ale skoro moze dalej byc, to niech sobie
        bedzie, mnie tam rybka :)
        Po prostu spelnil swoje zadanie i moze odejsc :)
        To fakt, ze pisales pan tez w tym watku i jesli chcesz to za zcas jakis
        przeczytac, to w takim razie bedziesz mogl :)
        Serdecznie pozdrawiam :)
        • turawski Re: Czy ktos wie ? 25.10.04, 00:41
          wierna_rzeka napisała:
          > Oj Panie Turawski, (...) To fakt, ze pisales pan tez w tym watku i jesli
          > chcesz to za zcas jakis przeczytac, to w takim razie bedziesz mogl :)
          > Serdecznie pozdrawiam :)

Oj Pani Wierna (kreska u dołu :) Rzeko. To nie chodzi o moją skromną osóbkę...
          Nie wchodzi się dwa razy do tej samej... do tego samego strumyka... , ale może
          ktoś zechce napisać w przyszłosci jakąś prace naukową, poradnik na temat jak
          załozyć klub ? Bedzie jak znalazł.

A najlepiej, to się tam nie wpisywać, za czas jakiś temat "przejdzie" na dalsze
          pozycje, będzie mniej widoczny, mało kto tam trafi... czyli bez eutanazji...

pozdrawiam serdecznie :))
          • wierna_rzeka Re: Czy ktos wie ? 25.10.04, 10:16
            Panie Turawski, Pan naprawde jestes interesujaca i zagadkowa postacia, a i na
            spotkaniu duzo mowy o Panu bylo, nie piekly Pana policzki ? :))
      • wierna_rzeka Re: Czy ktos wie ? 25.10.04, 00:07
        Mali_bu, dzieki za wyjasnienie, zbyt krotko tu jestem, by wiedziec jakie sa tu
        zasady, teraz juz wiem i jest OK :)
        Dzieki za wyjasnienie, niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi :)))
        Pozdrawiam :)
        • Gość: lublin skleroza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 00:33
          cierpisz na skleroze
          juz ci pisalem ze na tym forum nie mozesz administrowac watku zaczetego przez
          siebie czy nie.
          do tego sluza Fora Prywatne na Gazecie gdzie radzilem sie przenisc po
          skompletowaniu ferajny do tych twoich rozmowek.
          a tak to jak pisal ci kolega mozesz wyslac emaila pod wskazany adres i podac
          jakis powod do usuniecia.
          poza tym osoba w srednim wieku za jaka sie podajesz powinna przez tak dlugi
          czas juz dawno sama przeczytac instrukce do portalu.
          • turawski skleroza ? 25.10.04, 00:50
            fragmenty z "netykiety"

Ignoruj trolle - użytkowników, których jedynym celem jest dokuczanie i
            krytykowanie. Twoje odpowiedzi na ich posty tylko ich zachęcą do dalszej
            działalności. Wystarczy, że zgłosisz ich działalność administracji.

Jeśli chcesz zwrócić komuś uwagę, zrób to kulturalnie, najlepiej na adres
            prywatny. Staraj się doradzać innym, a nie wyśmiewać ich - każdy był kiedyś
            początkujący!

Zgodnie z Regulaminem Forum wypowiedzi naruszające Netykietę mogą być usuwane.

T
            • kurtz2 Panie Turawski, witam, witam....;-} 25.10.04, 00:52
              Ja sie staralem "sprawe" naprawic na rozne sposoby, tak sie sklada, ze ten
              najprostrzy bedzie najskuteczniejszy;-}. Uszanowanie i pozdrawiam,
              Paul
              • turawski Re: Panie Turawski, witam, witam....;-} 25.10.04, 01:11
                Witam
                ciepło to jest i owszem, ale żeby słonecznie to nie powiem, chyba, że się ma na
                oczach noktowizory (czy jakos tak, sorry za ignorancje) :)

PS V (piąte): nie zabijaj...

pozdrawiam
                T
                • kurtz2 Re: Panie Turawski, witam, witam....;-} 25.10.04, 01:19
                  turawski napisał:

> Witam
                  > ciepło to jest i owszem, ale żeby słonecznie to nie powiem, chyba, że się ma
                  na
                  >
                  > oczach noktowizory (czy jakos tak, sorry za ignorancje) :)
                  >
                  > PS V (piąte): nie zabijaj...
                  >
                  > pozdrawiam
                  > T
                  Dzisiaj bylo bardzo cieplo i slonecznie, "u mnie";-}. Co do "V"...przeciez nie
                  jestem zbrodniarzem, "dzikusem", jestem nauczycielem,
                  czuje powolanie jak swiety Pawel;-}}}}}}}. "Night vision goggles", jest pan
                  calkiem dobrze poinformowany;-}. Pozdrawiam, uszanowanie,
                  Paul
                  • turawski Uff, no to kamień z serca... 25.10.04, 01:27
                    kurtz2 napisał:
                    > Co do "V"...przeciez nie jestem zbrodniarzem, "dzikusem", jestem
                    > nauczycielem,

... mi spadł :)
                    A swoją drogą z tego "lublina" to rzeczywiście kawał prymitywnego, złosliwego
                    chama, oczywiście dopisał się do wątku, który jest tematem tego wątku.../troche
                    masło maślane, ale "tu" już noc w pełni... a rano rodacy do pracy/

dobranoc
                    T
                    • kurtz2 Dobranoc panie Turawski. n/t 25.10.04, 01:30
            • wierna_rzeka Re: skleroza ? 25.10.04, 10:23
              No mam tu wlasnie takiego jednego trolla, chyba bede go musiala poszczuc
              adminami :)
              Lazi za mna po roznych watkach, mimo, ze mu wyraznie napisalam, iz nie jest w
              moim typie...
              Moze wziął siem i zakofał, czy cuś ... :)
          • kurtz2 Lublin........;-} 25.10.04, 00:50
            Cieplo w Polsce i tak slonecznie, a ty dalej nie jestes koszerny i mleka
            koziego jak nie piles tak nie pijesz....wstyd lublin, wstyd. Ja ci cos powiem,
            lublin, ja przyjade do ciebie i nakarmie cie kozim mlekiem, OK? Ja takiego
            upartego i nieprzejednanego w swym bezsensownym, idiotycznym chamstwie wala jak
            ty na moim forum od lat nie widzialem i sie pofatyguje osobiscie, tak sie
            sklada ze daleko nie mam. Nie dziekuj, nie musisz, wzamian powiesz mi jak sie
            znac na "kompach";-}}}. Jak zwykle zdrowia zycze i uszanownie,
            Paul
            • Gość: lublin Re: Lublin........;-} IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 01:01
              jak cie wóda wcześniej nie wykończy to być może jeszcze niejedno zobaczysz.
              • kurtz2 Re: Lublin........;-} 25.10.04, 01:06
                Zapewniam ze nim cokolwiek mnie wykonczy to zobacze ciebie. Cos w rodzaju
                zobaczyc Neapol i umrzec;-}. Nie jeden i nie jedno mnie wykonczyc sie staral,
                lublin, tak na marginesie, yet here I am;-}. Uszanowanie,
                Paul
    • kurtz2 Lublin, piszesz jusz nowy programik....;-}? 25.10.04, 01:29
      ...czy zabrales sie za kozie mleko, huh? Lublin, lublin....nawet nie
      spodziewalem sie ze losy rzuca nas tak szybko, tak blizko. Nie zbadane sa
      wyroki Boze;-}. Uszanowanie,
      Paul
      • wierna_rzeka Hahhaaa :))) 25.10.04, 10:14
        Hahhaaa, no rano sobie siadlam do kompa i poczytalam, co tu piszecie,
        heheee :)))
        Wiecie co ? Fajni jestescie :))))
        (no moze z malym wyjatkiem :)).

Pozdrufka :)
        • Gość: Mado Re: Hahhaaa :))) IP: *.net.pulawy.pl 25.10.04, 10:26
          Aurea dicta!!!
          • wierna_rzeka Re: Hahhaaa :))) 25.10.04, 10:31
            Oooooooo, Mado sie wreszcie obudzila:)
            Witanko slicznoto :)))
            A tak w ogole, to czy Ty musisz mnie od samego rana zmuszac do wyciagania
            Slownika wyrazow obcych Wladyslawa kopalinskiego, hy ? :)
            • Gość: Mado Re: Hahhaaa :))) IP: *.net.pulawy.pl 25.10.04, 10:35
              Wierna...nie żartuj ze mnie. Cha, cha,....Od rana takie komplementy? Ta łacina
              to dobra rzecz. Nie musisz zmagać się z Kopalińskim - Złote słowa. Mado
              • wierna_rzeka Re: Hahhaaa :))) 25.10.04, 10:38
                Heh Mado, teraz to juz wiem, sama se znalazlam :))))))
                • Gość: Mado Re: Hahhaaa :))) IP: *.net.pulawy.pl 25.10.04, 10:46
                  Ale zamiast wertować słowniki to zajrzeć podobno można(tak mówi syn) do
                  najlepszej wyszukiwarki - Google???!! czy jakoś tak. Mado
                  • wierna_rzeka Re: Hahhaaa :))) 25.10.04, 10:49
                    Dokladnie tak Mado, czesto korzystam z tej wlasnie wyszukiwarki, lubie ja.
                    Czasem lubie jednak wziac do reki ksiazke, ot, tak po prostu :)
                    • turawski A duzo masz tych książek, a może... 25.10.04, 10:56
                      wierna_rzeka napisała:
                      > Czasem lubie jednak wziac do reki ksiazke, ot, tak po prostu :)

... pracujesz w bibliotece ?

pozdrawiam
                      T
                • turawski O Złotouste, po co słownik wystarczy google :) 25.10.04, 10:48
                  • wierna_rzeka Re: O Złotouste, po co słownik wystarczy google : 25.10.04, 10:52
                    OOoooo, witaj Panie Turawski :)
                    Jak sie spalo ?
                    Co sie snilo ?
                    I czy kolorowo bylo ? :)
                  • mali_bu Re: O Złotouste, po co słownik wystarczy google : 25.10.04, 10:57
                    A propos wyszukiwarek:
                    www.mleczko.pl/index.jsp?menu=11&actual=2
                    • Gość: Mado Re: O Złotouste, po co słownik wystarczy google : IP: *.net.pulawy.pl 25.10.04, 11:27
                      Na tzw. chandrę i nie tylko, super. Dzięki. Mado.
                • Gość: lublin sic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 11:20
                  chciec to moc.
                  • turawski sic... ut est aut non sic, and computer too.... 25.10.04, 11:31
                    • turawski ... i tak dalej.... :))) 25.10.04, 11:40
                      PERSONA NONGRATA - lublin
                      HOMO SAPIENS - astmatyk
                      ARS ANTIQUA - leciwa piękność
                      ASTRA CASTRA, NUMEN LUMEN - i chciałabym, i boję się
                      HISTORIA MAGISTRA VITAE - CV kolegi magistra
                      ET CUM SPIRYTU TUO - szwagier także pędzi bimber
                      ETIAM PERIERE RUINAE - stara znowu o czymś truje
                      ET QUORUM PARS MAGNA FUI - nie umie się zachować w towarzystwie
                      EXPERIMENTUM CRUCIS - dość eksperymentowania!
                      EX ORIENTE LUX - była dziewczyna ze Wschodu okazała się jednak super
                      ..................................................

pozdr
                      T

PS, to wszystko bez słownika...
                      • wierna_rzeka Jejaaaaa...:) 25.10.04, 13:03
                        Oh Panie Turawski, wlasnie zajrzalam do poczty, jejaaaaaaaaa !!! :)
                        Nie wiem, co powiedziec, zatkalo mnie :)
                        Jestes Pan Przemily i Przeuroczy :)
                        Wielkaaaaaaaa Buzkaaaaaa :)
                        • turawski Re: Jejaaaaa...:) 25.10.04, 13:21
                          ... a PANI taka bardziej niereformowalna PANI Wierna z kreską... ?

PAN :-( Turawski :)
                          • wierna_rzeka Re: Jejaaaaa...:) 25.10.04, 13:43
                            Oj, niereformowalna to jestem chyba w takim samym stopniu, jak kazdy, a wiec
                            faktycznie niezbyt... :)
                            A co do tego "Pana",heheee :)...; mowie do Chochlika per Ty, a juz ja poznalam
                            osobiscie i wiem ile ma lat, do Barskiej tez sie zwracalam per Ty...
                            Z tego, co sie zorientowalam, jestes chyba sporo mlodszy od nich (moze i ode
                            mnie ? :))), a jednak do Ciebie zwracam sie per Pan :).
                            Nie wiem, jak to wyjasnic.., jakos tak mi to ladnie harmonizuje, to byl impuls,
                            spontaniczne dzialanie, tak mi sie kiedys napisalo, tak mi ladnie brzmialo, tak
                            mi sie spodobalo, no i...tak zostalo :)))
                            To nie ma nic wspolnego z niczym, niczego nie wyraza,,, taki styl przyjelam w
                            korespondencji z Panem, ale w kazdej chwili moge go zmienic, jesli tylko tym
                            ukontentowany Waszmosc bedziesz :).
                            • turawski Czyś Ty nie siostra-bliźniaczka Paul'a ? 25.10.04, 14:45

Bo on napisał mi kiedyś tak:

Dlaczego "Pan", a nie "ty"? Podswiadomie czuje ze "ty" jest bezosobowe, kiedy
                              nie piszemy do kogos kogo choc troche znamy. Zyjemy w czasach bezosobowych,
                              osobiscie staram sie troche osobowosci wniesc w swoj wlasny swiatek. "Pan
                              Turawski" przestaje byc rzecza, nieokreslonym punktem we wszechswiecie. Pan
                              Turawski, chocby przez swa wieloznacznosc ozywa, posiada ducha obok ciala,
                              komputera i lacza internetowego. Paul - Pawel jest "osobowy", ma imie.

Paul'a nie przekonam, Ciebie może tak ? Więc bardzo pokornie proszę, jeśli
                              łaska...

pozdrawiam
                              Turawski (jak najbardziej osobowy, a nie pospieszny, czy ekspresowy :)

PS jestem troszkę młodszy od Chochlika ( o trzy tuziny lat), ale zdaje się, że
                              tylko metrykalnie... :)
                              • wierna_rzeka Re: Czyś Ty nie siostra-bliźniaczka Paul'a ? 25.10.04, 17:27
                                A bron mnie Panie Boze, bym miala byc blizniaczka Paula :)
                                Braci nalezy kochac, a jak ja mialabym kochac takiego wredusa ? :)
                                Hehhee, przyznaje, ze go lubie, choc taki wredny :)
                                Ma cos w sobie, a poza tym zawsze cenilam blyskotliwosc, inteligencje, polot i
                                dowcip, a tego Paulowi nie mozna odmowic.
                                Zdecydowanie gorzej z tymi jego wulgaryzmami, fujjjj ! nie znosze tego :(
                                A moglby byc z niego taki porzadny czlowiek ( oczko :))) ).
                                Poza tym niedawno poznalam kogos, kto mial okazje spotkac sie z Paulem na zywo
                                i ten ktos mowil, ze Paul jest spoko gostek, a ze ten ktos tez jest spoko, wiec
                                przyjmuje, ze i Paul jest OK (a niech strace :)).

Jesli zas idzie o Pana, Panie Turawski, to chyba nazwisko jakos mi sie tak
                                skojarzylo ze staropolskim szlachectwem i stad moj styl ..., ale OK, niech Ci
                                bedzie towarzyszu Turawski (chociaz naparwde bedzie mi tego brakowac :( ).

Hihihi, tylko nie bijjjj...plizzzzzzzzz :)))
                                • Gość: chochlik Re: Nie jestem bliźniaczką Paula IP: *.lublin.mm.pl 25.10.04, 18:21
                                  nie jestem też jego ciotką, ani babcią. Turowski, jesteś bardzo uprzejmy.
                                  Jestem pewna, ze gdy zdarzy sie okazja i mnie poznasz to sie nie zawiedziesz.
                                  Mam tez nadzieję, ze przeczytasz moją ksiazkę.To kawałek historii. Pozdrawiam,
                                  chochlik
                                  • turawski do Chochlika.... :))))) 25.10.04, 18:56
                                    "Uprzejmość" mówisz, o Pani
                                    A me serce niepewność rozdziera,
                                    Czyż mnie o Pani ganisz
                                    A może trochę pod włos "podbierasz" ?
                                    Wszak te "trzy tuziny" grzecznością nie grzeszą
                                    Alem się metryką salwował pocieszną...

Tak czy inaczej Proszę Pani
                                    Poeta ze mnie raczej do bani...

/chyba nie tylko poeta.../
                                    pozdrawiam
                                    T
                                • turawski Herbowy nie jestem, kobiet nie bijam :) 25.10.04, 19:21
                                  wierna_rzeka napisała:

> Jesli zas idzie o Pana, Panie Turawski, to chyba nazwisko jakos mi sie tak
                                  > skojarzylo ze staropolskim szlachectwem i stad moj styl ..., ale OK, niech Ci
                                  > bedzie towarzyszu Turawski (chociaz naparwde bedzie mi tego brakowac :( ).
                                  > Hihihi, tylko nie bijjjj...plizzzzzzzzz :)))

a imię moje czterdz... tfu... turawski - to oczywiście nie
                                  nazwisko /przynajmniej nie moje - ale powinienem chyba pisać z małego t - bo
                                  jeszcze znajdzie się prawdziwy Turawski i będzie dym/ To raczej pseudonim /z
                                  rodzaju: Bond, 007, jot23, sztirlic itp./ :))

pozdr t
                                  • wierna_rzeka Re: Herbowy nie jestem, kobiet nie bijam :) 25.10.04, 20:31
                                    No tak, jak z malej litery, to juz mi mniejszy zal tego "Pana" :)
                                    Chociaz..., no kurcze, fajnie mi sie pisalo "Panie Turawski" :(
                                    Ale mowisz i masz.
                                    Eh, chyba pojde puakac :(
                                    Albo nie, nie lubie sie przeciez smucic, wiec opowiem Wam dowcip, indianski :)

Siedza sabie na galezi dwa weze, jeden do rugiego mowi: ssssssss..., sluchaj, a
                                    my to jestesmy jadowite ?
                                    - ssssssss..., a czemu pytasz ?
                                    - ssssssss..., a bo sie wlasnie ugryzlem w jezyk.

Hihihi, podobal mi sie, chociaz opowiadal facet, ktorego nie cierpie :).
                                • kurtz2 Re: Czyś Ty nie siostra-bliźniaczka Paul'a ? 25.10.04, 20:10
                                  > Poza tym niedawno poznalam kogos, kto mial okazje spotkac sie z Paulem na
                                  zywo
                                  > i ten ktos mowil, ze Paul jest spoko gostek, a ze ten ktos tez jest spoko,
                                  wiec
                                  >
                                  > przyjmuje, ze i Paul jest OK (a niech strace :)).
                                  Prosze serdecznie podziekowac "temu komus" za dobre serce i wiele
                                  wyrozumialosci;-}}}. Rzeka nie jest oczywiscie moja siostra blizniaczka, ale
                                  do, za przeproszeniem, "posiadania" 2 mlodszych siostr przyznaje sie bez bicia
                                  i z duma;-}. .......jam pornografem jest tej parafii, jam tej stronicy
                                  najwiekszy zul...., to inna sprawa i Rzeka napisala prawde, jaka ona jest (ta
                                  prawda, ma sie rozumiec), ot co;-}. Pozdrawiam, uszanowanie,
                                  Paul
                                  • Gość: bosman Re: Do Paula IP: *.lublin.mm.pl 25.10.04, 20:12
                                    Jesli dobrze zrozumiałem jesteś Pan w Lublinie? To może wyssamy ten zaległy
                                    browarek?
                                    • wierna_rzeka Re: Do Paula 25.10.04, 20:20
                                      Zle zrozumiales, nie jest, a byl :)
                                      • kurtz2 Re: Do Paula 25.10.04, 20:29
                                        wierna_rzeka napisała:

> Zle zrozumiales, nie jest, a byl :)
                                        Raczej byl, a jeszcze nie jest;-}. Uszanowanie,
                                        Paul
                                        PS Tak naprawde to mnie nie ma....takie zludzenie optyczne;-}.
                                        • wierna_rzeka Re: Do Paula 25.10.04, 20:43
                                          kurtz2 napisał:

> PS Tak naprawde to mnie nie ma....takie zludzenie optyczne;-}.

A mnie sie zaraz przypomnial taki monolog:

Mysle - wiec jestem.
                                          Ale ja nie mysle - czy to znaczy, ze mnie nie ma ?
                                          Ale skoro sie zastanawiam, czy mnie nie ma - to znaczy, ze mysle.
                                          A skoro mysle - to znaczy, ze jestem :).

Eh, ja to zawsze musze miec jakies skojarzenia :).

Ps. Podziekuje i tez pozdrawiam :).

• kurtz2 Nie, nie jestem w Lublinie, pozdrawiam;-}.n/t 25.10.04, 20:27
                                      • Gość: bosman Re: Nie, nie jestem w Lublinie, pozdrawiam;-}.n/t IP: *.lublin.mm.pl 25.10.04, 20:36
                                        Paul prośba. Uświadom mnie ciemnemu co oznaczją te literki N/T na końcu Twoich
                                        postów.
                                        • Gość: Paul Re: Nie, nie jestem w Lublinie, pozdrawiam;-}.n/t IP: *.lodz.mm.pl 25.10.04, 20:38
                                          "no text". Uszanowanie i moze (?) do milego zobaczenia kiedys tam....
                                          Paul
                                          over&out
                                          • Gość: bosman Re: Nie, nie jestem w Lublinie, pozdrawiam;-}.n/t IP: *.lublin.mm.pl 25.10.04, 20:43
                                            Dzieki, wierzę że tak.Pozdr.
    • Gość: Mado Czy będzie w nocy huragan? Oto jest pytanie IP: *.net.pulawy.pl 25.10.04, 18:43
      • wierna_rzeka Re: Czy będzie w nocy huragan? Oto jest pytanie 25.10.04, 20:47
        Mado, a Tobie co ?
        Wiatry masz ?
        To znaczy, za oknem ? :)
        • Gość: Mado Re: Czy będzie w nocy huragan? Oto jest pytanie IP: *.net.pulawy.pl 25.10.04, 21:06
          Tak, jakby, za tym oknem.
          • wierna_rzeka Re: Czy będzie w nocy huragan? Oto jest pytanie 25.10.04, 21:13
            Cos cicha dzisiaj jestes Mado, a ja ciagle pamietam te diabelki w Twoich
            oczach, gdybys Ty jeszcze facetem byla... :))))))))
            • Gość: Mado Re: Czy będzie w nocy huragan? Oto jest pytanie IP: *.net.pulawy.pl 25.10.04, 21:21
              Doznaję szoku za szokiem na innych wątkach.
              Jak dochodzi do merytorycznych argumentów to cisza. Co jest, możesz mi to
              wytłumaczyć?
              • wierna_rzeka Re: Czy będzie w nocy huragan? Oto jest pytanie 25.10.04, 21:38
                Ja wlasnie wrocilam z takiego politycznego watku, tam az roi sie od argumentow,
                ale jakich ? zgroza ! Powstrzymuje sie jak moge, zeby sie nie wlaczyc do
                dyskusji bo znam siebie i wiem, ze zaraz sie wkurze.
                • wierna_rzeka Re: Czy będzie w nocy huragan? Oto jest pytanie 25.10.04, 21:46
                  Hahahaaa, teraz sobie bylam na innym politycznym, no tam to z kolei mnie
                  rozbawili na maxa :))
                  Mado, szukasz merytorycznych argumentow ?
                  Zapomnij, bo takowe znajdziesz tylko w nielicznych postach.
                  • Gość: Mado Re: Czy będzie w nocy huragan? Oto jest pytanie IP: *.net.pulawy.pl 25.10.04, 21:55
                    Czyli, to nie jest forum tylko psiarnia? To co ja tu robię?
                    Lepiej Wierna... zacznijmy głupio gadać, OK.
                    Tylko poczekaj zobaczę, co jedna ,,mądra" mi odpowiedziała
                    • wierna_rzeka Re: Czy będzie w nocy huragan? Oto jest pytanie 25.10.04, 22:00
                      Gość portalu: Mado napisał(a):

> Lepiej Wierna... zacznijmy głupio gadać, OK.

Przeciez my caly czas glupio gadamy, dlatego sie dobrze mamy :)
                      Oni za to "madrze" gadaja i dlatego sie wkurzaja :)))
                      • Gość: Mado Re: Czy będzie w nocy huragan? Oto jest pytanie IP: *.net.pulawy.pl 25.10.04, 22:06
                        Ach, te moje skróty myślowe. Dobrze mamy się, bo nie dręczy Nas głupota i
                        ciemnogród. :)))
                        • wierna_rzeka Re: Czy będzie w nocy huragan? Oto jest pytanie 25.10.04, 22:08
                          Mado, piszesz tam w jakims watku, ze czekalas na odpowiedz ?
                          • Gość: Mado Re: Czy będzie w nocy huragan? Oto jest pytanie IP: *.net.pulawy.pl 25.10.04, 22:20
                            No i nie doczekałam się. Ale udzieliłam komuś informacji na innym.
                            • wierna_rzeka Re: Czy będzie w nocy huragan? Oto jest pytanie 25.10.04, 22:24
                              Ja tez na innym udzielilam komus informacji. Konkretnie Bosmanowi - co pijam :)
                              • Gość: Mado Re: Czy będzie w nocy huragan? Oto jest pytanie IP: *.net.pulawy.pl 25.10.04, 22:26
                                To samo, co w sobotę? Nie mam czasu tam zajrzeć.
                                • wierna_rzeka Re: Czy będzie w nocy huragan? Oto jest pytanie 25.10.04, 22:27
                                  Tez, ale nie tylko to lubie :)
                                  • wierna_rzeka Re: Czy będzie w nocy huragan? Oto jest pytanie 25.10.04, 22:32
                                    Mado, ide sobie stad, baw sie milo :)
                                    Narazki :)
                                    • Gość: chochlik Re: Czy będzie huragan? (w przenośni) IP: *.lublin.mm.pl 26.10.04, 08:50
                                      Ach, te moje skróty myślowe. Dobrze mamy się, bo nie dręczy Nas głupota i
                                      ciemnogród. :)))Mado, trafiłaś w sedno, ale obserwowanie jak innych naiwnych i
                                      bezbronnych dręczy głupota i ciemnogród zasmuca.
                                      turowski, wyobrazam sobie, ze tak odbywała się konwersacja "na salonach".
                                      Pozdrawiam ,chochlik

• Gość: Mado Re: Czy będzie huragan? (w przenośni) IP: *.net.pulawy.pl 26.10.04, 09:13
                                        Dziękuję Chochliku. Ale to raczej czarna rozpacz niż smutek ogarnął mnie na
                                        tamtym wątku.

Pozdrawiam. Mado
                                      • turawski Ożywczy wiaterek. Do Chochlika... :) 26.10.04, 12:17
                                        Gość portalu: chochlik napisał(a):

> turowski, wyobrazam sobie, ze tak odbywała się konwersacja "na salonach".
                                        > Pozdrawiam ,chochlik

Czy masz na myśli mój "wierszyk" dla Ciebie ?
                                        Nie bywałem i nie bywam na salonach, cóż "za wysokie progi",jam z ludu, ale
                                        wcale mi z tym nie jest źle.

Chętnie przeczytam kiedyś Twoją książke, może nawet z autografem Twoim ?
                                        Próbowałem nawet zamówić w jakiejś internetowej księgarni, ale coś mi nie
                                        wyszło to klikanie.

pozdrawiam serdecznie :)
                                        turawski

PS przepraszam, że się "czepiam" ale jam turawski, nie turowski.
                                        Ktoś to mnie ostatnio tak "przekręcał"... już wiem, ale nie powiem :)
                                        Bo się owa dama obrazić gotowa i powie nie całkiem salonowo, że
                                        ją "obsobaczam", czy jakoś tak w jej stylu.
                                        • wierna_rzeka Jak sie masz Turawski ? :) 26.10.04, 12:34
                                          Milo widziec Cie tu znowu, calego i zdrowego, bo po wczorajszej potyczne w
                                          watku politycznym, to juz sie o Ciebie obawialam, niezle tam na Ciebie
                                          naskakiwano..., ja wolalam tam jednak nie wchodzic z moimi opiniami, bo zaraz
                                          zrobila by sie swera siekier nisko latajacych, hyhyhy :))
                                          • wierna_rzeka Re: Jak sie masz Turawski ? :) 26.10.04, 12:39
                                            ups, nie swera, tylko sfera, a tak naparwde miala byc strefa :)
                                            Chyba jednak mi emocje nie opadly jeszcze po wczorajszym :)
                                            • turawski sie mam, sie mam...cicho..jestem w pracy :) 26.10.04, 13:39
                                              Czasem mnie to az szczęka opada od tego klikania w niektóre puste łby, ale co
                                              tam...
                                              ... mozna nie mieć reki, nogi, głowy, szczeki,.., byleby nie być kaleką...
                                              jak powiedział jeden z moich kolegów, trafiony w ... piłką na boisku... :)

pozdrawiam
                                              t

• Gość: BARSKA rzut z boku IP: *.lublin.mm.pl 26.10.04, 18:15
                                          Czasem zagladam i do innych watkow,w ktorych glosu nie zabieram,ale tu,jak
                                          widze, "turawski("turowski","turecki")znów mnie zahaczyl.Biedak,nie moze zyc
                                          beze mnie...Ciągle kolebię mu sie w glowie.Niech tam!
                                          • wierna_rzeka Re: rzut z boku 26.10.04, 18:33
                                            Oj Barska, Barska...
                                            Turawski pisze z nami juz od dawna, najpierw w watku o klubie, a teraz w tym
                                            watku, bo to tez wlasciwie nasz watek :)
                                            Staram sie czytac wszystkie posty z tych watkow, ale jakos nie zauwazylam, zeby
                                            w tym pisal o Barskiej..., czyzbym cos przeoczyla ?
                                            • Gość: Mado Re: rzut z boku IP: *.net.pulawy.pl 26.10.04, 19:30
                                              Nie wiesz, jak to jest z kobietami w określonym wieku? Muszą się dowartościować
                                              męskim zainteresowaniem. No, zaraz mi się od Niej dostanie, jak tylko znów tu
                                              zajrzy. Lecę okuć się w zbroję.
                                              • wierna_rzeka Re: rzut z boku 26.10.04, 19:35
                                                Mado, po co zbroja ?
                                                Zmien sobie tylko nick na np. Stalin i na pewno bedziesz tu kwiatami obsypywana
                                                przez Barska :)
                                                • Gość: Mado Re: rzut z boku IP: *.net.pulawy.pl 26.10.04, 19:53
                                                  Czy My musimy tak skakać z wątku na wątek? Może by założyć trzeci, co ?

Mówisz, Stalin - dopiero bym miała noce udane? Koszmar za koszmarem brrr
                                                  A co do tych kwiatów. To nie wiadomo, czy nie zaplątałaby się gdzieś tam jakaś
                                                  donica czy co innego.
                                                  • wierna_rzeka Re: rzut z boku 26.10.04, 19:57
                                                    Hahhaa Mado, alez Ty jestes podejrzliwa :)
                                                    Ludziom nie ufasz, czy co ? :)
                                                  • wierna_rzeka Re: rzut z boku 26.10.04, 20:00
                                                    Mowisz Mado trzeci watek, jeja, ja chcialam juz tamten zlikwidowac i widzialas,
                                                    co bylo.
                                                    Nie chce Ci sie w dwoch pisac ?
                                                    To bedziesz pislaa w trzech, jak zaloze kolejny :).
                                                    Zostanmy moze juz przy dwoch :)
                                                  • Gość: Mado Re: rzut z boku IP: *.net.pulawy.pl 26.10.04, 20:12
                                                    Wierna...zasada ograniczonego zaufania obowiązuje.
                                                    Ja już siedzę w trzecim wątku, no i właśnie ktoś podniósł mi ciśnienie. Może
                                                    byś tak wsparła koleżankę? Ten o 17-latce
                                                  • saba-dor Re: do mado 26.10.04, 20:22
                                                    Nic sie nie martw .:))))))) mam program,ktory ten problem zlikwiduje.Sek w
                                                    tym ,ze jeszcze nie umiem go obslugiwać.Jestem trochę na bakier z techniką.A
                                                    poza tym marudzicie obie z Wierna:))))
                                                  • Gość: Mado Re: do mado IP: *.net.pulawy.pl 26.10.04, 20:32
                                                    Nie martw się Saba-dor większego głębia do techniki niż ja to nie ma nigdzie.
                                                    Co to znaczy marudzimy, ja?
                                                  • saba-dor Re: do mado 26.10.04, 20:35
                                                    no a kto.Wiernej nie podobaja sie oczy ,ze ma jak kocica:))))),Tobie co
                                                    innego:)))))
                                                  • wierna_rzeka Re: do mado 26.10.04, 21:40
                                                    Hhahaaa Saba-dor, no zdjecia ze spotkania sa supiiiiii, ale te nasze
                                                    oczy...iście ogniste, trzeba przyznac :))
                                                  • wierna_rzeka Re: rzut z boku 26.10.04, 21:55
                                                    Mado, nie musze Cie wspierac, radzisz sobie calkiem dobrze, a tak a propos:
                                                    kiedy zmienilas, ups sorki, zmieniles plec ? :)
                                                  • turawski A fe, zamiast chlebem i solą powitać... 26.10.04, 22:10
                                                    ... Panie Joanne, Zyte, Kludie, (n-imion), Barską w Waszym klubie, to Wy tak
                                                    naskakujecie z góry... Proponuje, przy następnej okazji zaprosić Szanowne Panie.
                                                    Czy to taki problem dostawić jeszcze jedno krzesło ?

Wasz turecki
                                                  • wierna_rzeka Re: A fe, zamiast chlebem i solą powitać... 26.10.04, 22:25
                                                    O! Turawski sie obudzil :)))
                                                    ... a ja wlasnie udaje sie do bialej sali :(
                                                  • saba-dor Re: rzut z boku 26.10.04, 20:18
                                                    wierna ,watek klub II jest niezlym pomyslem.zobacz w jakim tempie przybywa
                                                    wpisów:))))))))
                                                  • Gość: bosman Re: rzut z boku do Mado IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.04, 08:36
                                                    A skąd te koszmary w związku ze Stalinem?W sumie był przystojny facet, a że
                                                    nieco kurdupel? no to co :-)))))
                                                  • Gość: Mado Re: rzut z boku do Mado IP: *.net.pulawy.pl 27.10.04, 10:27
                                                    Bosman, co ja poradzę, że mam sentyment do wysokich? Taki już feler:-)) Z
                                                    niskim jeszcze nie próbowałam, może coś straciłam, ale jest czas, żeby to
                                                    sprawdzić cha, cha..
                                                  • wierna_rzeka Re: rzut z boku do Mado 27.10.04, 10:29
                                                    Gość portalu: bosman napisał(a):

> A skąd te koszmary w związku ze Stalinem?W sumie był przystojny facet, a że
                                                    > nieco kurdupel? no to co :-)))))

No jasne, nic, rzecz gustu, ale ja tam wole krotsze wąsy, a dluzsze cos
                                                    innego :)

Ps. I wcale nie mam na mysli tego, o czym niektorzy teraz mysla, hihihi :)))
                                                  • Gość: Mado Re: rzut z boku do Wiernej.. IP: *.net.pulawy.pl 27.10.04, 10:39
                                                    Moja druga natura w związku z pierwszym zawodem każe mi coś powiedzieć, ale
                                                    obecna natura w związku z drugim zawodem, mówi mi, że to wstyd. Spuśćmy, więc
                                                    zasłonę milczenia na tę kwestę. Wierna.. nie prowokuj
                                                  • wierna_rzeka Re: rzut z boku do Wiernej.. 27.10.04, 11:32
                                                    Hihihi Mado, spuśćmy wiec ... :)
    • Gość: Mado Odpowiedzi IP: *.net.pulawy.pl 27.10.04, 07:27
      Saba-dor - mnie tam oczy nie przeszkadzają, bo może są to te diabliki, o
      których mówiła Wierna... Wiesz, jak przez tyle lat moim arybutem są chusteczki
      i krople do nosa, to mam to co mam. Ale pomarudzić też mogę, jak przystało na
      kobietę.He, he.. Kamień spadł mi z serca, a właściwie poezja..

Wierna...kiedyś Paul potraktował mnie jako mężczyznę i wysyłał do łaźni z
      Turawskim. Ja tam bić się z Nim nie miałabym ochoty, bo znam inne zapasy o
      wiele przyjemniejsze... Sorry Turawski. Mówisz, że daję sobie radę... to choć
      sprostuj moją płeć!!!

Turawski, ja tam Ci nie wierzę z tą całą służbą.

Miłego dnia. Mado
      • turawski Re: Odpowiedzi... nie prostować... :) 27.10.04, 08:46
        Gość portalu: Mado napisał(a):

> Mówisz, że daję sobie radę... to choć
        > sprostuj moją płeć!!!
        Wierna - nie prostuj Mado... Co tam prostować, kiedy my faceci w Waszej płci
        lubimy własnie najbardziej to co takie, takie, takie - poprostu brak mi słów -
        nieproste właśnie... :)

Służba to czy drużba, ja zawsze optuje za tym drugim, ale nie będę udowadniał
        że nie mam dwóch garbów. I tak pewnie "kazałabyś" mi przez ucho igielne
        przechodzić... :)))

pozdrawiam
        turawski - "męski i niesłużbowy punkt widzenia"
        • Gość: Mado Re: Odpowiedzi... nie prostować... :) IP: *.net.pulawy.pl 27.10.04, 09:24
          Ufff.., Turawski, Ty pochlebco! Może i prawdę gadasz. Hmm, to zabiłeś mi
          ćwieka!!
    • Gość: DPP Re: Czy ktos wie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 08:52
      Witam pozostaw ten wątek był on fajny i niech sobie będzie . Szkoda ze nie
      mogłem byc tak jak bosman i chyba ju Was nie spotkam? szkoda. Pozdrawiam
      • Gość: bosman Re: Czy ktos wie ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.04, 08:55
        Myślę że sie sprężymy i na następna zbiórkę załogi ogloszoną przez Wierną...
        stawimy się.Pozdr.
        • Gość: Mado Re: Czy ktos wie ? IP: *.net.pulawy.pl 27.10.04, 09:09
          Tu nie trzeba myśleć Panowie, tylko działać!
          • Gość: bosman Re: Czy ktos wie ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.04, 09:11
            Rozumiem: porzucamy "marynarkę" przechodzimy do artylerii.
            • Gość: Mado Re: Czy ktos wie ? IP: *.net.pulawy.pl 27.10.04, 09:27
              I to jest męska decyzja.
              • Gość: bosman Re: Czy ktos wie ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.04, 09:35
                Dlaczego męska? W artylerii są tez moździeże :-)))))))Także wielkokalibrowe.
      • wierna_rzeka Re: Czy ktos wie ? 27.10.04, 11:40
        Witaj DPP :)
        Jawisz sie tu nam, jako dosc tajemnicza postac...
        Pojawiasz sie i znikasz..., chcesz, bym miala na Twym punkcie bzika ? :)
        W rozmowie z Mado zasugerowalam, ze moze Ty jestes naszym wspolnym mailowym
        znajomych, ale ona wykluczyla te ewentualnosc, wiec sprawa jest nadal
        otwarta... :)
    • Gość: DPP Re: Czy ktos wie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 09:43
      A ile osób było na spotkaniu ? było chociaz ze z 4? Jak było?
      • Gość: chochlik Re: Czy ktos wie ? IP: *.lublin.mm.pl 27.10.04, 10:40
        Było tyle ile przszło i przyjechało. Ja byłam. Gdybyś był, tobyś osobiście
        policzył i nie miałbyś wątpliwosci. Przczytałam całą poprzenią stronę w
        całości, bo klikanie po jednym poscie jest zbyt nudne i stwierdzam, za nie
        nadążam. Cóż, nie te lata. Do sprintu, a takze do maratonu też juz sie nie
        nadaję. Najwyzej spokojny spacerek. Seredecznie pozdrawiam chochlik.
        • wierna_rzeka Do Chochlika 27.10.04, 10:48
          Kochany Chochliku, ja tak zawsze czytam watki, od razu otwieram sobie wszystkie
          i czytam ciurkiem, to znacznie ulatwia zycie i oszczedza czas :)
        • Gość: saba-dor Re: do chochlika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 11:07
          witam chochliku ,wyslalam Ci poczte ,na adres z wizytowki,daj sygnal ,ze
          otrzymalaś.Mam ostatnio problemy z komputerem i robi mi male
          chochliki:))))))))))))))Pozdrawiam
          • Gość: saba-dor Re: dzien dobry:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 11:12
            A tak wogole dzien dobry wszystkim.mam dzisiaj wspanialy dzień,udalo mie się
            zalatwić ,o cvzym myslalam,ze jest niemozliwe:))))))))))))) zycze Wam
            wszystkim takiego dnia,pozdrawiam ze slonecznego scyzorykowa:))
            • wierna_rzeka Re: dzien dobry:))) 27.10.04, 11:47
              Witaj Dorotko :)))))))
              Witam rowniez wszystkich pozostalych :)
              Moje gratulacje Dorotko, tak trzymaj, bo slicznie Ci z tym usmiechem,
              rumiencami na twarzy i ognikami w oczkach :)
      • wierna_rzeka Re: Czy ktos wie ? 27.10.04, 10:45
        Gość portalu: DPP napisał(a):

> A ile osób było na spotkaniu ? było chociaz ze z 4? Jak było?

Bylo wiecej, niz 4 :)))
        Jak bylo ? Hmmm..., jak juz zauwazyles, nadal zyjemy tym spotkaniem, wiec chyba
        byl full wypas :)))
        • Gość: chochlik Re: Czy ktos wie ? IP: *.lublin.mm.pl 27.10.04, 18:42
          Dorotko. dopoczte odebrałam, dziekuję.
    • Gość: Mado Re: Czy ktos wie ? IP: *.net.pulawy.pl 27.10.04, 21:59
      Wierna...hallo...alo
      • wierna_rzeka Re: Czy ktos wie ? 27.10.04, 22:03
        Mado, hejkaaaa :))))
        • Gość: Mado Re: Czy ktos wie ? IP: *.net.pulawy.pl 27.10.04, 22:04
          Słuchaj, kliknęłam tam gdzie nie trzeba i szlak trafił to co mi podałaś. Napisz
          jeszcze raz tę stronę
          • wierna_rzeka Re: Czy ktos wie ? 27.10.04, 22:06
            Hahhaha :)))
            Mado, ale chyba nie tu ? :)
            Wysle Ci w mailu :)
            • Gość: Mado Re: Czy ktos wie ? IP: *.net.pulawy.pl 27.10.04, 22:07
              Jasne.
              • wierna_rzeka Re: Czy ktos wie ? 27.10.04, 22:09
                Poszlo, ale teraz nie ogladaj, pozniej sie ponapawasz moim widokiem, hyhyhy,
                wejdz na gg na chwile :)
                • Gość: chochlik Re: Czy ktos wie ? IP: *.lublin.mm.pl 27.10.04, 22:26
                  Rzeko, interesowałaś się występem chóru Aleksandrowa. Ja byłam na jego wystepie
                  jeszcze w roku 1952 w Białymstoku. Występowali na stadionie sportowym. Z
                  pewnoscią ci co obecnie występują to co najmniej drugie, albo i trzecie
                  pokolenie. Balet o ile sobie przypominał wiązał sie z nazwiskiem Mojsiejewa.
                  Wspaniałe widowisko. Oczywiście żadnego nagłaśniania nie było. Zresztą byłoby
                  zbędne. Ja wiedziałam o tym wystepie wcześniej, ale cena za bilet mnie dobiła
                  bo aż 130 zł. Obawiam się, że pomieszczenie zamknięte mogło dać gorszy efekt
                  niż wolna przestrzeń. Pozdrawiam
                  • wierna_rzeka Re: Czy ktos wie ? 27.10.04, 22:45
                    Chochliku, mnie o tym wystepie mama opowiadala, bo tez byla na ich koncercie,
                    ale nie w Bialymstoku, chyba w Lublinie.
                    Bilety byly wlasnie bardzo drogie, ale ludzi bylo full, a wystep pamieta do
                    dzis, po prostu dech zapieralo.
                    • Gość: chochlik Re: Czy ktos wie ? IP: *.lublin.mm.pl 28.10.04, 08:29
                      Twoja mama ma rację. Dech zapierało. I napewno nikt nie opuścił stadionu przed
                      zakończeniem widowiska. Ponieważ w tym samym mniej więcej czasie zakwitła
                      przyjaźń polsko-chińska miałam okazję być na występie chińskiego zespołu pieśni
                      i tańca. Też niezamowite, oszałamiające, niezapomniane wydarzenie.Pozdrawiam.
                      chochlik
                      • Gość: chochlik Re: Czy ktos wie ? IP: *.lublin.mm.pl 28.10.04, 18:17

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka