Gość: lucjan IP: *.no / *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 21:04 Co sadzicie o tym pomysle? Wybory juz za 1,5 roku. Wpisujcie swoje opinie na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dociek Re: ZYTA GILOWSKA PREZYDENTEM LUBLINA!!! 20.01.05, 21:15 Bzdura, choć wobec obecnego... każdy inny może być lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusia Re: ZYTA GILOWSKA PREZYDENTEM LUBLINA!!! IP: *.it-net.pl 20.01.05, 21:32 wspaniala kobieta i mądra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinio Re: ZYTA GILOWSKA PREZYDENTEM LUBLINA!!! IP: *.no / *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 21:39 Zgadzam sie - madra, wyksztalcona osoba. Widze ja na fotelu prezydenta Lublina. Byle tylko chciala kandydowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swojaaak Re: ZYTA GILOWSKA PREZYDENTEM LUBLINA!!! IP: *.pronet.lublin.pl 02.02.05, 14:02 no chyba nie cchcecie aby tu rządziła Krzyzaczka bo ja nie chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloo Re: ZYTA GILOWSKA PREZYDENTEM LUBLINA!!! IP: 217.153.29.* 20.01.05, 22:00 nigdy w zyciu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielgibolo Re: ZYTA GILOWSKA PREZYDENTEM LUBLINA!!! IP: *.bojarski.lublin.pl 20.01.05, 22:12 Chyba by się musiała szaleju najeść żeby kandydować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuk Re: ZYTA GILOWSKA PREZYDENTEM LUBLINA!!! IP: *.idea.pl 26.01.05, 09:26 Swietny pomysl ale czy by chciala...? Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: ZYTA GILOWSKA PREZYDENTEM LUBLINA!!! 20.01.05, 22:35 jezu!!!! tylko nie to zapluła by caly ratusz i wszystkich gości a smród zjaranych przez nią fajek bardziej by zatruł srodowisko naturalne niż wrotków. po za tym - niekometentna, bezczelna, nie douczona i ... no cóż dość tych rządów kulu w lublinie niech siedzi w świdniku gdzie mieszka albo niech idzie do wawy a jesli by się to ziściło to cóż jako pierwszy kupuję bilet i uciekam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: ZYTA GILOWSKA PREZYDENTEM LUBLINA!!! 20.01.05, 22:39 Toż to ponoć twoja przyszła minister finansów :) ............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aetbfb Re: ZYTA GILOWSKA PREZYDENTEM LUBLINA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 22:41 przeciez kariera nie przebiega w ta strone! ludziska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: ZYTA GILOWSKA PREZYDENTEM LUBLINA!!! IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 24.01.05, 18:10 Wszystkim wielbicielom Zyty polecam hasło wyborcze uwiecznione bodajże w 2001 r. najpewniej ręką przedstawiciela społeczności miasta Lublina na latarni ulicznej ok. 100 metrów od wiaduktu kolejowego nad ulicą Mełgiewską, jadąc w kierunku Świdnika. Wystarczy Piskorski w Warszawie i bezprawnie wycięte lasy nadleśnictwa Świdnik pod kuratelą Pani Profesor. Lublina rozkraść nie damy. Niech lepiej kandyduje w Chełmielub w swoim ukochanym Świdniku - tam więcej frajerów. Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: ZYTA GILOWSKA PREZYDENTEM LUBLINA!!! 20.01.05, 22:48 a masz gdzie pod ręką jakąś stronkę gdzie można by kupić jakiś bilet lotniczy do jakiegoś cywilizowanego kraju ???? trzeba zarezerwowac bo nie wiadomo czy potem będzie mzona kupić swoją droga teraz niezły wybór będzie wsród ekip: tusk zyta i rokita lub lepper beger i może nawet myszka miki* heh nic dodać nic ująć poprostu to gorzej niż polskie zoo * - miszka miki została przywołana jako bohater wyłaniający się z czeluści sejmowych kuluarów będący odpowiednikiem kaczora donalda !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: ZYTA GILOWSKA PREZYDENTEM LUBLINA!!! 20.01.05, 22:51 samoloty.onet.pl/ do wyboru do koloru :) ............ Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: ZYTA GILOWSKA PREZYDENTEM LUBLINA!!! 20.01.05, 23:02 fenk ju wery macz !!!! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yebut Re: ZYTA GILOWSKA PREZYDENTEM LUBLINA!!! IP: 1.5.* / *.umcs.lublin.pl 20.01.05, 23:31 A kto to Zyta Gilowska? Czyzby stare sepleniace i sliniace sie babsko, pozujace na eksperta w dziedzinie ekonomii,czy moze poslanka ziemi lubelskiej, ktorej zawdzieczamy ................, no wlasnie co w ogole Lubelszczyzna zawdziecza Gilowskiej Zycie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yebut To bylaby porazka IP: 1.5.* / *.umcs.lublin.pl 20.01.05, 23:35 Zapomnialem dodac, ze moze sie Gilowska poszczycic az 6 zlozonymi interpelacjami, niezle jak na 4 lata dojenia u zloba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasnowidz Re: ZYTA GILOWSKA PREZYDENTEM LUBLINA!!! IP: *.238.69.40.adsl.inetia.pl 27.01.05, 16:09 Boże uchroń... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbeck Re: ZYTA GILOWSKA PREZYDENTEM LUBLINA!!! IP: *.lublin.mm.pl 31.01.05, 18:05 Żal mi Cie stary... Ona nie jest inż, tylko profesorem ekonomii, a to że jara fajki, to jej sprawa, Ty nie jarasz? Ona poprostu nie bedzie chciala rządzic w takim miescie, gdzie tacy jak Ty niedouczeni ludzie mieszkają... W tym Lublinie to juz chyba nie bedzie dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dante Re: ZYTA GILOWSKA PREZYDENTEM LUBLINA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:55 Póki co to Ty jesteś niedouczony (nawet nie wiesz jak się to słowo pisze). Pokaz mi bardziej kompetentną osobę w spr. finasnów w Lublinie. Jakoś nie widzę... Rządy KULu??? Ona chyba jest dużo mniej KULowska niż PRUSZak. Poza tym większego złodzieja niż Pruszkowski już nie będzie, więc chyba każdy wybór będzie lepszy... Odpowiedz Link Zgłoś
darqangel NIEEEEE !!!!!!!!!! 21.01.05, 19:58 Co jak co... ale ta kobieta ma za długi jezyk i taka święta nie jest... Napewno na nią głosować nie bede. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdh moze towarzysz Kurczuk IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 21.01.05, 20:35 moze towarzysz Kurczuk bylby prezydentem ale chyba ma za dobre stosunki z arcybiskupem to by jeszcze pozwolil budowac nowe koscioly to chyba tylko Iza Sierakowska zostaje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio Re: to chyba tylko Iza Sierakowska... IP: *.it-net.pl 21.01.05, 20:41 ...i w cuglach wio! Z klapkami na oczach? Wio! Tylko dokąd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: moze towarzysz Kurczuk IP: *.dziesiata.com / *.dziesiata.com 16.02.05, 01:05 taaa, z towarzyszem kurczukiem byłoby fajnie, jest specem od imprez i popijaw, jak zreszta całe lubleskie sld i ten ich odłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abel Re: mnie to nie smieszy......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 21:41 W latach 89/95 dosc czesto bylem swiadkiem ..uczestnikiem ..spotkan pani Gilowskiej w Lublinie fe! ta kobitka wydawala mi sie dziwnie podniecona i trudna do wysluchania. Do dzis nie wiem czy taki ma temperament czy byla po drinku.................. Jezeli sie myle to uszanowanie....a jezeli miala taki sposob bycia ....to dalej tylko fe! A teraz wszyscy och i ach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamiętliwy ZYTA GILEWSKA - pi.. królewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 22:36 był taki napis przy wiadukcie na Mełgiewskiej i niech tak już zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xantypa Re: ZYTA GILEWSKA - pi.. królewska IP: *.lublin.mm.pl 22.01.05, 10:57 Zyta Gilowska? To horror!!! Na widok jej uśmiechu robi mi się niedobrze. Bezgranicznie zadufana w sobie,Już Beger robi sympatyczniejsze wrażenie, bo gdy z wielkim skupieniem sili się na wygłoszenie swoich głębokich przemyśleń można się nawet pośmiać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZA Re: ZYTA GILOWSKA PREZYDENTEM LUBLINA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 11:45 jeszcze sporo czasu - mozna sie zastanowic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Tylko nie Zyta!!!!!!!!!!!! IP: *.lublin.mm.pl 23.01.05, 17:46 zadufana w sobie, rozszczekana baba, aspołeczna,chodząca na pasku drapieżnego kapitału, pseudoekspert.Niech spada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdh Re: Tylko nie Zyta!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 11:19 Zyta chodzi na pasku drapieznego kapitalu? Ciekawe - to pewnie z Zyta spotykaja sie caly czas panowie Kulczyk, Kuna, Zagiel, Starak, Krauze itp. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Tylko nie Zyta!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.05, 13:12 nie chodzi o to z kim sie spotyka (oficjalnie lub nie). Chodzi o poglady i postępowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: superman Re: ZYTA GILOWSKA PREZYDENTEM LUBLINA!!! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.05, 16:28 W buzi jest mocna, niech się wykaże w praktycznym działaniu. Jestem za!!! Czy ktoś zastanawiał się nad tym, że kobiety na eksponowanych stanowiskach są cholernie dobre? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman sorry.. IP: *.lublin.mm.pl 24.01.05, 20:35 ale "Zyta to nie kobita". Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: ZYTA GILOWSKA PREZYDENTEM LUBLINA!!! 26.01.05, 11:24 Gość portalu: superman napisał(a): > Czy ktoś zastanawiał się nad tym, że kobiety na eksponowanych stanowiskach są > cholernie dobre? Trafne spostrzezenie, ale problem w tym, jakie cele im przyswiecaja i czyje cele realizuja. Np. pani Jakubowska nie mniej pyskata byla, ale dosc marnie skonczyla :). Juz ja wole Z. Gilowska, niz Olenke Jakubowska :). W tym wypadku jestem wiec bardziej za, niz przeciw, ale tak naprawde, to kto sie nas bedzie o zdanie pytal ? Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Ludzie,to szaleństwo!!! 26.01.05, 11:31 Wracam na Forum,bo diabli mnie biorą,kiedy czytam piramidalne bzdury. Gilowska na prezydenta miasta? Niech żyje Pruszkowski nawet 100 lat! Zamieniac siekierkę na kijek? Ja nie mogę patrzec na tę kobietę! Ola chociaz miała w sobie to "cos",ta zachowuje sie w Sejmie jak przekupka na targu. I to przekupka starej daty,przedwojenna! Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Ludzie,to szaleństwo!!! 26.01.05, 18:03 Hhhmmm..., kolejny raz piszemy bzdury... Widac jestesmy tak durni i ograniczeni, ze tylko nas na Sybir, tam by nas szybko nauczono prawidlowej orientacji politycznej i szanowania tych, co nas okradaja, ale maja w sobie to cos :). No tak, problem w tym, ze to juz nie te czasy, ehhh..., szkoda, szkoda..., musisz sie wiec z nami dalej meczyc i czekac, ze moze kiedys, zapewne pod wplywem Twojej nieustannej pracy nad nami, wbijania w nasze puste lby co dobre, a co zle, co prawidlowe, a co niewlasciwe itd., ze moze kiedys wreszcie do piet Ci dorosniemy i przestaniemy pisac bzdury, bo przyjmiemy Twoje kryteria oceny, Twoje poglady... Zaprawde wielka jestes i wspaniala, a madrosc Twoja jest wprost powalajaca, łącznie z podstawowym i wiecznie dyzurnym argumentem - "mam racje, chocby ze wzgledu na wiek" :). Na koniec taki maly cytat jeszcze: "Nie jest sztuka wznosic sie ponad innych, szuka jest wzniesc sie ponad samego siebie". Milego dnia i wznosmy sie :). Ps. Kiedys jeden taki madry tez sie wzniosl, ale dosc marnie skonczyl. Czasem wskazana jest jednak odrobina pokory :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Ludzie,to szaleństwo!!! IP: *.lublin.mm.pl 26.01.05, 19:24 cóż, barska ma taki styl, przykry czasem, ale w tym co mówi trochę prawdy jest. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Ludzie,to szaleństwo!!! 26.01.05, 19:55 Problem w tym, ze ona nie pojmuje, iz to jest wlasnie troche. Cenie sobie fakty historyczne, ktore przytacza i cytuje, z pewnoscia jest to bardzo wartosciowe, ale ten styl czasami..., dla mnie jest nie do przyjecia. To jest forum dyskusyjne, a dyskusja jest wtedy, gdy ludzie maja rozne zdania, rozne poglady... Ludzi sie przekonuje do swoich racji konkretnymi argumentami, a nie obraza ich tylko dlatego, ze inaczej mysla, czy wyznaja inna hierarchie wartosci. A racja ? Tez zalezy od punktu widzenia, badz siedzenia, jak to niektorzy okreslaja. Poza tym, czy ktos tu ma patent na racje ? Ja w kazdym razie nie roszcze sobie takich praw. Mam swoje zdanie, owszem, ono jest moje, jestem do niego przekonana, ale jesli ktos ma inne, to w koncu tez moze miec racje, ja dopuszczam taka opcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Ludzie,to szaleństwo!!! IP: *.lublin.mm.pl 26.01.05, 20:40 Fakt, czatujesz na mnie. Ale spoko, nie zraża mnie to. A`propos Barskiej. Jak pisałem, jest "deko" ostra i apodyktyczna, można się z nią zgadzać lub nie.Taka jest. Jaką ją Pan Bóg stworzył , taką ją mamy. Ty też miewasz kontrowersyjne poglądy, ja czasem bardzo. No i co? świat toczy sie dalej. Czasem ktoś komuś nawrzuca, czasem jest zjadliwie uprzejmy(vide turawski). Forum is forum ewentualnie "se la żizń" jak mawiali "starożytni" Rosjanie. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Ludzie,to szaleństwo!!! 26.01.05, 21:21 Gość portalu: bosman napisał(a): > Fakt, czatujesz na mnie. Ale spoko, nie zraża mnie to. Hehehehe, czatuje ? :) Dzisiaj sobie zrobilam wieczor na forum, a ze Ty akurat jestes najbardziej teraz tu aktywny, wiec padlo na Ciebie :). > A`propos Barskiej. Jak pisałem, jest "deko" ostra i apodyktyczna, można się z nią zgadzać lub nie. Ostra to ona nie jest, ale apodyktyczna, to nie deko, a cale kg. :) No i wlasnie ta druga czesc: Chodzi o to, ze z nia sie nie mozna nie zgadzac ! Jesli sie nie zgadzasz, to jestes glupi i piszesz bzdury :) > Ty też miewasz kontrowersyjne poglądy. Miewam i nie jest mi latwo, zwlaszcza na tym forum, opanowanym przez lewicowcow, podczas gdy ja optuje za prawica, ale o ile pamietam, chyba nikogo nie obrazalam z tego powodu. Ty tak naprawde jestes tu moim przeciwnikiem, czy kiedykolwiek w zwiazku z tym wyrazalam sie w stosunku do Ciebie pogardliwie ? A co do Turawskiego, to juz mowilam, jest super i ma klase, ma wlasnie te wrodzona kulture osobista, ktorej niestety wielu tu brak. Tez pozdrawiam :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Ludzie,to szaleństwo!!! IP: *.lublin.mm.pl 26.01.05, 22:27 jestem lewica ale nie komuch jak to niktórzy określaja. Ja ciebie też chyba nie obraziłem. Po prostu "ładnie się różnimy" i tyle. Przecież można normalnie rozmawiać pomimo odmiennych pogladów. Mam sporą grupę znajomych, nawet przyjaciół bliskich Tobie poglądami, czasem nawet ostro "zachlamy" co nie znaczy że mamy sie bić po pyskach z powodów światopogladowych. Bywam , nazwijmy to, zasadniczy w wypowiedziach ale nie obrażam jeśli mnie nie obrażaja. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Ludzie,to szaleństwo!!! 26.01.05, 22:39 Ja staram sie nie obrazac, nawet, jak mnie obrazaja. Wybaczam im i jestem ponad :). Wykrecam sie na piecie i ide sobie tam, gdzie jest milo i sympatycznie, bo tak lubie :). A teraz, choc jest milo i sympatycznie, tez ide, bo juz na mnie pora. Dziekuje za mile rozmowy w roznych watkach, ciekawych wrazen oraz takich samych tematow na forum zycze, a pozniej slodkich senkow, papaaa :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Ludzie,to szaleństwo!!! IP: *.lublin.mm.pl 26.01.05, 22:44 tez idę spać , o szóstej trzeba wstać. (nawet człowiek nie czuje jak mu się rymuje). Hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublin jestem za choc wole PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 22:57 ale w regionie lubelskim jednak PO. tylko czy Zyta sie zgodzi opuscic Warszawke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdh Re: jestem za choc wole PiS IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 27.01.05, 09:12 priorytetem prezydenta Lublina powinna byc walka z klerem Kler - to jest najwiekszy problem tego miasta powinien zakazac budowania nowych kosciolów a nawet zburzyc kilka starych a za pieniadze uzyskane ze sprzedazy naczyn liturgicznych kupic Solarisy Trollino dla MPK jedynym kandydatem jest Dociek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieryba Re: jestem za choc wole PiS IP: *.zemborzyce.sdi.tpnet.pl 27.01.05, 16:36 Lepsza flaszka żyta, niż Gilowska Zyta Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Jesli nieryba, to co ? :) 27.01.05, 19:22 Gość portalu: nieryba napisał(a): > Lepsza flaszka żyta, niż Gilowska Zyta No to mamy tu zagadke, ona przerwie nasza gadke. Nie jest to wiec zadna ryba, lubi sobie wypic chyba, I nie lubi Z. Gilowskiej. Pewnie to fan Jakubowskiej :). ......... Po namysle rzekne tak: Musi to byc jakis ... ptak :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swojak Re: ZYTA GILOWSKA PREZYDENTEM LUBLINA!!! IP: *.pronet.lublin.pl 28.01.05, 09:20 chyba was przesznurowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzacy Re: ZYTA GILOWSKA PREZYDENTEM LUBLINA!!! IP: *.chello.pl 28.01.05, 12:09 A moze by tak Brylowskiego.To byl naprawde najlepszy prezydent w dziejach Lublina,Zyta i tak pojdzie w ministry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kożuch Re: ZYTA GILOWSKA PREZYDENTEM LUBLINA!!! IP: *.238.78.189.adsl.inetia.pl 28.01.05, 18:00 Jeszcze będzie Wam nie do śmiechu gdy premierem zostanie Marysia Rokita Kaczyńscy - wice Dorn ministrem kultury a finansów z KUL-u Zyta! Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: ZYTA GILOWSKA PREZYDENTEM LUBLINA!!! 28.01.05, 21:09 No to znowu sie naraze, ale jakos lubie tu sie narazac. Otoz, mnie calkiem odpowiada ten zestaw, a smaic sie nie przestane, bo lubie :). Smiac sie tez bede, gdy wyzej wymienione stanowiska obejmia ewentualnie panowie z SLD, co to siedza teraz w wiezieniach za przekrety. U nas wszystko jest mozliwe, wszak takie cechy jak kompetencje, uczciwosc, prawosc..., nie sa obecnie w cenie. Najwazniejsze jest bowiem, zeby byli z SLD, chociaz korzeniami, no bo przeciez nie od Leppera, nie od Giertycha, nie od Rokity ... i bron Boze nie od Gieremka. Kto wiec pozostaje ? Komuna ! Glosujcie na komune, juz tyle nakradi, ze niewiele zostalo, moze w takim razie w koncu zrobia cos dla kraju i narodu, skoro dla siebie juz tyle zrobili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: ZYTA GILOWSKA PREZYDENTEM LUBLINA!!! IP: *.lublin.mm.pl 29.01.05, 13:07 Doskonale zdaję sobie sprawę z grzechów LSD Wierna Rzeko. Ale mam podobne odczucia w stosunku do tzw. prawicy. Jeśli dobrze pogrzebiesz w pamięci to przypomnisz sobie o ich aferach, przekretach, złodziejstwie i innych niegodziwościach o których ostatni przycichło, sprawom ukrecono łeb lub zagłuszono wrzaskiem o lewicy. Nie mam zaufania, delikatnie mówiąc do tych wszystkich Kaczyńskich, Rokitów, Giertychów, Wassermanów, Dornów,Tusków, Lepperów itd,itp.Zaczynam z nostalgią myśleć o UW. Może ożyje, gdyby Bryłowski kandydował w Lublinie na PM chyba jednak poparł bym go.Ukłony. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: ZYTA GILOWSKA PREZYDENTEM LUBLINA!!! 29.01.05, 17:44 Bosmanie, pamietam o przekretach prawicy, ale to jednak nie byla ta skala i nie az tyle osob, a poza tym jak slysze gdy czolowy lider SLD niejaki Oleksy mowi, ze wspolczuje skazanemu i jest z nim, to juz sama nie wiem, czy mu wspolczuje, ze za malo nakradl, by sie wykupic, czy tez wspolczuje mu, iz go nakryli na tych dranstwach..., w kazdym razie jest to zenujace o ile nie kompromitujace i deklasujace takiego polityka w moich oczach. Nieukrywanym zadowoleniem napawa mnie fakt, ze mamy tez i wspolne poglady, a mysle tu o UW, na ktora od dawna glosuje. Brylowski w bezposrednim kontakcie zrobil na mnie dobre wrazenie, mysle, ze jest OK, w razie czego ma juz wiec dwa glosy :). Grabula :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: ZYTA GILOWSKA PREZYDENTEM LUBLINA!!! IP: *.lublin.mm.pl 29.01.05, 20:05 "Niejaki Oleksy",oj Ty niejaka trzy po trzy...Kultury troche Sz.Pani! Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: ZYTA GILOWSKA PREZYDENTEM LUBLINA!!! 29.01.05, 23:16 Gość portalu: lolo napisał(a): > "Niejaki Oleksy",oj Ty niejaka trzy po trzy...Kultury troche Sz.Pani! Slucham ? Slownik j. polskiego podaje: niejaki - «w odniesieniu do osoby bliżej nie znanej przy wymienianiu jej nazwiska». Nie znam blisko Oleksego, bardzo wiec za to przepraszam, ale chyba juz pozostane osoba niekulturalna, bo cos nie mam ochoty na blizsze z nim poznanie :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: ZYTA GILOWSKA PREZYDENTEM LUBLINA!!! IP: *.lublin.mm.pl 29.01.05, 22:23 W przeciwieństwie do Ciebie mam dobre zdanie o Oleksym. Dla mnie to rozsądny, wyważony polityk na którego "zagięli parol", którego skrzywdzili już raz a niejaki Nizieński poprawia to co spieprzył Milczanowski. Nie wierzę w bezstronnośc sądu lustracyjnego. A jeśli chodzi o współczucie skazanym - masz pewnie na mysli tzw. aferę starachowicką - czyż nie sądzisz że to po prostu ludzki odruch z jego strony? Według Ciebie co? - miał ich opluć, zwyzywać publicznie? to robi prawica.Poza tym wyrok nie jest prawomocny, sprawa jest polityczna. Już słyszę ten wrzask gdy sąd II instancji uchyli wyrok z takich czy innych względów.A jeśli chodzi o skalę to wybacz, ale jeszcze przyjdzie pora i wyjdzie na wierzch drugie dno. Przynajmniej mam taka nadzieję. Doskonale wiesz że media są głównie prawicowe i nie leży w ich interesie rozdmuchiwanie spraw prawicy, za to jeśli chodzi o o lewicę to sama wiesz. Nie ma w Polsce obiektywnego medium. Pozdrófka. PS. Sprawa Pizetju jest rozwojowa...... Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: ZYTA GILOWSKA PREZYDENTEM LUBLINA!!! 29.01.05, 23:41 Gość portalu: bosman napisał(a): > ... A jeśli chodzi o współczucie skazanym - masz > pewnie na mysli tzw. aferę starachowicką - czyż nie sądzisz że to po prostu > ludzki odruch z jego strony? Według Ciebie co? - miał ich opluć, zwyzywać > publicznie? Wspolczucie skazanym..., ludzki odruch... Tak, niedawno tu byla dyskusja na temat gwaltu zbiorowego na jakiejs dziewczynie, sa tez skazani, nalezy im wspolczuc oczywiscie, przeciez to piekny ludzi odruch... Tylko widzisz, jakos nie potrafie w pewnych sytuacjach takim wspolczuc. Wspolczuje ludziom, ktorzy nawet kogos zabili, ale nieumyslnie, ot, nieszczesliwy wypadek, jednak trudno mi wspolczuc komus, kto planuje zlo i czyni je z pelna swiadomoscia, okrada i krzywdzi innych w celu osiagniecia korzysci materialnych. Poza tym, oprocz oplucia kogos i publicznego zwyzywania jest jeszcze zwykle potepienie zla i nazwanie rzeczy po imieniu, a nie odwracanie kota ogonem. Bosmanie, naprawde sadzisz, ze sa oni nieskazitelnie czysci ? Sam piszesz, ze wyrok nie jest jeszcze prawomocny, ale Oleksy juz ich uniewinnil. Nie lepiej poczekac wiec z takim i deklaracjami ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdh Dociek prezydentem Lublina!!! IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 29.01.05, 23:49 sprawa Pizetju jest rozwojowa, ale baaaaardzo w lewa strone Bank Millenium (taka ladna nazwa, czyzby nazwa BIG sie zuzyla) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Dociek prezydentem Lublina!!! IP: *.lublin.mm.pl 30.01.05, 00:00 "uwidim, skazał sliepoj głuchomu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Chroń nas Panie od wiernych (rzek) IP: *.lublin.mm.pl 30.01.05, 10:15 Wierna_rzeka...Najgorsze tu są osoby udające bezstronnosc,a w gruncie rzeczy to syczące żmije. Nie znam Kaczynskiego,ale nie napiszę "niejaki Kaczyński" - i to jest wystarczajaca różnica między mną a tą panią,która lubi tu pouczac innych. A sama do savoir vivru wierna_rzeko zaiwaniaj! Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Chroń nas Panie od wiernych (rzek) 30.01.05, 13:02 Masz prawo do wlasnego zdania, ale ja rowniez i moim zdaniem najgorsze sa osoby pelne nienawisci i pogardy dla kazdego, kto ma inne zdanie niz dana osoba. Stad tez miast uzywac argumentow, takie osoby uzywaja epitetow, podnosza glos, czy wala piescia w stol, gdy odbywa sie to in real. Najwyrazniej odmiennie pojmujemy istote dyskusji, bo ja nie zamierzam ani uzywac tu wykrzyknikow, ani opisywac Cie za pomoca przymiotnikow, ani wysylac gdziekolwiek. Jesli zas chodzi o pouczanie, to porownaj sobie swoje i moje posty i zauwaz, kto z nas dwojga ma wlasnie takowe zapedy. Zreszta, ten styl jakos dziwnie mi tu kogos przypomina... :) Nie wiem co masz na mysli piszac o bezstronnosci, ja w kazdym razie dosc wyraznie sie tu okreslam, ze jestem za prawica, a nie za lewica, ze jestem za prawoscia i uczciwoscia, a przeciw korupcji, zloodziejstwu i malwersacjom, ze jestem za poszanowaniem czlowieka i jego pogladow, chociaz moge sie z nimi nie zgadzac. Wydaje mi sie, ze jestem osoba otwarta, bezposrednia i dosc przejrzysta, podpisuje sie zawsze jednym nickiem, bo wlasnie nic nie udaje, jestem zawsze soba. I jeszcze drobna uwaga: Porownaj sobie moje dyskusje np. z Bosmanem. W kwestiach politycznych nie zgadzamy sie ze soba chyba w 95%, mimo to szanujemy sie, a nasze polemiki ograniczaja sie do atakowania tego co piszemy, a nie atakowania siebie, moze to dla Ciebie zadna roznica, wszak jest to tylko kwestia kultury i dobrych obyczajow. Ps. Widze, ze pisanie ze mna zle wplywa na Twoje samopoczucie, ja raczej nie lubie pogarszac nikomu nastroju, wiec pozwolisz, ze zaprzestane z Toba dalszych dywagacji. Zycze milego popoludnia :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Powrót Bigosowej IP: *.lublin.mm.pl 30.01.05, 16:02 Lepiej z wiernymi_górami niz wiernymi_rzekami... Twój styl też dziwnie mi kogos przypomina,niekoniecznie z internetu. Dalej reprezentuj taką kulturę,ja będę (jesli już) wybierac do wymiany poglądów osoby bliższe mi wiekowo,bo może umysły swieższe lepiej przyjmują myśli innych. Bądz sobie prawicą czy lewicą czy srodkiem,bo zapewne należysz do grona tych,co w cięzkich bojach wywalczyli wolność słowa. Znowu możemy ogladac w telewizji,i to w pierwszej,Bigosową.Na szczęście istnieją piloty! O,własnie w tej chwili gawędzi (?) z Tuskiem. Że mu się chce???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
turawski Ani mierna ani bierna tylko Wierna (rzeka) 30.01.05, 16:47 wierna_rzeka napisała: > Jesli zas chodzi o pouczanie, to porownaj sobie swoje i moje posty i zauwaz, > kto z nas dwojga ma wlasnie takowe zapedy.Zreszta, ten styl jakos dziwnie mi > tu kogos przypomina... :) Cieszę się, że podzielasz pewne moje "intuicje".... Zauważ, proszę, że gdy Bosman napisał "niejaki Nizieński", to lolo nie zareagował(a)... Taka to jest widocznie "lewicowa bezstronność". Cha, cha, napisałaś o mnie, ze mam klasę... Dzięki, ale małe sprostowanie: mam nawet 7 klas (ukończonych)... ;-)) Co się zaś tyczy meritum wątku (jak zwykle ucieka...) Trochę szkoda byłoby Gilowskiej na prezydenta Lublina. Dla niej byłaby to degradacja.... Z drugiej strony nieco obawiałbym się o stan finansów naszego pańtwa gdyby została Ministrem od tychże... Babeczka ma "power" - jak mówi młodsza młodzież - i pewnie sobie poradzi. czego i Wam życząc pozdrawiam t Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Ani mierna ani bierna tylko Wierna (rzeka) 30.01.05, 18:07 turawski napisał: > Cieszę się, że podzielasz pewne moje "intuicje" Za bardzo jest to charakterystyczne i widoczne, by miec tu jakiekolwiek watpliwosci, nawet jak sie podpisuje roznymi nickami. > .... Zauważ, proszę, że gdy Bosman napisał "niejaki Nizieński", to lolo nie zareagował(a)... Taka to jest widocznie "lewicowa bezstronność". No coz, nic dodac, nic ujac. Zreszta, przyklad idzie z gory :). > Cha, cha, napisałaś o mnie, ze mam klasę... Dzięki, ale małe sprostowanie: mam > nawet 7 klas (ukończonych)... ;-)) Hehhee, chwalipieta, ale te jedna tez masz :). > Co się zaś tyczy meritum wątku .... Z drugiej strony nieco obawiałbym się o stan finansów naszego pańtwa gdyby została Ministrem od tychże... Babeczka ma "power" - jak mówi młodsza młodzież - i pewnie sobie poradzi. To w takim razie czego sie obawiasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Panie Turawski IP: *.lublin.mm.pl 30.01.05, 19:20 znając Pańską przenikliwość i złośliwość (która jest, jak mówią, miarą inteligencji) nie wierzę w to, że nie domysliłeśłeś się Pan,że formy "niejaki Nieziński" uzyłem celowo - zgodnie zresztą z konwencją podaną przez Wierną.Ponadto nie sądzę , by zadziałała tu, brakiem reakcji lola, jak to ładnie ująłeś"lewicowa bezstronność", może po prostu lolo przyjął do wiadomości wyjaśnienia Wiernej. Ukłony. Niejaki bosman.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chochlik Re: Panie Turawski IP: *.lublin.mm.pl 30.01.05, 20:28 Widok pani Zyty na ekranie telewizora skłania mnie do natychmiastowej zmiany programu. Jestem przekonana o kompetencji Pawła Bryłowskiego. Co zaczął to skończył mimo, że jeszcze nie dysponował pomocą unijną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Panie Turawski IP: *.lublin.mm.pl 30.01.05, 20:38 No to Pan Bryłowski ma juz 3 głosy.Ważne jest jeszcze żeby "dostał" mądrą Radę Miasta.Ukłony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIDZACY' Re: Panie Turawski IP: *.chello.pl 31.01.05, 17:52 Ja doliczylem sie czterech.Widzacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tlen Re: Panie Turawski IP: *.lublin.mm.pl 30.01.05, 22:24 Bryłowski, chyba nie wiesz co piszesz. Co takiego zdziałał dla Lublina Bryłowski? Pod koniec kadencji zrobił deptak, bo sadził, że to mu pomoże w objęciu fotela prezydenta w następnej kadencji. I nic, nic więcej! No może jeszcze jego zasługą jest ponowne zakomuszenie Urzędu Miejskiego. Najlepszym przykładem jest Jan Twardowski, weryfikator dziennikarzy ze stanu wojennego. Janicki go wywalił z Urzędu, a Bryłowski przyjął z powrotem. No i rzecznik Kalinowski, były SB-ek. A jakim był szefem? popytaj jego podwładnych. Nikomu nie życzę takiego szefa. Uchowaj Boże! Bynajmniej nie optuje za Pruszkowskim. Ten jest jeszcze gorszy. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Hej, "Tlenie"! 31.01.05, 01:09 Jan Twardowski nie był nigdy weryfikatorem dziennikarzy ze stanu wojennego.Ciekawe, skąd tego typu informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan Re: Dociek prezydentem Lublina!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 16:55 uwidim slepomu skazal gluchoj-oddam dwa glosy by Dociek byl Vice-prezydentem lepsza fucha mniej stresowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Czy na nic innego juz sie nie nadaje? IP: *.238.64.233.adsl.inetia.pl 30.01.05, 20:39 Dlaczego akurat prezydentem? Dlaczego akurat Lublina? Czy na nic innego juz sie nie nadaje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chochlik Re: Lublinowi potrzebny jest prezydent kompetentny IP: *.lublin.mm.pl 31.01.05, 12:41 Plan przebudowy "deptaka" powstał najpierw w wielu specjalistycznych pracowniach. O planie wymianie starej infrastruktury skorodowanej, niewydolnej do potrzeb wiedziałam rok wcześniej. Instalacji gazowych i chyba podziemnej linii telefonicznej nie było. Plany zostały zrealizowane sprawnie i konsekwentnie w możliwie krótkim czasie. Bryłowski to przede wszystki dobry, skuteczny fachowiec i organizator, a z konieczności dobry urzędnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Lublinowi potrzebny jest prezydent kompetentn IP: *.lublin.mm.pl 31.01.05, 19:13 Patrząc z perspektywy ostatnich 15 lat chyba jednak najlepszy - przynajmniej przewidywalny i nie nawiedzony.Sprawny urzednik jak Pani zauważyła. A to istotne dla miasta. Ukłony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: press Re: Lublinowi potrzebny jest prezydent kompetentn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 20:43 Gość portalu: chochlik napisał(a): > Plan przebudowy "deptaka" powstał najpierw w wielu specjalistycznych > pracowniach. Projekt deptaka powstał w całości w lubelskiej pracowni architektonicznej IDEA na podstawie ich wcześniejszych pomysłów z konkursu zorganizowanego przez ówczesny UM na odnowienie Placu Litewskiego i deptak. Ta sama pracownia zrobiła potem plany ul. Króleawskiej i placu katedralnego także z inicjatywy prezydenta Bryłowskiego. Wykonanie tego drugiego przeciągnęło się az do zeszłego roku już nie z jego winy. Trzeci projekt tej pracowni wykonany w czasie prezydentury Bryłowskiego to projekt przebudowy klasztoru wizytek na peowiaków na Centrum Kultury z dużą salą widowiskową pod szklanym dachem który obecny prezydent prawdopodobnie wyrzucił przez ramię do kosza. Można o tym poczytać na forum Lublin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Jasne że sie nadaje sznowny(a) fifi IP: *.lublin.mm.pl 31.01.05, 19:14 na taczankę - o ile wiesz co to jest(było):-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++ Re: Jasne że sie nadaje sznowny(a) fifi IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.05, 01:14 Oj bosman, bosman! - już nabierałem przekonania, że masz klasę (czego gdzieś tam wcześniej - chyba w polemice z wierną_rzeką - jakby się domagałeś?). I po co była ci ta ostatnia, bezmyślna wypowiedź? - pachnie mi to hipokryzją!!! Sie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Dlaczego hipokryzją? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.05, 12:43 nie lubie baby po prostu. A taczanka to ckm na dorożce za rewolucji radzieckiej - aluzja do jej trajkotania jak ckm , i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++ Re: Jasne że sie nadaje sznowny(a) fifi IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.05, 01:14 Oj bosman, bosman! - już nabierałem przekonania, że masz klasę (czego gdzieś tam wcześniej - chyba w polemice z wierną_rzeką - jakby się domagałeś?). I po co była ci ta ostatnia, bezmyślna wypowiedź? - pachnie mi to hipokryzją!!! Sie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chochlik Re: Jasne że sie nadaje sznowny(a) fifi IP: *.lublin.mm.pl 01.02.05, 10:06 Jak to sie stało, ze ten sam post Gościa został umieszczony trzykrotnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikto Re: Czy na nic innego juz sie nie nadaje? IP: *.lublin.mm.pl 16.02.05, 00:49 Oczywiście, że się nadaje. Tylko nikt nie wie na co, ona sama też chyba nie wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajnik Re: ZYTA GILOWSKA PREZYDENTEM LUBLINA!!! IP: *.chello.pl 01.02.05, 12:29 Jeden z jej asystentów to mimo, tego, że młody wiekiem, to jest już jednym z szefów masonerii. To pokazuje kto za nią stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris_o_poranku Re: ZYTA GILOWSKA PREZYDENTEM LUBLINA!!! IP: 195.205.36.* 01.02.05, 13:03 Ciekawe czy zastosuje taka prywate jak jej mazw Świdniku!!!!! Ja nie wierze w cuda, Jasnie Pani Zyta szuka tronu i tyle!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: ZYTA GILOWSKA PREZYDENTEM LUBLINA!!! 02.02.05, 19:13 Chyba kazdy, kto bierze sie za polityke szuka tronu, nie sadzisz ? W przeciwnym razie znaczylo by, ze jest wyjatkowa miernota, bez ambicji i wiary w siebie i znalazl sie tam przez przypadek. Jakubowska tez sie do niego rwala, a jej maz, to taka prywate stosowal, ze az w wiezieniu wyladowal, jakos tego zdajesz sie nie dostrzegac. I tak sie mozemy w nieskonczonosc licytowac, tylko co to da ? Wydaje mi sie, ze bardziej wartosciowe bylo by podawanie nazwisk kandydatow i ich zaslug, konkretnych dokonan, przykladow dzialalnosci dla dobra ogolu, a nie swojej partii, czy swojego prywatnego interesu. Sa tu osoby, ktore naprawde zywo interesuja sie polityka i sporo wiedza, wiec moze podzielily by sie tymi wiadomosciami i przyblizyly sylwetki wartosciowych i wedlug nich godnych na to stanowisko osob, przyblizyly nam, tym, co akurat mniej sie na tym znaja i znacznie mniej wiedza odnosnie tego tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: ZYTA GILOWSKA PREZYDENTEM LUBLINA!!! IP: *.lublin.mm.pl 02.02.05, 19:19 Witam. Jaką wartość (wiarygodność) wg Ciebie maja noty biograficzne podawane przez kandydatów np. na prezydenta Lublina? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: ZYTA GILOWSKA PREZYDENTEM LUBLINA!!! 02.02.05, 19:26 Hejka Bosmanie :) Nie chodzi mi tu o noty biograficzne jako takie, ale o konkretne dzialania danej osoby, takie dzialania, o ktorych Wy wiecie: aktywnosc w Sejmie (oczywiscie nia taka, ktora prezentowal Janowski, czy Lepper), sile przebicia, zglaszanie konkretnych postulatow, doprowadzenie do konkretnych przedsiewziec... Cos w stylu, jak tu pisaliscie o Brylowskim, tylko moze nieco szerzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: ZYTA GILOWSKA PREZYDENTEM LUBLINA!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.05, 10:59 Czasami takie działania trudno wychwycić, często ludzie działajacy skutecznie i madrze są anonimowi a ich pomysły, działania. przypisywane innym.Często stoją w drugim szeregu. I myślę, że to jest właśnie okazja dla "forumowiczów"(strasznie mnie razi to słowo)do przekazywania opinii, wiadomości,informacji o osobach publicznych lub kandydatach na nie. Chyba jest to sposób na znalezienie nowych, nieskompromitowanych, których można będzie obdarzyć zaufaniem. Ideałem była by partia (organizacja, związek) obywatelska, nie związana z żadnym układem dotychczasowym, która zajęła by się promowaniem takich ludzi.Ukłony. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: ZYTA GILOWSKA PREZYDENTEM LUBLINA!!! 03.02.05, 11:16 No wlasnie Bosmanie, o cos takiego mi chodzi. Obawiam sie jednak, ze taka propozycja polozylam watek. Podobnie bylo w watku "Co z ta Poslka". Dopoki ludzie sie wzajemnie obrazali i opluwali roznych politykow - watek kwitl, jak zaproponowalam, by podawac swoich kandydatow i konkretnie uzasadniac dlaczego wlasnie ten, a nie ktos inny - watek od razu umarl. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: ZYTA GILOWSKA PREZYDENTEM LUBLINA!!! 03.02.05, 11:18 Polska, a nie Poslka - sorki :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: ZYTA GILOWSKA PREZYDENTEM LUBLINA!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.05, 11:20 może odezwą sie antagoniści i protagoniści tego pomysłu. Poczekajmy. Ja jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
anda8 Re: ZYTA GILOWSKA PREZYDENTEM LUBLINA!!! 03.02.05, 14:08 Pani Zyta, którą do tej pory szanowałam, jest zakłamaną babą. Opluła p.Środę - jedną z niewielu uczciwych i walczących o prawa kobiet parlamentarzystki. Ja się nie zgadzam!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazio Re: ZYTA GILOWSKA PREZYDENTEM LUBLINA!!! IP: *.chello.pl 03.02.05, 14:34 Anda,nazwanie jednostki chorobowej u kretyna'to nie opluwanie tylko diagnoza. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: ZYTA GILOWSKA PREZYDENTEM LUBLINA!!! 03.02.05, 16:59 Ando, juz wiemy na kogo nie chcesz glosowac, a czy bedziesz tak mila i napiszesz nam teraz kto nie jest zaklamany, moze nawet i nie jest baba ? :). Kogo szanujesz i na kogo sie zgadzasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan Re: ZYTA GILOWSKA PREZYDENTEM LUBLINA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 09:12 Wieksze korzysci dla LUBLINA beda gdy szanowna p.ZYTA dozywotnio bedzie z dala od LUBLINA przytroczona dobrowolnie na przymus do fotela poselskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki tylko BRYŁOWSKI!!! IP: *.dziesiata.com / *.dziesiata.com 16.02.05, 01:03 wspaniały człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan Re: ZYTA GILOWSKA PREZYDENTEM LUBLINA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 08:54 Oszaleli do reszty-gdzie wasza wyobraznia,konieczna jes wiedza fachowa,prezencaja nigdy zaplute pieniactwo-bo na to zadnej szczepionki jeszcze nie wynaleziomo to zagrozenie dla calej LUBELSKIEJ SPOLECZNOSCI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chochlik Re: Tylko Bryłowski IP: *.lublin.mm.pl 16.02.05, 11:24 Nie znam go osobiście, ale widziałam co zrobił dla Lublina, to znaczy, ze umie. Ma otwarte oczy i uszy na spoleczne potrzeby i wie co miastu jest potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Tylko Bryłowski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.05, 13:07 nie jest to "ósmy świata cud" ale przynajmniej rozsądny, dobry "gospodarz" (śmiesznie to brzmi - kojarzy mi się z kurną chatą), politycznie umiarkowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan Re: Tylko Bryłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 16:42 Szanowna p.ZYTA nawet do kolan nie dorasta Brylowskiemu pomimo jego tylko sredniego wzrostu.Do czasu wyborow ta roznica jeszcze wzrosnie,bo p.Z... mocno nagrabi sobie w nowym rzadzie Jana,Wladyslawa, Piotra, Marii ROKITY szacownego galicyjskiego czyscioszka bez bialych rekawiczek,jedynego niedoscignionego k.na stolek premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan Re: Tylko Bryłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 16:51 miki masz w ty temacie racje bo spogladajac na oba profie p.posel Zyty Gilowskiej nie daje sie zauwazyc zarysow na prezydenta Lublina.Co w przypadku p.Brylowskiego jest wiele punktow dodatnich co mnie osobiscie cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś