Gość: RedLabel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 14:38 Mieszkam niedaleko tego kobinatu i z tego co wiem Sz.P.Godlewski to kretacz z zasadniczym wykrztałceniem i dobry znajomy proboszcza koscioła znajdujacego sie tuż obok zakładu:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GoDo Re: Proces prezesa Herbapolu IP: 217.17.34.* 10.02.05, 17:13 No i tu sie myslisz, ma licencjat, wiec jak nie wiesz to sie nie odzywaj, a poza tym co zlego w tym ze jest znajomym proboszcza?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: Proces prezesa Herbapolu IP: *.lublin.mm.pl 10.02.05, 19:56 Ale chyba jest krętaczem, bo tego nie prostujesz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nalkowskich Re: Proces prezesa Herbapolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 20:25 Spojrzcie na dom prezesa jest z takiej samej cegły jak kosciół i okna jakie podobne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endo Aleś ty głupi IP: *.lublin.mm.pl 10.02.05, 20:38 Chcesz powiedzieć, że to Godlewski wybudował kościół, czy, że proboszcz wybudował dom Godlewskiemu? A twój dom, to pewnie z takiej samej cegły jak Pałac Kultury w Warszawie, a przypominam, że ten pałac to dar Stalina dla PRL-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Aleś ty głupi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 21:19 Sam jestes rodzyn a ojciec cie krecil na lewych obrotach w betoniarce... bez komentaza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realny Proces prezesa Herbapolu IP: 217.17.33.* 10.02.05, 20:52 Ho ho - widze że i tutaj polska bezgraniczna życzliwość.Malkontentom im gorzej tym lepiej, zawsze wtrącą swoje mądrości i życiowe przemyslenia. Tylko komuś dowalić- od razu poprawia sie im nastrój. Koleś, a jak Prezes Herbapolu ogłosi nabór do firmy to pierwszy ustawisz się przy bramie z CV w zębach. Nie zapominaj, że Herbapol to jedna z najlepszych firm w naszym regionie. Skoro tak jest, to co cię martwi wykształcenie Prezesa.Znam wielu wykształconych i co z tego - papier to nie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trockista Re: Proces prezesa Herbapolu IP: *.lublin.mm.pl 10.02.05, 20:53 Prawica-więc sie sprawa rozmydla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realny Re: Proces prezesa Herbapolu IP: 217.17.33.* 10.02.05, 21:02 Trockista? Albo jesteś młodzianem, który nie wie co mówi, albo ubekiem który pogubił kartki z osobistego archiwum i z rozpaczy jakos chce zaistnieć wypisując bzdury na kazdym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RedLabel Re: Proces prezesa Herbapolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 21:35 Czytam i czytam fajnie cos sie rozkreca...ludzie jazdy sobie robią:) Ja osobiscie nie mam szacunku dla kogos kto placi grosze(chyba ze ktos uwaza ze 800 lub 1300 to wielkie pieniadze i pisze ze to jedyna konkretna firma czekajac juz pod jej brama z cv:)godzimy sie na dziadowe takie sa czasy a godlewski kreci na tym pieniadze!eh i znowu temat mamony...ale dajcie Mu 1200zl,to sie w/w utopi-bo niedaleko rzeki On mieszka!:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoDo Re: Proces prezesa Herbapolu IP: *.lub.net.pl 11.02.05, 16:08 No i znam akurat tego czlowieka osobiscie i chce powiedziec ze byl to czlowiek ktory pracowal dla solidarnosci i nie byl tajnym agentem, tylko jest na tej liscie wymieniony jako poszkodowany, to tak dla twojej wiadomosci, Po drugie przyjzyj sie na te cegielki i jesli znajdziesz choc troche podobienstwa to spoczko, po trzecie ten dom nie on budowal, on go kupil w stanie surowym od kobiety pijaczki, sam sie bawilem w tym domu w chowanego swego czasu z chlopakami z osiedla. Wiec albo jestes slepy albo trollujesz poprostu, zastanow sie co piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no name Re: Proces prezesa Herbapolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:13 a tyle znalazlem: IPN BU 0912/1988 GODLEWSKI JÓZEF IPN BU 0772/3738 GODLEWSKI JÓZEF IPN BU 0854/991 GODLEWSKI JÓZEF IPN BU 0866/227 GODLEWSKI JÓZEF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realny Re: Proces prezesa Herbapolu IP: 217.17.33.* 11.02.05, 12:22 No name- przesadziłeś po całości.To nie prowadzi do niczego dobrego.Ujawnij swoje nazwisko, albo sprawdź je na słynnej liście pana W. Założe się, że w tej kartotece jest conajmniej jedna osoba o twoim imieniu i nazwisku. Nie czuj się bezkarnie.Wiesz zapewne, że można ustalić każde IP i ponieść konsekwencje swojej głupoty. Oskarżenia to poważna sprawa.Licz się z odpowiedzialnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoDo Re: Proces prezesa Herbapolu IP: *.lub.net.pl 11.02.05, 16:07 No i znam akurat tego czlowieka osobiscie i chce powiedziec ze byl to czlowiek ktory pracowal dla solidarnosci i nie byl tajnym agentem, tylko jest na tej liscie wymieniony jako poszkodowany, to tak dla twojej wiadomosci, Po drugie przyjzyj sie na te cegielki i jesli znajdziesz choc troche podobienstwa to spoczko, po trzecie ten dom nie on budowal, on go kupil w stanie surowym od kobiety pijaczki, sam sie bawilem w tym domu w chowanego swego czasu z chlopakami z osiedla. Wiec albo jestes slepy albo trollujesz poprostu, zastanow sie co piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: Proces prezesa Herbapolu IP: *.lublin.mm.pl 11.02.05, 16:22 ciekawe rzeczy piszesz ?? ja tam się też wychowałem i nie pamietam takiego domu !!! nie było takiej wielkiej plebanii !!!! ciekawy jestem gdzie ty sie bawiłeś ?? ciewostki opowiadasz . jak ten dom powstał to olewam ale nie piep... kłamstw . a po drugie skad ten człowiek znalazł taka kase , jak dobrze pamietam wczesniej nie powodziło mu sie tak wspaniale , mieszkał w skromnym miedszkanku . a juz wiem wygrał w totka :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoDo Re: Proces prezesa Herbapolu IP: 217.17.34.* 12.02.05, 23:33 ahaha wez czlowieku sie dowiedz dobrze, ten dom stal tam conajmniej od 10 lat niewykonczony, wiec nie wal tu kitow, miala go kobieta taka pani lekarz, wiec nie sciemniaj ze tak nie bylo, jak chcesz to sie dowiedz dokladniej, a po drugie nie wiem czy znasz pelna historie tego czlowkie, on nie od razu mial to co ma teraz, on byl przez wiele lat dyrektore i kims tam jeszcze w herbapolu i nie od razu posiadal to co posiada, a to ze ty nie masz tego ani ja, to do niczego cie nie upowaznia aby gadac steki bzdur. i oczywiscie ze mu sie nie powodzilo, ale nikt nie widzi jak wyprowadzil herbapol z zapyzialego nie przynoszacej dochowod spolce, do poteznego giganta, po 3 on wcale nie jest wlascicielem herbapolu a tylko i wylacznie prezem spolki, nic wiecej;] Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Proces prezesa Herbapolu 14.02.05, 11:19 i ja go poznałem w tamtych latach solidarnościowych. Potem byliśmy razem w Czerwonym Borze za to. Był dobry, na tamte czasy. Potem...., po co mu to było?. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad Re: Proces prezesa Herbapolu IP: *.lublin.mm.pl 11.02.05, 16:16 po co ten cały chałas - i tak mu nic nie zrobią , taka kasę ukręcił i olewa wszystkich i wszstkich . taki wielki człowiek,binsemeen , filantrop - jak ich wielu w naszym misateczku i jak kazdemu z nich nikt nic nie zrobi ( np : urban zabił chłpaka i co ???? ) . potwierdza sie że są równi i równiejsi . a ten gosć to burak pierwszej wody !!!! na osiedlu nałukowskich dobrze znają go i jego " zasługi " I tak bedzie - że cham i bezczelny człowiek zawsze powie że świat jest zły a on niewinny i święty . tak trzymaj godlewski i jak zawsze stój w pierwszym rzędzie w kościele , przecież niec złego nie zrobiłeś !!!! brawo dla sądu i prokuratury !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RedLabel Re: Proces prezesa Herbapolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 18:31 Luzik i pozdrowienia z konca osiedla nalkowskich:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoDo Re: Proces prezesa Herbapolu IP: 217.17.34.* 12.02.05, 23:35 Co du urbana fakt, ciekawe czemu nagle przycichlo to wszystko, a po drugie co amsz do godlewskiego, przeciez on nikomu nic nie zrobil zlego. Znasz go osobiscie ze mowisz ze burak???. a do kosciola od zawsze chodzil i czy byl biedny czy bogaty, ale wy ludzie steki bzdur gadacie, naprwade, zal wam dupe sciska, ja rowniez zaluje ze nie mam takich pieniedzy jak on, ale nie pieprzcie takich bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realny Re: Proces prezesa Herbapolu IP: 217.17.33.* 13.02.05, 19:09 GODO - nie ma sensu polemizować z frustratami.Kolesie są klasykami polskiej rzeczywistości. Nie chcą przysłowiowej krowy od złotej rybki, takiej jak ma najbogatszy sąsiad we wsi.Oni wolą żeby bogatszemu krowa zdechła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoDo Re: Proces prezesa Herbapolu IP: *.lub.net.pl 13.02.05, 20:26 ano fakt, tu masz calkowcita racje, my sie chyba znamy ;] #L Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realny Re: Proces prezesa Herbapolu IP: *.gala.com.pl / *.devs.futuro.pl 14.02.05, 11:04 GoDo, to dla mnie zaskakujące.Skąd możemy się znać? Ciekawa zagadka.Proszę o małą podpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ihihih Re: Proces prezesa Herbapolu IP: *.lublin.mm.pl 14.02.05, 14:27 ja wiem z kąd !! jesteście klakierami proboszcza i godlewskiego !!! całe osiedle z was sie smieje !!!! pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomas Re: Proces prezesa Herbapolu IP: 212.182.22.* 01.03.05, 13:42 GoDo - daj spokój, w tym kraju modne są samosądy, potrzeba wymiany jeszcze ze dwóch pokoleń, żeby to całe oszołomstwo zmądrzało. Im dalej goście od tematu tym więcej mają do powiedzenia. A już najlepiej ubliżać będąc anonimowym. Swietny ten kraj i świetne społeczeństwo jakie go tworzy. Pozdrawiam normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
ekspert.ad.vocem Re: Proces prezesa Herbapolu 14.02.05, 15:53 'herbapol' mial sie swietnie, zanim nastal w nim prezes godlewski; nie pod jego rzadami zostal przejety przez spolke pracownicza na wlasnosc; dzialalnosc prezesa godlewskiego bardzo krytycznie opisal NIK w kilku protokolach kontroli, zarzucajac mu wiele dzialan na szkode spolki; pisala o tym swego czasu cala prasa lubelska: krotka pamiec...? za pare zlotych dostepu do archiwow prasy mozna ja sobie odswiezyc, a jesli na prawde szkoda kasy - polecam witryne www.nik.gov.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realny Re: Proces prezesa Herbapolu IP: 217.17.33.* 15.02.05, 16:51 ad.vocem. expert jesli podpisujesz sie jako expert, to doskonale wiesz, ze wyroki w naszym kraju wydają sądy. NIK, podobie jak Prokuratura to instytucje, które nie dość że wyjątkowo zależne politycznie to również dyspozycyjne wobec partyjnych kolesi. Pamiętasz jak ostatnio wypowiedział się Napierski liscie o Wildsteina?Jesli nie to polecam archiwum GW. A szanownemu (RedLabel)koledze, który pod pseudonimem łatwo rzuca na uczciwego człowieka obelzywe inwektywy radzę: miej waść jaja i zrób to pod własnym nazwiskiem.Czekam z niecierpliowścia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RedLabel Re: Proces prezesa Herbapolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 08:33 ...złodziej znaczy:) Odpowiedz Link Zgłoś