Dodaj do ulubionych

fajna praca w METROPOL

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 11:47
nie sa to duze zarobki ale dla niektorych taka suma tez wystarczy tygodniowo
mozna zarobic ponad 60 zł zapraszam
Obserwuj wątek
    • sylwek07 Re: fajna praca w METROPOL 02.11.04, 15:49
      a gdzie mozna sie zglosic? sylwek07@gazeta.pl
    • Gość: Grendel Re: fajna praca w METROPOL IP: *.swit.futuro.pl / 62.233.131.* 02.11.04, 18:47
      60 zł tygodniowo? Unia Europejska jest cudowna.
      • hm` Re: fajna praca w METROPOL 04.11.04, 12:07
        Na pewno kiedys i zarobki wzrosna... A no i na pewno w 2010 gospodarka UE bedzie najbardziej konkurencyjna na swiecie... Jak to sie nazywalo strategia lizbonska?? ;]
        pozdr. hm`
    • Gość: sylwek Re: fajna praca w METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 13:08
      to gdzie trzeba sie zglosic w sprawie pracy..
      • Gość: kaska Re: fajna praca w METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 11:48
        na 1 armi krajowej 3 w lublinie , moze jeszcze przyjmuja , niewiem
        • sylwek07 Kasiu pomylila Ci sie ulica......... 10.11.04, 13:16
          Gość portalu: kaska napisał(a):

> na 1 armi krajowej 3 w lublinie , moze jeszcze przyjmuja , niewiem
          ------------------------------------------------------------------------------
          WITAM,dzis bylem zapytac sie w sprawie pracy no i przyjmuja ale studentow i to
          27 lat....a po drugie ta siedziba miesci sie w podworku kolo Kaniorowej boczna
          3 Maja...
          • Gość: kaska Re: Kasiu pomylila Ci sie ulica......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 16:04
            sorki sylwus ale nie wiedzialam jak ta boczna sie nazywala hehe wybacz , nie
            przyjmuja studentow 27 letnich nocoty ja mam 23 i jestem tam przyjmuja rownierz
            uczniow , to tyle do jutra , na bychawskim I CHOLERA OTWIERAJCIE TE OKNA , MI
            JEST ZIMNO TAK STAC hehe moze ktos mi kawke przyniesie , ???? pozdro
    • Gość: sylwek Re: fajna praca w METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 12:01
      dziekuje za adres......
      • Gość: kaska Re: fajna praca w METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 12:53
        ale jesli juz nie przyjmuja to sie nie zloscie
    • Gość: sylwek Re: fajna praca w METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 13:22
      no ja sie nie bede zloscic :))
      • Gość: wysepka Re: fajna praca w METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 14:56
        to spoko , pozdrawiam was cmokaski
        • Gość: braciszek Re: fajna praca w METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 21:09
          ale fajnie ze o tym piszesz Kasiu wydaje mi sie ze Ci sie to spodobalo krotko
          sie pracuje ale masz pewnosc ze zarobilas poza tym to prosze Cie o wyjasnienie
          wreszcie bo nie moge czekac do poniedzialku o co chodzi z tymi zoltymi
          kropkami??Odpisz raczej per gg lub mailem dzieki i do zobaczenia na Twojej
          wyspie...
          • Gość: kaska Re: fajna praca w METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.04, 15:21
            no juz ci napisalam na gg hehe zobacz
    • Gość: kumpela Re: fajna praca w METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 14:02
      dziekuje za dzisiejsze wydanie czy jutro tez sie pojawicie na Bychawskim???
      • Gość: kaska Re: fajna praca w METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 16:01
        od poniedzialku do piatku stoimy ale nie w swieta takie jak dzisiaj , od 7 rano
        do prawie 9 , jak nam szybciej zejda gazety to zlazimy wczesniej , prosta pilka
        hihih
    • jetbang Re: fajna praca w METROPOL 11.11.04, 16:56
      no i łazi takie to to pomiędzy samochodami i k... mac nie patrzy na światła
      tylko aby szybciej pozbyć sie przydziału (gazet) a jak rozjadę to co moja wina
      bedzie wrrrrrrrrrrrrrrrrr

ehhh apeluje o rozsadek do "roznosicieli brukowców" !!!!
      • Gość: kaska Re: fajna praca w METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 23:23
        ej sory , ale ja juz nie wychodze na ulice i nie latam pomiedzy samochodami
        tylko stoje na wyspie moze mowisz o kims innym hehe nie o bychawskim , jesli
        nie chcesz gazety to nie bierz nikt ci nie kaze !!!!! juz mnie to zaczyna
        wkurzac te wasze narzekania , pozdro
        • jetbang Re: fajna praca w METROPOL 12.11.04, 23:54
          primo - nie jestem ej!!!
          secundo - g... mnie szczerze obchodzi że stoisz na bychawskim reprezentujesz tą
          samą bandę !!! ;-)))
          tercio - ta głupia baba (możesz jej przekazać) co stoi na kraśnickich przy
          rondzie z racławickimi - o mały włos jej nie rozjechałem bo ta głupia gęś
          leciała żeby wcisnąć kawałek szmatławca klientowi za mną gdy samochody na
          trzech pasach już jechały a potem bezradnie stała i nie wiedziała co zrobic i
          gdzie uciekać

faktycznie gazety nie wziąłem a babsko poppatrzyło się na mnie jakbym
          conajmniej zabił jej matkę

kiedyś byli gazeciarze - młodzi chłopcy w czasach powojennych a teraz w czasach
          postkomunistycznych stojąca (nawet na wyspie) "kobieta" kojarzy sie z ...

pozdrooofkaaa
          • Gość: kaska Re: fajna praca w METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 23:58
            spoko , przekaze , wiesz co ci powiem szczery jestes i dobrze , ale nie obrazaj
            mnie oki paaaaa
            • sylwek07 hm 13.11.04, 13:19

> spoko , przekaze , wiesz co ci powiem szczery jestes i dobrze , ale nie
              obrazaj
              >
              > mnie oki paaaaa
              --------------------------------------------------------------
              Droga Kasiu
              Widze ze jestes dobrze wychowana a ja nadal czekam na przepraszam z Twojej
              strony...bo podalasz zly adres a ja pojechalem (tam gdzie mial byc metropol)i
              stracilem troche grosza ...
              • Gość: kaska Re: hm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 12:47
                no przeciez przeprosilam nie czytales na gorze ale ja dobry adres podalam jesli
                masz jedna z tych gazet to tam pisze adres ktory ci napisalam
                • sylwek07 prosze o wybaczenie... 14.11.04, 16:11

> no przeciez przeprosilam nie czytales na gorze ale ja dobry adres podalam
                  jesli
                  >
                  > masz jedna z tych gazet to tam pisze adres ktory ci napisalam
                  ----------------------------------------------------------------------------
                  a przepraszam,faktycznie jest ......ok to milej pracy zycze :))
      • mali_bu Re: fajna praca w METROPOL 13.11.04, 00:53
        Takie "to" łazi bo chce uczciwie zarobić. Nie kradnie, nie stęka o złotówkę, nie
        chce popilnować samochodu. Więc daj "temu" zarobić te i tak niewielkie
        pieniądze. A i po co się tak z rana denerwować. Szczególnie jak się prowadzi
        samochód. Zachować spokój z rana należy!
        ............
        • jetbang Re: fajna praca w METROPOL 13.11.04, 00:56
          to po jaką cholerę mi się pcha pod koła????
          • mali_bu Re: fajna praca w METROPOL 13.11.04, 01:02
            A czy robi to specjalnie? Da gazetę i sobie odejdzie. Takie ma zadanie.
            ............
            • jetbang Re: fajna praca w METROPOL 13.11.04, 19:29
              no własnie chyba tak (albo ze swej głupoty albo z chćeci wyzbycia się
              wszystkiej makulatury za jednym rozdaniem) bo żeby to robiła jak jest czerwone
              ale lawirowanie pomiedzy samochodami jadacymi i próba ucieczki na "wyspę"
              powoduje zatrzymanie conajmniej dwóch pasów wrrrrrrr
        • Gość: kaska Re: fajna praca w METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 12:48
          oh dziekuje , cmokaski dla ciebie
    • Gość: gazetofan Re: fajna praca w METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 11:43
      przestancie obrazac Metropol to naprawde ciekawa gazeta a ze zazwyczaj stoje w
      korku na swiatlach to zawsze mozna cos w tej kolejce poczytac i nie obrazajcie
      pani stojacej na Bychawskim. Mieszkam na Nalkowskich i zawsze przejezdzam przez
      tunel na Kunickiego. Wprawdzie mi to nie przeszkadza jak czasem zdarzy jej sie
      wejsc na jezdnie ale chyba takie jest jej zadanie by rozdac ta ciekawa gazete.
      Spojrzcie na aktualne wydania innych platnych gazet i zejdzcie wreszcie z
      Metropolu. A zreszta Ci ktorzy nie otwieraja okienek to jacys malo oczytani sa
      i tyle. Pozdrawiam Pania z Bychawskiego.
      • Gość: kaska Re: fajna praca w METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 12:54
        super ze tak myslisz :):):):),to naprawde fajna gazeta , ale trohe za krotka
        sama to przyznam ale cóż ja tylko rozdaje zeby zarobic te pare groszy ale juz
        nie dlugo odchodze z bychawskiego bo mam zajecia i egzaminy ktos inny mnie
        bedzie zastepowal , moze jeszcze wroce , jesli bede mogla ,
    • Gość: pieszy Re: fajna praca w METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 12:49
      no a dzis jeszcze dostajemy METRO w czerwonej okladce...
      • Gość: kaska Re: fajna praca w METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 14:04
        ale pamietajcie najpierw bierzcie moj metropol heheh jesli jakis człenio
        wejdzie mi na wyspe z jakos gazeta dzien dobry lub metro to zabije bo c oto za
        rozdawanie na jednej wyspie 2 rozne gazety kierowcy zglupieja co nie ????
        POZDRAWIAM TEGO CHLOPAKA Z BYCHAWSKIEGO I JEGO KOLEZANKE , HEHEEHE
        • Gość: kaska Re: fajna praca w METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 14:05
          CZYLI SIEBIE !!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka