Gość: piKier IP: *.lublin.mm.pl 11.12.04, 22:07 Zostawiam,rzecz jasna,Karola Wojtyłę,ale prosze przeanalizowac kolejność nazwisk wg czytelnikow "Faktu". Czy ten dziennik nie oglupia? www.e- fakt.pl/wyniki_sondy.aspx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Barska Re: Cos co poraża IP: *.lublin.mm.pl 12.12.04, 10:24 www.e-fakt.pl/wyniki_sondy.aspx Poraża,i to jak,ale musiałam sama wyszukac i nie wiem jak tu wyjdzie,gdyz podany link niekompletnie sie "odbil" piKierowi. Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Naprawde to poraża! 13.12.04, 00:18 Kochani (bardziej lub mniej) wypowiedzcie sie na ten temat.To naprawde doprowadza co najmniej do bólu glowy... Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: Naprawde to poraża! 13.12.04, 00:23 Była to lista narzucona czytelnikom. Przypuszczam, że gdyby ludzie mieli wolną rękę, to gdzieś pomiędzy Piłsudskim a Wałęsą znalazłby się Edward Gierek. Ten co Polskę murowaną zostawił :) ............ Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: Naprawde to poraża! 13.12.04, 00:32 A i w pierwszej 50 znalazłby sie jeszcze Małysz:) ............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: Naprawde to poraża! IP: *.lublin.mm.pl 13.12.04, 01:26 Kuklinski na tak zaszczytnym miejscu? KPINY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kadafi Re: Cos co poraża IP: *.bin-laden.cc 13.12.04, 08:14 "11 tysięcy głosów, codziennie setki telefonów, SMS-ów i kliknięć na stronie internetowej Faktu. Ten plebiscyt przejdzie do historii. Dokładnie osiem dni trwało to wielkie głosowanie. Doceniliście każdą postać z wielkiej setki publikowanej codziennie. Ostateczne wyniki pokazują jasno - nasi Czytelnicy to prawdziwi patrioci potrafiący docenić historyczne dokonania sławnych rodaków! Nie mieliśmy żadnych wątpliwości, że najwięcej głosów zostanie oddanych na Jana Pawła II. A on, mówiąc językiem sportowym, zdeklasuje rywali. Bo z Ojcem Świętym nie można się mierzyć w żaden sposób." ciekawe czym wg czego ma przejść do historii. Ale szczerze mówiąc mnie to nie obchodzi, bo brukowych gazet nie czytam i nie zamierzam nigdy tego robić. A na wygranej Papieża, to ta pseudo gazetka chyba chce sobie zrobić reklamę, bo jej zasługi przy JPII są żadne. Odpowiedz Link Zgłoś