Gość: krzycho IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 01.12.04, 06:53 dlaczego tak pozno trafia info do mieszkancow 21 listopad to 10 dni temu.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lwowska 36 Re: Poszukiwania brutalnego bandyty IP: *.resetnet.pl 01.12.04, 08:59 na miejscu policji sprawdziłabym dwóch zboczonych złodziej - są to bracia zamieszkujacy w wieżowcu przy ul.Lwowskiej 36/....znani doskonale Policji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adela Re: Poszukiwania brutalnego bandyty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 10:32 Ja sie szwendam i szwendam wieczorami i po zakamarkach i nikt mnie nie chce zgwalcic.A przeciez nie pogryze bo nie mam zebow ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes do adeli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 20:10 Jesteś pusta jak dzban a pewnie myślisz że było śmieszne. Ludzie taborety nie powinni mieć głosu. Wnioskuje o zdejmowanie z forum wypowiedzi, które w jakikowiek sposób mogłyby zachęcać do działań seksualnych podobnych opisanym w artykule. Również żarty akceptujące przemoc w zachowaniach seksualnych są wyjątkowo... PO PROSTU GŁUPIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GG Re: Poszukiwania brutalnego bandyty IP: *.it-net.pl 01.12.04, 11:23 Takich zboczeńców powinno się kastrować publicznie, na żywca !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina man Re: Poszukiwania brutalnego bandyty IP: *.siec.pl / 80.48.178.* 01.12.04, 11:51 a najsmieszniejsze jest to ze jak tworzono komisariat na kalinie mialo sie tak poprawic bezpieczenstwo a tym czasem gwalciciel grasuje w promieniu 1km od nowiutkiego wzorowego komisariatu i nic a jedyne co sie zwiekszylo to ilosc wypisywanych mandatow za picie piwa na lawkach :) buhaha dzielna ta policja z komisariatu nr 2 he he a nie jedyne co potrafia to uganianie sie za malolatami pijacymi piwko no tak oni nie sa grozni nie oddadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niebieski Re: Poszukiwania brutalnego bandyty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 12:13 jedyne co potrafia to uganianie sie za malolatami pijacymi piwko - no tak a kto dzwoni bez przerwy że piją - może to ty kalina man a teraz wyśmiewasz policjantow z 2, skoro zlecasz interwęcję to my ją realizujemy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szperacz Re: Poszukiwania brutalnego bandyty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 16:28 Zgarneli dzis na Daszynie takiego jota w jote o godz 16 . Zagarneli wraz z srebrzakiem ,a mial sie czym przemieszczac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qavtan Re: Poszukiwania brutalnego bandyty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 12:11 Należy pamiętać, że policjanci nigdy nie działają sami. Poza tym mają legitymacje. Dodatkowo można zadzwonić na komisariat i sprawdzić czy jest taka akcja. Policjant ma obowiązek się wylegitymować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia ff Re: Poszukiwania brutalnego bandyty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 20:09 Policji doszukać się nie można na KALINIE. Jest jej tak mało że to bajka. A ja się naprawdę boję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zocha Re: Poszukiwania brutalnego bandyty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 13:02 Nie boj sie dziewczyno bo.....na Kalinie ostatnio jest ich jak mrowkow :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś