Gość: Pola IP: 80.48.33.* 09.06.02, 15:54 spotkanie z Ronja i Kasia :-((((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Casey Re: znowu w zyciu mi nie wyszlo... IP: *.proxy.aol.com 09.06.02, 16:23 Gość portalu: Pola napisał(a): > spotkanie z Ronja i Kasia :-((((((( Czyzby nie doszlo........................... do spotkania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: znowu w zyciu mi nie wyszlo... IP: 80.48.33.* 09.06.02, 16:36 Ronja spotkala sie z Kasia chyba, ale ja nie dojechalam do Nich...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: znowu w zyciu mi nie wyszlo... IP: *.proxy.aol.com 09.06.02, 17:44 Gość portalu: Pola napisał(a): > Ronja spotkala sie z Kasia chyba, ale ja nie dojechalam do Nich...:-( Zapomialas..........? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valdi Re: znowu w zyciu mi nie wyszlo... IP: *.sunsh1.vic.optusnet.com.au 10.06.02, 05:00 Do spotkania nie doszlo??? Dlaczegoz to? Mysmy z zapartym tchem oczekiwali na sprawozdanie z tego wydarzenia, niesmialo nawet liczylismy na kilka pieprznych szczegolow, komentarzy i wrazen, a tu nic? Klapa? Dziewczyny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: RONJA - KASIA - POLA IP: *.proxy.aol.com 10.06.02, 06:47 Gość portalu: Valdi napisał(a): > Do spotkania nie doszlo??? > Dlaczegoz to? > Mysmy z zapartym tchem oczekiwali na sprawozdanie z tego wydarzenia, niesmialo > nawet liczylismy na kilka pieprznych szczegolow, komentarzy i wrazen, a tu nic? > > Klapa? > Dziewczyny... Valdi, mozesz je zobaczyc w czasie poprzedniego spotkania w ich rodzinnym miescie Swidniku. www.republika.pl/monika2x/galeria.htm W galerii #1, zdjecie #9 mile wspomnienia z ....................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: RONJA - KASIA - POLA IP: 212.244.252.* 10.06.02, 07:46 Pola, Kasia była w weekend na spływie kajakowym, a ja mogłam się spotkać w sobotę, w niedzielę spałam po weselu i kurowałam kopnięte przez podkutego konia kolano:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: RONJA - KASIA - POLA IP: *.proxy.aol.com 12.06.02, 00:00 Gość portalu: Ronja napisał(a): > Pola, Kasia była w weekend na spływie kajakowym, a ja mogłam się spotkać w > sobotę, w niedzielę spałam po weselu i kurowałam kopnięte przez podkutego konia > > kolano:) I takie to jest babskie umawianie sie;))))))) Gdy mieszkalem w Lublinie, nie pisana umowa bylo. Ze jak sie chcialo dana osobe spotkac bez uprzedniego umawiania sie; przychodzilo sie na poludniowa Msze Sw. do kosciola w poblizu Bramy Krakowskiej. Przy Podwalu???? Dziewuchy bez wzgledu gdzie mieszkaly.................tam modlic sie przy......ly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: RONJA - KASIA - POLA IP: *.proxy.aol.com 12.06.02, 00:06 Gość portalu: Ronja napisał(a): > Pola, Kasia była w weekend na spływie kajakowym, a ja mogłam się spotkać w > sobotę, w niedzielę spałam po weselu i kurowałam kopnięte przez podkutego konia > > kolano:) Ronju, czemu ty koniowi dokuczasz ze Cie musial kopnac? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: RONJA - KASIA - POLA IP: 212.244.252.* 12.06.02, 08:28 To koń na którym siedziałam za blisko tamtego szedł:((( Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: RONJA - KASIA - POLA 12.06.02, 08:32 Gość portalu: Ronja napisał(a): > To koń na którym siedziałam za blisko tamtego szedł:((( Różne są konuzje jak się uprawia sporty, prawda??? Kolano wydobrzało??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: RONJA - KASIA - POLA IP: 212.244.252.* 12.06.02, 11:09 Boli cały czas, dziś sprawdzę go na koniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: RONJA 12.06.02, 12:09 Gość portalu: Ronja napisał(a): > Boli cały czas, dziś sprawdzę go na koniu:) Ronju, coś dla Ciebie, widziałaś??? www.mdk2.lublin.pl./Jezdzcy/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja A to ułani, ułani, ułani!:))) IP: 212.244.252.* 12.06.02, 14:31 Na żywo? :) Wiele razy!:))))) Strony nie! Świetna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: A to ułani, ułani, ułani!:))) IP: *.com / 192.168.0.* 12.06.02, 14:57 Gość portalu: Ronja napisał(a): > Na żywo? :) Wiele razy!:))))) > Strony nie! Świetna!!! Chodziło mi o stronę!!!!! I jakie fajne porównanie i jeźdzców przed wojną w Lublinie i teraz w Lublinie... Jak to ładnie się prezentuje na tle miasta:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: A to ułani, ułani, ułani!:))) IP: 212.244.252.* 12.06.02, 15:29 mrrrrrrrrrr:))) Odpowiedz Link Zgłoś