Gość: kachna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 11:47 nie sa to duze zarobki ale dla niektorych taka suma tez wystarczy tygodniowo mozna zarobic ponad 60 zł zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwek07 Re: fajna praca w METROPOL 02.11.04, 15:49 a gdzie mozna sie zglosic? sylwek07@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grendel Re: fajna praca w METROPOL IP: *.swit.futuro.pl / 62.233.131.* 02.11.04, 18:47 60 zł tygodniowo? Unia Europejska jest cudowna. Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: fajna praca w METROPOL 04.11.04, 12:07 Na pewno kiedys i zarobki wzrosna... A no i na pewno w 2010 gospodarka UE bedzie najbardziej konkurencyjna na swiecie... Jak to sie nazywalo strategia lizbonska?? ;] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwek Re: fajna praca w METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 13:08 to gdzie trzeba sie zglosic w sprawie pracy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: fajna praca w METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 11:48 na 1 armi krajowej 3 w lublinie , moze jeszcze przyjmuja , niewiem Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek07 Kasiu pomylila Ci sie ulica......... 10.11.04, 13:16 Gość portalu: kaska napisał(a): > na 1 armi krajowej 3 w lublinie , moze jeszcze przyjmuja , niewiem ------------------------------------------------------------------------------ WITAM,dzis bylem zapytac sie w sprawie pracy no i przyjmuja ale studentow i to 27 lat....a po drugie ta siedziba miesci sie w podworku kolo Kaniorowej boczna 3 Maja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Kasiu pomylila Ci sie ulica......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 16:04 sorki sylwus ale nie wiedzialam jak ta boczna sie nazywala hehe wybacz , nie przyjmuja studentow 27 letnich nocoty ja mam 23 i jestem tam przyjmuja rownierz uczniow , to tyle do jutra , na bychawskim I CHOLERA OTWIERAJCIE TE OKNA , MI JEST ZIMNO TAK STAC hehe moze ktos mi kawke przyniesie , ???? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwek Re: fajna praca w METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 12:01 dziekuje za adres...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: fajna praca w METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 12:53 ale jesli juz nie przyjmuja to sie nie zloscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwek Re: fajna praca w METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 13:22 no ja sie nie bede zloscic :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wysepka Re: fajna praca w METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 14:56 to spoko , pozdrawiam was cmokaski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: braciszek Re: fajna praca w METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 21:09 ale fajnie ze o tym piszesz Kasiu wydaje mi sie ze Ci sie to spodobalo krotko sie pracuje ale masz pewnosc ze zarobilas poza tym to prosze Cie o wyjasnienie wreszcie bo nie moge czekac do poniedzialku o co chodzi z tymi zoltymi kropkami??Odpisz raczej per gg lub mailem dzieki i do zobaczenia na Twojej wyspie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: fajna praca w METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.04, 15:21 no juz ci napisalam na gg hehe zobacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumpela Re: fajna praca w METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 14:02 dziekuje za dzisiejsze wydanie czy jutro tez sie pojawicie na Bychawskim??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: fajna praca w METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 16:01 od poniedzialku do piatku stoimy ale nie w swieta takie jak dzisiaj , od 7 rano do prawie 9 , jak nam szybciej zejda gazety to zlazimy wczesniej , prosta pilka hihih Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: fajna praca w METROPOL 11.11.04, 16:56 no i łazi takie to to pomiędzy samochodami i k... mac nie patrzy na światła tylko aby szybciej pozbyć sie przydziału (gazet) a jak rozjadę to co moja wina bedzie wrrrrrrrrrrrrrrrrr ehhh apeluje o rozsadek do "roznosicieli brukowców" !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: fajna praca w METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 23:23 ej sory , ale ja juz nie wychodze na ulice i nie latam pomiedzy samochodami tylko stoje na wyspie moze mowisz o kims innym hehe nie o bychawskim , jesli nie chcesz gazety to nie bierz nikt ci nie kaze !!!!! juz mnie to zaczyna wkurzac te wasze narzekania , pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: fajna praca w METROPOL 12.11.04, 23:54 primo - nie jestem ej!!! secundo - g... mnie szczerze obchodzi że stoisz na bychawskim reprezentujesz tą samą bandę !!! ;-))) tercio - ta głupia baba (możesz jej przekazać) co stoi na kraśnickich przy rondzie z racławickimi - o mały włos jej nie rozjechałem bo ta głupia gęś leciała żeby wcisnąć kawałek szmatławca klientowi za mną gdy samochody na trzech pasach już jechały a potem bezradnie stała i nie wiedziała co zrobic i gdzie uciekać faktycznie gazety nie wziąłem a babsko poppatrzyło się na mnie jakbym conajmniej zabił jej matkę kiedyś byli gazeciarze - młodzi chłopcy w czasach powojennych a teraz w czasach postkomunistycznych stojąca (nawet na wyspie) "kobieta" kojarzy sie z ... pozdrooofkaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: fajna praca w METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 23:58 spoko , przekaze , wiesz co ci powiem szczery jestes i dobrze , ale nie obrazaj mnie oki paaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek07 hm 13.11.04, 13:19 Gość portalu: kaska napisał(a): > spoko , przekaze , wiesz co ci powiem szczery jestes i dobrze , ale nie obrazaj > > mnie oki paaaaa -------------------------------------------------------------- Droga Kasiu Widze ze jestes dobrze wychowana a ja nadal czekam na przepraszam z Twojej strony...bo podalasz zly adres a ja pojechalem (tam gdzie mial byc metropol)i stracilem troche grosza ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: hm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 12:47 no przeciez przeprosilam nie czytales na gorze ale ja dobry adres podalam jesli masz jedna z tych gazet to tam pisze adres ktory ci napisalam Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek07 prosze o wybaczenie... 14.11.04, 16:11 Gość portalu: kaska napisał(a): > no przeciez przeprosilam nie czytales na gorze ale ja dobry adres podalam jesli > > masz jedna z tych gazet to tam pisze adres ktory ci napisalam ---------------------------------------------------------------------------- a przepraszam,faktycznie jest ......ok to milej pracy zycze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: fajna praca w METROPOL 13.11.04, 00:53 Takie "to" łazi bo chce uczciwie zarobić. Nie kradnie, nie stęka o złotówkę, nie chce popilnować samochodu. Więc daj "temu" zarobić te i tak niewielkie pieniądze. A i po co się tak z rana denerwować. Szczególnie jak się prowadzi samochód. Zachować spokój z rana należy! ............ Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: fajna praca w METROPOL 13.11.04, 00:56 to po jaką cholerę mi się pcha pod koła???? Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: fajna praca w METROPOL 13.11.04, 01:02 A czy robi to specjalnie? Da gazetę i sobie odejdzie. Takie ma zadanie. ............ Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: fajna praca w METROPOL 13.11.04, 19:29 no własnie chyba tak (albo ze swej głupoty albo z chćeci wyzbycia się wszystkiej makulatury za jednym rozdaniem) bo żeby to robiła jak jest czerwone ale lawirowanie pomiedzy samochodami jadacymi i próba ucieczki na "wyspę" powoduje zatrzymanie conajmniej dwóch pasów wrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: fajna praca w METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 12:48 oh dziekuje , cmokaski dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazetofan Re: fajna praca w METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 11:43 przestancie obrazac Metropol to naprawde ciekawa gazeta a ze zazwyczaj stoje w korku na swiatlach to zawsze mozna cos w tej kolejce poczytac i nie obrazajcie pani stojacej na Bychawskim. Mieszkam na Nalkowskich i zawsze przejezdzam przez tunel na Kunickiego. Wprawdzie mi to nie przeszkadza jak czasem zdarzy jej sie wejsc na jezdnie ale chyba takie jest jej zadanie by rozdac ta ciekawa gazete. Spojrzcie na aktualne wydania innych platnych gazet i zejdzcie wreszcie z Metropolu. A zreszta Ci ktorzy nie otwieraja okienek to jacys malo oczytani sa i tyle. Pozdrawiam Pania z Bychawskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: fajna praca w METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 12:54 super ze tak myslisz :):):):),to naprawde fajna gazeta , ale trohe za krotka sama to przyznam ale cóż ja tylko rozdaje zeby zarobic te pare groszy ale juz nie dlugo odchodze z bychawskiego bo mam zajecia i egzaminy ktos inny mnie bedzie zastepowal , moze jeszcze wroce , jesli bede mogla , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszy Re: fajna praca w METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 12:49 no a dzis jeszcze dostajemy METRO w czerwonej okladce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: fajna praca w METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 14:04 ale pamietajcie najpierw bierzcie moj metropol heheh jesli jakis człenio wejdzie mi na wyspe z jakos gazeta dzien dobry lub metro to zabije bo c oto za rozdawanie na jednej wyspie 2 rozne gazety kierowcy zglupieja co nie ???? POZDRAWIAM TEGO CHLOPAKA Z BYCHAWSKIEGO I JEGO KOLEZANKE , HEHEEHE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: fajna praca w METROPOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 14:05 CZYLI SIEBIE !!!! Odpowiedz Link Zgłoś