Dodaj do ulubionych

znowu w zyciu mi nie wyszlo...

IP: 80.48.33.* 09.06.02, 15:54
spotkanie z Ronja i Kasia :-(((((((
Obserwuj wątek
    • Gość: Casey Re: znowu w zyciu mi nie wyszlo... IP: *.proxy.aol.com 09.06.02, 16:23
      Gość portalu: Pola napisał(a):

> spotkanie z Ronja i Kasia :-(((((((

Czyzby nie doszlo........................... do spotkania?
      • Gość: Pola Re: znowu w zyciu mi nie wyszlo... IP: 80.48.33.* 09.06.02, 16:36
        Ronja spotkala sie z Kasia chyba, ale ja nie dojechalam do Nich...:-(
        • Gość: Casey Re: znowu w zyciu mi nie wyszlo... IP: *.proxy.aol.com 09.06.02, 17:44
          Gość portalu: Pola napisał(a):

> Ronja spotkala sie z Kasia chyba, ale ja nie dojechalam do Nich...:-(

Zapomialas..........?
          • Gość: Valdi Re: znowu w zyciu mi nie wyszlo... IP: *.sunsh1.vic.optusnet.com.au 10.06.02, 05:00
            Do spotkania nie doszlo???
            Dlaczegoz to?
            Mysmy z zapartym tchem oczekiwali na sprawozdanie z tego wydarzenia, niesmialo
            nawet liczylismy na kilka pieprznych szczegolow, komentarzy i wrazen, a tu nic?
            Klapa?
            Dziewczyny...
            • Gość: Casey Re: RONJA - KASIA - POLA IP: *.proxy.aol.com 10.06.02, 06:47
              Gość portalu: Valdi napisał(a):

> Do spotkania nie doszlo???
              > Dlaczegoz to?
              > Mysmy z zapartym tchem oczekiwali na sprawozdanie z tego wydarzenia, niesmialo
              > nawet liczylismy na kilka pieprznych szczegolow, komentarzy i wrazen, a tu nic?
              >
              > Klapa?
              > Dziewczyny...

Valdi, mozesz je zobaczyc w czasie poprzedniego spotkania w ich rodzinnym miescie
              Swidniku.
              www.republika.pl/monika2x/galeria.htm
              W galerii #1, zdjecie #9 mile wspomnienia z .......................
              • Gość: Ronja Re: RONJA - KASIA - POLA IP: 212.244.252.* 10.06.02, 07:46
                Pola, Kasia była w weekend na spływie kajakowym, a ja mogłam się spotkać w
                sobotę, w niedzielę spałam po weselu i kurowałam kopnięte przez podkutego konia
                kolano:)
                • Gość: Casey Re: RONJA - KASIA - POLA IP: *.proxy.aol.com 12.06.02, 00:00
                  Gość portalu: Ronja napisał(a):

> Pola, Kasia była w weekend na spływie kajakowym, a ja mogłam się spotkać w
                  > sobotę, w niedzielę spałam po weselu i kurowałam kopnięte przez podkutego konia
                  >
                  > kolano:)

I takie to jest babskie umawianie sie;)))))))
                  Gdy mieszkalem w Lublinie, nie pisana umowa bylo. Ze jak sie chcialo dana osobe
                  spotkac bez uprzedniego umawiania sie; przychodzilo sie na poludniowa Msze Sw. do
                  kosciola w poblizu Bramy Krakowskiej. Przy Podwalu????
                  Dziewuchy bez wzgledu gdzie mieszkaly.................tam modlic sie przy......ly.
                • Gość: Casey Re: RONJA - KASIA - POLA IP: *.proxy.aol.com 12.06.02, 00:06

> Pola, Kasia była w weekend na spływie kajakowym, a ja mogłam się spotkać w
                  > sobotę, w niedzielę spałam po weselu i kurowałam kopnięte przez podkutego konia
                  >
                  > kolano:)

Ronju, czemu ty koniowi dokuczasz ze Cie musial kopnac? ;))
                  • Gość: Ronja Re: RONJA - KASIA - POLA IP: 212.244.252.* 12.06.02, 08:28
                    To koń na którym siedziałam za blisko tamtego szedł:(((
                    • lucy_z Re: RONJA - KASIA - POLA 12.06.02, 08:32

> To koń na którym siedziałam za blisko tamtego szedł:(((

Różne są konuzje jak się uprawia sporty, prawda???
                      Kolano wydobrzało???
                      • Gość: Ronja Re: RONJA - KASIA - POLA IP: 212.244.252.* 12.06.02, 11:09
                        Boli cały czas, dziś sprawdzę go na koniu:)
                        • lucy_z Re: RONJA 12.06.02, 12:09

> Boli cały czas, dziś sprawdzę go na koniu:)

Ronju, coś dla Ciebie, widziałaś???

www.mdk2.lublin.pl./Jezdzcy/
                          • Gość: Ronja A to ułani, ułani, ułani!:))) IP: 212.244.252.* 12.06.02, 14:31
                            Na żywo? :) Wiele razy!:)))))
                            Strony nie! Świetna!!!
                            • Gość: lucy_z Re: A to ułani, ułani, ułani!:))) IP: *.com / 192.168.0.* 12.06.02, 14:57

> Na żywo? :) Wiele razy!:)))))
                              > Strony nie! Świetna!!!

Chodziło mi o stronę!!!!! I jakie fajne porównanie i jeźdzców przed wojną w
                              Lublinie i teraz w Lublinie... Jak to ładnie się prezentuje na tle miasta:)))
                              • Gość: Ronja Re: A to ułani, ułani, ułani!:))) IP: 212.244.252.* 12.06.02, 15:29
                                mrrrrrrrrrr:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka