Gość: Pola IP: *.extern.kun.nl 25.06.02, 16:10 Dziele sie z Wami, skarby moje pozytywna energia, ktora zeslali mi bogowie. Jest tego tak duzo, ze wystarczy dla wszystkich i kazdego z osobna!!!!!! Pzdr energiczno-pozytywnie P. :-))))) lalalalala Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paul Re: Pozytywna energia!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 25.06.02, 16:55 Gość portalu: Pola napisał(a): > Dziele sie z Wami, skarby moje pozytywna energia, ktora > zeslali mi bogowie. Jest tego tak duzo, ze wystarczy > dla wszystkich i kazdego z osobna!!!!!! > Pzdr energiczno-pozytywnie > P. > :-))))) lalalalala Aaaaaa......mialas sex?;-))))) Gratuluje energii i uskubie sobie troszeczke co? Dzieki, uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Pozytywna energia!!!!!! IP: *.extern.kun.nl 25.06.02, 18:01 Aaaaaa......mialas sex?;-))))) Gratuluje energii i uskubie sobie troszeczke co > ? > Dzieki, uszanowanie, > Paul co Ty??? ja??? sex?? tak bez slubu, a Ty swintuchu!! :-)) Energia juz sie ulotnila bo zobaczylam kolejny rachunek za telefon :-( :-) no nic, jakos to przezyje > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Pawelku... IP: *.extern.kun.nl 25.06.02, 18:06 tak sie zastanawiam pod jaka postacia grasujesz na Poloni....Bozenka? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Pawelku... IP: *.proxy.aol.com 25.06.02, 18:16 Gość portalu: Pola napisał(a): > tak sie zastanawiam pod jaka postacia grasujesz na > Poloni....Bozenka? :-) Zawsze "grasuje" pod swoja wjasna postacia;-). Prosze nie wyszukuj moich postow, bo oko ci wypadnie i ucho zwiednie;-). Uszanowanie. Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Pozytywna energia!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 25.06.02, 18:14 Gość portalu: Pola napisał(a): > Aaaaaa......mialas sex?;-))))) Gratuluje energii i > uskubie sobie troszeczke co > > ? > > Dzieki, uszanowanie, > > Paul > > co Ty??? ja??? sex?? tak bez slubu, a Ty swintuchu!! :-)) > Energia juz sie ulotnila bo zobaczylam kolejny rachunek > za telefon :-( > :-) > no nic, jakos to przezyje > > Sex, no tak, bardzo przepraszam, zagalopowalem sie;-). Rachunek za telefon? Dzwon z pracy i uzywaj internetu z pracy;-). Nie wiem jak "u ciebie" sie sprawy rachunkowe maja, ale polaczenie internetowe, ktorego uzywam teraz, mimo ze pisze z pracy przez swoj server - czyli darmowe konto (nie chce sie "afiszowac", hihihi), to "grosze"....nawet sam nie pamietam cos ok $30. Tak samo jak z polaczeniami telefonicznymi. Wybierz sobie odpowiedni "plan", ktory tobie najlepiej sluzy i tez rachunki beda male. Dzwoniac do "mojej" Gosi do Polski z domu wydaje mniej niz dzwonil bym w Polsce z telefonu do kogos na telefon komorkowy (sic!). Ale z telekomunikacja w Polsce malo ciagle wiem i moje kochanie bedzie musiala mi zrobic lisce skad, jak i po co dzwonic;-). Glowka do gory, pozdrawiam i oczywiscie uszanowanie;-), Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Pozytywna energia!!!!!! IP: *.extern.kun.nl 25.06.02, 18:35 Ten rachunek to za komorke podczas dwutygodniowego pobytu w Polsce, za smsy tylko :-) Wlasnie zaplacilam 100 euro za poprzedni, a kolejny w lipcu przyjdzie na 150, (zwykle place jakies 30 euro), ide komorke wrzucic do rzeki Pozdrawiam Pola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Pozytywna energia!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 25.06.02, 18:52 Gość portalu: Pola napisał(a): > Ten rachunek to za komorke podczas dwutygodniowego pobytu > w Polsce, za smsy tylko :-) Wlasnie zaplacilam 100 euro > za poprzedni, a kolejny w lipcu przyjdzie na 150, (zwykle > place jakies 30 euro), ide komorke wrzucic do rzeki > Pozdrawiam > Pola Chcialem powiedziec ze "to nie tak duzo", ale punkt widzenia zelezy....;-). Nie wyrzucaj telefonu do rzeki, tylko uwazaj na rachunki. Ale rada, nie;-)))?! Wiesz ze ja nigdy nie mialem swojego telefonu komorkowego? Ale jak patrze sie na nastolatkow tutaj i na ludzi w Europie, to chyba przyjdzie mi sie w koncu "poddac";-). Uszanowanie. Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Pola!!! Gdzie jest reszta towarzystwa.....? IP: *.proxy.aol.com 25.06.02, 18:57 .....w Europie juz zaczely sie 3-4 miesieczne wakacje, czy co;-)? Ale wam dobrze. Dodatkowo mozecie sobie na wszystko ponarzekac do woli, protestowac, manifestowac i......jak cos na swiecie "nie tak" zwalic wszystko na wujka sama. Przewrotne to, ale bardzo wygodne;-). Uszanowanie. Paul Odpowiedz Link Zgłoś
ziedrzec Re: Pola!!! Gdzie jest reszta towarzystwa.....? 26.06.02, 08:35 Paul, przecie ani wujek Sam, ani narodowosci nie są prowodyrami spisków. To cykliści. W Europie klęska urodzaju. stop Pozdra. Odpowiedz Link Zgłoś