Dodaj do ulubionych

No i co Barska?!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 17:21
Zaczelo sie.
Lawina ruszyla.
Jedyne pocieszenie w starczym wieku.
Obserwuj wątek
    • mali_bu Re: No i co Barska?! 03.02.05, 18:38
      Co??
      Barska na liście Wildsteina?
      No to kaszana.

............
      • joannabarska Znów kretynki w akcji 03.02.05, 19:37
        Listę Wilds.etc. mam wiesz gdzie? Nawet pod mikroskopem mnie nie
        znajdziesz,ale szukajcie sobie,kretynki, jeden z drugim...
        • Gość: ubeklubelski Re: Znów kretynki w akcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 20:20
          Jasne, tam są agenci, funkcjonariusze, osoby które chciano pozyskać, natomiast
          SB nie prowadziło ewidencji kurwów, które służyły chłopakom za pogotowie
          seksualne / w latach 40-stych oczywiście / . Były tez dziwki agentki, ale na to
          - każden widzi - Barska była za głupia. Na to pierwsze zaś ponoć zbyt marna więc
          zachodzili do niej tylko po dobrej wódzie i to do pierwszej połowy lat 50 - tych.
          • joannabarska Więcej niz kretynek! 03.02.05, 20:27
            polityka.onet.pl/artykul.html?DB=162&ITEM=1212205 Twoje
            chamstwo ,"ubeku lubelski", poraża,z takim smieciem nie mam zamiaru rozmawiać.
            • Gość: ubeklubelski specjalnie dla Barskiej..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 20:46
              była taka piosenka Maleńczuka " Czerwone tango " zaczynała się od słów .. . znów
              powróciłaś stara dziwko... Barska to tak pasuje do ciebie i twego powrotu na forum
              • joannabarska .Do superstarego dziwkarza 03.02.05, 20:52
                Gość portalu: ubeklubelski napisał(a):

> była taka piosenka Maleńczuka " Czerwone tango " zaczynała się od słów .. .
                znó
                > w
                > powróciłaś stara dziwko... Barska to tak pasuje do ciebie i twego powrotu na
                fo
                > rum
                =======Gdybym powiedziała,żes dureń,bylby to komplement. A na forum mogę teraz
                sobie pouzywać,bo idiotów przybywa dzień w dzień. Nicków tez. Może odwagi
                więcej?!!!Ach wy,tchórze z kolejnej RP! "Stara dziwko"...Posikam się ze smiechu!
                • Gość: ubeklubelski [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 21:09
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • joannabarska Re: .Do superstarego dziwkarza 03.02.05, 21:38
                    Gość portalu: ubeklubelski napisał(a):

> a cewnik na to szczanie założyłaś stara lampucero ?
                    ================ A moze mam 30 lat? Zlustrowałes mnie,bałwanie? Hehe...
                    • Gość: ubeklubelski Re: .Do superstarej dziwki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 21:44
                      30 lat he, he to ty jesteś młodsza od węgla kamiennego, wyciruchu, a co do
                      lustracji czekaj, czekaj już po ciebie jedziemy
                    • Gość: ciekawski o nerwy popuszczaja naszemu komuchowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 22:29
                      etatowemu.
                      mala roznica stary komuch czy starzy 30 latka esbecy.
                      zes z esbeckiej rodzinki to widac.
                      nawet jak masz tylko 30 to rozum co najmniej z okresu lat 50-tych.
                    • Gość: Anna K. Re: .Do superstarego dziwkarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 13:35
                      Mówiąc szczerze dziwię się Pani - starszej dystyngowanej damie, że w ogóle
                      reaguje na te erupcje arcychamstwa i daje sie wciągać w niegodną pyskówkę. Pani
                      Joanno, więcej godności!
                      • mali_bu :D 05.02.05, 15:03

• ioannabarska Ażesz ty chamie zbuntowany !!! 03.02.05, 21:05
                Jakim prawem mnie obrażasz ? Z zadrości żeś mię nie dostąpił ? Za wysokie ...
                nogi. Wiedz kmiocie że mię sam towarzysz Bierut wylansował / ah jak on lansował
                /, rzysze Raabe i Czogała na dwa styki mię popierali / to było mocne poparcie /
                a i sam marszałek Rokossowski dosiadał jak astrachańską kobyłę/ ależ on
                walił...nahajem /, byłam też w zażyłych stosunkach / co nie było łatwe w tamtych
                czasach / z tow. Brystygierową. Zanim więc mordę otworzysz prostaczku, zważ że
                me łono to wiecznie żywa legenda walki o wyzwolenie społeczne, postęp i socjalizm.
                • joannabarska Odżyła juz "ioannabarska",no,no... 03.02.05, 21:34
                  Dziękuję ,"ioannobarska",za pomoc,ale dam sobie radę sama. Cieszę sie,że z
                  miejsca ozywiłam forum. Co byscie beze mnie zrobili,dzieciaczki? Byloby dalej
                  tak nudno jak dotąd? Ale moglibyscie wykazac więcej finezji,bo-niestety- mowiac
                  do was i ja muszę obnizac loty...Jesli jednak ktos jako "ioanna" wymienia
                  nazwiska Raabego i zamordowanego przez bandę NSZ ,Czogałę,to raczej nie jest
                  szczeniakiem. I to jest smutnawe...Ach,co za chamstwo wredne! Was lustrowac od
                  podszewki!
                  • Gość: ciekawski na pomoc to se Busha wolaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 22:33
                    bo to jeden z ostatnich naiwniaczkow co to mysli ze komuchy to sa te bez pieniedzy wiec moze przez pomylke ciebie przygarnie na swe demokratyczne lono!
                    • Gość: Radek Re: na pomoc to se Busha wolaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 13:38
                      A ty, ciekawski to z jakiej choinki się urwałeś? Choć z wysokości twojego lotu
                      widzę, ze nie była to nawet choinka, a tylko jakiś psi grzybek!
                  • mali_bu Re: Odżyła juz "ioannabarska",no,no... 04.02.05, 00:15
                    joannabarska napisała:

> Cieszę sie,że z
                    > miejsca ozywiłam forum.

Sz.P. Barska.
                    Pani barwna postać rozrusza nawet sparaliżowanego, nie mówiąc o forum.

............
                    • Gość: ciekawski nie chwalac sie jam to uczynil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 07:09
                      a nie ten barska.
                      • joannabarska Re: nie chwalac sie jam to uczynil 04.02.05, 09:16
                        Gość portalu: ciekawski napisał(a):

> a nie ten barska.
                        Nie wiem już co,ale uczyniło TO ... TO CIEKAWSKIE!
            • Gość: Wielgibolo Re: Więcej niz kretynek! IP: *.bojarski.lublin.pl 03.02.05, 21:19
              Dzięki za ten link. Zgadzam się z panem Zakowskim w całej rozciągłości.

Nadchodzą wieki średnie
              • Gość: ciekawski taa 50 ostanich lat to oswiecenie mielismy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 22:36
                oj glupaki glupaki!
                na szczescie macie zero poparcia na tej liscie.
                to optymistyczne.
            • Gość: ciekawski i bardzo dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 22:19
              ciesz sie ze jak na razie tylko w chamstwie wam praica dorownuje bo jak zacznie w sile to sie niepozbieracie!
              • bodo53 Re: i bardzo dobrze 03.02.05, 23:52
                Miło się was na lokalnym czyta. Ten wersal lubelski...
    • Gość: bosman [...] IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.05, 11:40
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: abel Re: No i co Barska?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 12:20
      Gdyby glupota miala skrzydla.............i bez tego fruwa jak
      golebica I jeszcze stare i prawdziwe cham chamem na wieki wiekow amen
      (ENTER) Forum to nie buraczane pole ubekul.... i ciekawski ...takie
      rozwazania dobrze sie prezentuja na chlewiku .Pomylila sie wam
      dyskusja z zawodami we lasnym obejsciu , na wymianie garsci gowna z
      garscia szczyn
    • Gość: ubeklubelski Wiedziałem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 12:49
      obserwowałem ten wątek i tylko czekałem, i już widać jak całe bolszewickie łajno
      w tego forum w końcu na wierzch wypłyneło. Co za syf. No pływać, wiercić się,
      robić brązową mętną pianę ! Kto następny, janbezmózgu ?
      • Gość: bosman Re: Wiedziałem ! IP: *.lublin.mm.pl 05.02.05, 13:15
        przysiadłeś se jaja że się tak miotasz?
        • joannabarska Bosmanie,nie praw komplementow! 05.02.05, 13:33
          Bosmanie,a ten facet ma jaja? Kurze chyba,jak sobie kupi! Ty mu prawisz
          komplementy! Po co?
          • Gość: Anna K. Re: Bosmanie,nie praw komplementow! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 13:42
            A fe! Pani Joanno, prosze bardzo, niech Pani nie odziera mnie z nadziei, że są
            jeszcze w tym mieście ludzie poważni i kulturalnie, nie schodzacy poniżej
            poziomu obory.
            • ioannabarska dobre rady zostaw dla siebie Anno K. 05.02.05, 18:03
              Nie pouczaj mnie jak mam się zachowywać . Od pouczania jestem JA do niedawna
              święta krowa tego forum, więc poziom obory jest dla mnie całkiem odpowiedni a
              niżej faktycznie zejść się nie da chociaż dokładam wszelkich starań.
              • Gość: Anna K. Strzelanie zza węgła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 18:12
                Czy Pani (Pan?) uważa za przyzwoite i godne jawne podszywanie się pod inną
                osobę po to aby wprowadzać zamieszanie - szydzić, prowokować, obrażać. Czy nie
                stać Panią (Pana?) na publikowanie pod własnym nickiem swoich poglądów i
                opinii? Takie "działanie zza węgła" świadczy, niestety, tylko o tchórzostwie i
                podstępnym charakterze. Zaupełnie jakby chodziło o człowieka z "listy TW".
                • Gość: bosman Re: Strzelanie zza węgła IP: *.lublin.mm.pl 05.02.05, 18:30
                  Pani Anno. Może Pani wie. Jak nazywa się choroba psychiczna objawiajaca sie
                  podszywaniem się pod inne osoby w celu dowartościowania, pozbycia kompleksów?
                  Nie mówię już że jest to idiotyczne, bo to oczywiste, ale chciałbym pomóc temu
                  powyżej. Wskazać lekarza który mógłby pomóc. Zależy jeszcze które to stadium
                  choroby.Ukłony.
                  • Gość: Anna K. Re: Strzelanie zza węgła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 11:11
                    Dziękuję za wsparcie. Gdybyż tak wszyscy przyzwoici i rozsądni ludzie
                    bojkotowali chamskie wystąpienia, ignorowali je i nie odpowiadali na ataki
                    poniżej pasa, to forum mogłoby stać się interesującym i pożytecznym medium
                    wymiany myśli i poglądów. Niestety, jak dotąd jest przeważnie polem
                    do "folgowania sobie" - upuszczania jadu, rozładowywania stresów i kompleksów.
                    Pozdrawiam.
      • Gość: ubeklubelski A jednak pływacie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 18:32
        i to jak pięknie i kręcicie się jak w przerębli. wyjątkowe z was łajno, normalne
        tonie po jakimś czasie ale i wy spłyniecie w koncu do szamba. Pa
        • Gość: pikko Re: A jednak pływacie ! IP: *.lublin.mm.pl 05.02.05, 18:39
          Nie obrazaj "ubolu" pracownikow UB!
      • janbezptaka Re: Wiedziałem ! 05.02.05, 21:39
        Jestem na Wasze wezwanie, Towarzyszu. Wasza wiedza jest permanentna i stale
        dąży do nieskończoności...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka