Dodaj do ulubionych

POPIERAJCIE WROCŁAW!

IP: 10.71.0.* / *.tfl.pl 20.06.01, 17:17
Drodzy Mieszkańcy Lublina!
Rząd wciąż nie zgłasza kandydatury Wrocławia do organizacji
wystawy swiatowej EXPO 2010. Wniosek do rządu wpłynął dwa miesiące temu.
Zgłosiły się już trzy miasta- Moskwa, Szanghaj, Josu.Wrocław jest blokowany
przez rząd polski. A przecież taka wystawa
to kupa kasy dla całej Polski. Popierajcie Wrocław! Podpisujcie się z wyrazami
poparcia dla Wrocłwia i sprzeciwu wobec indolencji rządu! Bądźmy razem!

Obserwuj wątek
    • Gość: sew Re: POPIERAJCIE WROCŁAW! IP: 10.71.0.* / *.tfl.pl 02.07.01, 16:26
      nikt z Lublina nie powie ciepłych słów dla Wrocławia? Tak mi smutno!
      • Gość: ona do Sew: POPIERAJCIE WROCŁAW! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 02.07.01, 17:01
        Strasznie lubię Wrocław. Sorry, że wcześniej nie poparłam go, ale teraz to
        nadrabiam. Apeluje do wszystkich ludzi - POPIERAJCIE WROCŁAW !
        • Gość: mops Re: do Sew: POPIERAJCIE WROCŁAW! IP: 209.187.170.* 03.07.01, 01:01
          Popierajmy Wroclaw to sliczne miasto
          • Gość: ona Re: do Sew: POPIERAJCIE WROCŁAW! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 03.07.01, 19:47
            Jeszcze raz popieram stolice Dolnego Śląska!
      • Gość: Ronja Re: POPIERAJCIE WROCŁAW! IP: 212.244.252.* 03.07.01, 09:41
        Poperajmy, popierajmy, zwłaszcza za to, że nam dodał postów... :)

Żartuję; każde miasto, jeśli promuje Polskę i daje zarobić jej miszkańcom, jest
        warte poparcia. Jeśli nie promuje, też.

Pozdrawiam Wrocławian!
        Kiedyś super się bawiłam na Hali Górowej w chatce prowadzonej przez
        Politechnikę Wrocławską!

Ronja
        • Gość: Monia Re: POPIERAJCIE WROCŁAW! IP: *.as5300-11.dialup.nyc.ny.metconnect.net 04.07.01, 00:54
          Popierajmy Wroclaw niech promuje nasza Ojczyzne-Polske.
          • Gość: jaza Re: POPIERAJCIE WROCŁAW! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.01, 10:38
            Popieram Wroclaw i uwielbiam to miasto, ale niestety nie widze szans na Expo we
            Wrocku. Za duzo do nadrobienia.
            • Gość: zzzu Re: POPIERAJCIE WROCŁAW! IP: *.as5300-6.dialup.nyc.ny.metconnect.net 06.07.01, 02:11
              Popieram Wroclaw!!!!
              • Gość: laser Re: POPIERAJCIE WROCŁAW! IP: 62.233.134.* 06.07.01, 21:24
                Ja też popieram,ale czy to nie przesądzone na niekorzyść Wrocławia?
    • Gość: Janusz Re: POPIERAJCIE WROCŁAW! IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 06.07.01, 21:32
      jasne ,ze popieramy ,tylko martwimy sie kto pokryje straty, bo dotychczas
      wszystkie Expo to byly finansowe klapy ,Hanower bodajze 2,5 mld DM .Wiem ,ze
      to promocja kraju ,choc glownie miaste Wroclaw i regionu,ale czy podatnikow na
      to stac ??
    • Gość: empi Re: POPIERAJCIE WROCŁAW! IP: *.ltk.com.pl 08.07.01, 20:27
      popieram, bo to powinno odbyć się w Polsce, inni mówią, że dołożyli do tej
      imprezy to dlaczego wszyscy chcą ją mieć?.Mój dziadek mówił o jednym Żydzie
      który narzekał, że dokłada do swojego interesu. Na pytanie to z czego w takim
      razie żyje, odpowiedział- "całe szczęście w szabas mam zmknięte".
      • Gość: Monia Re: POPIERAJCIE WROCŁAW! IP: *.244.176.62.Dial1.NewYork2.Level3.net 09.07.01, 00:59
        Dziwie sie doprawdy, ze polski rzad nie chce dac szansy miastu Wroclaw, a przez
        to i calej Polsce. Niemniej jak czytam o roznych aferach gospodarczych,
        lapowkach to mnie cos trafia. Zreszta jesli nie wiadomo o co chodzi, to zawsze
        chodzi o pieniadze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka