joannabarska 22.02.05, 01:19 Nie możesz życ beze mnie? OK. Dobrze jednak,ze idziesz do psychiatry. Kto jak kto, ale Ty tego potrzebujesz. Zdrowia! A do emerytury nie musze dorabiac. Specjalną dał mi jeszcze Elektryk Wielki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joannabarska Re: Turawski 22.02.05, 01:31 joannabarska napisała: > Nie możesz życ beze mnie? OK. Dobrze jednak,ze idziesz do psychiatry. Kto jak > kto, ale Ty tego potrzebujesz. Zdrowia! A do emerytury nie musze dorabiac. > Specjalną dał mi jeszcze Elektryk Wielki. ******************************** Uwaga- wątek TURAWSKi powstał mi przypadkiem - to była odpowiedz na jego Abramowice, gdzie padło moje nazwisko. Dowcip z oślej łączki, ale może psychiatra mu pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul My wiemy, Barska... IP: *.lodz.mm.pl 22.02.05, 09:27 joannabarska napisała: > joannabarska napisała: > > > Nie możesz życ beze mnie? OK. Dobrze jednak,ze idziesz do psychiatry. Kto > jak > > kto, ale Ty tego potrzebujesz. Zdrowia! A do emerytury nie musze dorabiac > . > > Specjalną dał mi jeszcze Elektryk Wielki. ******************************* > * > Uwaga- wątek TURAWSKi powstał mi przypadkiem - to była odpowiedz na jego > Abramowice, gdzie padło moje nazwisko. Dowcip z oślej łączki, ale może > psychiatra mu pomoze. ...ze wasze trockistowskie, pokretne, chore myslenie juz waz zaprowadzilo na manowce. Turawskim sie jeszcze postronnym zaslaniacie, nie dobrze Barska, nie dobrze.... A na osla laczke to my was mozemy zaprowadzic, zwartym plutonem, wapno posypac i w tyl glowy, a nie jakis psychiatrow do was jeszcze prosic. No...uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
turawski Czuje się zaszczycony, nawet przypadkiem... 22.02.05, 10:10 ... a przypadek to zaiste szczególny: Barska. Włączam Ci ja rano kompa, i co widzę? Barska popełniła wątek na mój temat. To jakby Słońce Narodów nagle zaświeciło. Z wrażenia wstrzymałem oddech i poranną mikcje... Czy to na pewno Barska, moze tylko jej imitacja? Drugi Jej post już mnie trochę schłodził: to tylko przypadek... Nie tłumaczcie się Barska, wszyscy wiedzą, że sie we mnie pokątnie kochacie ! Tu nie konsylium lekarskie, tu nie kolegium redaktorskie, ani partyjna egzekutywa. Tu raczej... szklana prezerwatywa: daje przyjemnosć, ale nie zapładnia... Właśnie, co ja teraz pocznę. Gdybym był kobietą w wieku kwiecie, no to... wiecie, a tak? Nie ma sprawiedliwosci na tym świecie. Jedni mają spec-emerytury, inni teczki tajne spec znaczenia, a ja spec troski biedne dziecię, cóz mam? Do Łodzi, na zaproszenie Paul'a nie dotarłem, nagle mi sie pogorszyło i zwinęli mnie z pociągu. Leżę ci ja sobie teraz na pryczy, świat widzę za oknem w dyskretna kratkę, klamek w drzwiach brak. Jest za to napis: "Zapomnij o słodkich dziurkach, przyjacielu jesteś w Tworkach. Witamy na oddziale leczenia uzależnionych od kobiet, wina, śpiewu i Barskiej" Jak ja im zaśpiewam.... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
turawska Re: Czuje się zaszczycony, nawet przypadkiem... 22.02.05, 12:35 Myślami cały czas jestem z Tobą. Wracaj, Skarbie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Czuje się zaszczycony, nawet przypadkiem... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.05, 09:46 a gdzież sie podział ten turawski - szczyt forumowej elegancji,aluzyjki,wysmakowanej złośliwości? coś żeś się Pan Panie turawski spospolitował, znudziło się być dżentelmenem tego forum czy wylazła prawdziwa natura? Odpowiedz Link Zgłoś
turawski A może tak: z kim przestajesz, takim się stajesz? 23.02.05, 12:54 Gość portalu: bosman napisał(a): > a gdzież sie podział ten turawski - szczyt forumowej > elegancji,aluzyjki,wysmakowanej złośliwości? coś żeś się Pan Panie turawski > spospolitował, znudziło się być dżentelmenem tego forum czy wylazła prawdziwa > natura? Albo: kiedy wlecisz miedzy szpaki, muszisz spiewać jak te ptaki... Nawet Tuwim pisał nie tylko o kwiatkach, ale i "kwieciście", zapytaj Barskiej. Ciesz się, że nie jesteś (post)endekiem, bo "próżno byś repliki się spodziewał..." ;-) pozdr t PS wypijmy za błędy w... naturze. Niektórzy maja podwójne, potrójne,..., a nawet wirtualne... Chyba akurat Tobie tego tłumaczyć nie muszę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: A może tak: z kim przestajesz, takim się staj IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.05, 12:59 Podobno "złego i kościół nie naprawi a dobrego karczma nie zepsuje". PS. Natura , moim zdaniem, jest jedna tylko. Tylko niektórzy ja ukrywają a inni nie.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś