Gość: NEW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 09:48 Wirtualnie wszystko się zgadza. www.lublinplaza.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Noyess Re: Lipowa City Center IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 17:57 No nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
reig Re: Lipowa City Center 14.04.05, 21:31 "centrum handlowo-rozrywkowe" - jak sie babcia z wiejskimi jajkami i marchewkami rozlozy to jest handlowe a jak z liceum nr. 5 uczniowie przyjda pograc w pilke na pieknej trawie w centrum miasta to rozrywkowe. Nie zapominajmy jeszcze o parkingu na pare autobusow bo to przeciez niezbedne w takim centrum, a ze troche blotnisty jak popada to co, przeciez to centrum w centrum miasta wojewodzkiego. Mozna powiedziec : jakie miasto i region takie City Center. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: Lipowa City Center IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 21:49 Lipowa Metropolitan Center w Budowie!!! I tylko lip żal...... A można było po obu stronach tej zadrzewionej uliczki wybudować całą śródmiejski kwartał zabudowy taki jak na sąsiedniej Szopena czy MCSkłodowskiej, mieszkalne kamieniczki ze sklepikami i kawiarenkami na parterach tak jak to się robi na całym świecie w śródmieściach zabytkowych miast i miasteczek. A cały ten zgiełk należało wywalić tam gdzie jego miejsce - tzn. na Lubelskie Wysypisko Architektoniczne - na Zana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEW tuś się pomylił mały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 22:48 tym razem. kamieniczki nowe cały kwartał piękna rzecz tylko że centrum piekniejsza i wazniejsza. a tak w ogóle to co by tam nie było to wszystko popsuje i tak to cmentarzysko przy lipowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: tuś się pomylił mały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 22:53 I wreszcie ci się udało mnie rozbroić! Czegoś równie zabawnego dawno nie słyszałem!Pozdrawiam, nie mogę....idę się poturlać! Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: tuś się pomylił mały 15.04.05, 09:39 Nie no bez przesady, brama cmentarna oraz mur okalający nekropolię stanowi w ciągu ulicy lipowej jedynie znikomą część przestrzeni. Inna sprawa, że to "psujące wszysko cmentarzysko" jest bardzo malownicze i ma w sobie bardzo dużo uroku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEW Re: tuś się pomylił mały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 09:48 bardz duz uroku. strasznego uroku. zadbana brama wejsciowa zadbane alejki i grobowce. owszem jakby to zmniejszyc do zabytkowej czesci i uparkowic to tak. cala Lipowa to syf rodem z lat 60tych. bloki mieszkalne na przeciwko nowego centrum i cmentarzysjko. Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: tuś się pomylił mały 15.04.05, 10:21 Tu się z Tobą zgodzę, bo te budynki faktycznie nie są zbyt piękne, zresztą sam miałem okazję mieszkać parę lat w jednym z nich. Mimo wszystko uważam, że największą szpetotą Lipowej są wolne place, jakie znajdują się w rejonie skrzyżowania z ulica Obrońców Pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
sonnenkinder Re: Lipowa City Center 15.04.05, 20:58 Wspaniala perspektywa mieszkac przy cmentarzu...no niby spokojna okolica... Odpowiedz Link Zgłoś
sonnenkinder Re: Lipowa City Center 15.04.05, 20:48 Tymczasowa budowa to i tymczasowa strona.. proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OnzLipowej Re: Lipowa City Center IP: *.lublin.mm.pl 03.05.05, 22:49 Mozna wsadzic miedzy bajki ze cos tam wybudują. Odpowiedz Link Zgłoś