Dodaj do ulubionych

operacja przegrody nosa - gdzie w Lublinie?

IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 25.10.04, 10:51
Mam skrzywioną przegrodę nosa, co utrudnia oddychanie. Gdzie w Lublinie mozna
to z powodzeniem operować? A może wiecie ile czeka się na zabieg i ile to
kosztuje? Będę szalenie wdzięczna
Obserwuj wątek
    • Gość: Zdzich chyba nie jestes z Lublina IP: *.foo.org / 213.17.233.* 25.10.04, 12:03
      Codziennie wieczorem na Starym Miescie.
      Ekstra również w biały dzień.
      • Gość: babula Re: chyba nie jestes z Lublina IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 25.10.04, 15:41
        Buuahahaha, bardzo to dowcipne było. Jestem z Lublina, i owszem i z przykrością
        zauważam, że nasze lokalne forum służy głównie do komentowania artykułów
        prasowych i wyrażania poglądów politycznych. Trudno natomiast, w odróżnieniu od
        innych forów, uzyskać tu jakieś pożyteczne informacje, a temu również powinno
        służyć, prawda?
    • Gość: bosman Re: operacja przegrody nosa - gdzie w Lublinie? IP: *.lublin.mm.pl 25.10.04, 15:50
      Proponuje klinikę otolaryngologii PSK 4. Jak masz szczepienie aktualne przeciw
      żółtaczce i skierowanie od lekarza rodzinnego do zgłoś sie do kliniki na
      konsultację i jak będzie faktyczna konieczność operacji to od razu uzgadniasz
      termin. Szczepienie p/żółtaczce od chwili rozpoczęcia cyklu zastrzyków "nabiera
      mocy" po 6 tygodniach. Kolejka na zabieg około 2 m-cy. Pozdrawiam.
    • Gość: nosal Re: operacja przegrody nosa - gdzie w Lublinie? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 25.10.04, 16:24
      Ja miałem robioną przegrodę w Szpitalu Kolejowym dr.Janusz Sidor-
      rewelacja.Nawet w Warszawie ja chwalili.
      • Gość: Ralf Re: operacja przegrody nosa - gdzie w Lublinie? IP: *.warszawa.comarch.pl 15.11.04, 16:18
        Niestety ten doktor już nie operuje - przeszedł na emeryturę. Rzeczywiście ma
        bardzo dobrą renomę.
    • Gość: adda operacja przegrody nosa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 16:30
      pamiętaj jak nie dasz kasy, to nawet się nie wybieraj do szpitala - zrobią to
      byle jak i możesz później mieć nawet problemy gorsze z nosem niż teraz
      • patusinka Re: operacja przegrody nosa 15.11.04, 17:28
        takie operacje świetnie wykonuje dr n. med. Andrzej Zawadzki (spec.
        otolaryngolog), 24-320 Poniatowa ul. Szkolna 7b/23, tel.(0-81) 820 45 22
        przyjmuje: pon., wtorki i piątki w godz.16:30-19:30.
        Jest ordynatorem Oddziału Laryngologicznego w Poniatowej.
        Dusza człowiek!!!! Do Poniatowej masz dobre połączenie z Lublina.
        Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka