Dodaj do ulubionych

Filip i Bianka Chajzer podcast

23.09.26, 17:07
youtu.be/Ss-4zNzWND0?is=ypGCaEPYXXbc84vQ
Świeżo upieczeni małżonkowie zaraz po ślubie zrobili odcinek podcastu o swojej wielkiej miłości. Tym samym, mieliśmy więc okazję w końcu poznać wielką miłość Filipa.
Do tej pory narracja była taka, że to mocno doświadczony życiem celebryta zgroomingował niewinną dziewczynę. Ale teraz wychodzi na to, że może być dokładnie na odwrót i że dziewczyna doskonale wiec co robi i to Filip może się jeszcze mocno zdziwić.
Najlepszy moment to kiedy Bianka, niczym swego czasu Meghan Markle twierdzi, że umawiając się z przyszłym mężem nie miała pojęcia kim on jest, a Filip aż czerwienieje z radości. 🤦‍♀️
Obserwuj wątek
    • kloacznymysliwy Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 17:12
      hahahahahaha
      Co za ciary żenady, od pierwszych sekudnd big_grin
    • husky_cat Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 17:17
      Oj tak, coś czuję, że ona go szybko wymieni na bogatszy model ☺
      • ewka.n Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 18:08
        husky_cat napisała:

> Oj tak, coś czuję, że ona go szybko wymieni na bogatszy model ☺

No, ale to chyba będzie super. Bo jakby on za jakiś czas ją wymienił na nową dwudziestkę, to byłoby z jego strony nie tylko wobec tej obecnej młodej kobiety okrutne, ale i obrzydliwe, bo toksyczny narcyz groomer, pfd i w ogóle.

A odwrotnie to będzie przecież odważne, bezkompromisowe wykorzystanie jej potencjału na trudnej i okupionej ciężka pracą oraz wysiłkiem drodze samorealizacji i dążeniu ku szczęściu, na której nie powinien zawadzać jej jakiś już użyty, zużyty, a więc już ja tylko ograniczający dziaders wink smile
        • husky_cat Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 19:46
          Wiesz, on jest tak obrzydliwie toksyczny, że można to tylko skomentowac tradycyjnym; trafiła kosa na kamień☺
          • ewka.n Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 19:54
            husky_cat napisała:

> można to tylko skomentowac tradycy
            > jnym; trafiła kosa na kamień☺

lub: Nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka, albo jeszcze lepiej: Wart Pac pałaca, a pałac Paca big_grin
            • husky_cat Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 19:59
              Dokładnie☺
              Trzeba się cieszyć, że trafili na siebie ☺
              • ewka.n Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 20:08
                Jak to ujął Tuwim:

Spotkali się w święto o piątej przed kinem
                Miejscowa idiotka z tutejszym kretynem.

Ale coś mi się wydaje, że to trochę inna historia niż u niego. Bo tu paradoksalnie jednocześnie jedno cwańsze od drugiego wink big_grin No to szykujemy popcorn, bo pewnie już niedługo zobaczymy, które odrobinkę bardziej... big_grin
                • husky_cat Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 20:18
                  Tak, wszystko zależy od rzeczywistego stanu finansów Filipka ☺
    • borsuczyca.klusek Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 17:24
      agatha.trixie napisała:

> Najlepszy moment to kiedy Bianka, niczym swego czasu Meghan Markle twierdzi, że
      > umawiając się z przyszłym mężem nie miała pojęcia kim on jest, a Filip aż czer
      > wienieje z radości. 🤦‍♀️

Klasyka rocka
      • mizantropka65 Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 20:33
        Albo bluesa - "czerwony jak cegła"
      • szare_kolory Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 21:47
        borsuczyca.klusek napisała:

> Klasyka rocka

No, a za jakiś czas będzie, że to była wielka miłość, ale jednak dzieliło ich zbyt wiele. I że błędem było tak od razu mówić o związku publicznie. I że to zawsze jest życiowa porażka, ale czasem lepiej się rozstać niż ranić. Tak będzie mówił Chajzer. A młoda Chajzerowa prawdopodobnie będzie po nim jechać jak po łysej kobyle. Tak obstawiam.
      • mmoni Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 22:00

> agatha.trixie napisała:
        >
        >
        > > Najlepszy moment to kiedy Bianka, niczym swego czasu Meghan Markle twierd
        > zi, że
        > > umawiając się z przyszłym mężem nie miała pojęcia kim on jest, a Filip a
        > ż czer
        > > wienieje z radości. 🤦‍♀️
        >
        >
        > Klasyka rocka

A żebyś wiedziała, Yoko Ono też twierdziła, że nie miała pojęcia, kim był John Lennon, gdy przyszedł na jej wystawę w 1966.
        • borsuczyca.klusek Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 22:22
          mmoni napisała:

> A żebyś wiedziała, Yoko Ono też twierdziła, że nie miała pojęcia, kim był John
          > Lennon, gdy przyszedł na jej wystawę w 1966.
          >

Jak widać tradycja ma bardzo głębokie korzenie
    • cegehana Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 17:32
      Wiecie co, Filip Chajzer to nie jest jednak gwiazda na miarę księcia Harry'ego i szczerze mówiąc jestem w stanie uwierzyć, że nastolatka może go nie kojarzyć. Ja nie kojarzyłam wielu nazwisk z ulubionych filmów mojej mamy - a wtedy nie było internetu i ogromu treści do wyboru tylko parę kanałów w TV. Chajzera kojarzę głównie jako syna Zygmunta - z czego niby ma go kojarzyć osoba która nie pamięta Zygmunta.
      • bene_gesserit Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 17:45
        Prawda, może nie kojarzyc. Zwłaszcza, że ten pan ma dziaderski vibe.
        • heca007 Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 18:58
          Poczytaj komentarze na Pudelku pod artykułem o podkaście. Jak się okazuje pannica to dobra numerantka i pracowała w TV na jakimś bardzo poślednim stanowisku, które ktoś tam jej załatwił. Do tego grała w Trudnych Sprawach czy tym podobym chłamie. I nie ma mowy żeby o Chajzerze nie słyszała tongue_out
          • borsuczyca.klusek Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 19:58
            Jakimś cudem one nigdy nie wiedzą a te naiwne chłopy łykają to jak młode pelikany.

Pola też nie znała Wiśniewskiego. Z pewnością tak było 🙄
            • kamin Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 20:14
              No Wiśniewski jednak bardziej znany był. Starszy Chajzer kojarzy mi się z dziwnym teleturniejem i proszkiem do prania, młodszy zupełnie z niczym.
              • borsuczyca.klusek Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 21:00
                Młodszy zrobił kilka rundek różnych dram internetowych i telewizyjnych. Pierwsze lepsze z brzegu to drama kebabowa. Był ten filmik Gargamela, który miał pewnie ze 2 mln wyświetleń.
            • ewka.n Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 20:20

> Jakimś cudem one nigdy nie wiedzą a te naiwne chłopy łykają to jak młode
              > pelikany.

No ba! Przecież ona taka młoda, niedoświadczona, wręcz... ekhm,... "jakby" dziewicza:

"Opowiedziałam [przyjaciółce] o całej sytuacji, że idę na randkę, a dawno nie chodziłam w ogóle. Ja nie chodziłam prawie na żadne randki, że idę na randkę, że widzę się z tobą, bo też jakby wcześniej nie znałam ciebie zupełnie. Ja jestem osobą, która nie zna w ogóle świata mediów, ale tak totalnie, ale tak zupełnie."

A on nie tylko to łyka, ale aż przy tym tym kraśnieje... big_grin
              • niemcyy Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 20:31
                Przyjdzie czas to się dowie chociażby z pudla, że ona jednak pociska mu kit i w czym brała udział zanim wsadziła usta do ula.

Mam 20 lat, dawno nie chodziłam randki, będzie ze dwa miesiące i to prawie nie była randka big_grin

Obstawiałabym opcję, że oboje pociskają ludziom kit, żeby sobie nawzajem nabić zasięgi albo jakoś inaczej zrobić na tym kasę, ale wygląda na to, że naprawdę bardzo różni ludzie chodzą po tym świecie i faktycznie wzięli ślub big_grin. No nic, rozwód też można wziąć, a na cołaskę będą mieli to i kościelny się załatwi.
            • heca007 Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 20:55
              Taaa a Szapołowska przypadkiem zaczepiła bogatego biznesmena tongue_out Że też akurat nie zaczepiła woźnego suspicious
              • ewka.n Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 23:26
                heca007 napisała:

> Taaa a Szapołowska przypadkiem zaczepiła bogatego biznesmena tongue_out Że też akurat
                > nie zaczepiła woźnego suspicious

A żona Fibaka sama opowiadała, że gdy była studentką Uniwersytetu Warszawskiego, to chodziła między wykładami na kawę do hotelu Bristol i tam zaczepił ją nie kelner, czy boy hotelowy, ale właśnie Fibak smile
            • niemcyy Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 21:03

> Jakimś cudem one nigdy nie wiedzą a te naiwne chłopy łykają to jak młode pelika
              > ny.

Swoją drogą, żeby iść w taką strategię to też trzeba mieć samozaparcie czy tam jakiś cel na horyzoncie wink, żeby oferować seks takiemu chłopu i chcieć głupiego chłopa, który na dodatek nie ma nic przeciwko temu, że ma się go za półmózga. Normalnie człowiek nie chce być z kimś, kogo uważa za półgłówka łykającego byle bzdurę (imho).
      • simply_z Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 18:17
        Spytalam dzieciakow z rodziny, w Krakowie kojarza go z burgerow przy galerii krakowskiej.
        • pursuedbyabear Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 20:19
          W Krakowie lokalizacji tego całego Kreuzberga było kilka, chyba w żadnej nie zażarło. W Katowicach też się zwinął.
          Spaniały biznesnen.

I to jego "NA Podgórzu", ech.
          • simply_z Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 20:47
            Ale skads kase ma, podobno ma chaluoe na woli justowskiej🤔
            • niemcyy Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 20:55
              Nie stąd, skąd i sławę albo "sławę"? Po tatusiu.
              • simply_z Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 21:57
                Tylko, że jego ojciec nigdy nie był jakoś super znany, raczej egzystował jako dziennikarz, więc zastanawiam się skąd ta kasa u juniora.
      • borsuczyca.klusek Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 18:26
        No właśnie nie było Internetu. A akurat Chajzer zahaczył o kilka różnych baniek.
    • wicehrabia_julian Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 17:38
      To jest tak żenujące, że trudno to rozchodzić, pomyślcie sobie co mogą czuć rodzicę tej dziewuchy oglądając ten cyrk.
      • kobieta-leniwa Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 18:42
        wicehrabia_julian napisał:

> To jest tak żenujące, że trudno to rozchodzić, pomyślcie sobie co mogą czuć rod
        > zicę tej dziewuchy oglądając ten cyrk.

Tak, tak. Żenujące ale oglądasz.
        • wicehrabia_julian Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 19:28
          kobieta-leniwa napisała:

> Tak, tak. Żenujące ale oglądasz.

Nie, tego nie da się oglądać

Nota bene widziałem ich razem kilka razy w mojej okolicy jak spacerowali z psem, nie wyglądali na szaleńczo zakochanych
    • niemcyy Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 17:38
      W komentarzach na youtube chyba już wszystko zostało napisane, nawet o zębach jak sedes big_grin
    • afro.ninja Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 17:39
      Ona nie wiedziała, kto to jest, ale myślała, ze jest doktorem (czyli lekarzem?), więc pochwaliła sie koleżance, która ja dopiero uswiadomiła. Czyli dziewczyna sama z siebie umówiła sie na randkę ze sporo starszym mężczyzna.
      • bene_gesserit Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 17:46
        afro.ninja napisała:

> Czyli dziewczyn
        > a sama z siebie umówiła sie na randkę ze sporo starszym mężczyzna.

Co samo w sobie nie jest czystym zlem
        • afro.ninja Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 17:52
          Dorosla dziewczyna chciala sie umówić ze sporo starszym od niej mężczyzną. Co w tym złego?
          • volta2 Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 18:28
            złego tyle, co 40 latek chcący umówić się z dwudziestoletnią córką jematki. na forumie to chyba o pdf by zahaczało, mdłości masowe itp. no i oczywiście, że sobie chce wychować panienkę na swoje potrzeby...
            • primula.alpicola Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 19:14
              volta2 napisała:

> złego tyle, co 40 latek chcący umówić się z dwudziestoletnią córką jematki. na
              > forumie to chyba o pdf by zahaczało, mdłości masowe itp. no i oczywiście, że so
              > bie chce wychować panienkę na swoje potrzeby...

Oczywiście, święte słowa.
      • primula.alpicola Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 17:50
        Tylko skąd pomysł z doktorem?
        Czyżby sobie taki zawód wpisał na Tinderze?
        • afro.ninja Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 17:53
          Nie. Ona tak go odebrała, ze to doktor. Nie sądzę, ze nauk humanistycznych wink , ale nie ogladalam całego podcastu, tylko tę wypowiedź.
          • primula.alpicola Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 18:24
            Na jakiej podstawie?
            Przyszedł na randkę zexstetoskopem, bawili się w lekarza, czy co?
            • afro.ninja Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 19:03
              Chyba z wyglądu na zdjęciu i gadki.
        • niemcyy Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 17:58
          Po prostu od razu widać, że taki mądry, że musi jakiś doktor jakichś "nauk".

A on się cieszy jak 3-latek, który myśli, że rodzice nie widzieli, że schował się za krzesłem big_grin
    • primula.alpicola Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 17:46
      Czytałam o tym.na pudelku. Nie wiedziała kto to, bo totalnie nie ma pojęcia o szołbiznesie. Myślała, że jest doktorem.
      Chyba jeszcze Edyta Zając "nie wiedziała"?
      • 35wcieniu Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 18:14
        Oj tam nie ma pojęcia od razu... big_grin

www.pudelek.pl/odpalamy-ukryta-prawde-a-tam-bianka-chajzer-zagrala-zadna-slawy-uwodzicielke-ktora-marzy-o-byciu-youtuberka-narodziny-gwiazdy-foto-7332501110302976a
        • ewka.n Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 18:27
          No właśnie, to taka przebiegła i cwana uwodzicielka jest! Przecież jak ona zastosowała na nim takie chwyty, to Filip nie miał żadnych szans. To nawet widać już po jego pełnej kapitulacji minie na zdjęciu. Wiem, że to "zdjęcie ilustracyjne", ale właśnie chyba bardzo dobrze tę rzeczywistość ilustrujące. A on na tym zdjęciu do Filipa nawet trochę podobny! wink big_grin

• figa_z_makiem99 Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 20:04
        Edyta mogła przy pierwszym spotkaniu nie wiedzieć kim jest Pazura, to w moim pokoleniu każdy oglądał Psy i Killera.
        • borsuczyca.klusek Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 20:12
          W jej pokoleniu też wszyscy oglądali Killera i Chłopaki nie płaczą
          • figa_z_makiem99 Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 20:22
            Ona jest w wieku mojej kuzynki i jak najbardziej mogła nie skojarzyć na początku starszego faceta ze znanym aktorem, bo chciał tym zabłysnąć. Albo aktor nie robił na niej wrażenia. On grał mięczaków i durniow. Dlatego tak się stara dla niej i mówi o niej "Edytka", a jej nienawidzą.
          • figa_z_makiem99 Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 20:32
            On jest od niej starszy o 26 lat, Psy i Ekstradycję oglądałam dzięki mojemu chłopakowi, bo nagrywał nałogowo filmy. Killer, Nic Śmiesznego i 13 posterunek, to dla mnie żenada. Młoda dziewczyna mogła się tym nie zachwycać.
            • niemcyy Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 20:39
              Nie trzeba było tego oglądać ani tym bardziej się zachwycać, żeby kojarzyć nazwisko Pazura.
              • figa_z_makiem99 Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 20:46
                Jak najbardziej można przy pierwszym, przypadkowym spotkaniu nie skojarzyć na początku, tym bardziej, że ludzie wyglądają trochę inaczej w realu, niż na ekranie. Jak już się przedstawi i powie kim jest, człowiek sobie przypomni. Pazura to nie jest aktor wielkiego formatu. Może właśnie dlatego, że nie sikała po mogach z radości, ją wybrał i siez nią ożenił, bo wcześniej szalał jak nasz riki.
                • niemcyy Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 20:54
                  Tu się zgodzę, że jak uderzył do niej w tym pociągu to w pierwszej chwili mogła go nie zidentyfikować jako Pazurę z filmów czy serialu, bo też i człowiek jadąc pociągiem nie spodziewa się spotkać kogoś z mediów.
              • figa_z_makiem99 Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 20:54
                Dawno temu miałam okazję poznać Chyrę w przypadkowych okolicznościach, był obleśnym pijusem, na ekranie prezentował się zupełnie inaczej.
                • figa_z_makiem99 Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 20:56
                  Do dzisiaj kiedy go widzę na ekranie, wrażenie pozostało, chociaż jest dobrym aktorem.
            • borsuczyca.klusek Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 20:56
              figa_z_makiem99 napisała:

> On jest od niej starszy o 26 lat, Psy i Ekstradycję oglądałam dzięki mojemu chł
              > opakowi, bo nagrywał nałogowo filmy. Killer, Nic Śmiesznego i 13 posterunek,
              > to dla mnie żenada. Młoda dziewczyna mogła się tym nie zachwycać.

Ona jest ode mnie młodsza o 2 lata a te wymienione produkcje + oczywiście Chłopaki nie płaczą to były dzieła kultowe.
              • figa_z_makiem99 Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 21:03
                Dla mnie nie i zależy w jakim środowisku. Wyobrażam sobie, że młoda dziewczyna, która się uczy i pracuje w każde wakacje, czy pracuje i studiuje zaocznie, nie będzie się tym zachwycała i cieszyła się, że jej stary aktor postawi drinka i nawinie makaron.
                • niemcyy Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 21:07
                  Kultowe w sensie wyskakujące z lodówki. Naprawdę wystarczyło nie siedzieć głęboko pod kamieniem, żeby kojarzyć nazwisko Pazury, bo to nie był aktor jakiegoś tam teatru dla koneserów, tylko wszędzie go było pełno.
                  • figa_z_makiem99 Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 21:12
                    Zakładasz, że dla każdej młodej kobiety, starszy o 26 lat aktor, który grał w trzecioligowych filmach będzie atrakcyjny od pierwszego wejrzenia. Co nie jest prawdą. Zależy jak się chłop zaprezentuje i jak się rozwinie sytuacja. Jestem w stanie zrozumieć, że zblazowany, podstarzały Pazura, który zdradzał żonę i w końcu kopnęła go w tyłek, został sam i poznał młodą dziewczynę (musiał się też zakochać), która nie była miss polonią i chciało mu się jeździć do jej rodziców i prosić o rękę. Sam musiał się trochę zmienić, bo chyba dawne życie mu się znudziło.
                    • niemcyy Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 21:28
                      Czy będzie atrakcyjny, czy nie albo czy w ogóle dostanie nr telefonu, to inna/dalsza kwestia niż to, czy w ogóle wiem, kto zacz jak Cezary mówi, że ma na nazwisko Pazura, Janusz, że Gajos albo Marcin, że Hakiel wink, zwłaszcza że istniał już internet.

Aż zgooglowałam jej zdjęcia sprzed przeróbek: wyglądała normalnie, tym bardziej biorąc pod uwagę tamte czasy. Nie wszystkie miss polonia były od niej ładniejsze.
                      • figa_z_makiem99 Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 21:46
                        Jej właśnie zarzucają, że wyglądała normalnie jak większość i pracowała w Warsie, a trafiło się jej jak ślepej kurze ziarno. A ja dzisiaj z perspektywy 50 latki, rozumiem go, że po ostrym zjeździe, wybrał normalność i chyba im dobrze.
                    • volta2 Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 21:36
                      Pazura i trzecioligowe filmy? Kiler to trzecioligowiec? Sztos czy Szczęśliwego NY? ty nie możesz być prawdziwa...
                      • figa_z_makiem99 Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 21:50
                        Tak, dla mnie (nie tylko dla mnie) to filmy z prostackim humorem i trzecioligowe, jeszcze lubię Szczęśliwego NY, bo to prawdziwy obraz szczęśliwej, polskiej emigracji. Uważasz, że to hity stulecia? Chętnie obejrzę kolejny raz Lalkę Hasa, ale Killera, Sztosu nie.
                        • figa_z_makiem99 Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 21:51
                          "Szczęśliwej" miało być w cudzysłowie
                      • figa_z_makiem99 Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 22:00
                        Jeszcze Kroll wg mnie był niezły. A uwierzysz, że nigdy nie oglądałam Tańca z gwiazdami, czy innego Googleboxa, albo ślubów od pierwszego wejrzenia i podobnych? smile
                  • figa_z_makiem99 Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 21:14
                    Zapewne wiele kobiet wchodziło mu do łóżka wcześniej, ćpały z nim i balowały. Nawet szantażowali go niegrzecznym filmem.
                  • figa_z_makiem99 Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 21:17
                    Mam podobnie z facetami, zblazowani, lubiący używki i latający z kwiatka na kwiatek mnie nie kręcą. Musiałabym zobaczyć w chłopie uczciwość, prostolinijność i że nie jest zgniły, zblazowany wewnętrznie. Tylko o to mi chodziło, bo później już Edyta wiedziała w co wchodzi i jakie facet ma możliwości i zamiary.
    • bene_gesserit Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 17:49
      Swoją drogą, nie widać tej różnicy wieku miedzy nimi tak bardzo. Pod żadnym względem
      • simply_z Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 18:18
        Poniewaz dziewczyna wyglada powaznie jak na 20 lat..
        • lauren6 Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 20:58
          Ale on również przedwcześnie się zestarzał. Szczerze się zdziwiłam, że on ma dopiero 40 lat. Lata ćpania zrobiły swoje.
          • niemcyy Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 21:10
            Po przejściach jak i prezydent, to i wygląda jak wygląda.

Za to nadrabia w drugą stronę zachowaniem w tym wywiadzie big_grin i tak się niweluje różnica wieku między nimi.
          • simply_z Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 21:56
            Widzialam go na żywo, jakoś rok temu. Nie wygląda w sumie źle, jest wysoki, ma ładny głos, widać, że miał jakieś zabiegi na cerę, zęby-koszmarne big_grin. Natomiast na tych zdj. i filmikach wygląda starzej od wlasnego ojca, który nawiasem mówiąc trzyma się bardzo dobrze.
            • ewka.n Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 23:44
              simply_z napisała:

> Widzialam go na żywo, jakoś rok temu (...) zęby-koszmarne big_grin

Gdy oglądałam "Igrzyska Śmierci" (2012), to myślałam sobie, że to przecież film mocno przerysowany, momentami groteskowy film s-f i coś takiego jak uzębienie tego ich telewizyjnego prezentera i celebryty to jednak za duże przegięcie (zdjęcie poniżej). Rzeczywistość w tym aspekcie chyba już przegoniła te artystyczne futurologiczne wizje wink big_grin

• ewka.n Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 19:07
      Z rozmowy małżonków:
      - Ja nie obchodzę Sylwestrów. To musisz wiedzieć.
      big_grin
      • agatha.trixie Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 19:35
        A to inna kwestia. Tylko podczas tej jedne rozmowy wyszło ilu rzeczy oni o sobie nie wiedzą i jak mało się znają. Co za kosmos. Wcześniej było mi żal zmanipulowanej młodej dziewczyny, a teraz czekam z popcornem na dalszy rozwój tej dramy i obstawiam które z nich pierwsze się odpali.
        • ewka.n Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 19:41
          agatha.trixie napisała:

> Wcześniej było mi żal zmanipul
          > owanej młodej dziewczyny,

No nie byłabym tu taka pewna kto kogo zmanipulował... A może wart Pac pałaca, a pałac Paca...
          • niemcyy Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 20:08
            Trafił swój na swego. On ma do dyspozycji młodsze o połowę od własnego ciało i świeżo nadmuchane usta, ona zwiększyła zasięgi i dopóki będzie ładnie mu potakiwać to gdzieś tam ją wkręci.

Może dla beki nagrali ten wywiad z samymi sobą o tym, jak to ona zakochała się w jego pięknych oczach i myślała, że jest doktorem, a on ją informuje, że 31.12. chodzi spać przed północą.
    • figa_z_makiem99 Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 20:02
      A ktoś miał wątpliwości, że ona za starszego chłopa wyszła wyłącznie z wielkiej miłości? Młody Chajzer jest niestabilny psychicznie, był uzależniony od narkotyków, doświadczył tragedii i niczego go to w życiu nie nauczyło. Jest infantylny i pasuje do młodej żony.
    • wiosennedni5 Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 21:16
      O matko, jak w takim krótkim czasie, ile oni się znają, mogło się im wydarzyć tyle magicznych rzeczy?
      Wszystko urasta tam do rangi cudu i jest ze sobą powiązane, a spotkane na ich drodze osoby to cudowne anioły, którym bardzo dziękują.
      A to załatwienie dokumentu późnym wieczorem dzień przed ślubem przez Michała, który zna panią z warzywniaka, której ojciec miał załatwić dokument, ale niestety nie żyje, ale jednak inna babka żyjąca z tego urządu może im to załatwić to jest czas.
      I oni tak spokojnie o tym opowiadają, bo to jest wszystko takie magiczne i tak miało być
      No wspaniałe.
      • agatha.trixie Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 21:25
        To raczej on opowiada, a ona przytakuje. On jest tak rozkosznie narcystyczny, a u narcyzów wszystko jest zawsze najlepsze i wyjątkowe. Ona za to pięknie go rozgrywa, a po cichu robi swoje.
      • niemcyy Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 21:33
        I taki prostolinijny, że ani nie dziwi go, że przypadkowy urzędnik w USC do niego per panie Filipie, ani że ona nie słyszała o Chajzerze, mimo że postanowiła zostać youtuberką i obsługiwała jego podcast czy coś tam big_grin. Po prostu magic to wszystko.
    • riki_i Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 22:09
      Nie da się tego oglądać. Wytrzymałem dwie minuty. On faktycznie staro wygląda jak na cztery dychy. Pani wyrachowana i chce robić karierę. Ogólnie krindż jak jasna cholera. Sądzę, że Chajzer junior zostanie dość szybko wykorzystany dla sławy i zasięgów , a potem porzucony.
      • figa_z_makiem99 Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 22:17
        Bardzo prawdopodobne i znów będzie próba samobójcza, oraz używki.
      • borsuczyca.klusek Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 22:21
        A kto pamięta jeszcze akcję z Piotrem Zeltem?
        • ewka.n Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 22:42

> A kto pamięta jeszcze akcję z Piotrem Zeltem?

Przeżyjmy to jeszcze raz:

"Jednak najgłośniej o Monice Ordowskiej zrobiło się, gdy związała z aktorem, Piotrem Zeltem, czyli niezapomnianym Arnim z „13 posterunku”.

Zaczęli być razem krótko po rozwodzie aktora. Para często pojawiała się na ściankach i planowali już huczny ślub. Piotr Zelt w 2012 roku poinformował, że wkrótce zostanie ojcem. W 2013 roku urodziła się mała Amelka, od której aktor nie mógł się wprost oderwać. Nie spodziewał się wówczas, że nie jest ojcem dziewczynki, którą uważał za swoją córkę! Prawda wyszła na jaw przez przypadek; Zelt razem ze swoją partnerką i dzieckiem miał niegroźny wypadek i wówczas dowiedział się, że lekarze wykluczają jego ojcostwo! Nie mógł w to uwierzyć, więc w tajemnicy wykonał test DNA po którym miał już pewność - nie jest ojcem Amelki. Dopiero wtedy Monika Ordowska przyznała się do zdrady i romansu z modelem Rafałem Sieradzkim. Jak donosi Pudelek.pl, aktor przypłacił to wszystko zdrowiem psychicznym, musiał udać się na terapię.

Później Monika Ordowska zniknęła z show-biznesu, aby powrócić do niego po latach z jeszcze mocniejszym uderzeniem. Wówczas okazało się, że Monika Ordowska z córką wyjechała do Stanów Zjednoczonych, gdzie ułożyła sobie życie na nowo i związała się z amerykańskim milionerem, Kevinem Rudeenem, którego poślubiła w 2019 roku. Obserwując media społecznościowe Moniki Ordowskiej, która dzisiaj nazywa się Monika Rudeen, można odnieść wrażenie, że wiodą wręcz bajeczne życie w USA. Do tego Monika dba o to, aby Amelia w przyszłości zajęła się modelingiem i już teraz lansuje dziewczynkę w mediach społecznościowych."
          • niemcyy Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 22:52
            To podobnie jak Marta K.
            • ewka.n Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 22:56
              niemcyy napisał(a):

> To podobnie jak Marta K.

No tam to chyba było dużo bardziej grubo. Bo gdy w trakcie rozwodu on walczył o opiekę nad córką, to ona wyciągnęła asa z rękawa: Ale to nie jest twoja córka. Auć!
      • agatha.trixie Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 22:23
        Czyli klasyka gatunku: wyrachowana żoneczka wyciśnie z biednego celebryty ile się da?! 😃
        • figa_z_makiem99 Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 22:27
          W tym przypadku nie ma ofiar. A w ogóle dlaczego kobieta nie miałaby skorzystać przy chłopie, tylko koniecznie musi być bidną i pokrzywdzoną, jak Pola z Wiśniewskim? Jak jest mądra to korzysta, faceci też korzystają.
          • ewka.n Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 22:49

> A w ogóle dlaczego kobieta nie miałaby skorzystać
            > przy chłopie, tylko koniecznie musi być bidną i pokrzywdzoną, jak Pola z
            > Wiśniewskim? Jak jest mądra to korzysta, faceci też korzystają.

No, ale jakby to on tu korzystał to byłoby to przecież wtedy nie tylko nie mądre, ale też jak najbardziej oburzające, że facet wykorzystuje swoją przewagę, co jest niemoralne i obrzydliwe, bo grooming, pedofilia i w ogóle Sodoma i Gomora. Ale jeśli to kobieta korzysta, to niby dlaczego miałaby tego nie robić? wink big_grin
            • figa_z_makiem99 Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 22:55
              Oglądałam jakiś czas temu wywiad z młodym Chajzerem i Bernatowiczem, wiadomo, że Chajzer ma problemy emocjonalne i żadna sensowna kobieta się z nim nie zwiąże, co najwyżej pazerna na sławę i nie dziwię się jej, to młode pokolenie. Starsza została z dzieciakiem i dowiedziała się o zdradzie z tabloidów.
              • ewka.n Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 23:18

> Chajzer ma problemy emocjonalne i żadna sensowna kobieta się z nim nie zwiąże
                > , co najwyżej pazerna na sławę i nie dziwię się jej

No to chyba nie ma też co się dziwić jemu smile Że czterdziestolatek o tak... ekhm,... "nieskomplikowanej osobowości" jak on wiąże się z młodziutką, zgrabną, długonogą blondi big_grin
            • niemcyy Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 22:56
              Z tego, co nam wiadomo wink, to póki co korzystają oboje i żadne nie sprawia wrażenia oszukiwanej ofiary, więc win-win.
              Potem zobaczymy, przede wszystkim, czy będzie bejbik.
        • figa_z_makiem99 Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 22:41
          Uważasz, że Chajzer jest dobrą partią? Nie dziwię się, że jej matka nie akceptuje tego związku. Najbardziej śmieszne są wielkie miłości i natychmiastowe śluby. Może wyszła dla sukienki za mąż? smile Zostawił kobietę z dzieckiem, ma za sobą historię z uzależnieniem, a to nie znika magicznie i zostawia ślad na psychice, widać po jego akcjach, że nie jest stabilny psychicznie.
          • ewka.n Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 22:52

> Uważasz, że Chajzer jest dobrą partią?

A może za jakiś czas sama będziesz o niej pisała tak jak o Edycie pracującej w Warsie, której trafił się ten Pazura jak ślepej kurze ziarno... wink big_grin
            • figa_z_makiem99 Re: Filip i Bianka Chajzer podcast 23.09.26, 22:59
              Edyta mnie nie kłuje w oczy. Uważam, że lepiej być Edytą, czy Dominiką Tajner, niż Polą Wiśniewską. Mandaryna też korzysta na byłym mężu i uważam, że robi to na zimno, zmądrzała. Powiedziałabym, że mężczyźni nie cenią potulnych gąsek. Kochanka Zelta to hardkor, bo wrabianie w cudze dziecko jest poniżej pasa, ale i tak znalazła amatora.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka