Gość: Marcello IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.05, 13:17 Iwonka nie spałaś tylko z aparatem latałaś po nocy?!!!!zła wadomość to dobra wiadomoąć dla takiego sępa jak ty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja milczcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 14:20 Troche szacunku! Zginal czlowiek, a wy obrzucacie sie inwektywami! WSYDd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony Golf 1.8 Re: Śmierć na drodze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 14:51 ['][']['] to co sie stalo jest bardzo przykre i smutne ale juz teraz nic nie poradzimy moje kondolecje dla rodziny zmarlego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolega Re: Śmierć na drodze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 21:53 Trzy maj sie Piotrek !!! Odpoczywaj w pokoju ?! Amen !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomi Re: Śmierć na drodze IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.05, 14:05 jutro odbedzie sie pogrzeb Piotrka o 11 na lipowej ostatnie porzegnanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolega ze szkoły Re: Śmierć na drodze IP: *.lublin.mm.pl 06.04.05, 23:18 Piotrek zawsze Cie będę mile wspominał. Spoczywaj w pokoju [^][^] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Śmierć na drodze IP: *.resetnet.pl 07.04.05, 14:06 Serdeczne wyrazy współczucia dla najbliższych sercu zamarłego Piotrka składa kolega. Ps. W mojej pamięci zostaniesz na zawsze jako wspaniały przyjaciel i pełen radości życia człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotograf Re: Śmierć na drodze IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.05, 16:27 Zgadzam się z Marcello, jest brakiem szacunku dla Zmarłego umieszczeanie zdjęć z wypadku, ja bym podała tę panią do sądu, nie róbmy kariery na ludzkiej krzywdzie!!!!1 Czas po temu pani Iwonko, by się nad tym zastanowić. Posiadanie aparatu nie upoważnia do robienia wszystkim zdjęć, obawiam się, że etyka zawodowa jest pani obca. Piotrek!!!!! Pamiętaj o nas u Wrót Wieczności!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleżanka ze stażu Re: Śmierć na drodze IP: *.dashnet.lublin.pl 07.04.05, 23:28 wyrazy serdecznego wspólcvzucia dla Jego dziewczyny, która nie mogła zająć miejsca obok Jego mamy i siostry bo nie miała papierka "żony"..... to smutne ....:( ale wierze że on był przy niej i to bartdzo blisko ..... Trymaj sie kochana!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Śmierć na drodze IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.05, 08:37 Czy rzeczywiście ślub to tylko papierek? Zastanów się, co piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszy Re: Śmierć na drodze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.05, 09:29 Przede wszystkim ma dużo szczęścia, że nie jechała razem z nim ! Ciekawe ile trzeba jechać, żeby tak rozbic samochód ? Piszę tak wcale nie przez brak szacunku dla śmierci, tylko naprawde należy się cieszyć, że w tym przypadku zgineła tylko jedna osoba ... Odpowiedz Link Zgłoś