Gość: ciekawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 17:21 Zaczelo sie. Lawina ruszyla. Jedyne pocieszenie w starczym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mali_bu Re: No i co Barska?! 03.02.05, 18:38 Co?? Barska na liście Wildsteina? No to kaszana. ............ Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Znów kretynki w akcji 03.02.05, 19:37 Listę Wilds.etc. mam wiesz gdzie? Nawet pod mikroskopem mnie nie znajdziesz,ale szukajcie sobie,kretynki, jeden z drugim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubeklubelski Re: Znów kretynki w akcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 20:20 Jasne, tam są agenci, funkcjonariusze, osoby które chciano pozyskać, natomiast SB nie prowadziło ewidencji kurwów, które służyły chłopakom za pogotowie seksualne / w latach 40-stych oczywiście / . Były tez dziwki agentki, ale na to - każden widzi - Barska była za głupia. Na to pierwsze zaś ponoć zbyt marna więc zachodzili do niej tylko po dobrej wódzie i to do pierwszej połowy lat 50 - tych. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Więcej niz kretynek! 03.02.05, 20:27 polityka.onet.pl/artykul.html?DB=162&ITEM=1212205 Twoje chamstwo ,"ubeku lubelski", poraża,z takim smieciem nie mam zamiaru rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubeklubelski specjalnie dla Barskiej..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 20:46 była taka piosenka Maleńczuka " Czerwone tango " zaczynała się od słów .. . znów powróciłaś stara dziwko... Barska to tak pasuje do ciebie i twego powrotu na forum Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska .Do superstarego dziwkarza 03.02.05, 20:52 Gość portalu: ubeklubelski napisał(a): > była taka piosenka Maleńczuka " Czerwone tango " zaczynała się od słów .. . znó > w > powróciłaś stara dziwko... Barska to tak pasuje do ciebie i twego powrotu na fo > rum =======Gdybym powiedziała,żes dureń,bylby to komplement. A na forum mogę teraz sobie pouzywać,bo idiotów przybywa dzień w dzień. Nicków tez. Może odwagi więcej?!!!Ach wy,tchórze z kolejnej RP! "Stara dziwko"...Posikam się ze smiechu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubeklubelski [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 21:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: .Do superstarego dziwkarza 03.02.05, 21:38 Gość portalu: ubeklubelski napisał(a): > a cewnik na to szczanie założyłaś stara lampucero ? ================ A moze mam 30 lat? Zlustrowałes mnie,bałwanie? Hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubeklubelski Re: .Do superstarej dziwki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 21:44 30 lat he, he to ty jesteś młodsza od węgla kamiennego, wyciruchu, a co do lustracji czekaj, czekaj już po ciebie jedziemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski o nerwy popuszczaja naszemu komuchowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 22:29 etatowemu. mala roznica stary komuch czy starzy 30 latka esbecy. zes z esbeckiej rodzinki to widac. nawet jak masz tylko 30 to rozum co najmniej z okresu lat 50-tych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna K. Re: .Do superstarego dziwkarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 13:35 Mówiąc szczerze dziwię się Pani - starszej dystyngowanej damie, że w ogóle reaguje na te erupcje arcychamstwa i daje sie wciągać w niegodną pyskówkę. Pani Joanno, więcej godności! Odpowiedz Link Zgłoś
ioannabarska Ażesz ty chamie zbuntowany !!! 03.02.05, 21:05 Jakim prawem mnie obrażasz ? Z zadrości żeś mię nie dostąpił ? Za wysokie ... nogi. Wiedz kmiocie że mię sam towarzysz Bierut wylansował / ah jak on lansował /, rzysze Raabe i Czogała na dwa styki mię popierali / to było mocne poparcie / a i sam marszałek Rokossowski dosiadał jak astrachańską kobyłę/ ależ on walił...nahajem /, byłam też w zażyłych stosunkach / co nie było łatwe w tamtych czasach / z tow. Brystygierową. Zanim więc mordę otworzysz prostaczku, zważ że me łono to wiecznie żywa legenda walki o wyzwolenie społeczne, postęp i socjalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Odżyła juz "ioannabarska",no,no... 03.02.05, 21:34 Dziękuję ,"ioannobarska",za pomoc,ale dam sobie radę sama. Cieszę sie,że z miejsca ozywiłam forum. Co byscie beze mnie zrobili,dzieciaczki? Byloby dalej tak nudno jak dotąd? Ale moglibyscie wykazac więcej finezji,bo-niestety- mowiac do was i ja muszę obnizac loty...Jesli jednak ktos jako "ioanna" wymienia nazwiska Raabego i zamordowanego przez bandę NSZ ,Czogałę,to raczej nie jest szczeniakiem. I to jest smutnawe...Ach,co za chamstwo wredne! Was lustrowac od podszewki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski na pomoc to se Busha wolaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 22:33 bo to jeden z ostatnich naiwniaczkow co to mysli ze komuchy to sa te bez pieniedzy wiec moze przez pomylke ciebie przygarnie na swe demokratyczne lono! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: na pomoc to se Busha wolaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 13:38 A ty, ciekawski to z jakiej choinki się urwałeś? Choć z wysokości twojego lotu widzę, ze nie była to nawet choinka, a tylko jakiś psi grzybek! Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: Odżyła juz "ioannabarska",no,no... 04.02.05, 00:15 joannabarska napisała: > Cieszę sie,że z > miejsca ozywiłam forum. Sz.P. Barska. Pani barwna postać rozrusza nawet sparaliżowanego, nie mówiąc o forum. ............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski nie chwalac sie jam to uczynil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 07:09 a nie ten barska. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: nie chwalac sie jam to uczynil 04.02.05, 09:16 Gość portalu: ciekawski napisał(a): > a nie ten barska. Nie wiem już co,ale uczyniło TO ... TO CIEKAWSKIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielgibolo Re: Więcej niz kretynek! IP: *.bojarski.lublin.pl 03.02.05, 21:19 Dzięki za ten link. Zgadzam się z panem Zakowskim w całej rozciągłości. Nadchodzą wieki średnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski taa 50 ostanich lat to oswiecenie mielismy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 22:36 oj glupaki glupaki! na szczescie macie zero poparcia na tej liscie. to optymistyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski i bardzo dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 22:19 ciesz sie ze jak na razie tylko w chamstwie wam praica dorownuje bo jak zacznie w sile to sie niepozbieracie! Odpowiedz Link Zgłoś
bodo53 Re: i bardzo dobrze 03.02.05, 23:52 Miło się was na lokalnym czyta. Ten wersal lubelski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman [...] IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.05, 11:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abel Re: No i co Barska?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 12:20 Gdyby glupota miala skrzydla.............i bez tego fruwa jak golebica I jeszcze stare i prawdziwe cham chamem na wieki wiekow amen (ENTER) Forum to nie buraczane pole ubekul.... i ciekawski ...takie rozwazania dobrze sie prezentuja na chlewiku .Pomylila sie wam dyskusja z zawodami we lasnym obejsciu , na wymianie garsci gowna z garscia szczyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubeklubelski Wiedziałem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 12:49 obserwowałem ten wątek i tylko czekałem, i już widać jak całe bolszewickie łajno w tego forum w końcu na wierzch wypłyneło. Co za syf. No pływać, wiercić się, robić brązową mętną pianę ! Kto następny, janbezmózgu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Wiedziałem ! IP: *.lublin.mm.pl 05.02.05, 13:15 przysiadłeś se jaja że się tak miotasz? Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Bosmanie,nie praw komplementow! 05.02.05, 13:33 Bosmanie,a ten facet ma jaja? Kurze chyba,jak sobie kupi! Ty mu prawisz komplementy! Po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna K. Re: Bosmanie,nie praw komplementow! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 13:42 A fe! Pani Joanno, prosze bardzo, niech Pani nie odziera mnie z nadziei, że są jeszcze w tym mieście ludzie poważni i kulturalnie, nie schodzacy poniżej poziomu obory. Odpowiedz Link Zgłoś
ioannabarska dobre rady zostaw dla siebie Anno K. 05.02.05, 18:03 Nie pouczaj mnie jak mam się zachowywać . Od pouczania jestem JA do niedawna święta krowa tego forum, więc poziom obory jest dla mnie całkiem odpowiedni a niżej faktycznie zejść się nie da chociaż dokładam wszelkich starań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna K. Strzelanie zza węgła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 18:12 Czy Pani (Pan?) uważa za przyzwoite i godne jawne podszywanie się pod inną osobę po to aby wprowadzać zamieszanie - szydzić, prowokować, obrażać. Czy nie stać Panią (Pana?) na publikowanie pod własnym nickiem swoich poglądów i opinii? Takie "działanie zza węgła" świadczy, niestety, tylko o tchórzostwie i podstępnym charakterze. Zaupełnie jakby chodziło o człowieka z "listy TW". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Strzelanie zza węgła IP: *.lublin.mm.pl 05.02.05, 18:30 Pani Anno. Może Pani wie. Jak nazywa się choroba psychiczna objawiajaca sie podszywaniem się pod inne osoby w celu dowartościowania, pozbycia kompleksów? Nie mówię już że jest to idiotyczne, bo to oczywiste, ale chciałbym pomóc temu powyżej. Wskazać lekarza który mógłby pomóc. Zależy jeszcze które to stadium choroby.Ukłony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna K. Re: Strzelanie zza węgła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 11:11 Dziękuję za wsparcie. Gdybyż tak wszyscy przyzwoici i rozsądni ludzie bojkotowali chamskie wystąpienia, ignorowali je i nie odpowiadali na ataki poniżej pasa, to forum mogłoby stać się interesującym i pożytecznym medium wymiany myśli i poglądów. Niestety, jak dotąd jest przeważnie polem do "folgowania sobie" - upuszczania jadu, rozładowywania stresów i kompleksów. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubeklubelski A jednak pływacie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 18:32 i to jak pięknie i kręcicie się jak w przerębli. wyjątkowe z was łajno, normalne tonie po jakimś czasie ale i wy spłyniecie w koncu do szamba. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikko Re: A jednak pływacie ! IP: *.lublin.mm.pl 05.02.05, 18:39 Nie obrazaj "ubolu" pracownikow UB! Odpowiedz Link Zgłoś
janbezptaka Re: Wiedziałem ! 05.02.05, 21:39 Jestem na Wasze wezwanie, Towarzyszu. Wasza wiedza jest permanentna i stale dąży do nieskończoności... Odpowiedz Link Zgłoś