Dodaj do ulubionych

N O W A G A Z E T A METROPOL

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 17:59
Czy wiecie ze codziennie rozdawana jest kierowcom na skrzyzowanich nowa
bezplatna gazeta Metropol taka sama jak w Warszawie tylko ze jest to chyba
wydanie ogólnopolskie...wpisujcie proszę wasze opinie na temat tej gazety.
Obserwuj wątek
    • sylwek07 Re: N O W A G A Z E T A METROPOL 27.10.04, 18:26
      a dlaczego nie rozadaja tez i przechodniom?
      • Gość: chichopo Re: N O W A G A Z E T A METROPOL IP: *.it-net.pl 27.10.04, 18:40
        czasem rozdają jakies zagubione owieczki, które zboczyły z wysepek , fajna do
        poczytania w przerwie sniadaniowej szkoda , że taka krótka;)
        • mali_bu Re: N O W A G A Z E T A METROPOL 27.10.04, 19:00
          Dziś rano dostałem tą gazetę.
          Trzeba przyznać, że jest to najlepsza bezpłatna gazeta jaką do tej pory udało mi
          się zobaczyć. Najlepsza jakościowo, bo nie na papierze toaletowym i z rozmytą
          czcionką. Najlepsza treściowo, bo zawierała świeże informacje w przeciwieńswie
          do innych spotykanych dotąd w Lublinie.
          • Gość: michaś Re: N O W A G A Z E T A METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 21:44
            ja zostaje wierny Dziennikowi
          • Gość: bosman Re: N O W A G A Z E T A METROPOL IP: *.lublin.mm.pl 27.10.04, 21:44
            Dostępna nieodplatnie w kioskach
            • ceper_pepper Re: N O W A G A Z E T A METROPOL 28.10.04, 15:59
              Napewno metropol? Ja widziałem ostatnio reklamy Farta. Chyba.
              • Gość: bosman Re: N O W A G A Z E T A METROPOL IP: *.lublin.mm.pl 28.10.04, 20:48
                Jasne, masz rację, porypało mi się.
          • wierna_rzeka Re: N O W A G A Z E T A METROPOL 27.10.04, 21:46
            Ja od dwoch dni dostaje rano te gazete, na tym samym skrzyzowaniu ( Pl.
            Bychawski ), zauwazylam jednak, ze wiekszosc kierowcow nie uchyla okienek w
            samochodach - nie chca jej i dziewczyna odchodzi z kwitkiem ( w tym wypadku z
            gazeta ). Gazeta jest OK, ale zgadzam sie, ze nieco przykrotka ( pewnie to
            sprawa finansow ).
      • Gość: bychawskie Re: N O W A G A Z E T A METROPOL IP: *.devs.futuro.pl 29.10.04, 11:07
        rozdajemy ale zadko bo nam kaza tylko kierowcom tak jest w umowie a
        przechodniom rowniez , ale czesciej kierowcom
    • albert.flasz Re: N O W A G A Z E T A METROPOL 28.10.04, 16:34
      Jeszcze jeden brukowiec, tyle że bezpłatny...
      • Gość: kierowca Re: N O W A G A Z E T A METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 20:46
        co do Placu Bychawskiego to ja pozdrawiam ta bardzo symaptyczna pania na srodku
        wysepki ze strony Kunickiego. Codziennie mozna ja tam spotkac...
        • wierna_rzeka Re: N O W A G A Z E T A METROPOL 28.10.04, 20:52
          Kierowca, chyba jezdzimy ta sama trasa, przynajmniej na pewnym odcinku :)
          A w jakim kierunku dalej skrecasz ? :)
          • Gość: bosman Re: N O W A G A Z E T A METROPOL IP: *.lublin.mm.pl 28.10.04, 20:53
            Wierna, poszerzasz terytoria łowieckie?
            • wierna_rzeka Re: N O W A G A Z E T A METROPOL 28.10.04, 20:55
              Hahaaa Panie Bosmanie, nic sie przed Toba nie ukryje :)
              • Gość: bosman Re: N O W A G A Z E T A METROPOL IP: *.lublin.mm.pl 28.10.04, 21:01
                Lata praktyki. A`propos. Spotyka facet faceta na ulicy i pyta:
                - przepraszam pana, jak dojść do filharmonii?
                - ćwiczyć kochany, ćwiczyć!!
                • wierna_rzeka Re: N O W A G A Z E T A METROPOL 28.10.04, 21:42
                  Hhahaaaaaaa :)))))))))))
                  Dobre, dobre :))))
        • Gość: kaska Re: N O W A G A Z E T A METROPOL IP: *.devs.futuro.pl 28.10.04, 22:14
          dziekuje ze tak o mnie myslisz , przeczytalam co napisales i dziekuje , tylko
          niewiem kim jestes heheh
          • Gość: mały Re: POGIĘŁO WAS !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 22:18
            Pogięło was czy robicie to specjalnie ,żeby do reszty rozwalić to forum???!!!
        • Gość: wysepka Re: N O W A G A Z E T A METROPOL IP: *.devs.futuro.pl 29.10.04, 11:14
          tak! mozna mnie spotkac codziennie ale oprocz soboty i neidzieli hehe mamy
          wolne, i tez cie pozdrawiam panie nieznajomy, heh pa
          • Gość: Marcoos Re: N O W A G A Z E T A METROPOL IP: *.resetnet.pl 29.10.04, 11:42
            Ja tez pozdrawiam pania z wysepki na placu bychawskim:)))
          • mali_bu Re: N O W A G A Z E T A METROPOL 29.10.04, 12:02
            Czy możesz powiedzieć ile można na takiej robocie zarobić? Dniówka, tygodniówka?
            • Gość: wysepka Re: N O W A G A Z E T A METROPOL IP: *.devs.futuro.pl 29.10.04, 12:21
              dziekuje mozna dostac sporo , cchecie wiedziec wiecej zapraszam do siedziby
              firmy , i OTWIERAJCIE OKNA PLIIIIIIIIISSSS
            • Gość: wysepka Re: N O W A G A Z E T A METROPOL IP: *.devs.futuro.pl 29.10.04, 12:24
              sorki ale nie moge mowic ale tygodniowo ponad 60 zeta pa
        • Gość: basia Re: N O W A G A Z E T A METROPOL IP: *.info 30.10.04, 07:38
          Pozdrawiam tą miłą panią, chociaż mam strasznego pecha, przez to skrzyżowanie
          przejeżdżam 2-3 razy dziennie i zawsze światło zmienia się na zielone zanim miła
          pani dojdzie do mojego samochodu...
          • Gość: wysepka Re: N O W A G A Z E T A METROPOL IP: *.devs.futuro.pl 30.10.04, 08:58
            ja przepraszam, pania ale to nie moja wina ja nie nadazam hehe swiatlo tak
            szybko sie zmienia , to niech pani poczeka ja podejde hee pozdrawiam i namowcie
            ludzi zeby otwierali okna a jesli we wtorek ktos mi zajmie moja wysepke aja
            bede na innej to nie bierzcie gazety od tego kogos hehehehe zartuje jakos
            postaram wejsc na moja wysepke papapa
            • Gość: basia Re: do Wysepki IP: *.info 31.10.04, 07:55
              Postaram się jechać bardzo wolno, poznasz mnie - to ta na którą trąbią że
              wstrzymuje ruch.Pozdrawiam serdecznie
              • Gość: wysepka Re: do Wysepki IP: *.devs.futuro.pl 08.11.04, 12:37
                pani basiu , nie ma sprawy , wiem juz hyba ktora to pani , ale trabia na
                kazdego , bo przezemnie nie moga jehac dalej bo ccha gazete hehehe
          • Gość: kaska Re: N O W A G A Z E T A METROPOL IP: *.devs.futuro.pl 30.10.04, 16:00
            a co do gazety to macie racje jest za krotko i strasznie rece farbuje po niej
            jak rozdaje ahhhhh mowiac krotko " brudna robota" heh a co do kierowcow i
            przechodniow to czesciej biora kierowcy niz przechodni przechogniom daje a oni
            nieccha to niech nie maja pretensji ze im nie daje , ale i tak musimy dawac
            kierowcom , tak nam kaza
            • Gość: palmowy Re: N O W A G A Z E T A METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 23:27
              hej wysepko we wtorek tak jak sie juz oglosilas spotkamy sie przejazdem na tej
              Twojej wyspie co ty na to??
              • Gość: wysepka Re: N O W A G A Z E T A METROPOL IP: *.devs.futuro.pl 31.10.04, 07:34
                co masz na mysli przejazdem
              • Gość: wysepka Re: N O W A G A Z E T A METROPOL IP: *.devs.futuro.pl 31.10.04, 07:40
                i oczym ja mowilam we wtorek ????
                • Gość: kasia -wysepka Re: N O W A G A Z E T A METROPOL IP: *.devs.futuro.pl 08.11.04, 12:43
                  do tej gazety przdalaby sie kawa jakas na rozgrzanie bo jest zimno trohe !!!!
                  hahahaa
                • Gość: pieszy Re: N O W A G A Z E T A METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 12:54
                  ...no to teraz macie az podwojna konkurencje ciekawe kto sie pierwszy wykruszy
                  METROPOL METRO czy DZIEN DOBRY?? Ja obstawiam ze MTEROPOL wlasnie wygra...
                  • Gość: kaska Re: N O W A G A Z E T A METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 14:02
                    no ja tez mysle ze metropol wygra bo co ja bede rozdawala hehehe nie przejde do
                    konkurecji bo tam malo placa jak sie dowiedzialam heehehe pozdro
                    • Gość: KASKA Re: N O W A G A Z E T A METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 11:06
                      WITAM WITAM ,
                      CHCIALAM POZDROWIC WSZYSTKICH KIEROWCOW, I PODZIEKOWAC ZE TAK HETNIE OTWIERAJA
                      OKIENKA PO GAZETKE I ROWNIERZ PRZECHODNIOM, POZDRAWIAM
    • Gość: Pit Re: N O W A G A Z E T A METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 12:58
      Metropol to kolejna tuba propagandowa Agory,to spreparowana papka dla
      wymóżdżonego ludka, którego podnieca sam fakt, że jest darmowa, jak zupka u
      Brata Alberta.A Michnikom właśniwe o to chodzi by jak największe rzesze
      otumanionych, codziennie rano łykały bezkrytycznie to gó.. i nie musiały
      samodzielnie myśleć. Miłej lektury!
      • Gość: kierowca Re: N O W A G A Z E T A METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 14:13
        Drogi Pitku
        Glupoty wygadujesz bo po pierwsze Metropol nie jest wydawany przez Agore tylko
        Metro a to juz konkurencyjna gazeta. Zreszta jak sie nie wie to sie glupot nie
        wygaduje a brac za darmo nic nie musisz.Jak chcesz to kup sobie Kurier i
        poczytasz o wiele ciekawsze rzeczy. Najpierw sie zorientuj...a swoja droga czy
        Ty nie jestes z konkurencji??
        • Gość: KASKA Re: N O W A G A Z E T A METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 15:10
          no coz kierowco kazdy ma swoje zdanie na temat takich gazet , ale nie dosc ze
          sa za darmo to i tak nie biora , moze za krotka moze cos jeszcze nie tak z nia
          ale do mnie nie miejcie pretensji za gazety ja je tylko rozdaje
          dziekuje !!!!!
          • Gość: nowicjusz Re: N O W A G A Z E T A METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 15:30
            Kaśka, czy oprócz gazet jeszcze coś rozdajesz?
            • Gość: KASKA Re: N O W A G A Z E T A METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 15:53
              hehehe co masz na mysli
              • Gość: kierowca Re: N O W A G A Z E T A METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 17:09
                ha ha dobre pytanie bo to Ty chyba stoisz na tym calym Bychwskim i sadzac po
                figurze to niezla z Ciebie kobieta ale tak prawde mowiac to mogla bys sobie
                znalezc cos lepszego do roboty. Lubie jak dajesz mi ta gazete. Poza tym
                wspolczuje Ci stania na takim mrozie. Moze Cie ogrzac??
                • Gość: KASKA Re: N O W A G A Z E T A METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 14:43
                  hehe spoko masz rentgena w oczach przez kurtke nie widac jak ja wygladam ale
                  jak bys zobaczyl jak wygladam bez ahhhhhhh ALE NIEDLUGO ODCHODZE Z TEJ PRACY
                  moze jeszcze wroce w marcu gdzis na poczatku, niewiem bo szukam innej pracy na
                  tym mrozie juz cala zamarzam hehe DOBRE BY BYLO GDYBYM JESZCZE WIEDZIALA KTORY
                  TO TY Z TYCH KIERCOWCOW a co do ogrzewania to ma mnie kto grzac
                  pozdrawiam
    • Gość: ta sama Re: N O W A G A Z E T A METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 11:52
      czy nie mozecie stac troche dalej od swiatel bo ja sie juz na skrzyzowaniach
      nie wyrabiam na zielonym by skrecic...?
      • Gość: KASKA Re: N O W A G A Z E T A METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 14:40
        jak dalej ale ja mam tam zasypane i niecche sie poslizgnac i wpasc pod kola
        hehehe wiec stoje pod swiatlami, ale postaram sie
        • Gość: KASKA Re: N O W A G A Z E T A METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 14:49
          myslalam ze dzis dostane wolne z okazji imienim ale coz nie ma tak dobrze
          hehehhe
          • Gość: kamila Re: N O W A G A Z E T A METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 14:43
            a co to ma wspolnego z Metropolem ze masz imoeninki co?
            • Gość: heja Re: N O W A G A Z E T A METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 21:05
              ciekawe jak dlugo wytrzymacie wszyscy na tym mrozie? Co bedzie z moja gazeta?
              Prosze o odpowiedz.
              • Gość: KASKA Re: N O W A G A Z E T A METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 09:22
                no ja znikam 15 grudnia juz hehee a ktos mnie bedzie zastepowal napewno bo
                niecche wiecej marznac wlasnie moze tu wroce ale watpie i tak nieccha juz brac
                gazet niektorzy to poco ja mam marznac tyle

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka