Gość: berti IP: *.*.*.* 20.06.02, 21:34 Co u miłych sąsiadów, leci jakoś ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paul Re: SIEDLCE do LUBLINA - pozdrówka dla Was IP: *.proxy.aol.com 20.06.02, 21:42 Gość portalu: berti napisał(a): > Co u miłych sąsiadów, leci jakoś ? Chyba "jakos leci". W ktorym kierunku od Lublina sa Siedlce, na serio nie pamietam. Od wschodu jest Chelm, od zachodu Zamosc, Plawy, od poludnia... Rzeszow, a Siedlce? Ale jesli mowisz ze sasiedzi, to sasiedzi;-). Pozdrowienia, uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berti Re: SIEDLCE do LUBLINA - pozdrówka dla Was IP: *.*.*.* 20.06.02, 22:02 Gość portalu: Paul napisał(a): > Gość portalu: berti napisał(a): > > > Co u miłych sąsiadów, leci jakoś ? > Chyba "jakos leci". W ktorym kierunku od Lublina sa Siedlce, na serio nie > pamietam. Od wschodu jest Chelm, od zachodu Zamosc, Plawy, od poludnia... > Rzeszow, a Siedlce? Ale jesli mowisz ze sasiedzi, to sasiedzi;-). Pozdrowieni > a, > uszanowanie, > Paul > > Jakby to rzec, w dawnych "dobrych" czasach PKP > kursował na trasie: Lublin - Łuków - Siedlce - > Małkinia - Ostrołęka - Olsztyn - Elbląg - Gdynia > pociąg o nazwie "włóczęga północy". I to wyznacza jak > gdyby kierunek świata w relacji Lublin - Siedlce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: SIEDLCE do LUBLINA - pozdrówka dla Was IP: *.proxy.aol.com 20.06.02, 22:08 Gość portalu: berti napisał(a): > Gość portalu: Paul napisał(a): > > > Gość portalu: berti napisał(a): > > > > > Co u miłych sąsiadów, leci jakoś ? > > Chyba "jakos leci". W ktorym kierunku od Lublina sa > Siedlce, na serio nie > > pamietam. Od wschodu jest Chelm, od zachodu Zamosc, > Plawy, od poludnia... > > Rzeszow, a Siedlce? Ale jesli mowisz ze sasiedzi, to > sasiedzi;-). Pozdrowieni > > a, > > uszanowanie, > > Paul > > > > Jakby to rzec, w dawnych "dobrych" czasach PKP > > kursował na trasie: Lublin - Łuków - Siedlce - > > Małkinia - Ostrołęka - Olsztyn - Elbląg - Gdynia > > pociąg o nazwie "włóczęga północy". I to wyznacza jak > > gdyby kierunek świata w relacji Lublin - Siedlce. Acha....... to ja dziekuje i ide do domu. Uszanowanie. Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berti Re: SIEDLCE do LUBLINA - pozdrówka dla Was IP: *.*.*.* 20.06.02, 22:13 Również żegnam na dziś, może ktoś się przyłączy jutro do pogawędki na forum lubelskim lub siedleckim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berti Re: SIEDLCE do LUBLINA - pozdrówka dla Was IP: *.*.*.* 24.06.02, 21:30 Jak się zaczął tydzień w Lublinie po najkrótszej nocy w roku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: SIEDLCE do LUBLINA - pozdrówka dla Was IP: *.proxy.aol.com 24.06.02, 21:35 Gość portalu: berti napisał(a): > Jak się zaczął tydzień w Lublinie po najkrótszej nocy > w roku ? Nie wiem dokladnie bo nie ma mnie w Lublinie, ale mysle ze zaczal sie jak kazdy inny tydzien.....od poniedzialku. Uszanowanie. Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berti Re: SIEDLCE do LUBLINA - pozdrówka dla Was IP: *.*.*.* 24.06.02, 21:47 Gość portalu: Paul napisał(a): > Gość portalu: berti napisał(a): > > > Jak się zaczął tydzień w Lublinie po najkrótszej nocy > > w roku ? > Nie wiem dokladnie bo nie ma mnie w Lublinie, ale mysle ze zaczal sie jak kazdy > > inny tydzien.....od poniedzialku. Uszanowanie. > Paul > Dzięki Bogu, mogę iść spać skoro wszystko OK. Paul trzymaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: SIEDLCE do LUBLINA - pozdrówka dla Was IP: *.proxy.aol.com 24.06.02, 21:51 Gość portalu: berti napisał(a): > Gość portalu: Paul napisał(a): > > > Gość portalu: berti napisał(a): > > > > > Jak się zaczął tydzień w Lublinie po najkrótszej > nocy > > > w roku ? > > Nie wiem dokladnie bo nie ma mnie w Lublinie, ale > mysle ze zaczal sie jak kazdy > > > > inny tydzien.....od poniedzialku. Uszanowanie. > > Paul > > > Dzięki Bogu, mogę iść spać skoro wszystko OK. > Paul trzymaj! Tak jest. Paul zawsze na stanowisku. Jak cos sie bedzie dziac to cie poinformuje. Dobrej nocy, uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruno Re: SIEDLCE do LUBLINA - pozdrówka dla Was IP: *.proxy.aol.com 24.06.02, 23:43 Bardzo dobry pomysl. Tak trzymaj. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: SIEDLCE do LUBLINA - pozdrówka dla Was IP: *.ipt.aol.com 25.06.02, 03:44 Gość portalu: Bruno napisał(a): > Bardzo dobry pomysl. Tak trzymaj. > Pozdrawiam. Jak zwykle chyle czola i pozdrawiam. Do rad sie zastosuje. Uszanowanie. Paul PS Jak tam Bozenka L? Robice tam cos razem, czy ona taka, ten, tego, przechodnia .... forumowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berti Re: SIEDLCE do LUBLINA - pozdrówka dla Was IP: *.*.*.* 25.06.02, 18:30 Paul, czy Ty aby nie szarżujesz ze zdrówkiem, blady świt, a Ty przy kompie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: SIEDLCE do LUBLINA - pozdrówka dla Was IP: *.proxy.aol.com 25.06.02, 18:34 Gość portalu: berti napisał(a): > Paul, czy Ty aby nie szarżujesz ze zdrówkiem, blady > świt, a Ty przy kompie? Zobacz na moj adres. Uszanowanie. Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berti Re: SIEDLCE do LUBLINA - pozdrówka dla Was IP: *.*.*.* 25.06.02, 18:48 Gość portalu: Paul napisał(a): > Gość portalu: berti napisał(a): > > > Paul, czy Ty aby nie szarżujesz ze zdrówkiem, blady > > świt, a Ty przy kompie? > Zobacz na moj adres. Uszanowanie. > Paul Czy to jest, pardon, za wielką wodą? - berti > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: SIEDLCE do LUBLINA - pozdrówka dla Was IP: *.proxy.aol.com 25.06.02, 18:53 Gość portalu: berti napisał(a): > Gość portalu: Paul napisał(a): > > > Gość portalu: berti napisał(a): > > > > > Paul, czy Ty aby nie szarżujesz ze zdrówkiem, blady > > > świt, a Ty przy kompie? > > Zobacz na moj adres. Uszanowanie. > > Paul > > Czy to jest, pardon, za wielką wodą? > - berti Tak. Uszanowanie. Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Jadę do Lublina, gdzie wypić kieliszek wina? IP: *.*.*.* 29.06.02, 14:17 Aby było przyjemnie i nie groziła utrata zdrowia lub życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PLAST Re: Jadę do Lublina, gdzie wypić kieliszek wina? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 02:23 Gość portalu: mixer napisał(a): > Aby było przyjemnie i nie groziła utrata zdrowia > lub życia. Też o to chętnie zapytam. Kiedyś byłem w "czarciej łapie" albo jakoś podobnie. Czy jeszcze istnieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Jadę do Lublina, gdzie wypić kieliszek wina? IP: *.*.*.* 02.07.02, 20:39 Czy w Lublinie nie chcą mówic o winie? Why? Warum? Poczemu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berti Re: Jadę do Lublina, gdzie wypić kieliszek wina? IP: *.*.*.* 04.07.02, 10:29 Jakos te pogaduchy srednio nam wychodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer WSZYSTKIEGO DOBREGO IP: *.*.*.* 06.07.02, 18:43 Dla podtrzymania gorących więzi w ten sobotni wieczor. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: WSZYSTKIEGO DOBREGO 07.07.02, 00:43 Gość portalu: mixer napisał(a): > Dla podtrzymania gorących więzi w ten sobotni wieczor. A ja Cię też pozdrawiam tej nocki ale już niedzielnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: WSZYSTKIEGO DOBREGO IP: *.*.*.* 08.07.02, 20:56 Dobrego tygodnia przy poniedziałku, chociaz w zasadzie pn się powoli kończy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berti Re: WSZYSTKIEGO DOBREGO IP: *.*.*.* 10.07.02, 20:38 Czy Lublin się jeszcze nie rozpłynął od tych upałów? Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: WSZYSTKIEGO DOBREGO 10.07.02, 20:51 Gość portalu: berti napisał(a): > Czy Lublin się jeszcze nie rozpłynął od tych upałów? Mnie się palce przyklejają do klawiatury ;))) A u Ciebie nie ma upałów??? Pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: WSZYSTKIEGO DOBREGO IP: *.*.*.* 10.07.02, 21:18 Piękna dziewczyno, to co nas trzyma to odrobina schłodzonego płyna. Na pokładzie IC Warka z full klimą -przetrzymamy. Co to jest IC Warka? Odpowiedź na forach: - Radom - Siedlce - Jasło - Przemyśl - Rzeszów - Świnoujście Trzymaj się ciepło (chłodno?)! Odpowiedz Link Zgłoś