Dodaj do ulubionych

Najlepszy sposób na odstresowanie się

IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 03.07.01, 20:25
Ludzie pomóżcie desperadce. Bronię się 9 lipca. Tylko nie mówcie, że to sex,
please.
Obserwuj wątek
    • Gość: Monia Re: Najlepszy sposób na odstresowanie się IP: *.as5300-11.dialup.nyc.ny.metconnect.net 04.07.01, 00:51
      Spacer po parku lub pojscie na dyskoteke wybor nalezy do Ciebie. A sex dlaczego
      nie? Ja juz nie pamietam co wtedy robilam, a bylo to 5 lat temu.
    • Gość: jaza Re: Najlepszy sposób na odstresowanie się IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.01, 13:08
      Zajrzyj jeszcze raz na temat: tylko B-B ma wiecej postow niz L, jest tam kilka
      rad dla Ciebie pod haslem Re: Na Radom
      Pozdrawiam i caly czas trzymam kciuki.
      • Gość: ona do jazy: Najlepszy sposób na odstresowanie się IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 04.07.01, 13:10
        zastosowałam się do Twoich wskazówek, dzięki
    • Gość: Ronja Re: Najlepszy sposób na odstresowanie się IP: 212.244.252.* 04.07.01, 13:12
      Ależ nie bój się, dla mnie rok temu najgorszą chwilą był moment po obronie,
      kiedy ręce mi opadły nad tą świeżo zdobytą dorosłością, nad życiem, z którym
      nie wiedziałam co dalej zrobić...

Ciesz się imprezą magisterską, na której koniecznie się upij!
      Sama obrona to przyjemna rozmowa, podczas której wszyscy kłaniają Ci się w pas
      i nie chcą Cię broń Boże skrzywdzić!

Życzę szczęścia!

Ronja
    • Gość: Janusz Re: Najlepszy sposób na odstresowanie się IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 04.07.01, 18:12
      .najlepiej odstresujesz przed monitorem na milej rozmowie z nami ,a sex po ,a
      nie przed...trzymaj sie mocno..
      • Gość: zzzu Re: Najlepszy sposób na odstresowanie się IP: *.as5300-6.dialup.nyc.ny.metconnect.net 06.07.01, 02:17
        moze obejzyj sobie komedyjke na video w gronie znajomych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka